Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Én vdH Inspiration-t tettem a T-amp-ba :lol!: Mert még volt belőle maradék.
Tudom, hogy drága megoldás, de bevált :lol!:
mennyi annak most métere? 25- körül?
Kábé.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
ps: megtortent. konkretan melyik? tamprol lenne szo, tehat nem fognak tul nagy aramok folyni.
Én vdH Inspiration-t tettem a T-amp-ba :lol!:
Mert még volt belőle maradék.
mennyi annak most métere? 25- körül?
Kábelezzünk
ps: megtortent. konkretan melyik? tamprol lenne szo, tehat nem fognak tul nagy aramok folyni.
Én vdH Inspiration-t tettem a T-amp-ba :lol!:
Mert még volt belőle maradék.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
Most ismét megfognak szólni de belső kábelezésre a CAT kábeleket ugyan úgy alkalmazzák :lol!: De nem mondtam semmit, csak leírtam amit olvastam...
Kábelezzünk
Kedves Lali.
A K-Box-ra gondolsz? A honlapjuk alapján kevés az Ölflex választékuk. Úgyis mondhatnám, hogy nincs nekik az ami nekem kellene. A honlap szerint.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kábelezzünk
Kedves Arn.
Az ezüst lenne a legjobb, de az melós. Az RCA-hoz Leginkább a Teflon szigetelésű rézkábel lenne a jó, de használható a Cat-7 is(én duplán, v triplán tenném, színes a +, fehér a -). Teflonos kábel ügyben a Kácsánál kellene nézelődni. Típusokat nem tudok mondani, nem ismerem a Kácsa kábeleit, de szerintem 1-2eFt/m az tuti jó lehet.
A hangfalporthoz én szvsz a hangfalkábeled tipusából tennék.
hangfalkabel belso kabelezesre szvsz vastag. ha pedig szetbontom, akkor mar koszonoviszonyban sincs az eredetivel. igazabol olyan tippeknek orulnek, akik mar kiprobaltak, es bevalt.
Szerintem kérj fülelektől(hivox). Ő haszanál valami jófajtát hangfal belső kábelezésre. Kétfajta vastagságú is van, ha jól emlékszem.
Kábelezzünk
Kedves Arn.
Pedig azzal lenne igazán szinergikus. De van egy áthidalló megoldás. 500-1000Ft/m között kapható 1,5 v. 2,5 hangfal vezeték. Ennek jónak kellene oda lenni.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Kedves Lali.
Írd le légyszíves, hogyan tudtál a Lapp-tól vásárolni?
Elég rég volt, de azt hiszem Budaörsön a disztribútor cégen keresztül. Ki is postázták.
Kábelezzünk
ezt én tudom, ne nekem mond.
Tudom, hogy tudod, ezert helyeseltem :lol!: :lol!: Legalabb 1 valaki van itt aki belatja ennek a jelentoseget, mert "mindenki" mas (tisztelet a kivetelnek!) csak hallott a hullamimpedanciarol de azt sem tudja mi fan terem :lol!:
- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)
- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése
- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása
- akusztikai mérések
- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése
Kábelezzünk
Bocsánat OFF TOPIC leszek.
Kedves Tigris.
Te Kecskeméti vagy. Tudsz-e pár szót mondani nekem az Elctro Centerről (KEK Kft.), a Matkói úton van.
Köszönöm.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Kedves Arn.
Az ezüst lenne a legjobb, de az melós. Az RCA-hoz Leginkább a Teflon szigetelésű rézkábel lenne a jó, de használható a Cat-7 is(én duplán, v triplán tenném, színes a +, fehér a -). Teflonos kábel ügyben a Kácsánál kellene nézelődni. Típusokat nem tudok mondani, nem ismerem a Kácsa kábeleit, de szerintem 1-2eFt/m az tuti jó lehet.
hangfalkabel belso kabelezesre szvsz vastag. ha pedig szetbontom, akkor mar koszonoviszonyban sincs az eredetivel. igazabol olyan tippeknek orulnek, akik mar kiprobaltak, es bevalt.
Kábelezzünk
Kedves Arn.
Linn
Linn
Kábelezzünk
A HUW tipusokra gondoltam...Van több keresztmetszet...a 0,8 as 800 ft méterben..
ok, thx :lol!:
Kábelezzünk
A HUW tipusokra gondoltam...Van több keresztmetszet...a 0,8 as 800 ft méterben..
Kábelezzünk
Kedves Arn.
Az rca alatt, készülékbe való belsőkábel, vagy IC?
Szerintem a legjobb vezető az Ag, azaz Ezüst. Mindent készítenek belőle: IC; belső-kábel; Hangfalkábel; még tápkábelt is. Én ha igazán jó minőséget szeretnék, ezt tennék.
A pénzverdében, ha jól tudom akkor rendelésre húznak színezüst szálat a kért keresztmetszetben, és méretben. Lágyított változatot kell kérni. :lol!:
Egyébként én a készüléken belülre az ezüstön kívül, FEP szigetelésű rézkábelt tennék.
Hangfalkábelnél, szerintem először találd meg a neked tetsző kábelt. S utánna folytatva a láncot azt használd a Hf.-hoz belső kábelnek. Szerintem. :lol!:
A tápkábelt pedig most beszéljük éppen. :lol!:
vmi konkret tipp kellene.... ami nem vastag.
Kábelezzünk
erositohoz belso kabelezesre mit ajanlotok?
- rcadugokhoz
- hangdobozporthoz
- taphoz
Van a neotechnek erre elég jó kábele, a Kácsa oldalán megtalálod...
koszi, megnezem :lol!:
Kábelezzünk
Kedves Lali.
Írd le légyszíves, hogyan tudtál a Lapp-tól vásárolni?
Linn
Linn
Kábelezzünk
Kedves Lali.
Továbra is vároma válaszod. :lol!:
A kábel típusára nem emlékszem, de a lappkabel-től vettem.
Kábelezzünk
Persze, hogy csendben van. Épp nem levegőt a röhögéstől.
Ebben látok némi iróniát...És egy kis cinikusságot is...
Kábelezzünk
Kedves Lali.
Továbra is vároma válaszod. :lol!:
Linn
Linn
Kábelezzünk
Szerintem azok, akik e fórumot olvassák, hozzászólnak, látogatják 90%-a próbált már ilyen-olyan tippet trükköt. :lol!:
Persze, hogy próbált...Sőt olyan is akad aki most csendben van, pedig ő maga ajánlotta a CAT és a tűzálló kábelt is, hogy mennyire jó :lol!:
Kábelezzünk
Szerintem azok, akik e fórumot olvassák, hozzászólnak, látogatják 90%-a próbált már ilyen-olyan tippet trükköt. :lol!:
Linn
Linn
Kábelezzünk
De nem értem miért van mindig lenézve az aki próbálkozik, ezek személyes dolgok miért baj ez? garantálom azok is akik ellene szólnak is nem egyszer megtették már amit mi, csak nem ismerik be... :lol!: