Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Pi61!
A Mayer Gabi az a toyota mayer? Nem tudod véletlenül, akinek a kereskedése van? Nem találkoztál vele egy magas vékony fickó?
Autós topik autósoknak
Áhááá, köszi!
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Autós topik autósoknak
Túlzottan nem értek hozzá, de nem ül nagyon az a Ford?Vagy erre a pályára így jó?
Jól látod!
Első nap aszfalt volt, lehetett aszfalt futóművet használni, de gumit csak murvát!
Autós topik autósoknak
Találkoztam magyarokkal, az indulók között is:Mayer Gábor-Tagai Róbert, Subaru WRX STI N14:
A Tagaiékat ismerem én is itt laknak nem messze tőlünk szép szép a subarujuk, de az oktaviájuk az az igaz, az aztán télleg szépen szól, jóval a megengedett decibel fölött, gyönyörű az a nagy bálna!
Autós topik autósoknak
Túlzottan nem értek hozzá, de nem ül nagyon az a Ford?Vagy erre a pályára így jó?
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Autós topik autósoknak
És ezt láttuk:
Autós topik autósoknak
Azért elmentünk délelőtt rallyt nézni egy ilyen Isuzuval:
Autós topik autósoknak
Ma elkezdődött a rally. Legtöbbet a szervizparkban voltam. Ott kaptam le Latvala Fordját:
A mienk is ilyen, csak ez valszeg jobban megy
Autós topik autósoknak
Az EVO jobban bejön
Autós topik autósoknak
Ma elkezdődött a rally. Legtöbbet a szervizparkban voltam. Ott kaptam le Latvala Fordját:
Autós topik autósoknak
Szia!
meglepkek.hu?
siófoki pálya?
Így van! Tőlem kapta ajándékba, nagyott durrant a meglepi!
Már ott voltunk a pályán és még mindig nem tudta, hogy Ő ezt az autót vezetni fogja.
Jó ajándék! :lol!:
UPSakku.hu
Autós topik autósoknak
Találkoztam magyarokkal, az indulók között is:Mayer Gábor-Tagai Róbert, Subaru WRX STI N14:
Ilyen bubarut vezetett a barátom! Najóóó csak a gyári változatot, de pályán ment vele és élvezhette mit is tud egy ilyen masina! :lol!:
Szia!
meglepkek.hu?
siófoki pálya?
Így van! Tőlem kapta ajándékba, nagyott durrant a meglepi!
Már ott voltunk a pályán és még mindig nem tudta, hogy Ő ezt az autót vezetni fogja. :taps:
Autós topik autósoknak
Ilyen bubarut vezetett a barátom! :lol!: Najóóó csak a gyári változatot, de pályán ment vele és élvezhette mit is tud egy ilyen masina!
Szia!
meglepkek.hu?
siófoki pálya?
UPSakku.hu
Autós topik autósoknak
2009 Infiniti Essence Concept
ez nagyon szép
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Autós topik autósoknak
Végre tegnap elkészült a kocsi, igy már én is tudtam tevékenykedni.Mitsu Evo9 GrN a Ciprus WRC rally-n:
Na majd meglessük hogyan teljesít
Autós topik autósoknak
Ilyen bubarut vezetett a barátom! :lol!: Najóóó csak a gyári változatot, de pályán ment vele és élvezhette mit is tud egy ilyen masina!
Autós topik autósoknak
Találkoztam magyarokkal, az indulók között is:
Mayer Gábor-Tagai Róbert, Subaru WRX STI N14:
Autós topik autósoknak
Végre tegnap elkészült a kocsi, igy már én is tudtam tevékenykedni.
Mitsu Evo9 GrN a Ciprus WRC rally-n:
Autós topik autósoknak
Hasonlít a Bondos autóra...Alias Aston Martin...
Jah, csak ez egy 600 lovas hibrid. :lol!:
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Autós topik autósoknak
Hasonlít a Bondos autóra...Alias Aston Martin...
Autós topik autósoknak
ti is látjátok az önelégült mosolyt?
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Autós topik autósoknak
Bár nem nő, de azért gyönyörű vonalai vannak!
Autós topik autósoknak
2009 Aston Martin One-77
Autós topik autósoknak