Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
13-ért már Toshiba is van HDMI 1080P felskálázással: KLIKK ide!
(A Silver Crest csak 720p/1080i-t tud)
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Régebben úgy rémlik elég jókat írtak a Silvercrest DVD playerekről.
Most van a Lidlben akciósan, 13k-ért "mindent tud" HDMI, koax, optikai kimenetek, usb, kártyaolvasó, felskálázás, progressív scan...
Valami vélemény? Szülőknek lenne, de ha valamiért olyan jó, esetleg elcserélném az enyémet rá...
Szia!
Itt olvashatsz róla:
http://www.mpeg4-players.info/lejatszok ... KH_6515/16
Kicsit lassú az usb sebessége.Ajánlom neked a Simbio SB4351-est.Vettem egyet,és nagyon príma,megbízható,gyors.Egyedüli baja,hogy usb-ről nincs felirat.
üdv.
van egy jó ötletem.
Megvezsed szülőknek, előbb kiprószálod jobb e a tiedtől ha igen a szülők kapják a tiedet, ha nem akkor is kaptak egy fasza dvd játékost, stim? :lol!:
Régebben úgy rémlik elég jókat írtak a Silvercrest DVD playerekről.
Most van a Lidlben akciósan, 13k-ért "mindent tud" HDMI, koax, optikai kimenetek, usb, kártyaolvasó, felskálázás, progressív scan...
Valami vélemény? Szülőknek lenne, de ha valamiért olyan jó, esetleg elcserélném az enyémet rá...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
koszi sracok. az van, hogy a philipset lattam eloben, (eleg jo kepet adott) a masikat nem. mas marka nincs 30k alatt? :lol!:
ezt a filipszet láttam tegnap, ha jól emlékszem 32e ft volt vagy még több. :lol!:
mediaban 29, electroban 36 :lol!:
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
koszi sracok. az van, hogy a philipset lattam eloben, (eleg jo kepet adott) a masikat nem. mas marka nincs 30k alatt? :lol!:
ezt a filipszet láttam tegnap, ha jól emlékszem 32e ft volt vagy még több. :lol!:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
koszi sracok.
az van, hogy a philipset lattam eloben, (eleg jo kepet adott) a masikat nem. mas marka nincs 30k alatt? :lol!:
-
Vendég
felesegemnek szeretnek venni 1 hordozhato dvd lejatszot, 30k a fajdalomkuszob. csak 2 dolog fontos, divx-et vigye, es legyen kocsiba adapter. eddig ez a 2 versenyzo jott szoba:HANNS.G HP076VD0 - 19k 2 ev gar
Philips PET716 - 29k 1 ev gar
Hát ha bírod az árát, akkor a Philips mindenképp :lol!:
Nekünk az uncsinak Mikiegér külsejű valódi Disney-s DVD lejátszója van
sajnos nincs neki videokimenete, különben tökéletes lenne. Ha leejti a gyerek, akkor sem sérül, vastag gumis kerete van :lol!:
hi,felesegemnek szeretnek venni 1 hordozhato dvd lejatszot, 30k a fajdalomkuszob. csak 2 dolog fontos, divx-et vigye, es legyen kocsiba adapter. eddig ez a 2 versenyzo jott szoba:
HANNS.G HP076VD0 - 19k 2 ev gar
valakinek valami tippje?
koszi
Nézd meg a képét és ha lehet, próbáld ki egy saját, feliratos DivX lemezzel.
hi,
felesegemnek szeretnek venni 1 hordozhato dvd lejatszot, 30k a fajdalomkuszob. csak 2 dolog fontos, divx-et vigye, es legyen kocsiba adapter. eddig ez a 2 versenyzo jott szoba:
HANNS.G HP076VD0 - 19k 2 ev gar
valakinek valami tippje?
koszi
köszönöm már csak azt nem tudom, hogy mi a különbség az IDE és a SATA között az valami csatlakozó típus?
Az alaplapodtól függ, hogy melyik típust tudod hozzákötni. Ha van rajta SATA vagy SATA II csati, akkor jó hozzá a kétszázzal kezdődő típusszámú Pio író, pl. a mai választékból a Pio DVR-216. Ha nincs, csak a szokásos IDE, akkor a százassal kezdődő típusszámú Pio DVR-116 író a megfelelő számodra.
Minőségbeli különbség nincs ezen írók vagy a megírt lemezek között, csak a busz sebessége nagyobb a SATÁ-snál, elvileg gyorsabban tud olvasni és írni, de ez a berakott lemeztől is erősen függ.
köszönöm fiúk :lol!:
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
köszönöm már csak azt nem tudom, hogy mi a különbség az IDE és a SATA között az valami csatlakozó típus?
Az alaplapodtól függ, hogy melyik típust tudod hozzákötni. Ha van rajta SATA vagy SATA II csati, akkor jó hozzá a kétszázzal kezdődő típusszámú Pio író, pl. a mai választékból a Pio DVR-216. Ha nincs, csak a szokásos IDE, akkor a százassal kezdődő típusszámú Pio DVR-116 író a megfelelő számodra.
Minőségbeli különbség nincs ezen írók vagy a megírt lemezek között, csak a busz sebessége nagyobb a SATÁ-snál, elvileg gyorsabban tud olvasni és írni, de ez a berakott lemeztől is erősen függ.
Igen, az két kül csatlakozótípus. Ha hasonlatot kellene mondani, akkor talán az S-video -><- HDMI. Azt hiszem, ennél tömörebben nem lehet megfogalmazni a különbséget :lol!:
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Én áprilisban vettem Pio DVR-215-öst (SATA) 6,5 ezerért.
Ma már SATÁ-sból 216-os is van, illetve IDE buszosból a 116 a király. :lol!:
ipon computer
Nekem is 3 Pio-m volt eddig: 108, 112, 215.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
szeretnék egy számítógépbe építhető DVD írót vásárolni 15.e-ig. Melyiket ajánljátok :lol!:
pio-t szokták mondani a bennfentesek, de sztem 6-10 ezer pénz között már kapsz jókat
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
neten hol érdemes nézelődni ez ügyben?
-
Vendég
szeretnék egy számítógépbe építhető DVD írót vásárolni 15.e-ig. Melyiket ajánljátok :lol!:
én most kerítettem egy Pio 116-ot szerintem :lol!:
én ugyan cseréltem, de úgy 4800+áfa az ára...
Amúgy nekem minden íróm Pio volt meg van.
Kezdtem egy 106-al, most egy 110 és a 116 van a gépben.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Lehet hogy tudok egy ilyet csereberélni...
Philips Dvd 957
Van infója valakinek erről a játékosról.
Nem találtam sokmindent róla a nyeten.
Pl. SACD lejátszás megy neki?
A Philips 963-ról tudom hogy tudja ezt de ez egy régebbi készülék.
Előre is köszi.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Tervezek egy Fuji s8000 fényképezőgépet karácsony környékén. Valakinek tapasztalata?
http://pixinfo.com/cikkek/fujifilm_finepix_s8000fd
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Köszönöm a válaszokat, akkor marad ez a kiválasztott cél
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Jó bizony!Nekem egy S6500 van és imádom.Az automata módot a Fujiknál ha lehet el kell felejteni.(Sőt,mindegyiknél.)
Olcsó, csak nincs benne optikai képstabi. Valami elektronikával próbálják ezt pótolni. Nagyobb zoomnál jól jön azért az optikai.
Van benne optikai és digitális képstabi is. Jó gép.