Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Acoustic Energy

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: richies »

150 fontert van uj aelite2-es hangfal

http://cgi.ebay.co.uk/Acoustic-Energy-A ... 240%3A1318

hat ez nem penz erte...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Vendég

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Pedig szép a hangja nagyon is!
Az biztos!
Főleg Hivox tuning után.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: -KP- »

ahogy ismerem egynémelyiket inkább lehúzzák a rolót

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: Doky »

szerintem ez gyártói hozzáállás kérdése is, hogy kikkel és milyen feltételekkel köt szerződést. pl néztem anno a dínók német árait és szinte forintra egyeztek az itthoniakkal, meg más országbeli árakkal.
Ez így lenne normális ,ha már az unióban vagyunk.

Ja és vegyük figyelembe hogy a magyar jövedelmek hol vannak a környező országokéhoz. :taps:

OFFTOPIC:

Mondjuk a CAV, HIVI esetében pont fordítva ill. normálisan van.Mondjuk ez a kereskedő érdeme is.

De a kereskedők nem fognak megélni az éves pár darab eladásából. Vagy elindulnak az árak valahova vagy lehúzzák a rolót.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

jah de szerintem ez sem a magyar kereskedő miatt van, hanem mert szerintem a gyár befolyásolja a végső árat. gondolom...

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: turizoli »

szerintem ez gyártói hozzáállás kérdése is, hogy kikkel és milyen feltételekkel köt szerződést. pl néztem anno a dínók német árait és szinte forintra egyeztek az itthoniakkal, meg más országbeli árakkal.
Ez így lenne normális ,ha már az unióban vagyunk.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Nagyon igaza van "arn"-nak az Acoustic Energy-vel kapcsolatban.
A kis AE Neo One párban számolva, brit földön , példul a Superfi-nél ,160 font (ami 47e Ft kb.)
Ez nálunk ,akárhol is néztem 99 e.Ft.
Elfogadom,hogy a hangfal ide szállítása sokba kerül,de ilyen kis hangfalnál ekkora
árdifi már nagyon szemet szúr.Tudom a kereskedő erre azt mondja: ki lehet menni Angliába és igencsak sok pénzért személyesen elhozni,ami persze irreális lenne mint tudjuk.
De könyörgöm ez egy jó hangú ,de egyszerű (tényleg 160fontot érő )kis hangfal.
Nekem is ilyen van ,de szerencsémre én 4 hónapos korában(tehát szinte új állapotában) vettem használtan 48 e.-ért. Ez a kinti új ár!
Kicsit engedni kellene a kereskedőknek az árból ,mert kishazánkban az amúgy sem nagyon ismert (még fiatal márka név) AE -t kevesen fogják venni.
Pedig szép a hangja nagyon is!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

Ja de ez nem csak ennél a doboznál jellemző....Sajnos ilyen világban élünk...
persze, de talan ez a legdurvabb difi, amit lattam plane igy kifuton: olyankor mindig szinte a felere vagjak az arat, amit nalunk siman benyelnek.

Addig lesz ez így amég ilyen áron is el tudják adni,de előbb-utóbb a piac kiköveteli magának a kifutó modellek jelentős árengedményét,úgy mint más országokban.

nem hinném, hogy ezen az amúgyis szűk piacon, az összefogásra nem igazán képes magyar emberek bármit is ki fognak valaha is követelni. sajnos...

Vendég

Acoustic Energy

Tudod mit fognak erre csinálni, megszüntetik inkább azokat a modelleket, de olcsóbban nem adják oda... Legalábbis nem annyival ami sok esetben a fer lenne...Alig tudok olyan üzletet ahol lenne akkora raktárkészlet, h tudnak adni bármit is, anélkül, hogy ne kelljen heteket várni a megrendelésre...1-2 darab maradhat rajta a kifutó modellekből, azt meg valamivel olcsóbban eladja...

Vendég

Acoustic Energy

persze, de talan ez a legdurvabb difi, amit lattam plane igy kifuton: olyankor mindig szinte a felere vagjak az arat, amit nalunk siman benyelnek.

Addig lesz ez így amég ilyen áron is el tudják adni,de előbb-utóbb a piac kiköveteli magának a kifutó modellek jelentős árengedményét,úgy mint más országokban.

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: arn »

Vendég

Acoustic Energy

arn
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

az aelite2 is 200ropi és sehol sincs a dynó a52höz képest, ami most szintén 200ezer. egyetlen előnye hogy nem olyan nehezen hajtható.
az aelite2 is kifuto elvileg - meg azert elgondolkoztato, hogy az ajanlottan 130e ftos dobozbol hogyan lesz 200e, ami kifuto dbkent alig tobb mint 70e. az aegis3 is vmi 100e ft doboz eredendoen.

szvsz innen a zavar.

te miről beszélsz?

arrol, hogy nalunk tularazottak az ae dobozok... igy valojaban nincs azonos sulycsoportban a ketto se arilag, se sehogy.

egy aelite2 ajanlott ara 130e ft. a mostani kifuto ara meg alig tobb 70e. nem 200e, mint a magyar forgalmazonal.

Vendég

Acoustic Energy

Ezt most én sem értettem

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

az aelite2 is 200ropi és sehol sincs a dynó a52höz képest, ami most szintén 200ezer. egyetlen előnye hogy nem olyan nehezen hajtható.
az aelite2 is kifuto elvileg - meg azert elgondolkoztato, hogy az ajanlottan 130e ftos dobozbol hogyan lesz 200e, ami kifuto dbkent alig tobb mint 70e. az aegis3 is vmi 100e ft doboz eredendoen.

szvsz innen a zavar.

te miről beszélsz?

ezt én is meg akartam kérdezni
Naim-ZU

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

szvsz innen a zavar.

te miről beszélsz?

arn
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

szvsz innen a zavar.

Vendég

Acoustic Energy

Ez nem más, mint rendszerszinergia...

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: richies »

erosebb stereo vassal jobban szolt a dyno a62, mig denon avr 2105-tel az aelite 3-as szolt szebben.. erdekes
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Vendég

Acoustic Energy

Na de ez megint szubjektív....Mert van akinek ez tetszik jobban...Neked hiába jön be jobban a Phonar ha mondjuk másnak meg épp az Aelite tetszik... Meg ugye a rendszer elemeitől is függ...

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Acoustic Energy

A hangja is nagyon jó...Nekem nagyon megnyerték ezek a dobozok a tetszésem...Utoljára a Aelite Three amit hallottam, nagyon jó a hangja és a kicsinek a One-nak.
azért annyira nem egyértelmű szerintem.

az aelite3 már 300 ropiba kerül, abban az ársávban azért már elég erős a konkurrencia. ennyiért már valszeg epost vagy dínót vennék, vagy akár audio physicset(bár arra még kicsit rá kéne dobni), de még akár egy phonar is beférne az árba szerintem.

amit igazán jó ár/érték aránynak tartok az aegis sorozat.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nagyon sok jót hallani róluk.
Egyszer meg kéne hallgatnom őket valahol...
De a közelben sehol nincs lehetőség.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Acoustic Energy

Hozzászólás Szerző: mishow »

A hangja is nagyon jó...Nekem nagyon megnyerték ezek a dobozok a tetszésem...Utoljára a Aelite Three amit hallottam, nagyon jó a hangja és a kicsinek a One-nak.
Én csak számomra ismeretlen akusztikájú bemutató teremben hallottam úgy, hogy a lánc többi elemét egyáltalán nem ismertem, és csak a kábelek és állványok árai messze meghaladták a doboz érékét.
Ez így inkorrekt, de hát annak a boltnak ez a stílusa...
Szépen szólt, pedig nem volt bejáratva.

Vendég

Acoustic Energy

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”