Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Univerzális (tanítható) távirányítók
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Mindegyiket ismeri, elvileg még a beltérit is(a pontos típust nem írtad le).
Harmony 650-től felfelé nézegess, szerintem.
Köszönöm a gyors segítséget
Holnap megpróbálom megtudni pontosan a beltérit is.
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget ,legyen szíves vki akinek Logitech univerzális távkapcsolója van (Harmony) megnézné nekem hogy adatbázisban van-e Yamaha RX V2095,Samsung D8000 szériájú tv,Dune BD Prime 3.0,Pioneer DVR 540 hx.
Előre is hálás köszönet a segítségért.
Továbbá ha pontost típust tudna vki javasolni ami ezeket kezeli árban max. 70ezerig.
Mindegyiket ismeri, elvileg még a beltérit is(a pontos típust nem írtad le).
Harmony 650-től felfelé nézegess, szerintem.
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget ,legyen szíves vki akinek Logitech univerzális távkapcsolója van (Harmony) megnézné nekem hogy adatbázisban van-e Yamaha RX V2095,Samsung D8000 szériájú tv,Dune BD Prime 3.0,Pioneer DVR 540 hx.
Továbbá ha pontost típust tudna vki javasolni ami ezeket kezeli árban max. 70ezerig.
Elnézést de egy Digis Humax beltéri lemaradt.
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

Sziasztok!
Lenne egy vaterán 5e minimálon, annyiért szerintem oda is adná, nem nézegeti senki sem. Akkor szerinted ez vinné az enyémet? Egy apró szikra a sikerhez
Szerintem igen.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lenne egy vaterán 5e minimálon, annyiért szerintem oda is adná, nem nézegeti senki sem. Akkor szerinted ez vinné az enyémet? Egy apró szikra a sikerhez
Logitech távokat ismeri valaki, még mindig a dxb cd-hez szeretnék távot, de segítséget eddig nem igazán kaptam. A következő típus szerintetek tudná kezelni?
táv
Ez nem olcsó, tekintve hogy én az eggyel nagyobb Harmony 555-öst vettem anno 10 ropiért.
Kérdés, hogy lehet-e még kapni. Szerintem keress újabb Harmony-t.
Az adatbázisában dbx CD van, nézd meg, hogy nem írtad-e el a gyártót.
Sziasztok!
Ha valakinek univerzális táv kell:
Lidl-ben vettem egy ilyet:
Silver_Crest_KH_2159
Tanítható is, meg van benne gyárilag egy egész füzetnyi kód.
Elég jól is néz ki, fényes fekete és kéken világít.
(Még a ventilátort is meg tudtam tanítani neki. )
1.990 Ft
Logitech távokat ismeri valaki, még mindig a dxb cd-hez szeretnék távot, de segítséget eddig nem igazán kaptam. A következő típus szerintetek tudná kezelni?
táv
Tisztelt Fórumtársak!Technics SH-AC300-ashoz keresek távot,vagy egy tulajt aki kölcsönadná egy "tanításra" az övét.
Sürgős lenne.
Megoldódott.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Tisztelt Fórumtársak!Technics SH-AC300-ashoz keresek távot,vagy egy tulajt aki kölcsönadná egy "tanításra" az övét.
Sürgős lenne.
Rendszer:
Sziasztok!
Felettem már a kérdést, de legyen itt is. DBX DX5 cd-hez keresek olyan távot ami kezelné az összes funkcióját. Valamit tudtok ajánlani?
Sziasztok!
Arcam AVR350-hez keresek tanítható távírót. Valamit tudtok javasolni, elég, ha a föbb funkciókat kezeli?
Kizárólag a néhány ezres kategóriára gondolok.
Köszönöm!
Sziasztok, most vettem egy igen egyszerű, de nagyszerű thomson távot a t*scoban. Típusa ROC4238.
4 féle készüléket lehet ráprogramozni. Kódos rendszer mellett tanítható szembefordítással is, nekem mindent megtanult:
Thomson tévé és HDD recordert automatikusan ismerte (még jó:foto:)
De a noname chily DVD-met, és a Kenwood AVR-t is simán ráprogramoztam tanítással, minden funkciójukkal!
És elég baráti az ára is, 3500 Forint "mindössze".
Ja, és jól néz ki végre, fekete-ezüst.
Teszek fel képet róla, ha rájövök hogyan kell
Szia fela!
E-mail ment.
Remélem meg tudtam segíteni.
Sok sikert.
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit és azt mondom Neki,hogy volt egy testvére csak nem fogadott szót.
Hello Papika!Kis türelmedet kérném! Előtúrom a THOMSON kezelésiét,szkenelek és küldöm.
Szia!
Olvastam, hogy kapcsolatba kerültél te is a Thomson ROC 8505 távirányító kezelési útmutatójával. Esetleg megtennéd , hogy elküldenéd a ferenczi.l@monornet címre mert most szerettem volna vennide a boltban nem találják a leírást és anélkül nem szívesen venném meg. Már pepitára kerestem a neten de csak a franciául sikerült leszednem azt meg kevésbé értem.
Nagyon köszi elõre is
Üdv:
Fela
...kicsi piros csellenytűcske... (Nagybandó után szabadon.)
Vigyázz, mert téged is "lenyom a távoli ural"!
"Átlagos távoli ural:" ...
...kicsi piros csellenytűcske... (Nagybandó után szabadon.)
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
"Átlagos távoli ural:"
Nagyításhoz klikk a képre!
Áhh! Tök feleslegesek ezek az univerzálisak, sztem. Én is milyen jól megoldottam. Csak nehogy éjszaka megcsússzon, mert ha ez rámborúl nekem jaj lesz
Ez haláli, otthon beszkennelem az egész magyar nyelvű használatit. Azért beidézném a kedvencemet:
"1. Működik a gép szeret használni és lenyom a távoli ural."
A Thomsonra most van is egy érdeklődőm, holnap odaadom kipróbálni.
Biztos nem rossz az.
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
A talcanyitast egyaltalan nem banom, hogy nincs kulon gombon, mert a DVD uveg ajto mogott van, es nem jo, amikor veletlenul zart ajtonal adatom ki a talcat. Egyebkent ha kellene, akkor az EXTRA gomb megnyomasaval elohivhato menube barmilyen funkciot fel lehet programozni. Ez ugy mukodik, hogy megnyomod az EXTRA gombot, a nyilakkal kivalasztod a funkciot (pl. EJECT) es OK-val vegrehajtod.A track leptetesre a lenti piros es kek gombok valok (tehat a szimbolummal ellentetben azok nem gyorstekeresre valok). Ez persze azt jelenti, hogy nincs gyorstekeresem, de azt amugy sem szoktam gyakran hasznalni, szoval berakom majd oket a menube. Az audiovalasztast meg nem probaltam, lehet, hogy az is ra van programozva valamelyik gombra, de ha nincs, akkor vagy menu, vagy a HDD-re raprogramozom. Az erosito bemenetvalaszto gombjai pedig a szamgombok.
De persze ezek csak az en igenyeim, nem biztos, hogy masnak is ugyanezek fontosak.
Majd amúgy is menet közben jönnek elő az igények. Én a Harmony-t hetekig állítgattam, de még mindig nem tökéletes. Asszem egyszer leülök és összeírom az összes készülék fontos funkcióit, lehetőleg úgy, hogy a Device-ben és az Activity-ben ugyanazok a funkciók ugyanott legyenek, azon belül is a főlapon, a Sound-on illetve a Picture-ön belül is a megfelelő funkciók ugyanott legyenek, sőt amennyire lehetséges, a különböző készülékek hasonló fukciói is ugyanott legyenek. A funkciók neve amúgy kézzel átírható, így én szinte mindet magyarítottam is. Hosszú ő és ű simán megy.
Nálam a Sony tálcája simán kinyitja a kétszárnyú üvegajtót, de azért ha lehet, kerülöm az ilyen játékot.
A Thomsonra most van is egy érdeklődőm, holnap odaadom kipróbálni.
Arra is kíváncsi lennék, hogy mely gombokra rakod az erősítő bemenetválasztó gombjait, a DVD tálcanyitását és a track előre/hátra léptetést, az audio hangsáv kiválasztását, a set top box Guide és Info gombját, hogy csak a leggyakrabban használt funkciókat említsem.
A talcanyitast egyaltalan nem banom, hogy nincs kulon gombon, mert a DVD uveg ajto mogott van, es nem jo, amikor veletlenul zart ajtonal adatom ki a talcat. Egyebkent ha kellene, akkor az EXTRA gomb megnyomasaval elohivhato menube barmilyen funkciot fel lehet programozni. Ez ugy mukodik, hogy megnyomod az EXTRA gombot, a nyilakkal kivalasztod a funkciot (pl. EJECT) es OK-val vegrehajtod.
A track leptetesre a lenti piros es kek gombok valok (tehat a szimbolummal ellentetben azok nem gyorstekeresre valok). Ez persze azt jelenti, hogy nincs gyorstekeresem, de azt amugy sem szoktam gyakran hasznalni, szoval berakom majd oket a menube. Az audiovalasztast meg nem probaltam, lehet, hogy az is ra van programozva valamelyik gombra, de ha nincs, akkor vagy menu, vagy a HDD-re raprogramozom. Az erosito bemenetvalaszto gombjai pedig a szamgombok.
De persze ezek csak az en igenyeim, nem biztos, hogy masnak is ugyanezek fontosak.
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
Bocsi, látom már, hogy info és guide van rajta.