Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- vaspapucsok
- V.I.P.
- Értékelés: 7
Kábelezzünk
igy néz ki
Kábelezzünk
Milyen lehet ez CAT helyett? Ugyan az a szigetelés, csak több ér....:http://www.kbox.hu/catalog_kabel/145_rs2ycy.htm
Jónak tűnik csak kérdés,hogy adnak-e rövidebb darabokat vagy csak egyben egy ezer Km-es dobot lehet venni.
Általában ez szokott a gond lenni a beszerzésnél,már a Cat 7-nél téptem a hajam miatta. :lol!:
Sokban hasonlít a CAT kábelekre, csak vastagabbak az erei, és több van belőle. Így nagyobb átmérőt lehetne belőle kihozni. Azt is írják, hogy "adatátviteli célokra, ahol nagy adatátviteli sebesség kívánatos". Kipróbálnám, de a posta annyi lenne , mint a kábel. Ha van itt vállalkozó szellem, kipróbálhatná....De előtte nézze meg, hogy tényleg tömör erekből épűl e fel...
- vaspapucsok
- V.I.P.
Kábelezzünk
üsd be a keresöbe igen komolyan néz ki és amit a cég ir rola az is, az ára meg csupán 60 euro gyakorlatilag ajándék, és a high-end kategoriába sorolják!!
- vaspapucsok
- V.I.P.
Kábelezzünk
Sziasztok ismeri valaki a HIVILUX LS-1U hangfalkábelt,ha tudtok rola valamit mondani akkor megköszönném,milyen minöséget képvisel használt e már valaki ilyet?
Kábelezzünk
Milyen lehet ez CAT helyett? Ugyan az a szigetelés, csak több ér....:http://www.kbox.hu/catalog_kabel/145_rs2ycy.htm
Jónak tűnik csak kérdés,hogy adnak-e rövidebb darabokat vagy csak egyben egy ezer Km-es dobot lehet venni.
Általában ez szokott a gond lenni a beszerzésnél,már a Cat 7-nél téptem a hajam miatta. :lol!:
En 7 meter tuzallot vettem, szoval adnak kis mennyiseget is...
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Nem mert megmondom őszintén akkor még a CAT 5, 6, vagy 7 ről sem tudtam hogy van aki használja.
Akkor eleve abból indultam volna ki:
... de gyerekek hát a keresztmetszete nyúlfing!!!
Persze osszesodorva már más de akkor még nem gondolkodtam ezen, most meg már vagy 6 km hosszan és 80cm re a fődbe van
Kábelezzünk
Telefon kábelnek használtuk, annak kitűnő azt tudom.
Hangfalkábelnek nem próbáltad?
Kábelezzünk
Telefon kábelnek használtuk, annak kitűnő azt tudom.
Kábelezzünk
Milyen lehet ez CAT helyett? Ugyan az a szigetelés, csak több ér....:
http://www.kbox.hu/catalog_kabel/145_rs2ycy.htm
Kábelezzünk
Sziasztok, Dali concept 8as szetthez Onkyo TX-SR876 erölködö mellé milyen kábelt ajánlanátok, néztem a DALI RED WAVE aminek 1500ft métere vagy Nordost 2Flat aminek 2500ft métere vagy rendelhetnék Van Den Hul Magnum Hibrid ami a 2x4m lenne 200dodo(kb 40ezer).
Melyik lenne a legjobb ehez a szetthez, esetleg ajánljatok mást.
Köszi
TV: SAMSUNG UE55D6500 ,FORRÁS: MAC MINI(2011) ,STEREO ERŐSÍTŐ: NAIM NAIT XS ,DAC: M2TECH YOUNG ,HANGFAL: MONITOR AUDIO RX8 ,ELOSZTÓ: S&M BLACKNOISE6
Kábelezzünk
Ugy erzem, jobban jarok, ha lemondok a banandugorol. Hazilag nem biztos, hogy normalisan meg tudnam csinalni...
Kábelezzünk
Tudnátok ajánlani olcsó, aranyozott SCART dugót? Nem kell hogy árnyékolt legyen.
Kábelezzünk
Na várjatok mert a WBT dugók is csavarosak, de krimpelt végű kábeleket javasolnak hozzá, nem csak a kábelvégét csupaszon beleszorítani... Nem fog oxidálódni, főleg ha a kábel szigetelése is a foglalatba megy...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Meg nem dontottem el. Abban sem vagyok biztos, hogy erdemes a kozvetlen kabelbekotes helyett banandugot hasznalni, csak ha mozditani kell valamit, kenyelmesebb a dugo...
Ez tény hogy egyszerűbb, de a csavaros is sok mozgatásnál elszakad előbb utóbb és mindig le kell szedni belőle egy darabot.
Forrasztásnál meg nem mindegy hogy mivel van forrasztva és ki forrasztja. :lol!:
Mondjuk alap rendszernél nem olyan számottevő a különbség... :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Banandugot forrasztani erdemes inkabb, vagy jo a csavaros fajta is?
Mindkettőnek van előnye-hátránya
A csavaros megoldásnál előjön idővel az oxidáció, ezt mondjuk egy évente egyszeri ujracsupaszolással meg lehet oldani, ígaz, így folyvást rövidül a kábel, de fél centikről beszélünk, ugyhogy 5 centi plusz 10 évig kitart
A forrasztásos megoldásnál meg az a gond, hogy itt nemigen merül fel az oxidáció de itt sem árt ezüstözött ónnal dolgozni, sőt, viszont itt 2x is megváltozik a vezető anyaga, ha aranyozott dugó, akkor meg mér többször.
A legjobb megoldás, egy olyan szorítós bekötés, amit le lehet(ne) forrasztani, így a jó réz-réz kapcsolat védve lenne az oxidáció ellen is, meg egy stabil rögzítést is adna neki a forrasztás.
Kábelezzünk
Szerintem egyik sem. :lol!:
De ha már eldöntötted akkor mind2-nek megvannak az előnyei és hátrányai is.
Meg nem dontottem el. :lol!: Abban sem vagyok biztos, hogy erdemes a kozvetlen kabelbekotes helyett banandugot hasznalni, csak ha mozditani kell valamit, kenyelmesebb a dugo...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Szerintem egyik sem. :lol!:
De ha már eldöntötted akkor mind2-nek megvannak az előnyei és hátrányai is.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Fülelek egyet értek ebben a dologban most...De szerintem mindenki döntse el maga milyen kábelt részesít előnyben.Én eleve nem ugrok az ilyen irányított ajánlatokra, főleg mivel leginkább az üzleti megfontoltság érzik belőle
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5240
Kábelezzünk
Hali!
Interkonnekt témában kérnék szaktanácsot.
Többféle CD-t/erősítőt hallgatok, és kábelt cserélnék, max 20e Ft.
Ami eddig: néztem QED és Van Den Hul
Valami más javaslat?
Hali!
Egy pár Arzachel kábel 2 X 1m 8eFt-ért??)
Üdv,
Félix, nem kellene esetleg egy kereskedelmi topikot nyitnod?
Béla biztos segítene.
Ha én írnék ebbe a topikba ilyen direkt ajánlatot, lenne fejcsóválás bőven, neked mint partizánnak lehet? Vagy azt akarod mondani, hogy á... én nem is gyártok semmit, csak szökőévente egyszer...
Szerintetek jó ez így?
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kábelezzünk
Hali!
Interkonnekt témában kérnék szaktanácsot.
Többféle CD-t/erősítőt hallgatok, és kábelt cserélnék, max 20e Ft.
Ami eddig: néztem QED és Van Den Hul
Valami más javaslat?
Hali!
Egy pár Arzachel kábel 2 X 1m 8eFt-ért??)
Üdv,
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kábelezzünk
CD:
Onkyo DX7210
Nakamichi OMS-5E
Erősítő:
Rotel
Nakamichi
NAD C315
nirvana-sl
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Kábelezzünk
CD:
Onkyo DX7210
Nakamichi OMS-5E
Erősítő:
Rotel
Nakamichi
NAD C315
Forrás:OPPO BDP-93(NuForce upgrade) / Denon DCD 1450AR / S.M.S.L SD-9
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound