Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gumicsont
Gumicsont
Akkor amíg tudok ide írni, közlöm az érintettekkel (akikhez ugyan nem szólok) hogy megteszem a megfelelő jogi lépéseket az ügyben.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Gumicsont
...és akkor a többi csúcs dologról még nem is beszéltünk, úgymint én találtam ki az SMS küldözgetést is, meg ordenáré módon beszéltem róla, hát most új ötlet van: Szándékos OFF-olásra akar rávenni valakit, akivel ugyan nem értek egyet, de legalább ott vitatkozik, ahol annak a helye van?
No akkor ezért Ajsát is figyelmeztetésben részesítem.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Gumicsont
Tisztelt Fórummoderátorok, adminisztrátorok, fórumtulajdonos!
Amint látom a tegnapi nap folyamán 100%-s figyelmeztetést kaptam valakitől, bármely észrevétel, indoklás nélkül. Tehát várom szíves tájékoztatásukat a miértekről, annak megjelölésével, hogy a fórum szabályzatának melyik pontját sértettem.
Amennyiben tévedés történt volna, és mindez csak a véletlen műve lenne, akkor kérem a figyelmeztetés törlését.
Forgi, itt csak a gumicsontot rágják épp, miért nem itt kérdezed meg?
-
Vendég
Gumicsont
Ezt használjuk kukaként egy ideig,később pedig eldöntjük,hogy kiürítjük e.
De a másik is egy ilyen kuka, minek akkor kettő?
-
Vendég
Gumicsont
sztem meg kellene szüntetni, minden ilyen vitára irányuló topikot, semmi értelme...Ezzel a topikkal olyanok leszünk mint ami ellen harcolunk...Ha nevezhetem többesszámban...Törölném a fenébe az egészet, mert arra sem érdemes h ezt valaki olvasgassa...
Gumicsont
Tisztelt Fórummoderátorok, adminisztrátorok, fórumtulajdonos!
Amint látom a tegnapi nap folyamán 100%-s figyelmeztetést kaptam valakitől, bármely észrevétel, indoklás nélkül. Tehát várom szíves tájékoztatásukat a miértekről, annak megjelölésével, hogy a fórum szabályzatának melyik pontját sértettem.
Amennyiben tévedés történt volna, és mindez csak a véletlen műve lenne, akkor kérem a figyelmeztetés törlését.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Gumicsont
AT
Szerinted van értelme vitatkozni Veled? Hiszen amit Te írsz, az szerinted tény, amit én statisztika (ami szerinted nem jó másra jó csak önigazolásra).
Továbbá többszörös szóhasználatod szerint, én el vagyok tévedve.
Azaz minősíted azt, akivel vitába szálsz, ismeretlenül, annélkül, hogy meggyőződnél az adatainak, véleményének valódiságáról.
Tudod mit. Én meg úgy gondolom, hogy én állítom a tényeket, és Te vagy eltévedve.
De innen kezdve nincs értelme a vitának.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
-
Vendég
Gumicsont
EL vagy tévedve. Elhangzott AZ az állítás, hogy ATC módszerei megengedhetetlenek a MAGÁNVÁSÁRLÓKKAL szemben, és erre nem érkezett egyetlen alátámasztó vélemény SEM.
Egy példa. A HiVi hangszórók többségében nem teljesítik a megadott gyári paramétereket, tűrés pedig nincs megadva, így a vásárlók egy részének valóban hiányos a tájékoztatása.
-
Vendég
Gumicsont
Aki nem érzi itt jól magát és csak a zavarkeltésért jár ide azt kirakom innen,hogy a lába sem éri a földet......Megkérem AT-t,hogy ezt a beszélgetést tüntesse innen el más helyre,mert ha nem akkor én kitörlöm.
Helyes!
:taps: Én már kérdés és bejelentés nélkül megtettem volna...És még jogukban sem áll megkérdőjelezni. Na elmentem a városba , remélem addig lenyugszanak a kedélyek és mindenki a helyére kerül Sziasztok :box:
Aki nem érzi itt jól magát és csak a zavarkeltésért jár ide azt kirakom innen,hogy a lába sem éri a földet......Megkérem AT-t,hogy ezt a beszélgetést tüntesse innen el más helyre,mert ha nem akkor én kitörlöm.
Helyes!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2741
Gumicsont
Helyes!
Gumicsont
Néhány dolgot tisztázzunk:
- ha valakinek itt fogalma nincs erről az egész dologról, az Te vagy, többek között,
Szerintem egy dolgot tisztázzunk,de azt gyorsan.
Aki nem érzi itt jól magát és csak a zavarkeltésért jár ide azt kirakom innen,hogy a lába sem éri a földet.
Az első személyeskedő beírás után ez megtörténik.
Nehezen viselem,hogy pár unatkozó emberke elrontja az itteni jó hangulatot.
Lehet rágni a gumicsontot más fórumon.
Megkérem AT-t,hogy ezt a beszélgetést tüntesse innen el más helyre,mert ha nem akkor én kitörlöm.
További szép napot.
Írtam valamit, ami a szabályzatba ütközik?
Gumicsont
Gratulálok, fiúk, sikerült elérni az alpári, népművészeti agyagedény poénkodás szintjét, alulról súrolni a béka alsó felét. Ilyenkor nem számít a személyeskedés, ami persze úgy is el lesz tüntetve. Így van ez, ha elfogytak az észérvek...
-
Vendég
Gumicsont
- ha valakinek itt fogalma nincs erről az egész dologról, az Te vagy, többek között,
Szerintem egy dolgot tisztázzunk,de azt gyorsan.
Aki nem érzi itt jól magát és csak a zavarkeltésért jár ide azt kirakom innen,hogy a lába sem éri a földet.
Az első személyeskedő beírás után ez megtörténik.
Nehezen viselem,hogy pár unatkozó emberke elrontja az itteni jó hangulatot.
Lehet rágni a gumicsontot más fórumon.
Megkérem AT-t,hogy ezt a beszélgetést tüntesse innen el más helyre,mert ha nem akkor én kitörlöm.
További szép napot.
Az enyémet kilehet törölni nyugodtan, sőt megkérem az illetékest vegye ki...Mert értelmetlen vita szülte szavak. De az állításaim persze ettől független tartom.
Gumicsont
A hozzászólásodat elnézve kb. ugyan olyan stabil alapon áll az enyém, mint a Tied.
Ráadásul én csak leírtam egy nicknevet. Semmi mást, csak egy nicknevet.
Igen egy általatok kitalált nevet, ami állítólag én vagyok...Sajnos el kell benneteket keserítselek, és mondhat nekem bárki bármit semmi közöm ahhoz a névhez. Ezt vagy sikerül a kis agyatokkal megérteni vagy sem. Ez ügyben nem segíthetek. De ha gondolod leszek én még Géza és kukbenkó meg minden egy személyben, ha benneteket ez boldoggá tesz.
"Átnézek rajtad ezentúl, pedig majdnem azt hittem te egy értelmes ember vagy. Részemről a veled való beszélgetés lezárva."
:box: :taps:
-
Vendég
Gumicsont
A hozzászólásodat elnézve kb. ugyan olyan stabil alapon áll az enyém, mint a Tied.
Ráadásul én csak leírtam egy nicknevet. Semmi mást, csak egy nicknevet. :box:
Igen egy általatok kitalált nevet, ami állítólag én vagyok...Sajnos el kell benneteket keserítselek, és mondhat nekem bárki bármit semmi közöm ahhoz a névhez. Ezt vagy sikerül a kis agyatokkal megérteni vagy sem. Ez ügyben nem segíthetek. De ha gondolod leszek én még Géza és kukbenkó meg minden egy személyben, ha benneteket ez boldoggá tesz. :taps: De ajsa ha nem tetszik ez a fórum és rendszer akkor minek is vagy itt? Megváltoztatni nem fogsz semmit, ha ez a célod. De engem egyszer és mindenkorra jó lenne ha levennél a azoknak a listájáról akik nevét bármi formában megemlíted! Igérem én is ezt fogom tenni veled szemben!
Gumicsont
Nem vádoltam hanem rákérdeztem!
"Engem meg az irritál, h ismeretlen néven leregelsz, holott tuti már jártál itt és ismert fórumos vagy..."
:taps:
-
Vendég
Gumicsont
ha valakinek itt fogalma nincs erről az egész dologról, az Te vagy, többek között,
Ezt helyből cáfolom, mivel tagja voltam az AVX-nek már régebben is más néven csak nem jártam ennyit ide. A vitákat akkor is láttam és most is. Elvették a gyerek játékát és ezt nem bírja benyelni ennyi a történet. Elejébe valahol még értettem is, de hosszú távon értelmetlen hadjárat.
és végül egy kérdés: mi alapján vádolod meg egibeka02 fórumost, hogy Ő egy másodnick?
Nem vádoltam hanem rákérdeztem! Egyébként a hozzászólásának értékéből és mondanivalójából ezt sejteni lehet. Na részemről ennyi.
Gumicsont
Ráadásul én csak leírtam egy nicknevet. Semmi mást, csak egy nicknevet.
Gumicsont
Olvassátok inkább KisunmAJSA honlapját.
Mi van Majsán?
Gondoltam, AJSA helyett MAJSA!
Köszönöm, igazán kedves, hogy ennyit foglalkoztok velem.
Gumicsont
Engem meg az irritál, h ismeretlen néven leregelsz, holott tuti már jártál itt és ismert fórumos vagy...
Amikor Te csinálsz ilyet, akkor nem irritál?
Na ne kezd már te is amiről fogalmad sincs! Mondott valaki valamit és az a szent? Ugyan már emberek!!
- olyan dolgot akarsz megérteni, amire esélyed sincs, (Többször kifejtettem, hogy miért, még nyugtáztad is.)
- attól mert az elmúlt 4 hónapban összeírtál több ezer hozzászólást, nem lettél ezen oldal múltjának a része,
- és végül egy kérdés: mi alapján vádolod meg egibeka02 fórumost, hogy Ő egy másodnick? (Egyébként foglamam sincs lehet, hogy igazad van.) Ha Neked, ehhez itt van jogod, akkor nekem is van, hogy mással megtegyem, akár Veled. Az meg az én dolgom, hogy ezt mire alapozom. A hozzászólásodat elnézve kb. ugyan olyan stabil alapon áll az enyém, mint a Tied.
-
Vendég
Gumicsont
Olvassátok inkább KisunmAJSA honlapját.
Mi van Majsán?
Gondoltam, AJSA helyett MAJSA!
Ja értelek
-
Vendég
Gumicsont
Engem meg az irritál, h ismeretlen néven leregelsz, holott tuti már jártál itt és ismert fórumos vagy...
Amikor Te csinálsz ilyet, akkor nem irritál?
Na ne kezd már te is amiről fogalmad sincs! Mondott valaki valamit és az a szent? Ugyan már emberek!!