Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Swans M1

Vendég

Swans M1

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Épp most hallgatom Fionn Regan "End Of History" című albumát, tulajdonképpen egy akusztikus gitár és énekhang, itt-ott egy kis díszítés, de egy eléggé lecsupaszított zenéről van szó. 
Nos, úgy érzem, hogy ezt a lemezt így még nem hallottam. Az énekhang valami annyira természetes, hogy az már-már hihetetlen, tényleg olyan, mintha itt énekelne a szobámban.

Titkon reméltem, de nem hittem, hogy ennyire jól fog szólni ez a doboz

Üdv

Peti

Örülök, h ennyire elnyerte a doboz a tetszésed...Talán ez enyhít a dolgon valamit, h az Ma-tól meg kellett szabadulj némi ráfizetéssel.Legyen benne sok örömöd a motorozás mellett is. :kiraly: De amíg ez a rossz idő van inkább a zenét tedd élvezetté, a motorozás a jobb idő elfoglaltsága.

Vendég

Swans M1

Majd egyet javaslok neked.Van olyan Jungson kábelünk,ami mélykiemelős.

hat az meg milyen allatfajta?

Az olyan ami elveszi a magasakat és úgy tűnik, mintha a mély lenne több... :kiraly:

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Swans M1

Hozzászólás Szerző: folkmusic »

Épp most hallgatom Fionn Regan "End Of History" című albumát, tulajdonképpen egy akusztikus gitár és énekhang, itt-ott egy kis díszítés, de egy eléggé lecsupaszított zenéről van szó.

Nos, úgy érzem, hogy ezt a lemezt így még nem hallottam. Az énekhang valami annyira természetes, hogy az már-már hihetetlen, tényleg olyan, mintha itt énekelne a szobámban.

Titkon reméltem, de nem hittem, hogy ennyire jól fog szólni ez a doboz :kiraly:

Üdv

Peti

Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Swans M1

Hozzászólás Szerző: AVX »

Update: 
nagyon szépen szól az M1, tényleg egyre jobb lesz. Jóval kerekebb, plasztikusabb már a mélytartomány.

A közepek és magasak gyönyörűek. Az a jó a magasakban, hogy minden apró részlet ott van, mégsem lesz bántó vagy idegesítő egy szemet sem, hanem egyszerűen csak fasza :kiraly:

Üdv

Peti

Ma 5-en mondták azt,hogy a Sonus helyett is azt választanák,ha egy árban lennének.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

Update:

nagyon szépen szól az M1, tényleg egyre jobb lesz. Jóval kerekebb, plasztikusabb már a mélytartomány.

A közepek és magasak gyönyörűek. Az a jó a magasakban, hogy minden apró részlet ott van, mégsem lesz bántó vagy idegesítő egy szemet sem, hanem egyszerűen csak fasza :kiraly:

Üdv

Peti

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Swans M1

Hozzászólás Szerző: arn »

De szvsz még jobb lenne, ha a doboz a tüskéken állhatna...
ezt doboza valogatja. van amelyiknek artasz, ha kimerevited.

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Swans M1

Hozzászólás Szerző: arn »

Majd egyet javaslok neked.Van olyan Jungson kábelünk,ami mélykiemelős.

hat az meg milyen allatfajta? :kiraly:

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Azt még meg tudnád mondani, hogy abban a bizonyos Sztereó-Sound&Vision tesztben mely dobozok szerepeltek még (az M1-en és Phonar-on kívül)?

Én nagyon szívesen összeállítanék neked/nektek egy CD-t és elpostáznám Szegedre, csak írd meg hova küldjem.

keresem a cikket,de még nem találom.
Itt találtam egy érdekes oldalt:
http://www.testberichte.de/t/4/2680/199 ... 116/1.html

CD-nk van rengeteg.abban nem lesz hiány.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

Egyébként a VIP-kedvezmény szerencsére kompenzálja ezt a rossz változást és az sem biztos - sőt - hogy a többi kereskedő enged majd a saját hasznából, hogy a vevő ne érezze meg a gyenge forintot. Talán majd akkor, ha már nem adnak el szinte semmit.

Szerintem mindenki emelni fog.

Akkor meg nem változnak az arányok és még mindig nálatok csinálhatja az ember a legjobb vételt :kiraly:

Látom, már hangnyomásmérőt is rendeltél. Az tényleg fontos, mert csak úgy mérvadó egy összehasonlítás, ha minden ugyanazon a hangszinten szól, mert amúgy a csak kicsivel hangosabbat szinte biztos, hogy jobbnak is fogjuk érezni.

ALig várom, hogy hazamehessek a munkából és tovább járathassam az M1-et. Nagyon szupi kis doboz.

Azt még meg tudnád mondani, hogy abban a bizonyos Sztereó-Sound&Vision tesztben mely dobozok szerepeltek még (az M1-en és Phonar-on kívül)?

Én nagyon szívesen összeállítanék neked/nektek egy CD-t és elpostáznám Szegedre, csak írd meg hova küldjem.

Üdv

Peti

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Egyébként a VIP-kedvezmény szerencsére kompenzálja ezt a rossz változást és az sem biztos - sőt - hogy a többi kereskedő enged majd a saját hasznából, hogy a vevő ne érezze meg a gyenge forintot. Talán majd akkor, ha már nem adnak el szinte semmit.

Szerintem mindenki emelni fog.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

Lehet, hogy ez most elfogultan hangzik, de szerintem jelenleg az országban nálatok lehet x forintból a legjobb hangú rendszert ill. a legjobb hangú komponenseket beszerezni. Láttam és hallottam a Jungson JA-66C-t is élőben és azt kell hogy mondjam, hogy azért a pénzért az az erősítő egyszerűen minden tekintetben remek.

Ennek kizárólag egy oka van.
Mi nem segítjük elő a lánckereskedelmet.
Ha két cégen még átmenne az áru,akkor mi sem lennénk olcsók.
hamarosan árat kell emelnünk,mert 210 Ft az USD és mikor az árainkat képeztük,160 ft volt.

Ez persze érthető, de bízzunk benne, hogy azért fog mér erősödni a forint a dollárhoz képest és akkor a soron következő szállítmány megint egy picit kedvezőbb áru lehet majd :kiraly:

Üdv

Peti

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Sziasztok! 
Én is fogok tüskéket tenni az M1 alá, nem tudom hogy ez jótékony hatással lesz-e a mély hangokra. Én is meg vagyok vele elégedve, de amióta halottam a haver M1-esét amiben egy tuning hangváltó van azóta hiányolom az enyémben a mélyeket. Hozzá kell tenni hogy az ő hangváltója többe került mint nekem az M1-esem álványal együtt.

Üdv:sopi66

Majd ha lesznek jobb cuccaink,akkor megígérem,hogy csinálok több variációban M1 tuningot.Lesz egy közepes árfekvésű és egy csúcsok csúcsa.

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Swans M1

Hozzászólás Szerző: sopi66 »

Sziasztok!

Én is fogok tüskéket tenni az M1 alá, nem tudom hogy ez jótékony hatással lesz-e a mély hangokra. Én is meg vagyok vele elégedve, de amióta halottam a haver M1-esét amiben egy tuning hangváltó van azóta hiányolom az enyémben a mélyeket. Hozzá kell tenni hogy az ő hangváltója többe került mint nekem az M1-esem álványal együtt.

Üdv:sopi66
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Lehet, hogy ez most elfogultan hangzik, de szerintem jelenleg az országban nálatok lehet x forintból a legjobb hangú rendszert ill. a legjobb hangú komponenseket beszerezni. Láttam és hallottam a Jungson JA-66C-t is élőben és azt kell hogy mondjam, hogy azért a pénzért az az erősítő egyszerűen minden tekintetben remek.

Ennek kizárólag egy oka van.
Mi nem segítjük elő a lánckereskedelmet.
Ha két cégen még átmenne az áru,akkor mi sem lennénk olcsók.
hamarosan árat kell emelnünk,mert 210 Ft az USD és mikor az árainkat képeztük,160 ft volt.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

Nagyon megszerettem őket :kiraly:

Ha később szerzek hozzá egy Swans állványt is, akkor pedig esztétikailag is tökéletes lesz a dolog.

Üdv

Peti

Vendég

Swans M1

Ja, és valóban egyre inkább kezd megjönni a mélye is a kicsikének :kiraly: 
Üdv

Peti

Na ugye :kiraly:
Ha persze lecipeled a pincébe, akkor mélyebb lesz a hangja még ettől is

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

Ja, és valóban egyre inkább kezd megjönni a mélye is a kicsikének :kiraly:

Üdv

Peti

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

No megyek és meghallgatom az M1-et és a MA GS10-et.

Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Üdv

Peti

Nem fogom az otthoni M1-et lecserélni.
A MA nagyon szép kialakítású doboz.Az állvány is nagyon komoly.
Az MA-val semmi bajom.Minden nagyon jól szól vele.Egyet nem szabad,az M1-et utána meghallgatni.
Én imádom a csilingelő magashangokat.Az M1 ebben nagyon jó.

Örülök, hogy azért az kiderült, hogy nem rossz doboz a GS10 és nem valami sz..t vettél :kiraly:

Azt, hogy melyik "jobb", nehéz megmondanom, mert nem tudom mindkét modellt bejáratva összehasonlítani.

Egy biztos, az M1 magasai és énekhangja tényleg rendkívül jó (meghallok olyan dolgokat is, melyeket eddig észre sem vettem), az ismert zenéimet hallgatva semmi hiányt nem érzek a GS10-hez képest. Mindezek fényében ár/érték arányban az M1 rohadt jó.

Üdv

Peti

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Üdv

Peti

Nem fogom az otthoni M1-et lecserélni.
A MA nagyon szép kialakítású doboz.Az állvány is nagyon komoly.
Az MA-val semmi bajom.Minden nagyon jól szól vele.Egyet nem szabad,az M1-et utána meghallgatni.
Én imádom a csilingelő magashangokat.Az M1 ebben nagyon jó.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Swans M1

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Péter!

Gratulálok én is az új hangsugárzódhoz,legyen benne sok örömöd.Nagyon szép! :kiraly:

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Swans M1

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Üdv

Peti

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=10713&hl=

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Swans M1

Üdv

Peti

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Vendég

Swans M1

Valóban szépen megépítette a dobozt és az állványt is. 
Szerintem az én állványom egyáltalán nem rossz (ez is egy Söund Arts), csak annyi, hogy nem túl szép. Szerintem pl. már az is nagyon sokat dobna rajta, ha mondjuk matt fekete lenne, nem pedig ilyen ezüstszerű szürke.

Mindenesetre a három láb miatt nem billeg még egyenetlen parkettán sem és mivel a tüskék alul-felül állíthatók, így tök szépen beállítható a vízszint. Praktikusnak tehát praktikus, csak szerintem nem valami szép.

Üdv

Peti

Fujd le matt feketére! :kiraly:

Vendég

Swans M1

De szvsz még jobb lenne, ha a doboz a tüskéken állhatna...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”