Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Büszke szülők és nagyszülők topicja
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Tényleg gyönyörűek. :lol!:
Na mi a helyzet az éjszakai alvásokkal? :lol!: Mi nagyon jól elvoltunk, pár hónapig, talán 2 1x kelt fel 3 körül...Utána végig aludta az estéket.
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Tiszta apja. A csíkok csak később jönnek elő?
Ja a csikok, valamit elronthattam, mert azok lemaradtak, de lett belőle egy tündér :lol!:
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Ez a születési képe a kicsinek...Még a kórházban készült
Büszke szülők topicja
Jajj, anya!Hogy adtad rám ezt a sapit?!
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Ha már büszke szülők topicja, akkor itt egy képe egy büszke apukáról (zabszemmel a fenekében ):
Büszke szülők topicja
Köszönöm, Álmos nevében is. Most volt nálunk a gyermekorvos és azt mondta, hogy a súlyához képest nagyon stramm gyerek. :lol!:
Na ugye - ugye :kiraly: :lol!:
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Evés után, a "büfékocsiban".
:kiraly: és milyen ügyesen kapaszkadik. Tudni kell, hogy pár naposan még nem igazán fognak. De Álmos nagyon ügyes :lol!:
Köszönöm, Álmos nevében is. Most volt nálunk a gyermekorvos és azt mondta, hogy a súlyához képest nagyon stramm gyerek. :lol!:
Büszke szülők topicja
Evés után, a "büfékocsiban". :lol!:
:lol!: és milyen ügyesen kapaszkadik. Tudni kell, hogy pár naposan még nem igazán fognak. De Álmos nagyon ügyes
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
-
Vendég
Büszke szülők topicja
igaz nem szulo, "csak" keresztszulo vagyok 1 hete kb, tesom kisfia, Kristof, nagyon faja kisgyerek
Szép gyerek! Mind a kettő! :kiraly:
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Evés után, a "büfékocsiban". :kiraly:
Cukorfalat!!
(ez nem a megszólítás, hanem a babára gondoltam... )
Holnap de. egy kis babalátogatás? Ha még nem túl korai, Edittel mennénk ketten, mert hétfőn szabadságon van.
Megkérdezem a főnökasszonyt.
-
Vendég
Büszke szülők topicja
Evés után, a "büfékocsiban".
Azaz büfikocsi? :kiraly:
Igen!
Büszke szülők topicja
en az ameriaki nagybacsi leszek hamarosan
wow! továbbállsz egy ókeánnal?
jovo titka :kiraly:
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2744
Büszke szülők topicja
-
Vendég
Büszke szülők topicja
igaz nem szulo, "csak" keresztszulo vagyok 1 hete kb, tesom kisfia, Kristof, nagyon faja kisgyerek :kiraly:
De kis tündér
Büszke szülők topicja
mindketto a kepen faja kisgyerek
:kiraly:
:kiraly:
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
igaz nem szulo, "csak" keresztszulo vagyok 1 hete
Te melyik vagy? :kiraly: :kiraly:
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2744
Büszke szülők topicja
igaz nem szulo, "csak" keresztszulo vagyok 1 hete
Te melyik vagy? :kiraly: :kiraly: