Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
uzleti titok
de ez a best of ize nem is rossz otlet
o v e r p o w e r e d
T-Boy!
A Fábry-showhoz fűződő viszonyotokról lehet valami bővebbet megtudni?
Lóvét adtok nekik, hogy reklámozzanak Titeket, vagy Ők adnak lóvét Nektek?
Vagy lesz majd Best of Fábry melléklet?
Vagy szigorúan titkos?
Elkúrtuk
Én hiszek neked, de azért ha nem túl nagy baj, megvárnám a többiek tapasztalatát is. Tudod, több szem többet lát.
sajat velemenyt nem akarsz kialakitani?
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Már tudjuk T-BoY véleményét.Kíváncsian várom valamelyik elfogulatlan vásárló véleményét is.
a melleklettel kapcsolatos minosegi kerdesekben nem hiszem, hogy elfogult lennek...
Én hiszek neked, de azért ha nem túl nagy baj, megvárnám a többiek tapasztalatát is. Tudod, több szem többet lát.
Már tudjuk T-BoY véleményét.Kíváncsian várom valamelyik elfogulatlan vásárló véleményét is.
a melleklettel kapcsolatos minosegi kerdesekben nem hiszem, hogy elfogult lennek...
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Szerintem a következő melléklet címénél sokkal inkább érdekes a mostani melléklet minősége. Már tudjuk T-BoY véleményét.
Kíváncsian várom valamelyik elfogulatlan vásárló véleményét is.
Na, ha már így minden jóra fordult, akkor karistolja már be ide valaki a következő melléklet címét.
Mivel megszólíttattunk, tisztáznám a helyzetet:
most ez ugy hangzik, mintha rosszban lennenk
igaz ami igaz, a leveleimre nem kapok valaszt, de gondolom ebben nincs semmi szandekossag
a kiadvanyrol: a kereskedelmi forgalomban megjelent, illetve nalunk mellekletkent szereplo dvd -bar ugyanaz a kiadas-, ket kulonbozo termek, nem erdemes parhuzamot vonni koztuk
"most ez ugy hangzik, mintha rosszban lennenk"
Nem úgy szántam. Csak nem szeretném, ha az a hír terjedne el, hogy a DVD-kereskedők milyen mohók.
daniba valószínűleg azt gondolta, hogy nagy tételben felvásároltunk újságokat, a filmeket busás haszonnal tovább adjuk, a papírt meg visszük a MÉH-be, és lóbáljuk lábunkat Hawaiion. (Nem is rossz ötlet. Van még remittendátok? )
"igaz ami igaz, a leveleimre nem kapok valaszt, de gondolom ebben nincs semmi szandekossag "
Ebben nincs szándékosság. Írj a filminfo@xpress.hu címre, azt közvetlenül kapom, a többi az irodán fut keresztül, és nem mindig kapom meg. Bocs, de napi kétszáz levélnél már vannak néha kihagyások.
most ez ugy hangzik, mintha rosszban lennenk
igaz ami igaz, a leveleimre nem kapok valaszt, de gondolom ebben nincs semmi szandekossag
a kiadvanyrol: a kereskedelmi forgalomban megjelent, illetve nalunk mellekletkent szereplo dvd -bar ugyanaz a kiadas-, ket kulonbozo termek, nem erdemes parhuzamot vonni koztuk
o v e r p o w e r e d
T-Boy és Tisztelt Szerkesztők. Érdekesek az emberek, itt van egy jó újság egy olyan melléklettel ami 3 hónappal ezelőtt jelent meg nálatok 2490 Ft-ért , erre a sok alultáplált az Xpressnél ugyan ezt a kiadványt postaköltséggel együtt 4000 Ft-ért veszegeti / az előrendelési toplistán a 9. / . Nem az Xpressel van bajom csak elgondolkodok hogy érdemes e bármit csinálni amíg ilyen a mentalitás, vagy esetleg nem terjesztik jól az újságot. Nam mindegy csak azért írok mert szurkolok nektek és hát így nem lehet könnyű.
A Született gyilkosok kiadója a Budapest Film. A kiadó ennél a filmnél úgy döntött, hogy először újságmellékletnek adja el a DVDCENTER magazinnak, majd néhány hónappal később hagyományos kereskedelmi forgalomban is árusítani kezdi. Ez a pillanat jött most el.
Az árat nem mi szabjuk meg, és a látszattal ellentétben nem a DVDCENTER remittendáján nyerészkedünk, hanem a kiadótól vásárolt filmeket adjuk tovább. Az ominózus filmet a kereskedők az említett újság áránál jóval magasabban kapják.
kint az ujsagmostmar csak a terjesztokon mulik, hogy mikorra toltik fel orszagosan
keletmagyarorszag eszaki reszen (hatvan, gyongyos, stb) fele elvileg mar kaphato is a MOL es SHELL kutakon
az ujsagosokat meg basztassatok, hogy rakjak ki! sokszor azt se tudjak, hogy kaptak belole...
akkor igazán elárulhatnád, hogy mi lesz az ötödik szám melléklete...
Milyen stílusos lenne ezt minden alkalommal tőled megtudni, még akár a hivatalos megjelenés napján is...
kint az ujsag
mostmar csak a terjesztokon mulik, hogy mikorra toltik fel orszagosan
keletmagyarorszag eszaki reszen (hatvan, gyongyos, stb) fele elvileg mar kaphato is a MOL es SHELL kutakon
az ujsagosokat meg basztassatok, hogy rakjak ki! sokszor azt se tudjak, hogy kaptak belole...
o v e r p o w e r e d
T-Boy és Tisztelt Szerkesztők. Érdekesek az emberek, itt van egy jó újság egy olyan melléklettel ami 3 hónappal ezelőtt jelent meg nálatok 2490 Ft-ért , erre a sok alultáplált az Xpressnél ugyan ezt a kiadványt postaköltséggel együtt 4000 Ft-ért veszegeti / az előrendelési toplistán a 9. / . Nem az Xpressel van bajom csak elgondolkodok hogy érdemes e bármit csinálni amíg ilyen a mentalitás, vagy esetleg nem terjesztik jól az újságot. Nam mindegy csak azért írok mert szurkolok nektek és hát így nem lehet könnyű.
Lehet, hogy remittenda, és így sokkal több a részesedésük, úgyhogy psszt!
Na most már azt is tudjuk miért érdemes mellékletes újságot árulni.
Ne lepődjön meg senki ha külön veheti meg a lapot és a filmet ezentúl
Akinek van esze és tud róla hogy van neki:) az megrendeli visszamenőleg más meg megveszi úgy a filmet ahogyan eddig tette.
A szarvasvadász is volt akciósan 2200-ért, de minek ha ennyiért még egy újságot is vehetek. Az más kérdés hogy milyet...
Lehet, hogy remittenda, és így sokkal több a részesedésük, úgyhogy psszt!
Esetleg valaki tudja már mi lessz a köv. melléklet?
Igen, T-BoY tudja, kérdezd Őt..
Holnap lehet, hogy kiderül. (Ha valaki bemászik a szerkesztőségbe és elmondja nekünk.)
Szóval holnaptól lehet T-Boy fülét rágni, hogy mi lesz az Ötödik szám melléklete. :smile19:
Nagyon várom a Wonder Boyt.
Mindenképpen benne lesz a DVDCenter mellékletei közül a TOP 3-ban.
Egy hónapig biztosan.
Elkúrtuk
Holnap este meglesem A lé meg a Lolát a királyin, hogy kiderüljön jó lett volna-e center mellékletnek. Jól emlékszem, hogy a királyin nincsenek reklámok film közben?
Biza!
Viszont logo lesz a jobb felső sarokba, meg valszeg 12-es karika a bal alsóban. Ja és et, hogy fgut majd a felirat az elején, hogy feliratozva a teletext akárhányadik oldalán...
ilyenkor el szoktam gondolkodni,minek is az a dvd író az embernek? :smile19:
Sajnos más program miatt nem láttam a Lolát. Egy laikus barátom szerint at U-571-hez, vagy mihez nagyon király hang van! Kár, hogy nem ez lesz a következő melléklet. Na, jelenjen már meg a következő szám, hogy megtudhassam mi lesz márciusban.
Megnéztem a Lé meg a Lolát a TV-ben.
Film: király
Eredeti címe: A nő háromszor
Kép: kicsit szemcsés, 4:3-as, gyenge
Hang: mono magyar
Felirat:-
Eredeti hang: -
Extrák: mtv logó és sárga karika a kép sarkában
Bocs, de az eredeti címe a filmnek: Lola rennt=Lola rohan (magyarabban: Lola rohanása)
ráadásul nem 4:3 volt, mert volt alul felül kis fekete csik amibe azért belogott a karika
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Igen, T-BoY tudja, kérdezd Őt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
az ujsag ara a szerk.-ben 2490
a korabbi lapszamok ugyanitt megvasarolhatok 2490-ert, vagy megrendelhetok postai uton, utanvetellel
telefon: 205-38-88 fax: 205-38-89
minden nap 10-16 ora kozott
A netpiacon meg 2200-ért lehet még rendelni. Azt hittem a forgalomba hozó olcsóbb.
És a netpiacon benne van a top tízben.
van mikor az 250 pénz is számit,de errôl az jutott az eszembe, hogy amikor nagymamámmal+nagypapával mentünk falura tojásért,a julinál 30 fillér volt,de a mari 20 fill.ért adta,akkopr ott vettük
Há má hogyne számítana!
Főleg ha rendelek még mást is oszt kihozzák óóóccsóóón, itten meg drágáééé kőne érte gyünni.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 674
a korabbi lapszamok ugyanitt megvasarolhatok 2490-ert, vagy megrendelhetok postai uton, utanvetellel
A netpiacon meg 2200-ért lehet még rendelni. Azt hittem a forgalomba hozó olcsóbb.
van mikor az 250 pénz is számit,de errôl az jutott az eszembe, hogy amikor nagymamámmal+nagypapával mentünk falura tojásért,a julinál 30 fillér volt,de a mari 20 fill.ért adta,akkopr ott vettük
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Mindegy, megvételezve!
Akkor légyszi tedd már közkincsé, hogy mi lesz a következő melléklet!
Öm, csak úgy megvételezve, h letudva, biztosan megveszem az érdekes magyar 5.1-el is:))
Bár meglenne már(!), de hát hiába kérdeztem az újságos nénit, az sehogy sem talált Wonder Boys-os újságot
Mindegy, megvételezve!
Szerintem még nem jelent meg az újság.
Mindegy, megvételezve!
gordon314.fw.hu