Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Tudna valaki infóval szolgálni az aktuális Heed Luna-val kapcsolatban, esetleg valami lépet feltenni róla. Ennek külön külső tápja van?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Peti
Saját tápja van de készül hozzá külün táp is mint az Obelisk-hez.Ha igaz és jól tudom a Luna 1.az1.-ben ugyanaz a kapcsolás mint az Obelis előfoka.
Köszönöm az infót
Üdv
Peti
Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Tudna valaki infóval szolgálni az aktuális Heed Luna-val kapcsolatban, esetleg valami lépet feltenni róla. Ennek külön külső tápja van?
Üdv
Peti
Saját tápja van de készül hozzá külün táp is mint az Obelisk-hez.Ha igaz és jól tudom a Luna 1.az1.-ben ugyanaz a kapcsolás mint az Obelis előfoka.
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Üdv
Peti
Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya
Heed Audio termékek
Nagyon kiegyenlített lett a hangzás, nem hittem volna, hogy egy futómű tuningtól ekkora javulást kapok. A dactilus kártya, a tuning és a Marantz együtt egy alsó középkategóriás cd lejátszó használt árából megvolt.
Köszi Kimber a kimerítő választ. Én is csak a gazdasági válság hatása miatt gondolkodom egy DVD+DAC megoldáson. 2 in 1.
Köszi a meghívást, lehet, hogy valamikor élni fogok vele.
Heed Audio termékek
Valakinek van az Obelisk Si erőrködőjébe beépített DAC (Dactilus) vagy használ külső DAC-ot?
Esetleg tudna véleményt írni róla, hogy muzsikál egy sima DVD futóművel?
Egyáltalán melyik jobb alternatíva a zenehallgatáshoz:
1. DVD+DAC
2. CD player
Úgy a két alternatíva egy árszinten mozgásával?
Köszi.
Heed Audio termékek
2008Bocs, nem a trafó, hanem a hűtőborda feletti szellőzőre gondoltam.
Köszönöm a választ és a fotókat!
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 99
Heed Audio termékek
Milyen hangfalcsatlakozókat használsz? Én elég megszenvedtem, mire be tudtam dugni a gyári DNM csatikat az Obeliskbe.
Tőlem kérdezed?
Ime gyorsan lefényképeztem:
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2752
Heed Audio termékek
Milyen hangfalcsatlakozókat használsz? Én elég megszenvedtem, mire be tudtam dugni a gyári DNM csatikat az Obeliskbe.
Miért?
Mer' a DNM gyári dugó szárán van egy kis rugós rész, hogy jobban szoruljon a csatiba.
Az egyik szérián kicsit "vállasabbra" sikerült ez a rész, így erősen szorul.
Nekem pl a gyári dugó nem ment bele az Epos doboz aljzataiba, le kellett vágnom.
Heed Audio termékek
Miért?
Audioquest Powerquest 707, Matrix Audio SL-1, Supra, English Electric EE8, AQ Voka, Lumin T3X, HiDiamond D7, Heed Elixir, Vertere Pulse C, 2x Heed Obelisk PM, Dope Sound Voodoo Pure Silver, Dorn Acoustic Grand Enigma.
- fenyő
- V.I.P.

Heed Audio termékek
2008
Bocs, nem a trafó, hanem a hűtőborda feletti szellőzőre gondoltam.
- fenyő
- V.I.P.

Heed Audio termékek
2006
- fenyő
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Üdv. Valaki tudja,hogy mi a különbség az Obelisk végleges változata és a 2006-os model között?
Az újba választhatsz, hogy phono vagy daktilus kártyát raksz. Az előzőbe csak phono volt opció.
Hangban szinte nincs különbség, pedig teljesen át lett tervezve a belseje.
Ránézésre úgy lehet megállapítani, hogy a trafó feletti szellőző átkerült.
Heed Audio termékek
Üdv. Valaki tudja,hogy mi a különbség az Obelisk végleges változata és a 2006-os model között?
Heed Audio termékek
http://translate.google.com/translate?p ... auto&tl=hu
nem veletlen egybeeses a nevvalasztast illetoen?
Heed Audio termékek
Ha jól emlékszem, ez a link nem volt még itt:
http://www.htg2.net/index.php?topic=20103.msg217216
Szóval, ha már az arabok is másolják
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Heed Audio termékek
Ha jól navigáltam, az LP Magazin csak a 2007/1-es számig van fent a neten.
Remélem Zsolt majd felteszi a blogra.(A régi fent van.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
Viszont a Q tápot lehet használni a Questar-hoz is?
Igen. A tesztben három fekete dobozka szerepelt, a Questar MM, a Questar MC és a Q táp.
Kíváncsi lennék a Questar + Q táp vs. Quasar összehasonlításra.
Bár akkor már az ár sem lehet oly messze egymástól.
Heed Audio termékek
Igen. A tesztben három fekete dobozka szerepelt, a Questar MM, a Questar MC és a Q táp.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Heed Audio termékek
Ma olvastam a német LP magazin 2/2009-es számát, amiben a véltozatosság kedvéért ezúttal a Questar MM és MC phono előfokokról + Q tápegységről írnak nagyon elismerő szavakkal. "Hihetetlen, hogy mit ki lehet hozni 9 x 6 x 22 centiméterből." :lol!:
Mintha már vagy két éve is lett volna erről cikk ebben az újságban. :lol!:
Majdnem. Az LP magazin a 3/2007-es számban tesztelte a Quasar-t. Questar teszt eddig még nem volt náluk. (Nagyon érdekes ez a szám egyébként, egy csomó phono előfokot tesztelnek benne, többek között kedvenc gyártóm új termékét az Audiomat Phono 1.6-ot is.)
Ja, figyelmetlen voltam.
Tényleg az én általam is birtokolt Quasar tesztje volt az Lp-ben.
Q psu jó Questarhoz, és a Dactilushoz is. :kiraly:
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Heed Audio termékek
Ma olvastam a német LP magazin 2/2009-es számát, amiben a véltozatosság kedvéért ezúttal a Questar MM és MC phono előfokokról + Q tápegységről írnak nagyon elismerő szavakkal. "Hihetetlen, hogy mit ki lehet hozni 9 x 6 x 22 centiméterből." :lol!:
Majdnem. Az LP magazin a 3/2007-es számban tesztelte a Quasar-t. Questar teszt eddig még nem volt náluk. (Nagyon érdekes ez a szám egyébként, egy csomó phono előfokot tesztelnek benne, többek között kedvenc gyártóm új termékét az Audiomat Phono 1.6-ot is.)
Ja, figyelmetlen voltam.
Tényleg az én általam is birtokolt Quasar tesztje volt az Lp-ben.
Heed Audio termékek
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Heed Audio termékek
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2752
Heed Audio termékek
Hihetetlen, hogy mit ki lehet hozni 9 x 6 x 22 centiméterből
.... sőt úgy általában 22 cm-ből :lol!: :lol!:
(elmúlt este 10 óra, bocsi :kiraly: )