Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

kovetem a forumot, csak nincs idom valaszolgatni egyenkent
magyarazhatnam mit hol miert pont igy rontottunk el, mint ahogy, de mar keso
a masodik szam komoly valtozasokat fog tartalmazni

a korabban emlitett kiemelt arusito helyek:

Kecskemét, Petőfi S. City Press 6000 Kecskemét Petőfi Sándor u. 2. Bács-Kiskun
City Press 2302 Miskolc Szinva 3501 MISKOLC BAJCSY ZS. éT 2-4. Borsod-Abaúj-Zemplén
City Press 2303 Miskolc Cora 3501 MISKOLC PESTI U. Borsod-Abaúj-Zemplén
City Press 2304 Miskolc, Szemere 3501 MISKOLC SZEMERE U.2 Borsod-Abaúj-Zemplén
Lapker2103SoroksárAuchanCityPrHyper 1239 BUDAPEST BEVÁSÁRLO U.2.AUCHAN ÁRUHÁ Budapest
Lapker2401CamponaCityPressBev. közp 1223 BUDAPEST NAGYTÉTÉNYI UT 37-47. Budapest
Lapker1403Ferihegy2/BRelayrepülőtér 1180 BUDAPEST FERIHEGY 2/B. Repülőtér ÉR Budapest
Lapker 1406Relaymetro 1060 BUDAPEST NYUGATI TÉR ALULJÁRO Budapest
Lapker1407ÚjpestKözpontRelay Metró 1040 BUDAPEST UJPEST ÁLLAMI METRO Budapest
Lapker2406PetőfiSCityPrEgyébvárosi 1051 Budapest Petőfi Sándor u. 17-19. Budapest
Lapker 1413 Árpád híd1.Relay metró 1130 BUDAPEST ÁRPÁD HID 1./ÉRK./ Budapest
City Press 1150 Budapest Szőcs Áron u. 12-22. Budapest
Lapker1419Ferenc körút Relay Metró 1090 BUDAPEST FERENC KRT.ALULJÁRO Budapest
Lapker1444Mexikói út RelayMetró 1140 BUDAPEST MEXIKOI UT METRO RELAY Budapest
Lapker1405Baross tér Relay metró 1080 BUDAPEST BAROSS TÉR ÜZLET Budapest
LAPKER 2417 PÓLUS CENTER ELŐL CITY 1152 BUDAPEST SZENTMIHÁLYI ÚT 131. Budapest
Lapker 1427 Déli 2. Relay Metró 1120 BUDAPEST DÉLI PU METRO Budapest
Lapker 1415 Árpád híd2.Relay metró 1130 BUDAPEST ÁRPÁD HID 2./IND./ Budapest
Lapker 1421 BlahaL tér Relay Metró 1071 BUDAPEST EMKE ALULJÁRO ÜZLET Budapest
LAPKER 1432 Békásmegyer RelayHÉV 1038 BUDAPEST BÉKÁSMEGYER HÉV ÁLL Budapest
Lapker1411NagyváradaluljRelayMetró 1090 BUDAPEST NAGYVÁRAD TÉR METRO Budapest
Lapker2402Váci u.CityPressSétálóu. 1050 BUDAPEST VÁCI U.10./HIRLAP ÜZLET Budapest
Lapker1408Lehel-VictorH.RelayMetró 1130 BUDAPEST LEHEL TÉR-VICTOR H.U.ALULJ Budapest
Lapker 1420 Boráros tér Relay HÉV 1090 BUDAPEST BORÁROS TÉR ALULJÁRO Budapest
Lapker1409NépligetaluljRelayMetró 1090 BUDAPEST NÉPLIGET METRO Budapest
Lapker1412Határ út Relay Metró 1190 BUDAPEST HATÁR UT METRO Budapest
Lapker 1401 Déli 1. Relay Metró 1120 BUDAPEST DÉLI PU.ÜZLET Budapest
Lapker1404 Kálvin tér1.Relay Metró 1050 BUDAPEST KÁLVIN TÉR 1. Budapest
Lapker1402Ferenciek tereRelay Metró 1050 BUDAPEST FERENCIEK TERE ALULJ. Budapest
Lapker1414NyugatiWestERelayaluljáró 1060 BUDAPEST NYUGATI PU.PÉNZTÁR Budapest
Lapker1434Kőbánya-Kisp.2.RelayMetró 1100 BUDAPEST KÖBÁNYA-KISPEST METRO BEJÁ Budapest
Lapker2411Böszörményi út City Press 1126 Budapest Böszörményi út 18/b. Budapest
Lapker 1425 Batthyány1.Relay metró 1010 BUDAPEST BATTHYÁNY TÉR METRO Budapest
Lapker1422 Kálvin tér2.Relay Metró 1050 BUDAPEST KÁLVIN TÉR 2. Budapest
Lapker1440Kossuth tér Relay Metró 1050 BUDAPEST KOSSUTH TÉR METRO RELAY Budapest
Szeged, Cora 6722 SZEGED Zápor ut.4. Csongrád
Szeged, Kárász 6722 SZEGED Kárász u.- Dugonics Té Csongrád
Hírlapbolt City Press 6800 Hódmezővásárhely Andrássy u. Csongrád
LAPKER 2109 Szfvár City P. Auchan 8000 Székesfehérvár Holland fasor 2. Fejér
LAPKER 1102 RELAY SZFVÁR 8000 Székesfehérvár MÁV Állomás Béke tér Fejér
LAPKER 2106 Szfvár City Press 8000 Székesfehérvár Fö ut 9 Fejér
Sopron Széchenyi2602 9400 Sopron Sopron Szechenyi ter Győr-Moson-Sopron
Győr MÁV 1601 9001 Györ Revai u. 8. Győr-Moson-Sopron
City Press 2301 Eger, Széchenyi tér 3300 EGER SZÉCHENYI éT 20. Heves
SZOLNOK MÁV 5000 Szolnok Máv Pu. Jász-Nagykun-Szólnok
Tatabánya MÁV1101 2800 Tatabanya TATABANYA, GYORI UT 1. Komárom-Esztergom
LAPKER 2101Fót City Press 2151 FOT CORA Á. Fehérkö út 1. Pest
LAPKER 2104 TÖRÖKBÁLINT CITY PRESS 2045 TÖRÖKBÁLINT TORBÁGY UT 1 B/420 Pest
LAPKER 2102 Budaörs City Press 2040 Budaőrs AUCHAN Sport u. 2 Pest
LAPKER 2105 Sz.miklós CITY PRESS 2310 SZIGETSZENTMIKLóS Auchan M0. Háros Pest
LAPKER 2108 Dunakeszi City Pressz 2120 Dunakeszi Auchan Nádas u. 6. Pest
LAPKER 2110 CSÖMÖR CITY PRESS 2141 CSÖMÖR Auchan Határ u. 6. Pest
LAPKER 1103 CEGLÉD RELAY 2700 Cegléd Máv Áll. Kölcsey tér 3 Pest
Nyír Plaza City Press 4401 Nyíregyháza Szegfű u. 75. Szabolcs-Szat.-Bereg
o v e r p o w e r e d

Attis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Attis »

T-BOY!
A Hangbeállító teszt nagggyon tetszett! Nem mintha nem lett volna jól beállítva szerényke rendszerem, de beállító videó valóban remek munka. Még egy könnycsepp is kigördült a szemem sarkából. De komolyan, szuper! Látszik, hogy szeretetből készítették, igazán felhasználóbarát! Külön gratulálok Dorozsmai Péternék a kiváló keverésért, és Kálid Artúrnak a kellemes és érthető narrátori hangért! Korrket munka! BIG GRATU'!

Az újság borítója 5.1-es tesztanyagokat is említ, de ezeket nem találtam (vagy a hangbeállító maga az). Vagy a film a tesztanyag?

Ja, a konkurencia is pont ma kézbesítette a kiadványát! Ügyes! :-)
Itt a kezemben 2 újság, 2 lemezzel... mitévő legyek?! :-)

TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Mi a bajotok azzal a filmmel? Hímek számára is élvezhető csajozós film. A címe szupergagyi, de a film nem rossz. Néhány ilyen is elfér otthon, mit lehessen tudni. Oké, hogy én se venném meg bombaárban sem, de egy jó magazinnal együtt, filmra vetítve 1800 körül azért a jó vételek között van!

Láttam a filmet, de annyira nem tetszett, hogy megvegyem. Sokkal jobbak is vannak ebben a stílusban. Pl a Francia csók vagy a Felejtsd el Párizst! elgondolkoztatott volna, de én eleve valami sokkal-sokkal ütősebbre vártam
A Született gyilkosok az volt, annak ellenére, hogy nekem valamiért nem lett a kedvencem, de tényleg húzós név. Most vártam volna mondjuk egy Amerikai szépséget, vagy hasonlót. (bevallom ez lett volna a tippem a 2. mellékletre)

Az meg hogy minden idők TOP10 vígjátéka, háááát....nálam nincs benne a TOP50-ben, de valóban, ez szubjektív dolog.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát akkor a kövi lapszám is kimarad  
Na hátha a 3. melléklet számomra lesz telitalálat

Én is ebben reménykedem!

Julia Roberts meg Hugh Grant külön-külön is nehéz esetek, de ráadásul még igy, együtt...

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Mi a bajotok azzal a filmmel? Hímek számára is élvezhető csajozós film. A címe szupergagyi, de a film nem rossz. Néhány ilyen is elfér otthon, mit lehessen tudni. Oké, hogy én se venném meg bombaárban sem, de egy jó magazinnal együtt, filmra vetítve 1800 körül azért a jó vételek között van!

Igen. Ez tényleg nagyon jó film, annyira, hogy már meg is van, kb 3 éve. (Kinowelt)
Viszont a magazinra kiváncsi lennék, a film nélkül, elfogadható áron.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Nem tudtam honnan volt ismerős ez a betűtipus... Aztán rájöttem, hogy a Westel a reklámjaiban és a találkozások magazinban is ezt használja.. már ott az agyamra ment. Elég nagyok a betűk, a rés köztük elég nagy... Így sok helyet foglalnak el a szövegek. A 40-41. oldalon nem vettem észre, hogy kapcsolat van a kettő között, csak amikor a 41.-en az utolsó mondatot néztem. Automatikusan lapoztam előre, gondoltam ez a sárga nem lehet a fehér hátteres szöveg folytatása.... De hát mégis. A színek nagyon vagányak, az tetszik. Pozitív kisugárzása van a magazinnak, ez egyértelmű. A címlap talán kicsit sokat kapott a sárgás színből, az már talán egy PC-s magazinra hasonlít, de persze még így is szép. Asszem Simon említette, hogy nem kellett volna kétszer a Panát odarakni. Szerintem se, talán a nagy ferdét kellett volna picit nagyobbra a fektetett helyett.
Tartalmilag aránylag rendbe van, bár kicsit több hardvert vártam. Teszt lehetne majd picit több...
A DV-s digitalizálós dolog egy picit részletesebb is lehetett volna a 14. oldalon.
A harmadik oldali köszöntő az tetszett, azt hiszem egy picit mindenki magára ismer benne.

Vendég

Egyebkent ha mar Julia Roberts, es sztarvilag, akkor inkabb az America's Sweethearts...
Arra sem mondanam, hogy jo, de legalabb neha humoros...

Vendég

Szubjektív, de a Notting Hill minden idők Top10-es vígjátéka. Felejthetetlen és megunhatatlan.
Valoban... igencsak szubjektiv...

Vendég

Szubjektív, de a Notting Hill minden idők Top10-es vígjátéka. Felejthetetlen és megunhatatlan.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Mi a bajotok azzal a filmmel? Hímek számára is élvezhető csajozós film. A címe szupergagyi, de a film nem rossz. Néhány ilyen is elfér otthon, mit lehessen tudni.
Oké, hogy én se venném meg bombaárban sem, de egy jó magazinnal együtt, filmra vetítve 1800 körül azért a jó vételek között van!

PP
Víg kedély, jó egészség!

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Hát akkor a kövi lapszám is kimarad

Na hátha a 3. melléklet számomra lesz telitalálat

Vendég

Végigfutottam. A tipográfia ismét. A cikkek alatti háttérszín teljesen össze-vissza van. Ennek elvileg az lenne a szerepe, hogy elválassza egymástól a cikkeket. Itt valóban néha keresni kell, hogy a következő cikk még idetartozik-e vagy sem.
A cikkekről a teljesen szubjektív véleményem a következő: nem találom a helyem. Nem tudom eldönteni, hogy kinek szól az újság. Vegyünk két cikket azzal talán tudom érzékeltetni a dolgot. Az első az E-50 "tesztje". A cikk 6 oldal. Ebből az első egy kortörténeti bemutatás ami max a Nők lapjában lenne szükséges. A kitérő a DVD-Ramra hasznos. A következő 4 oldalban általánosságok és konkrétumok váltják egymást. A végén a specifikáció. Ha én csináltam volna akkor vagy készítek egy két oldalas DVD felvevő bemutatót, hogy ki gyárt, mit gyárt, mire jó, mitől jobb az egyik, mint a másik, vagy készítek egy 4 oldalas tesztet a készülékről. A készülék specifikációja inkább egy features. Nagyon kevés érdemi dolog derül ki belőle. Holnap kapo egy pont ilyen felvevőt és nem lettem sokkal okosabb belőle.

A másik ilyen cikk a házi felvételek DVD-re írása. 4 oldal teljes összevisszaságban. Ez egy havilap. Az első számban sorra lehetett volna venni 4-5 lépésben a dolog útját. Majd a következő számokban minden egyes lépést kivesézni több oldalon.

Hiányoltam egy high-tech részt ahol a jövő technikájáról is lehetett volna olvasni. Alapvetően nincs szerkezete a lapnak. Jól bevált módok vannak arra, hogy tördeljék az újságot. Színes hírek az elején, technológiai leírások utána. Konkrét tesztek középen, majd filmajánló (egy-két film részletes a többi rövid bemutatása) . A végén érdekességek amelyekbe illik, például a Terminator vagy a GY.U. szinkron rész. Kicsi olyan érzésem volt, mintha szeretnénk egy összefoglalót írni a DVD-ről, mindenről egy kicsit amire van 60 oldalunk. Mivel azonban itt sorozatról van szó, simán lehetett volna később hagyományosnak mondható rovatokat indítani.

Tudom nagyon basztatós kritika lett, de sajnos mindig nagyon szigorú vagyok másokkal. Ennél jobban már csak magammal vagyok szigorú.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

T-BoY!

Kritika helyett egy kérdés: A decemberi számot meg lehet-e majd venni melléklet nélkül, természetesen olcsóbban?

Gondolom ez mindent elárul a véleményemről és azt sem kell ecsetelni, hogy miért nem akarok pénzt adni a Notting Hillért.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Doki »

Én is végigolvastam. Elsô pillanatban kicsit vékonykának találtam a lapot, de ez elmúlt .Külsôvel nem foglalkoznék, ízlések és pofonok ugyebár, de a tördelés tényleg nem a legszerencsésebb. Volt olyan cikk, aminél keresni kellett, hogy a lapon hol folytatódik. A tartalom egyébként yo.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )

Vendég

Röviden az én véleményem.

Az újságot nem volt időm elolvasni. Arról később. A borító nekem tetszik. Igényes, fóliázott, a színekkel sincs bajom. A tetején lévő kék/zöld csík nem illik bele, de ez a legkevesebb. A újság bellapjain a tipográfia valóban bődületesen rossz. A használt font túl magas és túl nagy. Nincsenek szépen elválasztva egymástól a cikkek. A szövegekben szinte mindenhol hiányzik a szempihentető bekezdés. Egy szöveg sokkal kellemesebb és áttekinhetőbb ha részekre van bontva és nem egyben egy nagy tömb. Hiányoltam egy egész oldalas képpel illusztrált interjút velem, de ezt később még pótolhatjátok.

A lemez. A film jó választás, igényes alkotás. A lemez szolgáltatásai kiválóak. Eredeti hang, szinkron, felirat, anamorph kép, extrák, és maga a film még nem is jelent meg magyarul ebben a formában. Jeles. A képminőség közepes a hang jó. A hangbeállító teszt tetszetős, Kálid Artúr nagyon szuper (rokon, szóval dícsérni kell), mégis az a bajom vele, hogy semmire sem használható. A fehér zaj, mint olyan az összes erősítő szolgáltatása. Nekem egyszer volt dolgom hangfalbeállító teszttel, azon a fehér zajon kívül különböző frekvenciájú és változó frekvenciájú hangok is választhatóak voltak nagyban segítve a beállítást. Megint más megközelítésből a DVDCenter olyan rétegnek pozicionálja magát amelynek talán ez kevés.

Estére megpróbálom végigolvasni az újságot (ami ugye a lényeg) és arról is írok valamit.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Reggel megvettem, de csak most tudtam elolvasni.
Ezt a számot semmi pénzért sem hagytam volna ki. (T-Boy nem félreérteni. )

Akkor 1-2 észrevétel:

1. Borító OK. Jó lenne, ha nem mindig ilyen színekben pompázna, hanem minden hónapban más és másban.
2. Egy hibára bukkantam a 84. oldalon 2x szerepel a "Micsoda véletlen, Ronald Reagen" mondatrész.
3. A DVD GYIK jó, kérünk valamelyik számhoz DVD GYIK gyűjtő mappát mellékelni ajándékba!
4. A 3. oldalon T-Boy látható személyesen?
5. A következő melléklet szuper. A film "hihetetlen, de élmény". Egy bajom vele, hogy már megvettem régebben.
6. A reklámok száma megfelelő. Inkább az újságban, mint a DVD-n, itt legalább átugorható.
7. A tartalom rendben van, vannak bíztató jelek az újságban.
Elkúrtuk

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Szürke csík???? Vedd lentebb a fényerőt!

Vendég

Múvi, a film minősége rendben, a szélesvászon színe nem fekete, hanem szürke. - 1 pont.
Ezt nem értem. A film anamorph. Ebben az esetben a fekete csík nem fekete csík hanem üres hely, azon a területen a TV nem pásztáz. Ha Letterboxban nézed és nem 16:9-ben akkor pedig a DVD lejátszó csinálja a fekete csíkot és nem a film.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hát leírom a féloldalas véleményt, és lap nem jeleníthető meg...

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

Ehun a kezemben, postás most startolt.

A borító, hmm szerintem 1db fotó a lejátszóról pont elég lenne, a narancs szín nekem bejön, ma amúgy is divat, de épp elég ha egy oldalon egy téma pl. a logó birtokolja. A belső elrendezéssel semmi gond, szerintem izléses, változatos.

Múvi, a film minősége rendben, a szélesvászon színe nem fekete, hanem szürke. - 1 pont.

Összegezve:

Magazin: 10/9
Film: 10/9

Ami a lengfontosabb:
Nekem egy rossz érzésem van: Nem fog ez a agazin a www.dvdcenter.hu rovására menni? Mostanában nagyon ritka a DVD filmek elemzése, sok dolgot kérdezgeti kell a fórumon (pl. minap a Indiana Jonesnak az eredeti szinkronja van e a lemezen), pedig kézenfekvőbb lenne, ha www.dvdcenter.hu adná meg a választ. Érthető, hogy a nyomtatott kiadás ma még jobb bevételi lehetőségeket jelent, meg így filmhez is hozzájuthatunk, de mégis...

Attis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Attis »

Megjött a rendelt újság! Még szerencse! Ugyanis a város újságárusainál is kapható! (Nagyatád - ~10e lakos) :-)
Első látásra négyes, a szinösszeállítás valóban erőszakos kicsit. Tördelés / betüméret nekem nem okozott gondot... Belbecsről, mellékletről majd később tudok csak nyilatkozni...
HAJRÁ!

TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Ja és még valami: ugyan nem ez dönti el ezentul se, hogy megvesszem-e a magazint vagy se, de végre egy újság amiben a film NORMÁLIS tokban van (sose értettem, miért pont ilyen szarokon kell sporolni)

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

hasonlo velemenyen vagyokmar het elejen megtettem a szukseges lepeseket

szólj ha kell egy kis segítség

Bocsi, visszavonom, valóban az csak mivel gépen néztem bele, a szoftver volt kissé szar (na jó, én is béna voltam)

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

hasonlo velemenyen vagyokmar het elejen megtettem a szukseges lepeseket

szólj ha kell egy kis segítség

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Vendég

Film: zseniális választás, csak szivem szakad meg, hogy nem szélesvásznú, de ez az én bajom! Pont:9

Te miről beszélsz???

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”