Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Nem hiszem el, hogy csak nekem nagy kedvencem ez a film. Egyébként az IMDb-n is 7.1-et kapott ami vígjátéknál szép érték.
Igen, de megnéztem a szavazok névsorát is: Simon, Simonné, ifjabb Simon, idősebb Simon ....
Biztos sokaknak tetszik, de sokunknak nem. Attól még lehet jó film. Mondjuk vígjátéknak nagyon lapos volt nekem, pedig nem a hasraesős poénok híve vagyok, de nem tudok felidézni egy poént sem, amin kacagni tudtam volna.
Már régen láttam a filmet, de most majd megnézem megint, hátha megszeretem.
A sikere szerintem egy tőről fakad a Micsoda nő című filmmel és úgy általában a brazil szappanoperákkal. A film azt sugalja, hogy egy teljesen unalmas hétköznapi ember életébe is csodaként betoppanhat a "megváltó". Legyen az egy gyönyörű világsztár egy jóképű milliárdos vagy Dél-Amerika leghosszabb nevű Jose-ja.
Ha már romantikus angol humor és szerepeltetni kell benne ezt az ellenszenves Hugh Grant-et, akkor nálam a Bridget Jones naplója jön be leginkább. Azon lehetett nevetni és talán még szólt is valamiről. Majd szépen kivárjuk, mire az is lesz majd a melléklet.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
a 2. szam cimlapja (december/januari osszevont szam)megjelenes december 8-10
Szóval megint visszatértetek a "Mauritius-i" megoldáshoz? Pedig már az előző szám esetében is szóba került, hogy ez hibás írási mód! Nagyon helyesen javítva is lett!
Csak hogy ne maradjál egyedül Simon, nekem is nagy kedvencem a film (mondjuk a Négy esküvő ... picit szomorkásabb hangulata -meg a szexi Andie Macdowell miatt- jobban tetszett,de ezt is kiváló filmnek tartom). Idáig nem vettem meg a az otezer körüli ár miatt,de most pótolom a hibát. Tőlem jöhet az Egy bogár élete is következőre !
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
-
Vendég
ha már Simon választhatta ki a dvd mellékletet )
Nem hiszem el, hogy csak nekem nagy kedvencem ez a film. Egyébként az IMDb-n is 7.1-et kapott ami vígjátéknál szép érték.
Másrészt megértem én T-BoY álláspontját is, hogy nem jelenik meg melléklet nélkül a lap, hisz akkor nem lehetne eladni.
Ez többé-kevésbé így is van, és ez elég szomorú. (Mármint, hogy nem lehet melléklet nélkül eladni egy magazint)
Mert az lenne a normális, ha egy újság megállna a saját lábán, és a tartalma miatt vennék meg, nem a melléklet miatt. Csak a magazinok belehajszolták egymást ebben a mellékletesdibe, és egyre gyorsul a spirál (van ahol 2 melléklet van stb.) és nem tudni, hogy hogy lehet kiszállni a körhintából.
Vagy magától szép lassan le fog csengeni egy idő után.
az abszolut debil, vak olvasoink szama nem eri el a nullat, ezert bizunk benne, hogy a cimlap ele helyezett, foliaba csomagolt dvd tok nem fogja elkerulni a tobbiek figyelmet
csak emiatt batorkodtunk lehagyni a dvd tok kepet a cimlaprol
(meg aztan az ugyis pont eltakarna a kepet)
micsoda amatőrök vagytok! hát egy fél vagyont sporoltatok volna, ha a dvd tok mögötti részt fehéren hagyjátok és nem kell rá az a drága nyomdafesték!
A DVDcenter magazint meg tényleg nem "szerelemből" kell megvenni, hanem azért mert jó. Amíg nem vásárolod meg és nem tapasztalod meg, addig ezt nem tudhatod. Persze mindig lesz olyan film, ami éppen nem lesz a gusztusunk (mondjuk a NH pont nem az én gusztusom) de ha marad az igényesség, akkor vevő vagyok, mert érdekel a magazin és egy igényes dvd melléklettel fogok tudni mit kezdeni. (Nem úgy mint más magazinnál, ahol a film nagyonis érdekelt volna ha élvezhető minőségben lett volna.)
Szóval ha valakit érdekel az újság, de a melléklet nem, akkor azt tudom javasolni, hogy vegye meg és adja el a mellékletet külön. Szerintem nem lesz nehéz dolga. Sőt ezt még előre is meg lehet szervezni, ha ketten összeállnak. Ennek megszervezésére meg kifejezetten jó lehetőséget kínál a forum (csak ha javasolhatom inkább külön topicok nyissatok erre).
A borító színvilágáról meg annyit, hogy a multkori narancsos szám után most már a pártsemlegesség is megköveteli, hogy vöröses színvilág díszelegjen a második szám borítóján.
Ezt a számot meg amúgy is kötelező megvenni, hogy kiderítsük, hogy T-Boy kiket idézett a forumból! (ha már Simon választhatta ki a dvd mellékletet )
gordon314.fw.hu
Sikerült megpillantanom a Fábri show reklámjűban hogy Ti (vagyis a lap) vagytok az egyik szponzor ! Hát gratula. Nekem például pont kapóra jön a mostani melléklet, mert annyira azért nem vagyok ráízgulva a Notting Hill-re hogy 5-6 ezerért megvegyem, de így belenyúlok. Ja egy kérdés: A DVD jövője cikket a hasonló nevü topic ihlette?
Clint Eastwood bekaphatja!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Meglep, hogy sokan ezzel a Magazinnal kapcsolatban is közömbös, piaci magatartást tanúsítotok: "akkor veszem meg ha tecc a melléklet, ill. az első számra sem vagyok kíváncsi, mert annak melléklete nem érdekel"...
Azt hittem, hogy a DVDCenter gárdája, az itt eltöltött nem kis idő, az itt szerzett infók, itt osztott ész, mások segítése, az esetleges sarkos véleményformálás ettől komolyabb érzelmi köteléket épített ki.
Bennem legalábbis van ilyesmi, pedig a fórum témák kis-százalékában vagyok érdekelt.
Bocs, de nem vagy Te egy kicsit naív? Vagy talán az örök romantikusok csoportjába tartozol?
Az, hogy valaki sokat irkál ide, még egyáltalán nem biztos, hogy részt vállal akármilyen "közteherviselésben". Meg aztán még egy házasságban is elmúlik a szerelem egy bizonyos idő után, hát még egy ilyen ad-hoc közösségben. A lelkesedés, mint olyan soha nem tartós,
Ami a következő számot és annak mellékletét illeti (Notting Hill), én biztosan nem fogok rá pénzt áldozni, mert a film már 2 éve itt csücsül a polcomon. Ráadásul pont karácsony előtt jön ez a melléklet, amikor amúgy is minden pénzt duplán el tudnék költeni.
Másrészt megértem én T-BoY álláspontját is, hogy nem jelenik meg melléklet nélkül a lap, hisz akkor nem lehetne eladni. Azért valljuk be őszintin a mellékletes magazinok úgy általában (és mit szépítsük, a dvdcenter magazin is csak egy a tucatból) csak azért fogynak, mert adnak hozzájuk egy olcsó filmet. (Egyetlen kivétel talán a Computer Panoráma, amelyik film nélkül is fogy, de ott más a profil.) Viszont, ha egy olyan filmet adnak mellékletnek, ami már megvan, akkor a lap nem olcsó többé és az emberek nem veszik meg. Persze szorítok én T-BoY-éknak, de nem a két szép szeméért, hanem azért, hogy olyan mellékletekkel jöjjönek ki, ami még nincs meg.
Meglep, hogy sokan ezzel a Magazinnal kapcsolatban is közömbös, piaci magatartást tanúsítotok: "akkor veszem meg ha tecc a melléklet, ill. az első számra sem vagyok kíváncsi, mert annak melléklete nem érdekel"...
Azt hittem, hogy a DVDCenter gárdája, az itt eltöltött nem kis idő, az itt szerzett infók, itt osztott ész, mások segítése, az esetleges sarkos véleményformálás ettől komolyabb érzelmi köteléket épített ki.
Bennem legalábbis van ilyesmi, pedig a fórum témák kis-százalékában vagyok érdekelt.
Viszont az első számot akkor sem hagytam volna ki, ha f0stalicska a DVD melléklet. (A Született gyilkosok érdemeit elismerve nekem erős, normál menetben 500 Ft-ért sem hoztam volna haza)
És a következőkben is iszonyat-rossz filmnek kell lennie ahhoz, hogy ne vegyem meg, egyszerűen azért, mert kíváncsi vagyok a Magazin építkezésére, alakulására.
Azért ne essünk a ló másik oldalára.
Az hogy én mondhatni elég sokat megfordulok itt még nem jelenti azt, hogy van több mint 2000 forintom arra, hogy a szimpátiámat kifejezzem. Ha olyan film lesz ami bejön nekem akkor úgyis megveszem ha T-Boy kizár a fórumról, de ha nem tetszik akkor nem veszem meg. Nem kell ezt túlbonyolítani
... az abszolut debil, vak olvasoink szama nem eri el a nullat, ezert bizunk benne, hogy a cimlap ele helyezett, foliaba csomagolt dvd tok nem fogja elkerulni a tobbiek figyelmet ...
- korrekt , ez egyertelmu, szvsz. nem is kell ranyomtatni a boritora!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
T-Boy! Várható, hogy a 2. számot is hasonló módon terítik az országban, mint az elsőt?
tobb peldany kerul az utcakra, mint az elsonel
de 100%-os megoldasnak a netes rendelest tartom
101%-osnak pedig az elofizetest
o v e r p o w e r e d
Lehet, hogy butaság, de nekem hiányzik a borítóról a DVD lemez. Persze rá van írva, hogy mi lesz a melléklet, de talán figyelemfelkeltőbb volna ha az aktuális melléklet is szerepelne a címlapon.
az abszolut debil, vak olvasoink szama nem eri el a nullat, ezert bizunk benne, hogy a cimlap ele helyezett, foliaba csomagolt dvd tok nem fogja elkerulni a tobbiek figyelmet
csak emiatt batorkodtunk lehagyni a dvd tok kepet a cimlaprol
(meg aztan az ugyis pont eltakarna a kepet)
o v e r p o w e r e d
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
...melegen gratulálnék Boyéknak. Pedig én egyiket sem venném meg az biztos.
Bocs Simon, hogy épp a Te hozzászólásodat emeltem ki, nem kifejezetten Neked szól, de az ilyen döntéseknek, leginkább az első számmal kapcsolatos hasonló álláspontoknak:
Viszont az első számot akkor sem hagytam volna ki, ha f0stalicska a DVD melléklet. (A Született gyilkosok érdemeit elismerve nekem erős, normál menetben 500 Ft-ért sem hoztam volna haza)
És a következőkben is iszonyat-rossz filmnek kell lennie ahhoz, hogy ne vegyem meg, egyszerűen azért, mert kíváncsi vagyok a Magazin építkezésére, alakulására.
OK, ilyenkor lenne jó a "csupasz", melléklet nélküli Mag., de ha nincs?! A filmek pedig az egyéni izlésbeli különbségeket kissé háttérbe tolva eddig valóban jók. Ha nem jön be az épp aktuális, el lehet adni/ajándékozni/cserélni.
Mindenesetre én több bizalmat szavazok a Magazinnak. Ez a második címlap helyből jobban sikerült az elsőnél, remélem, hogy a beltartalom is előnyére változott. Egyébként meg jajnektek, mert úgyis kifikázzuk!
PP
Víg kedély, jó egészség!
-
Vendég
Lehet, hogy butaság, de nekem hiányzik a borítóról a DVD lemez. Persze rá van írva, hogy mi lesz a melléklet, de talán figyelemfelkeltőbb volna ha az aktuális melléklet is szerepelne a címlapon. Az egyszerű ember aki végigfutja a standot nem feltétlenül veszi észre, hogy ehhez az újsághoz van melléklet méghozzá a Notting Hill.
Persze ez csak egy ötlet.
A borító bizalomkeltő!
T-Boy! Várható, hogy a 2. számot is hasonló módon terítik az országban, mint az elsőt? Mert akkor most inkább nem rendelném meg postán, ha a sarki újságárusnál is megkaphatom. Kösz!
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
- Na ez mar tetszik, az ossz-szinhatast tekintve - ha lehet maradhatna ez a piros-as alapszin a tovabbiakban.. -remelen nem akarjatok a szinpalettat felvonultatni minden szamnal
T A M I . H U
Ez biza tök pöpec!
a 2. szam cimlapja (december/januari osszevont szam)
megjelenes december 8-10
o v e r p o w e r e d
Vissza a témához: Mokor jelenik meg a 2. szám? NZS
Egy kicsit lapozz vissza
T-BoY Létrehozva: 2003-11-25, 14:49
Egy csinosnak mondott 120 kg-osat két valóban csinos 60 kg-osra! Hajszín nem lényeges.
Vissza a témához: Mokor jelenik meg a 2. szám?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Nálam alapelv: CD-t, DVD-t és nőt nem adok kölcsön!NZS
A harmadikat én is csak csere alapon.
És mi a cserealap? Szőkét feketére, vagy szőkét szőkére?
Én fogkefét és borotvát nem szoktam kölcsön adni.
Viszont van olyan dolog, amit kölcsön nem adok, csak örökbe, és nem is szeretném, ha visszakapnám. pl: papírzsebkendő.
Elkúrtuk
Én ezt eddig autóval és nővel ismertem.
Nőt kölcsön soha, csakis örökbe! :smile35:
-
Vendég
A harmadikat én is csak csere alapon.
Nálam alapelv: CD-t, DVD-t és nőt nem adok kölcsön!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...