Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha NS
Yamaha NS
Ezek csak számok...
Nagyobb doboz, kétszer annyi mélyhangszóró, hidd el, hogy több a mély.
(Persze önmagában a nagyobb doboz és a több hanszóró nem jelent semmit.)
Én elhiszem
Yamaha NS
Ezek csak számok...
Nagyobb doboz, kétszer annyi mélyhangszóró, hidd el, hogy több a mély.
(Persze önmagában a nagyobb doboz és a több hanszóró nem jelent semmit.)
Yamaha NS
Szerinted ehhez is (NS-45) kellene zenére sub?
Szerintem nem.
De mekkora térben lesz használva?
20 nm.
Ha megnézem az NS-100 adatlapját (Frequency Response: 38—35000 Hz) http://www.yamaha.co.jp/english/product ... ns100.html
és a NS_45-ét (Frequency Response: 38–30.000 Hz) http://www.yamaha.co.jp/english/product ... ns45e.html
Nem úgy tűnik, hogy basszusban erősebb lenne az NS-45.
Jó tudom ezek csak számok.
Yamaha NS
Szerintem nem.
De mekkora térben lesz használva?
Yamaha NS
Használtan láttam pár napja egy boltban az NS-45öt 25.000 Ft-ért. Azóta gondolkodom rajta.
Annyit talán lehet kockáztatni...
Yamaha NS
Használtan láttam pár napja egy boltban az NS-45öt 25.000 Ft-ért. Azóta gondolkodom rajta.
Annyit talán lehet kockáztatni...
Yamaha NS
Köszi a választ.
Az NS-100 egy komoly polcsugárzó volt pedig akkoriban, ha nem tévedek.
Ha jól értem zenére nem igazán ajánlanád az NS-45-öst?
Szívesen.
Bizony, nem rossz hangfal az NS-100, nem szándékozom megválni tőle, a hálóban nagyon jó szolgálatot tesz.
Viszont inkább mozis, mint zenei a hangja.
Illetve attól függ milyen zenét hallgatok rajta. Disco, pop és hasonlók szépen szólnak, akusztikus zenék már kevésbé, rock is elég jól szól, de ahhoz nem árt mellé egy jó szub, mert zúzósabb zenékhez kevés benne a "kraft".
Persze izlések és pofonok...
Az NS-45 (vagy 50, tehát amit az ismerősömnél hallottam) kevésbé részletező és kevésbé tiszták a magasai, álló hangfal létére mintha kisebb lenne a tere, mint az NS-100-nak, viszont több a mélye, ami nekem nem tűnt túl soknak, nem döngött vagy ilyesmi. Nyilván ez elhelyezés és beállítás függő is.
Az biztos, hogy árában van, ezért az árért nem rossz vétel.
Viszont lehet, hogy találnál neked jobban tetszőt is, ha többet meghallgatnál.
Ismét csak köszönöm!
Yamaha NS
Köszi a választ.
Szívesen.
Bizony, nem rossz hangfal az NS-100, nem szándékozom megválni tőle, a hálóban nagyon jó szolgálatot tesz.
Viszont inkább mozis, mint zenei a hangja.
Illetve attól függ milyen zenét hallgatok rajta. Disco, pop és hasonlók szépen szólnak, akusztikus zenék már kevésbé, rock is elég jól szól, de ahhoz nem árt mellé egy jó szub, mert zúzósabb zenékhez kevés benne a "kraft".
Persze izlések és pofonok...
Az NS-45 (vagy 50, tehát amit az ismerősömnél hallottam) kevésbé részletező és kevésbé tiszták a magasai, álló hangfal létére mintha kisebb lenne a tere, mint az NS-100-nak, viszont több a mélye, ami nekem nem tűnt túl soknak, nem döngött vagy ilyesmi. Nyilván ez elhelyezés és beállítás függő is.
Az biztos, hogy árában van, ezért az árért nem rossz vétel.
Viszont lehet, hogy találnál neked jobban tetszőt is, ha többet meghallgatnál.
Yamaha NS
Engem is érdekelne az NS-45 hangzása.Elsősorban milyen lenne zenére?
Attól függ mik az igények és milyen zenére...
Egyik ismerősömnek van NS-45-öse vagy NS-50-ese (nem emlékszem pontosan), neki nagyon tetszik és nekem sem volt zavaróan gyenge, viszont az én igényeim nagyobbak, hosszú távon biztos nem viselném el.
Nekem NS-100-as van, ami lényegesen komolyabb (2-szer többe is került), igaz nem álló, hanem polc.
Zenére nem ajánlanám, mozira viszont nagyon jó.
Köszi a választ.
Yamaha NS
Engem is érdekelne az NS-45 hangzása.Elsősorban milyen lenne zenére?
Attól függ mik az igények és milyen zenére...
Egyik ismerősömnek van NS-45-öse vagy NS-50-ese (nem emlékszem pontosan), neki nagyon tetszik és nekem sem volt zavaróan gyenge, viszont az én igényeim nagyobbak, hosszú távon biztos nem viselném el.
Nekem NS-100-as van, ami lényegesen komolyabb (2-szer többe is került), igaz nem álló, hanem polc.
Zenére nem ajánlanám, mozira viszont nagyon jó.
Yamaha NS
Sziasztok!W Diamond 9.5 vagy Yamaha NS-555?.
Elöbbit hallottam szépen szolt de a Yamaha-t nem tudtam hol meghalgatni sehol ezért kérem aki hallotta mondjon véleményt Esetleg aki tudja hol lehet a Yamaha-t meghallgatni?
Én mikor a Dalikat vettem, direkt megvártam a Yami 555-öt, kíváncsi voltam rá mint "öveg" Yamahás Pedig mindenki mondta, hogy hangfalba a Yami nem egy nagy durranás.
Összehasonlítva hallgattam a 777-et az 555-öt és a Dalikat. A yamikról csak annyit tudok mondani, hogy tényleg szépek. Ezentúl nulla tér, letapadnak a hangok, meglehetősen dobozos hang, homályos magasok. Mélyek azok voltak de túlhangsúlyozott, kongós, pontatlan. Szal nekem nagyon nem, de én főleg hangszeres, jazz, klasszikusra kerestem, poposabb füleknek lehet bejön.
De hallgasd meg, pl itt: http://www.toshibashop.hu/
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)
Yamaha NS
Engem is érdekelne az NS-45 hangzása.
Elsősorban milyen lenne zenére?
- Donyec
- Fórumlakó
- Értékelés: 65
Yamaha NS
Nem csörög zörög, hanem inkább a dübörög és csilingel a helyes kifejezés. Ki van emelve a magas és a mély, a közép meg el van fojtva ezáltal. Mozira jó, akár sub sem kell, de zenére nem jó, olyan, mintha egy lepedővel lenne letakarva, és a tere sem pontos. Nekem NS-777-es volt.
Vicces, hogy Dali C8 -al összehasonlítva mozira szinte semmi különbség, talán a tér pontosabb kicsit, viszont a C6-nak sokkal jobb a tere, de kevésebb mélye van. Zenén viszont esélye sincs a yamahának.
Yamaha ns-777 tulaja voltam pár napig. Régebben nagyon yamaha párti voltam minden szempontból.Most már tudom, hogy csak 1-2 sikerült termékük van főleg a mozi kategóriában.Visszatérve a 777-re az AR status 20 állványos dobozzal lett ősszehalgatva sztereó rendszerben. Amikor a kis doboz szólt testesebb zeneibb volt a hang mint a böhömmel. Közelröl megnézed a 777-est kiábránditó az épitési minősége. 2 ismerősnél is kilőtték a magasát. Tavaly 50 ért szabadultam tőle. Mozihoz maximum elmegy de felejtős.
Yamaha NS
Tippek? de olyanok amiket valahol meg is lehet hallgatni.
Yamaha NS
Használtan azért helyből sokkal jobbat kapsz, de még újban is....
Yamaha NS
Elöbbit hallottam szépen szolt de a Yamaha-t nem tudtam hol meghalgatni sehol ezért kérem aki hallotta mondjon véleményt Esetleg aki tudja hol lehet a Yamaha-t meghallgatni?
Ha a külső fontos akkor a yami szép, de a hangja...Én nem erőltetném mondjuk egyiket sem...
Jó, hát valamit vennem kell ebben a kategoriában, (ennyi tallérom van rá).
Mennyi az az ennyi?
max 100000,-
Yamaha NS
Ha a külső fontos akkor a yami szép, de a hangja...Én nem erőltetném mondjuk egyiket sem...
Mennyi az az ennyi?
Yamaha NS
Yamaha NS
Yamaha NS
Sziasztok!
W Diamond 9.5 vagy Yamaha NS-555?.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Yamaha NS
üdvValaki tudja hogy kb meddig kell járatni az 555 ös frontokat,nemrég került birtokomba a gyönyörűség?
Majd tapasztalni fogod.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Yamaha NS
üdv
Valaki tudja hogy kb meddig kell járatni az 555 ös frontokat,nemrég került birtokomba a gyönyörűség?
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
Yamaha NS
:lol!: :lol!: :kiraly: Ez jó , majdnem félre nyeltem a kávém...
bocsánat, nem írtam hogy jelen pillanatban nem tessék fogyasztani semmit és jó ha ül az illető.
Yamaha NS
hát akkor talán nem kevesebb hanem jobb lett a mély.