Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Meglepően szorosan illeszkedik az aljzatba, de kipróbálom amit mondtál!
Ha nem lesz jobb, akkor csak a forrasztás...
Kábelezzünk
Elvileg nem! Leellenőriztem és fordítva is kipróbáltam!
Nem feltétlen olyan sok (kinek hogy...) de én meglepődtem és hiányzik valami...
Nem tudom, milyen a banándugód, lehet, hogy gyenge, lötyög az aljzatban. Nem tudom, milyen az erősítőn a csatlakozód, de ha tudod, próbáld ki a következőt: dugd a banándugó végét a szabad kábelvéghez kialakított lyukba, és szorítsd rá az anyát. Így biztosan jobban fog érintkezni.
Kábelezzünk
Elvileg nem! Leellenőriztem és fordítva is kipróbáltam!
Nem feltétlen olyan sok (kinek hogy...) de én meglepődtem és hiányzik valami...
Kábelezzünk
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a forrasztott csatik okozzák a gondot?
Valakinek van hasonló tapasztalata, elképzelése?
Szia,
az, hogy sokkal változott, ettől nem lehet. Nem cserélted véletlenül el az egyiknél a fázist?
Kábelezzünk
Sziasztok!
Lenne valami ami nyugtalanít, remélem tudtok nekem választ adni!
Adott hangfal elrendezés (1 pár front), adott erősítő és cd lejátszó, ezek helye, betápja stb nem változott kivéve a hangfalkábel amiknek egyik végét forrasztható banándugóba forrasztottam és úgy csatlakozik az erősítőbe (hangfalaknál csavaros csati simán kábelvéggel) és úgy érzem, hogy sokkal visszafogottabbak a mélyek, gyengébbek, mint amikor mindenhol kábelvég volt!
Elképzelhető, hogy a forrasztott csatik okozzák a gondot? Csak úgy nem akarom levágni! Mint villanykerülő kissé szkeptikus vagyok ez ügyben.
Valakinek van hasonló tapasztalata, elképzelése?
Kábelezzünk
IC-ből most mit tartotok Best-Buy-nak, olyat mint a hangfalnál a Linn K-20 és Neotech 1440 kategóriája?Köszi! :kiraly:
Pl. a Zsolt (HEED Audio) által preferált Neotech KHS 4412 SM-el van valakinek tapasztalata?
Mogami.
Abból melyik? Van egy pár kábelük.
Kábelezzünk
IC-ből most mit tartotok Best-Buy-nak, olyat mint a hangfalnál a Linn K-20 és Neotech 1440 kategóriája?Köszi! :kiraly:
Pl. a Zsolt (HEED Audio) által preferált Neotech KHS 4412 SM-el van valakinek tapasztalata?
Biztos az SM-et? Szerintem a simát nem?
IC-ből most mit tartotok Best-Buy-nak, olyat mint a hangfalnál a Linn K-20 és Neotech 1440 kategóriája?
Köszi! :kiraly:
Kábelezzünk
IC-ből most mit tartotok Best-Buy-nak, olyat mint a hangfalnál a Linn K-20 és Neotech 1440 kategóriája?
Köszi! :kiraly:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Kábelezzünk
Bátraké a szerencse. Várjuk a beszámolót.
Kábelezzünk
Kösz a javaslatokat kábelügyileg, bár egyikőtökre sem hallgattam ( ezért csak magamat okolhatom majd egy esetleges melléfogás esetén), úgy döntöttem, hogy Excalibur38 -tól rendelek kábelt, a másik jelölt KS1440 volt, de ha már lúd legyen kövér alapon megtoldottam picit a keretet, amint megérkezik beszámolok róla, persze csak ha érdekel valakit.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Kábelezzünk
Az Audioquest G-Snake, esetleg Sidewinder összekaötőkábelek hangjáról ki tud valamit?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- szabo_pitty
- V.I.P.
Kábelezzünk
Jó hír viszont, (ha esetleg nem tudnád) hogy a Ká-Csa Audó kínálatából tudsz vásárolni Csabán a Korányi Elektroniknál, igaz sajnos, csak rendelésre.
akkor már inkább a kácsától... mert nincs plusz haszon és még talán az áfát is megspórolod ... nagyon korrektek .. furutech rulez
Így sincs plusz haszon, annyiért kapod, amennyiért a honlapjukon látod. Nyilván, kap valami jutalékot a cég, vagy kedvezményt.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Ez ezüstözött kábel, egyszer hallgattam ilyet itthon (nem ezt a tipust hanem vmi. olcsobb ezüstözöttet) a Joker -hez képest több részlet volt benne, jobb volt tere, de kicsit erőtlen volt (vékonyka volt a hang), és a magasakat nagyon erőltette, a kérdésem, hogy ez általában jellemző az ezüstöztött drótokra vagy, csak az olcsóbbak ilyenek.
Én nem gondolnám, hogy ez általános ismérve lenne az ezüstözött rézkábeleknek. Az olcsóbbaknak és amelyek nincsenek rendesen megcsinálva vannak ilyen jellemzőik, de azért vannak közöttük becsületes darabok is, amelyek nem húznak magasba és nem vékonyítják el a hangot.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Kábelezzünk
Tegnap előtt egy villanyszerelő ismerősömmel behúztunk a szobámba egy külön
vezetéket a rendszernek. Lakótelepi lakásban borzasztó a kábelrengeteg.
Nem az órától lett húzva. A biztosíték doboztól lett vezetve.
Össze vissza kötözgetések valami fertelem amit tapasztaltunk mikor elkezdtük.
Porladó alumínium szigetelésekről ne is beszéljünk. Végül sikerült megoldani az egész
bevezetést. A kábel 3X1,5 mm sodrott vezető és előtte egy Merlin Gerin 16A automata teljesít szolgálatot. Sajnos nagyobb keresztmetszetű kábellel nem szerettem volna próbálkozni vasbetonnál elég szűkösek a lehetőségek. Már az elején tudtam, hogy ennél alumínium erdőtől csak jobb lehet. Nem csalódtam. El se hittem, hogy ekkorát dobott a hangon. Már az elején éreztem, hogy sokat tisztult az egész. Erősítő és a cd játszó trafók nem zúgtak hangosabban a kelleténél.(Előtte elég hangosak voltak) Sőt éppen egy pici zajuk volt, ahogy nagyon közel hajoltam hozzájuk. A magas tartomány magára talált. A közép is észrevehetően javult. A mély pedig megfogottabb lett.
Most ennyit változott minden, akkor mi lesz, ha kicsit járódik is a kábel.
Minimális pénz ráfordítással nem gondoltam volna, hogy ennyire jó irányba lehet hangolni a rendszert. Ajánlom másoknak is, ha lehetősége van rá. Egy próbát megér.
Nekem bejött. :kiraly:
Kábelezzünk
Jó hír viszont, (ha esetleg nem tudnád) hogy a Ká-Csa Audó kínálatából tudsz vásárolni Csabán a Korányi Elektroniknál, igaz sajnos, csak rendelésre.
akkor már inkább a kácsától... mert nincs plusz haszon és még talán az áfát is megspórolod ... nagyon korrektek .. furutech rulez
Kábelezzünk
Mivel énfelém ( békés megye ) gyakorlatilag nulla ( na jó 1 ) a valamirevaló hifi -s boltok száma ezért "hallgatózni" sajnos nem tudok, ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra.
Én is Békés Megyéből írogatok és ezt a megállapítást sajnos alá tudom támasztani. Egyetlen lehetőség a MM, esetleg a HIFI MIX de egyikben sincs lehetőség korrekt meghallgatásra.
Titkos tipp: Gyula, Jókai u. 19. ( én erre gondoltam ) igaz inkább használt dolgokkal foglalkozik, de legalább tudja mi fán teremnek a dolgok.
Kábelezzünk
És ez a Linn K20 at nem csak neked ajánlom enyiért hanem másnak is érdemes kiprobálni.Olcsó és nagyon jó kábel.Sokan nem szeretik mert nincs jelegzetes elszinezése mint nagyon sok kábelnek.Ezért az árért de ha még 3x ennyi lenne métere akkor is best buy lenne!!!!Probáljátok ki.Megéri.
A Linn K20 -at ki forgalmazza itthon? A google nem tudja. Ja és tényleg 2x 3m kellene.
Limar Audio KFt Budapest.
Google megmutatja.
Felhivod Őket és megkérdezed. :kiraly:
- szabo_pitty
- V.I.P.
Kábelezzünk
Mivel énfelém ( békés megye ) gyakorlatilag nulla ( na jó 1 ) a valamirevaló hifi -s boltok száma ezért "hallgatózni" sajnos nem tudok, ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra.
Én is Békés Megyéből írogatok és ezt a megállapítást sajnos alá tudom támasztani. Egyetlen lehetőség a MM, esetleg a HIFI MIX de egyikben sincs lehetőség korrekt meghallgatásra.
Kábelezzünk
Nocsak.:kiraly: Hogy hogy nem Kondo?
Amúgy a Neotech KS-1515M is normális kábel szerintem.
Ez ezüstözött kábel, egyszer hallgattam ilyet itthon (nem ezt a tipust hanem vmi. olcsobb ezüstözöttet) a Joker -hez képest több részlet volt benne, jobb volt tere, de kicsit erőtlen volt (vékonyka volt a hang), és a magasakat nagyon erőltette, a kérdésem, hogy ez általában jellemző az ezüstöztött drótokra vagy, csak az olcsóbbak ilyenek.
Kábelezzünk
És ez a Linn K20 at nem csak neked ajánlom enyiért hanem másnak is érdemes kiprobálni.Olcsó és nagyon jó kábel.Sokan nem szeretik mert nincs jelegzetes elszinezése mint nagyon sok kábelnek.Ezért az árért de ha még 3x ennyi lenne métere akkor is best buy lenne!!!!Probáljátok ki.Megéri.
A Linn K20 -at ki forgalmazza itthon? A google nem tudja. Ja és tényleg 2x 3m kellene.
Kábelezzünk
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni hangfalkábel ügyileg,
Neotech 1440 :kiraly:
Nocsak. Hogy hogy nem Kondo?
Amúgy a Neotech KS-1515M is normális kábel szerintem.
Sziasztok,
Csatlakozom !
Kábelezzünk
Sziasztok,
Csatlakozom !
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Kábelezzünk
És ez a Linn K20 at nem csak neked ajánlom enyiért hanem másnak is érdemes kiprobálni.Olcsó és nagyon jó kábel.Sokan nem szeretik mert nincs jelegzetes elszinezése mint nagyon sok kábelnek.Ezért az árért de ha még 3x ennyi lenne métere akkor is best buy lenne!!!!
Probáljátok ki.Megéri.
Kábelezzünk
Az Én tippem Linn K20!!
A 15ből kijön még akkor is ha 2x3m kell!
Kábelezzünk
Abbú kijön bő 4 méter DNM. A kimber sem rossz.
A CAV kábelt nem ösmérem...