Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Hát ja, ha tudod hol az a pulzus amely felett savasodsz.
Meg aztán van az úgy hogy lenézel látod, hogy magas a pulzus, de jól érzed magad és nem hiszel neki.:lol!:
Én egyszer nem hittem neki, aztán úgy beállt a lábam, hogy haza kellett tolnom a bringát a határból, úgyhogy azóta hiszek neki.
Kerékpározás
Tudni kell, hogy gyermekkorom óta csak koca bringás voltam, ami annyit jelent, hogy időnként elmentünk a boltba, majd haza, ez kb. 1-2 km, de egy éve már ez sem... Így jött most a semmiből ez a 25 km, amiben volt sok emelkedő, szembe szélben. Ráadásul nem vagyok már 20 éves én sem. :lol!: Ennek ellenére élveztem, idővel majd belejövök.
Csak szépen lassan, fokozatosan.
Nem jó az ha az elején túlterheled magad.
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember... :lol!:
én azt hallottam már az odaút kicsinált...
Kerékpározás
Nekem a kiéhezéssel voltak gondjaim,mindig vittem csokit meg ennivalót...Ha tömtem magamba akkor nem volt gond 150 km után sem...
Kerékpározás
Én mondtam neki, hogy ennek majd hazafelé meg lesz a böjtje, de nem hitt nekem.
Hát igen. A legnehezebb megtanulni hogyan ossza be az ember az erejét. Azt hiszi az ember, hogy hűű de erős jöhet bármi aztán pár perc múlva jön a láthatatlan kalapácsos ember és fejbe ver és megáll a lábad.:lol!: Nagyon, nagyon sokat kell menni ahhoz, hogy tudja az ember mit tud és mit nem hosszútávon.
Ebben segít sokat egy jó kis pulzusmérő. Legalábbis nekem. Jóval előbb jelzi, hogy jön a savasodás, mint azt az ember érezné. Így időben vissza lehet venni a tempóból.
Hát ja, ha tudod hol az a pulzus amely felett savasodsz.:taps:
Meg aztán van az úgy hogy lenézel látod, hogy magas a pulzus, de jól érzed magad és nem hiszel neki.
Kerékpározás
Hát igen. A legnehezebb megtanulni hogyan ossza be az ember az erejét. Azt hiszi az ember, hogy hűű de erős jöhet bármi aztán pár perc múlva jön a láthatatlan kalapácsos ember és fejbe ver és megáll a lábad.:lol!: Nagyon, nagyon sokat kell menni ahhoz, hogy tudja az ember mit tud és mit nem hosszútávon.
Ebben segít sokat egy jó kis pulzusmérő. Legalábbis nekem. Jóval előbb jelzi, hogy jön a savasodás, mint azt az ember érezné. Így időben vissza lehet venni a tempóból.
Kerékpározás
Kerékpározás
Egyébként naponta 30-50 km bőven elég edzésnek...Elvégre nem versenyre készültök
Kerékpározás
Jóköra... 5 km és lógott a nyelvük :lol!:
Azért te se úgy kezdted, hogy balatonkört mentél nem?
De, de amúgy csak poénkodtam, nem kell ám mindent szó szerint venni mert ideges leszek :taps:
Kerékpározás
Jóköra...:taps: 5 km és lógott a nyelvük :lol!:
Azért te se úgy kezdted, hogy balatonkört mentél nem?
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember...
Mekkora az a kör?
25 km. Odafelé nagyon vigyorgott Kimber kartárs, hogy milyen jó a bringa, szinte magától megy fel a dombra. Én mondtam neki, hogy ennek majd hazafelé meg lesz a böjtje, de nem hitt nekem. :lol!:
Egyébként az azé már elég brutál ellenszél, ha azon a lejtőn, ahol máskor tekerés nélkül 30-35-tel gurulok, ott most nagyon kellett pedálozni, hogy 25-tel le tudjak jönni.
De azért jó volt, most a fiammal lenyomtam egy két órás sétát a tó körül, levezetésképpen, sztem én is jól fogok alunni. :taps:
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember...
Mekkora az a kör?
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember... :lol!:
Hehe , de tudod milyen jót fogsz majd aludni...
Kerékpározás
Ma meg már a Párizs-Nizza után lesz az olasz Tirreno-Adriatico is. Többek között Ivan Basso-val.
Kerékpározás
ilyen az igazi bringás, bicó a sátorban barátnő a lábtörlőn
:lol!: :taps:
Kerékpározás
ilyen az igazi bringás, bicó a sátorban barátnő a lábtörlőn
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Kerékpározás
Pedersen velo a mai napig gyártják németországban
Na egy ilyet láttam Amszterdamban
Volt ott még pár bringa, de ez nagyon tetszett, le is fotóztam (ezt a képet Mackohaz linkelte, szóval nem saját képem).
egy 110-éves konstrukció ami valahogy túlélte a modernizációt, gyártják tandemben is meg szíjhajtással többféle extrával az ülés nem fix talán ezt lenne a legnehezebb megszokni benne..
Volt ott még pár bringa, de ez nagyon tetszett, le is fotóztam (ezt a képet Mackohaz linkelte, szóval nem saját képem).
egy 110-éves konstrukció ami valahogy túlélte a modernizációt, gyártják tandemben is meg szíjhajtással többféle extrával az ülés nem fix talán ezt lenne a legnehezebb megszokni benne..
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Kerékpározás
Pedersen velo a mai napig gyártják németországban
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Kerékpározás
Armstrong indul?
Nem, de Contador igen. A prológot megnyerte tegnap. Jó kis verseny lesz ez. Szerdától már jó kis szakaszok lesznek.
Köszi, nézem. Hánytól lesznek a közvetítések?
Hát olyan 14:30, 14:45-től amíg be nem érnek. Hétvégén kicsit később kezdődik(15:00 és 15:30). De hát függ hogy van-e előtte élő vagy sem.
Köszi.
Kerékpározás
Armstrong indul?
Nem, de Contador igen. A prológot megnyerte tegnap. Jó kis verseny lesz ez. Szerdától már jó kis szakaszok lesznek.
Hát olyan 14:30, 14:45-től amíg be nem érnek. Hétvégén kicsit később kezdődik(15:00 és 15:30). De hát függ hogy van-e előtte élő vagy sem.
Kerékpározás
Armstrong indul?
Kerékpározás
Armstrong indul?
Kerékpározás
Ma (és a héten) ne felejtsétek el nézni az Eurosporton a Párizs-Nizzát! Vagy vegyétek fel, ha nem értek rá és este tessék megnézni.