Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox Alces3
-
Vendég
Hivox Alces3
31, ha a papírjai rendben vannak és a gari is ok!
Szeretek kakaskodni... :lol!:
kukori
-
Vendég
Hivox Alces3
én még így is erősen gondolkodom... ennyiért ajándék...
már van egy alces3-am a fejhallgatós rendszer és a "nagy" között ingázik, de kéne még egy :lol!:
Hivox Alces3
Hallgassátok mg az Alcest és meg fogjátok venni. Én is így tettem. :lol!:
Ha akkor lett volna ez eladó tuti meg vettem volna ezt, mert az új ára mostani eurónál 58k körül van.
Nagy :lol!: neki!!!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Hivox Alces3
35? :lol!:
Hivox Alces3
ott azt az és-t nem értem! :lol!:
talán oda vessző kellene! :lol!:
mert most vagy aljzatonként vagy összesen. :kiraly:
Valszeg úgy van, hogy se egy aljzat árama, se az "összes" áram nem haladhatja meg a 10 A-t.
Az mondjuk igaz, hogy ebben a megfogalmazásban redundáns elem az egy aljzat terhelhetősége; elég lett volna annyit, hogy az össz terhelhetőség 10 A.
Szerk: Bár mégsem. Mert lehetne, hogy egy aljzaté 3,3 A, és az összes 10 A. Na mindegy, szerintem jó a megfogalmazás. :lol!:
közben rájöttem a megoldásra.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Hivox Alces3
ha tudnátok hogy mikor használunk ki 10 ampert?
Esetleg több A osztályú végfok esetén egyébként meg szinte soha, vagy ha netán rezsót, vagy 2,5kW os olajradiátort üzemeltetünk róla. :lol!:
Attól hogy egyenként az aljzatok 10 amperesek egyátalán nem baj jobb mitn 3,3 A legyen, nincs is ilyen egyébként.
Mert mondjuk az egyikbe egy olyan eszköz van ami 6 a másik 2 a harmadik meg 1 ampert vesz fel max ezért a gerinc is nyugodtan lehet 10 A es, és a többi csatlakozó terminál is.
Ha 3,3 A lennének ekkor lenne gebasz...
Hivox Alces3
Ezt Fülelektől kérdezzétek, mert a szöveg 1 az 1-ben onnan van kimásolva! :lol!:
-
Vendég
Hivox Alces3
mert most vagy aljzatonként vagy összesen. :kiraly:
Valszeg úgy van, hogy se egy aljzat árama, se az "összes" áram nem haladhatja meg a 10 A-t.
Az mondjuk igaz, hogy ebben a megfogalmazásban redundáns elem az egy aljzat terhelhetősége; elég lett volna annyit, hogy az össz terhelhetőség 10 A.
Szerk: Bár mégsem. Mert lehetne, hogy egy aljzaté 3,3 A, és az összes 10 A. Na mindegy, szerintem jó a megfogalmazás. :lol!:
Hivox Alces3
terhelhetőség aljzatonként és összesen 10A.
mert most vagy aljzatonként vagy összesen. :lol!:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Hivox Alces3
Az esetleges kérdések elkerülése végett, hangfalat szeretnék építtetni, ezért adnám el. (Sonido Nea-t)
Nem értem a kettő közti összefüggést...
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972