Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Tami »

Idézet a Nemzetközi DVD Magazin 2003/11 számából: 
"Kedves Olvasóink!
Októberi számunk melléklete, a Jackie Brown új gyártási technológiával és más gyártósoron készült, ezért egyes DVD-lejátszókon a film megakadhat (főleg layerváltáskor). és tudomásunkra jutott olyan is, ahol el sem indult. Amennyiben ilyen probléma merült fel az ön lemezével kapcsolatban is, kérjük keresse szerkesztőségünket, és a DVD-lemezt kicseréljük.
Megértésüket köszönjük."

HoGa

- hát b........+
- Most már kiváncsi vagyok melyik cég csinalja ezt a xarsagot!?????
- szvsz. itt az olcsó húsnak híg a leve - effektussal állunk szemben!!!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

HoGa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: HoGa »

Idézet a Nemzetközi DVD Magazin 2003/11 számából:

"Kedves Olvasóink!
Októberi számunk melléklete, a Jackie Brown új gyártási technológiával és más gyártósoron készült, ezért egyes DVD-lejátszókon a film megakadhat (főleg layerváltáskor). és tudomásunkra jutott olyan is, ahol el sem indult. Amennyiben ilyen probléma merült fel az ön lemezével kapcsolatban is, kérjük keresse szerkesztőségünket, és a DVD-lemezt kicseréljük.
Megértésüket köszönjük."

HoGa

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Házimozi magazin

Sziasztok...Bepöccentem és írtam az újság fórumába, erre egy Komáromi Zsombor nevezetű illető azt válaszolta,hogy a hibást lemezt kicserélik....

Nem beszélve arról, hogy ha kicserélnék akkor valószínűleg egy ugyanilyen lemezt kapnál ami ugyanúgy fagyna mivel nem hibáról van szó hanem hibás szériáról.

- Ugy ugy! En a Dogmat csereltem ua.
T A M I . H U

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

Azért a Fogyasztóvédelemmel szerintem érdemes lenne felvenni a kapcsolatot, mert nem egy vevőpárti politika amit ez a kiadó folytat.
ez ugyan igaz, de tartok tőle, h jó kibúvó az, h a film csak "ingyenes melléklet" - hivatalosan csak az újságot vetted meg

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

SziasztokA dogmát és a Missziót tegnap elvittem anyukámnak, akinek a Pana RV32-es lejászójában fagyásokat és recsegéseket produkált mindkét melléklet. Bepöccentem és írtam az újság fórumába, erre egy Komáromi Zsombor nevezetű illető azt válaszolta,hogy a hibást lemezt kicserélik.Vigyem be személyesen, vagy adjam fel postán, de portós küldeményt nem vesznek át. No mivel Sopronból valahogy ezért nincs kedvem leutazni BP-re(vonattal több mint 5 rugó), továbbá a jelenlegi kiráyi postaköltség+ csomagolás kb. az újság előfizetői árába kerülne, marad ez a két lemez. Az előfizetésem januárban lejár és egy előfizetővel kevesebbjük lesz. Azért a Fogyasztóvédelemmel szerintem érdemes lenne felvenni a kapcsolatot, mert nem egy vevőpárti politika amit ez a kiadó folytat.
Üdv.

Nem beszélve arról, hogy ha kicserélnék akkor valószínűleg egy ugyanilyen lemezt kapnál ami ugyanúgy fagyna mivel nem hibáról van szó hanem hibás szériáról.

erasure
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: erasure »

Sziasztok
A dogmát és a Missziót tegnap elvittem anyukámnak, akinek a Pana RV32-es lejászójában fagyásokat és recsegéseket produkált mindkét melléklet. Bepöccentem és írtam az újság fórumába, erre egy Komáromi Zsombor nevezetű illető azt válaszolta,hogy a hibást lemezt kicserélik.Vigyem be személyesen, vagy adjam fel postán, de portós küldeményt nem vesznek át. No mivel Sopronból valahogy ezért nincs kedvem leutazni BP-re(vonattal több mint 5 rugó), továbbá a jelenlegi kiráyi postaköltség+ csomagolás kb. az újság előfizetői árába kerülne, marad ez a két lemez. Az előfizetésem januárban lejár és egy előfizetővel kevesebbjük lesz. Azért a Fogyasztóvédelemmel szerintem érdemes lenne felvenni a kapcsolatot, mert nem egy vevőpárti politika amit ez a kiadó folytat.
Üdv.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Házimozi magazin

- Nekem Missio-nal a vegefele kiakad fagyik rendesen. ONKYO DV-S535
T A M I . H U

bandhi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: bandhi »

A Misszió c. film nekem is leáll a 68. percnél. Ezek szerint ez tuti, valami gyártási hiba.
Újraindításnál már fel sem ismeri a lemezt, bad disc-et ír ki.
A gép egy régi Nintaus 9901-es volt.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Házimozi magazin

".....a HáziMozi 2003/8 száma december 1-től
kapható az újságárusoknál. A magazin melléklete a 4 Oscar díjat nyert
Traffic című film. További részletek a
http://www.hazimozi.hu/20038dvdmellim.htm oldalon. ...."
T A M I . H U

Attis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Attis »

Csatlakozom a káromkodók táborához : A Misszió leáll a 68. percnél, aztán se előre, se hátra. Utoljára a Cinemá-s Púpossal volt ilyen tapasztalatom, valószínűleg egy helyen dolgoztathatnak. Amúgy ha kikapcsolom a gépet és kihűl, akkor az a rész is megy egy darabig. Hihetetlen, hogy pénzért képesek ilyen szart árulni, én mindenesetre visszaviszem nekik, meglátjuk, mit mondanak.
Érdekes. Gagyi Dimarson 611-el nekem semmi bajom nem volt még egyetlen mellékletes filmmel, az említettekkel sem...

TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: NZS »

Fórumot nyitott az újság! Ott lehet a kifogásokat leírni. Talán arra reagálnak.
http://www.hazimozi.hu/forum.htm
Még nem láttam a mellékletek minőségét kritizáló hozzászólást.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

... nem egy csúcskategória, de az említett Púposon kívül minden mást gond nélkül vitt (vagy 100 korongot), úgyhogy nem hinném, hogy ő a hibás.
Szerintem sem a lejátszód a hibás.
Sokunknak márkás (Pio, Pana) készülékekkel jelentkezett ugyanígy a hiba.
A reményedet én sem tudom táplálni, mert a Dogmából én is több mellékletes verziót kipróbáltam és dettó az eredmény!
gordon314.fw.hu

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

Amúgy ha kikapcsolom a gépet és kihűl
Ez milyen gép?

Csak azért nem mondom, hogy noname, mert van neki, ráadásul nagyon szép : red star. Egy éve vettem Németországban, igen olcsó volt, nem egy csúcskategória, de az említett Púposon kívül minden mást gond nélkül vitt (vagy 100 korongot), úgyhogy nem hinném, hogy ő a hibás. Amúgy felhívtam őket telefonon, és azt mondták, ha személyesen bemegyek, kicserélik. Sok reményem nincs ez ügyben, mert a Púposból is vagy hármat kipróbáltam, mindegyik szar volt.

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: oritomi »

Nekem még 1 házimozi magazinnal sem volt gondom.
Most akkor én vagyok a hegylakó?(az egyetlen???)
DVD:Pioneer DV350S

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Amúgy ha kikapcsolom a gépet és kihűl
Ez milyen gép?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Csatlakozom a káromkodók táborához : A Misszió leáll a 68. percnél, aztán se előre, se hátra. Utoljára a Cinemá-s Púpossal volt ilyen tapasztalatom, valószínűleg egy helyen dolgoztathatnak. Amúgy ha kikapcsolom a gépet és kihűl, akkor az a rész is megy egy darabig. Hihetetlen, hogy pénzért képesek ilyen szart árulni, én mindenesetre visszaviszem nekik, meglátjuk, mit mondanak.
Fájdalmadban osztozunk!

A lejátszód típusát is tedd közkincsé légyszíves!
gordon314.fw.hu

close652
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: close652 »

Ki lesz az a bátor, aki a Trafficot megveszi ?

Gondolom sokan -- én is -- kivárunk míg valaki
azt nem mondja, akinél az előző kettő rossz volt, hogy: OK.
system

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én bízom benne, hogy már megmutatkozott a külömbség és pl azért lesz a Traffic a következö melléklet, mert az igényesebb filmeket többen vették. (na most azért elövillant pár cím a fejemben, amit szívesen vennék januári mellékletként )

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: xmaster »

azért a remittándán le lehet mérni (és gondolom, hogy van különben minek lenne ajándékszámküldôs akció), hogy mennyi fogyott egy légiósból és mennyi egy misszó mellékletes újságból. 

Magam is úgy gondolom, hogy A MISSZIÓ jelentősebb és fontosabb film, mint A LÉGIÓS, de abban már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ez az értékkülönbség az újságeladásokban is megmutatkozik. Szerintem az egyáltalán nem törvényszerű, hogy a DVD mellékletes magazinokat kizárólag a komoly filmek kedvelői vásárolják: sőt, talán lehet, hogy éppen igényességük miatt kihagyják a technikai minőség miatt problémásabbnak igérkező filmeket is.
Egyébként én nem tartom akkora durranásnak se a DOGMÁ-t, se a HETEDIK ÉRZÉK-et, viszont tény, hogy a magazinmellékletek szintjén a normálisabb kiadványok közé tartoznak.

én is csak reménykedem, hogy az igényésebb számokat többen veszik de lehet hogy nem így van.
dogma és hetedik érzék filmek újságmellékletként nagy durranások és nem önmagukban, ezt így értettem.

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

A köv. szám melléklete valóban a Traffic lesz.. Pozitív, dolog, hogy máe előre közlik, hogy mi is várható. Talán összeszedik magukat?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: xmaster »

a mellékletek most nagyon jók a magazintól (hetedik, misszió, dogma, traffic nálam mind 4-es fölé 5-ös alá).
Sajnos a Hetedik (Se7en) még nem jelent meg. Amire te gondolsz az a Hetedik érzék avagy Stir of Echoes.

örülök, hogy figyelsz
valóban a Hetedik érzék e helyes megfejtés

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

azért a remittándán le lehet mérni (és gondolom, hogy van különben minek lenne ajándékszámküldôs akció), hogy mennyi fogyott egy légiósból és mennyi egy misszó mellékletes újságból. 

Magam is úgy gondolom, hogy A MISSZIÓ jelentősebb és fontosabb film, mint A LÉGIÓS, de abban már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ez az értékkülönbség az újságeladásokban is megmutatkozik. Szerintem az egyáltalán nem törvényszerű, hogy a DVD mellékletes magazinokat kizárólag a komoly filmek kedvelői vásárolják: sőt, talán lehet, hogy éppen igényességük miatt kihagyják a technikai minőség miatt problémásabbnak igérkező filmeket is.
Egyébként én nem tartom akkora durranásnak se a DOGMÁ-t, se a HETEDIK ÉRZÉK-et, viszont tény, hogy a magazinmellékletek szintjén a normálisabb kiadványok közé tartoznak.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

a mellékletek most nagyon jók a magazintól (hetedik, misszió, dogma, traffic nálam mind 4-es fölé 5-ös alá).
Sajnos a Hetedik (Se7en) még nem jelent meg. Amire te gondolsz az a Hetedik érzék avagy Stir of Echoes.

Viszont a Hatodik már megjelent más újságban, ha valakit ez vigasztal

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”