Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: pi61 »

"Az új IC-teket ma próbáltuk, és most is épp tesztelem itthon. Nagyon jól teljesített! A VDH MC Silver után ez volt a legjobb!"Ez olyan kijelentés volt, mint amikor azt mondják, hogy az autóteszten a Renault Thalia a Lexus 600 után a legjobb volt.
Örülnék neki, ha valaki elhozna hozzánk egy ilyen hivilux kábelt kipróbálásra.

Remélem észrevetted, hogy ezt: "Az új IC-teket ma próbáltuk, és most is épp tesztelem itthon. Nagyon jól teljesített! A VDH MC Silver után ez volt a legjobb!" Kifejezetten Neked írtam, és a HiVox szenes összekötőjéről....

Sajnos a Lexus kategóriájában nem volt más.... :lol!:

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5239

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: fülelek »

"Az új IC-teket ma próbáltuk, és most is épp tesztelem itthon. Nagyon jól teljesített! A VDH MC Silver után ez volt a legjobb!"
Ez olyan kijelentés volt, mint amikor azt mondják, hogy az autóteszten a Renault Thalia a Lexus 600 után a legjobb volt.
Örülnék neki, ha valaki elhozna hozzánk egy ilyen hivilux kábelt kipróbálásra.

csöpi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 288

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: csöpi »

Szia Vaspapucsok!
Én nagyon kiváncsian várom,hogy mennyibe lesz a kábel,és mi lesz a tapasztalatod vele!?
Ps:nekem is számít a kivitel!
Remélem beszámolsz majd itt a topikon!?
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó

vaspapucsok
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: vaspapucsok »

ÜDV: KÉRDÉS :IGAZ NEKEM SZÁMIT AZ ESZTÉTIKA IS, ÉS ÉN BEVÁLLALOM A HIVILUX KÁBLET LÁTATLANBA IS .de ez legyen az én gondom....

viszont tanácsot kérek,rotel RA840 bx erösitőhöz és jbl ,elac tipusu hangfalakhoz milyen kábelt ajánlanátok,

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Ha segit akkor találtam ezt a kábelt a vaterán....Hátha érdekel valakit.... 
http://www.vatera.hu/hivilux_interconek ... 23083.html

Valószinűleg sosem fogom megérteni, hogy miért vesz valaki ennyiért egy ilyen totál ismeretlen kábelt, amikor kis hazánkban több helyen is (pl. nálunk is) kipróbálhatóan, garantáltan zsákbamacsakamentesen lehet feltehetőleg sokkal jobb kábelt venni ugyanennyiért.
Kindertojás effektus?

Az új IC-teket ma próbáltuk, és most is épp tesztelem itthon. Nagyon jól teljesített! A VDH MC Silver után ez volt a legjobb!

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Valószinűleg sosem fogom megérteni, hogy miért vesz valaki ennyiért egy ilyen totál ismeretlen kábelt, amikor kis hazánkban több helyen is (pl. nálunk is) kipróbálhatóan, garantáltan zsákbamacsakamentesen lehet feltehetőleg sokkal jobb kábelt venni ugyanennyiért.
Kindertojás effektus?

Láthatod leírták, mert szép és jókat írnak róla az oldalon :lol!:

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5239

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Kindertojás effektus?

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

Ja - ja a szállítás , Én most kaptam csomagot Angliából 9,5GBP , de még így is
25e.- be került az Itthoni 37e. helyett és házhoz hozták .

Vendég

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

vaspapucsok megnyugtatlak a szállítás 10-25 euró körül szokott lenni+csomagolás... Egyébként egy kábelre sem lehet azt mondani sokkal jobb ettől vagy attól, mert ezek is legalább annyira rendszerfüggők mint a hifi többi eleme...Nálad jól zenél, lehet a következő helyen meg tragikusan...Ezt nem lehet előre tudni...Az utóbbival, h lehet házilag is jó kábeleket csinálni teljesen egyet értek. :lol!:

vaspapucsok
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Ja és az árakra visszatérva mikor gondoltad volna hogy lassan már,de decemberben biztos hogy kapsz pl plazmát vagy lcd tv 94cm eset 90 ezerft ért amit néhány éve félmillios nagyságrendbe árultak,a kábelgyártoknak is lentebb kell adniuk mert valljuk be van belöle böven,..és ugy látom hogy akár házilag is lehet csodakábeleket késziteni....

egyébként van egy már visszavonult hifis haverom az ő kábele házi készitésü sodrott ezüstözött réz teflonben és ebbol van egy kb 6 érböl állo fonat mindkét oldalon,és néhány éve budapesten a valamelyik neves hifiboltban félmillosnagyságrendü hangfalakkal tesztelték,és seggre volt esve mindenki mert az 50ezer/ m körüli árkategoriával versengett a hangminösége.Csak persze ezt azért ők se reklámozzák,hogy mit is lehet otthon barkácsolni,ezért minden tiszteletem a hifistáké...

vaspapucsok
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

na sziasztok kábelesek,nevetségesnek tartalak benneteket,....hogy nem ismeritek ezt a kábeltpust pedig ha jol látom nem a bowlibol való,egyébként meg hehogy már azt mondjátok hogy a postaköltség dupla annyi lenne,szerintem itt ha valaki igazi probálkozo szellemü akkor semmibe,nem kerül valakivel hozatni egy ilyen kábelt nap mint nap járnak emberek németországba,egyébkén ta képek alapján a négy a nyolc db villás dugó ami 24 karátos arannyal van futtatva megér lgalábbegy 5000-est mert itt nálunk egy átlag hifiboltban annyiért adják és tuti hogy az is kinai.röviden leforditva hogy is néz ki a kábel belülröl kfele

7 piros és 7 fekete,szálankéntkülön különszáakbol állo ezüstözött 99,99 % ban oxygenszegény réz,ami persze kell a mélyhangoknak,mindez teflonban, rajtuk és körülottük a fehér szinüvalamilyen szürő folia(selyem), aztán az AL röviditésü acustik lens szürő folia( nem tudom pontosan mi lehet ez)a következö réteg egy fekete jacket pvc foliaköpeny és kivül pedig egy metál árnyékolásu szövéssel boritoot igencsak esztétikus külső.

Én ugy gondolom az árnyékolásával nem lehet gond,a dizájn mert valljuk meg sokaknál az is számit igen csak roppant jol néz .

Azt irja a gyártó oldal
-abszolut referencia kábel a studiotechnika high end kategoriájában
-kiválo csomagolásu,extrém gyors,szuper dinamikus hangátvitel

szerintem akinek van lehetösége hozzasson ,mert nekem izgatja a fantáziámat egyébként az enyém már uton van ha minden igaz

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 58

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: bikabeka »

Sokban hasonlít a CAT kábelekre, csak vastagabbak az erei, és több van belőle. Így nagyobb átmérőt lehetne belőle kihozni. Azt is írják, hogy "adatátviteli célokra, ahol nagy adatátviteli sebesség kívánatos". Kipróbálnám, de a posta annyi lenne , mint a kábel. Ha van itt vállalkozó szellem, kipróbálhatná....De előtte nézze meg, hogy tényleg tömör erekből épűl e fel...

Bikabéka,hétfőn járok arra ,majd megnézem és ha szimpi lesz élőben is, veszek belőle.Aztán elmondom a tapasztalatokat.

OK. Szerintem a 8x2 erest nézd meg, annak már az átmérője is jó. És ezt is úgy lenne érdemes megcsinálni, mint a CAT7 -est. (leszedni róla az összes árnyékolást)
Kíváncsian várom a véleményed, hogy milyen "élőben" ez a kábel.....

Vendég

Kábelezzünk

Na hát épp ez az, a szállitás, akkor már nem 50 euró lenne...Ezen a hangsúly...

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Úgy tűnik, ez is kínai, SZVSZ nálunk sem lehetne drágább, ha vki közvetlenül a gyártótól behozná.
Na de a jobb kábelek még nálatok sem 10-15 ezrek...Itt meg az a legdrágább Nekem eleve ez a fura, hogy highend szavakat használnak az oldalon, és 10 ezres árakat látni. Azért egy highend termék valljuk be nem a 10 ezres kategóriában lesz megtalálható. :lol!: Főleg a mai piacon, ilyen árak mellett...

A legjobban szóló kábelek nálam az ezüstből készültek, az ezüst pedig nem olcsó. Ez a kábel úgy nézem ezüstözött rézből van, a topográfiája nagyon szimpatikus, lehet, hogy tényleg jól szól. Nekem megérne 50 eurót, hogy kipróbáljam, csak kíváncsiságból. Utána biztos el tudom adni ugyanennyiért. Csak hát a szállítás az még + költség.....

Vendég

Kábelezzünk

Úgy tűnik, ez is kínai, SZVSZ nálunk sem lehetne drágább, ha vki közvetlenül a gyártótól behozná.
Na de a jobb kábelek még nálatok sem 10-15 ezrek...Itt meg az a legdrágább Nekem eleve ez a fura, hogy highend szavakat használnak az oldalon, és 10 ezres árakat látni. Azért egy highend termék valljuk be nem a 10 ezres kategóriában lesz megtalálható. :lol!: Főleg a mai piacon, ilyen árak mellett...

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Valóban nagyon szépen elkészített és olcsó kábelek...Sőt a mai piacot figyelembe véve túl olcsó, h igaz legyen...Egyféleképpen lehet megtudni milyen, és itt jön képbe a hifisták vállalkozó kedve és pénztárcája, hogy megveszi és kipróbálja. Egy baj van ezekkel, mire beérkezik ide addigra épp 3x ennyibe fog kerülni, annyit meg nem hiszem , h megérne..

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Sokban hasonlít a CAT kábelekre, csak vastagabbak az erei, és több van belőle. Így nagyobb átmérőt lehetne belőle kihozni. Azt is írják, hogy "adatátviteli célokra, ahol nagy adatátviteli sebesség kívánatos". Kipróbálnám, de a posta annyi lenne , mint a kábel. Ha van itt vállalkozó szellem, kipróbálhatná....De előtte nézze meg, hogy tényleg tömör erekből épűl e fel...

Bikabéka,hétfőn járok arra ,majd megnézem és ha szimpi lesz élőben is, veszek belőle.Aztán elmondom a tapasztalatokat.

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

felépítés:

vaspapucsok
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

http://www.hivilux.de/shop/ ezen a cimen van,elég korrektül néznek ki és az áraik is azok

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Csak 50 euro:

vaspapucsok
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

igy néz ki

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Milyen lehet ez CAT helyett? Ugyan az a szigetelés, csak több ér....:http://www.kbox.hu/catalog_kabel/145_rs2ycy.htm

Jónak tűnik csak kérdés,hogy adnak-e rövidebb darabokat vagy csak egyben egy ezer Km-es dobot lehet venni.

Általában ez szokott a gond lenni a beszerzésnél,már a Cat 7-nél téptem a hajam miatta. :lol!:

vaspapucsok
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

üsd be a keresöbe igen komolyan néz ki és amit a cég ir rola az is, az ára meg csupán 60 euro gyakorlatilag ajándék, és a high-end kategoriába sorolják!!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”