Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Üdv. Emberek!
Visszatérve az outi bringa témához, nézegetem egy ideje a használtakat, 2. bringának vennék egy nem túl drága régebbi, de jó állapotú gépet, és szemet szúrt a nagyon vékony gumi, a kérdésem, hogy egy outi -val milyen út feleületen lehet még biztonságosan menni, nálam csak aszfalt jönne szóba meg 30m cserép a ház előtt, de ott nyilván tolnám, viszont járok erdei utakon (aszfalt) ami azért tele van repedésekkel kisebb gödrökkel, a montival ugyan 30 -al tudok menni itt is de már féltem a gumit ( slick 1,6")
Erről meg lekéstem: http://alleycat.hu/forum/adok-veszek/55-os-fmoser
Klikk a képekre, szerintem gyönyörű darab.
Hát rossz úton annyira nem jó menni országútival. De lehet menni rossz úton rövid ideig, ha úgy adódik. pl ha van egy pár km-es rossz szakasz mondjuk, azt ki lehet bírni. Felfelé nem annyira rossz, mert ott lassan megy az ember.
Itt is érdemes nézelődni:
http://piacter.bikemag.hu/showproduct.p ... 494&cat=56
Én mindenképp pozicionált váltósat vennék, no meg fontos a jó méret.
Kerékpározás
Üdv. Emberek!
Visszatérve az outi bringa témához, nézegetem egy ideje a használtakat, 2. bringának vennék egy nem túl drága régebbi, de jó állapotú gépet, és szemet szúrt a nagyon vékony gumi, a kérdésem, hogy egy outi -val milyen út feleületen lehet még biztonságosan menni, nálam csak aszfalt jönne szóba meg 30m cserép a ház előtt, de ott nyilván tolnám, viszont járok erdei utakon (aszfalt) ami azért tele van repedésekkel kisebb gödrökkel, a montival ugyan 30 -al tudok menni itt is de már féltem a gumit ( slick 1,6")
Erről meg lekéstem: http://alleycat.hu/forum/adok-veszek/55-os-fmoser
Klikk a képekre, szerintem gyönyörű darab.
-
Vendég
Kerékpározás
Igen itt már azért a kényelmi szempontok is fontosak, pár centi is sokat jelent....A kormány nekem is mindig picit lentebb volt...
Kerékpározás
A bringán nem hasalnak. "Egyenes derékkal" mint a kubai mozgalmi dalban.... Kormány fel, ülés le!
És mennek mint a szél, csak győzzél félreugrani a kerékpárúton előlük.
A csotrogány gép sem szégyen, a legjobbak viszont agyváltóval, tárcsafékkel és első tengelybe applikált dinamóval nyomják.
Egyszerű de masszív kivitelű, bérelhető "Yellow-Bike" a szálloda előtt
De így a lábuk nagyon be lesz hajlítva? Mert ha alacsonyan ül az ember, az nagyon megterheli a térdet és az izomzatot.
Bizony és rohadt kényelmetlen és fárasztó is hosszú távon...Üléstől ha a láb nyújtva van, és a sarok eléri a pedált az a jó beállítás...Legalábbis mi ezt alkalmaztuk...
Mondjuk nekem ennél a saroknál nyújtva lábnál 1cm-rel alacsonyabb beállítás a jó azt már észrevettem, különben hosszútávon elmerevedik a derekam.
Nekem amúgy az se kényelmes, ha magasan van a kormány(mint a képen mondjuk a sárga bicónál), mert akkor az összes súly a nyergen van. Jobb ha egyenletesen van elosztva a súly a kormány a nyereg és a pedál között, ehhez nekem jó ha a nyereg alatt van a kormány minimum 7 centivel.
-
Vendég
Kerékpározás
A bringán nem hasalnak. "Egyenes derékkal" mint a kubai mozgalmi dalban.... Kormány fel, ülés le!
A csotrogány gép sem szégyen, a legjobbak viszont agyváltóval, tárcsafékkel és első tengelybe applikált dinamóval nyomják.
De így a lábuk nagyon be lesz hajlítva? Mert ha alacsonyan ül az ember, az nagyon megterheli a térdet és az izomzatot.
Bizony és rohadt kényelmetlen és fárasztó is hosszú távon...Üléstől ha a láb nyújtva van, és a sarok eléri a pedált az a jó beállítás...Legalábbis mi ezt alkalmaztuk...
Kerékpározás
A bringán nem hasalnak. "Egyenes derékkal" mint a kubai mozgalmi dalban....
Kormány fel, ülés le!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2744
Kerékpározás
A bringán nem hasalnak. "Egyenes derékkal" mint a kubai mozgalmi dalban....
Kormány fel, ülés le!
A piacon gazdag kínálat volt persze lakatokból is
- mishow
- V.I.P.

Kerékpározás
A piacon gazdag kínálat volt persze lakatokból is
Ha már Amsterdam, akkor kötelező ide néhány bringás kép....
Pár bicó az egyik vasúti megálló mellett.
Természetesen csak töredék, mert amúgy vagy 20-30x ennyi volt körös-körül!
- mishow
- V.I.P.

Kerékpározás
Ha már Amsterdam, akkor kötelező ide néhány bringás kép....
Pár bicó az egyik vasúti megálló mellett.
Természetesen csak töredék, mert amúgy vagy 20-30x ennyi volt körös-körül!
-
Vendég
Kerékpározás
Most tettem be a napokban én is, nagyon tetszett pedig már láttam párszor
Kerékpározás
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Kerékpározás
Hmmm.
http://alleycat.hu/blog/20090421/bringacsaj
Ami elsőre feltűnt(ne vegyétek komolyan:) ), hogy nagy a váz a leányzónak, mert nem érne le a lába megálláskor.:kiraly:)
Kerékpározás
Én amíg nyomtam egyszer sem sérültem meg komolyabban.Egyik haver sokszor törte magát de csak kicsiket,egy másik egyszer bukott de olyat, hogy a fején alig van hely ahol nincs csavar.Szóval van aki töri magát de van aki soha nem sérül le.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Kerékpározás
Most is hajtom a kerekesszéket....Ha meg bukok valaki visszafordít....bringával is ritkán mentünk egyedül pont az esetleges nagy bukások miatt, legyen valaki aki a mentőt hívja....
Nincs valami statisztika, hogy hány % DH-s meg freeride-os sérül meg? Vagy vannak olyanok, akik x év ilyen tevékenység után csonttörés nélkül megússzák?
Kerékpározás
Ja, hát igen a downhillezéshez jól jön a lejtő Az ideális az ha nem kell"megállni". :kiraly:
-
Vendég
Kerékpározás
Most is hajtom a kerekesszéket....Ha meg bukok valaki visszafordít....bringával is ritkán mentünk egyedül pont az esetleges nagy bukások miatt, legyen valaki aki a mentőt hívja....
Ja én nem ez miatt kérdeztem...Hanem itt gondolom valahonnan fentről elindultok, h legyen lendület végig, vagy elég meredek, h újra tudd venni a lendületet és folytasd az aljáig?
Kerékpározás
-
Vendég
Kerékpározás
Még egy
be akarok nevezni, ha már így alakult. :kiraly:
MI van ha valamiért meg kell állni vagy buksz...Ugye akkor elveszted a lendületet, h indulsz újra?
-
Vendég
Kerékpározás
Amúgy szoktatok bukót használni?
Én már a 3.-ikat fogyasztom. Egyszer az aszfaltot töröltem fel Monor és Gomba között, egyszer a szántóföldet. Mindkétszer megreccsent a bukó (de a fejem nem :kiraly: ):
-
Vendég
Kerékpározás
Még egy
Ez király...
Kerékpározás
Még egy
-
Vendég
Kerékpározás
Így néz ki fentről
Majdnem mondtam , h ki az aki onnan leugrik :kiraly:
Kerékpározás
Ez már én vagyok és a sisak még egyben.
Kerékpározás
Így néz ki fentről
Kerékpározás
Ez nem én vagyok, de egy ilyet sikerült arccal tompítanom.