Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gumicsont

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Engem meg az irritál, h ismeretlen néven leregelsz, holott tuti már jártál itt és ismert fórumos vagy...
Amikor Te csinálsz ilyet, akkor nem irritál?

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2536

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: mishow »

Olvassátok inkább KisunmAJSA honlapját.

Vendég

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Zsozsó 
ajsa írhatsz bármit, nem veszem magamra.Az előbb majdnem csúnyát írtam, de úgy gondolom jobb okosabbnak lenni. Átnézek rajtad ezentúl, pedig majdnem azt hittem te egy értelmes ember vagy. Részemről a veled való beszélgetés lezárva. Nem vagy más mint egy védő, egy szóvivő.

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Zsozsó
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

Tigris, az ilyeneken egyszerűen lépj át. Kár rájuk a szót vesztegetni...
Így van, beteges szereplési vágyukat ne elégítsd ki!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

"Ezek után én nem vagyok benne biztos abban sem, hogy olyan nagy az AVX-mint Te gondolod."
Lehet, hogy tényleg nem olyan nagy.
De mi akik itt vagyunk, jól érezzük magunkat, és - többnyire - kedveljük a fórumtársakat.
Szerintem EZ az ami számít.
JÓ itt lenni, és aki ezt megfogalmazza, az nem ny@l senkinek
Csak örül, hogy normális helyen van normális emberek közt.
Akinek ez nem tetszik, mehet vissza a dagonyába, ahonnan jött.
Belerondítást nem kérünk, provokációra nem válaszolunk.
Ennyi.

Vendég

Gumicsont

Tigris, az ilyeneken egyszerűen lépj át. Kár rájuk a szót vesztegetni...
Igazad van, kár mert egy magukba fordult értelmes értékítélet nélküli emberek, akik nem látnak csak az orrukig...És még ők emelik fel a hangjukat, hogy mi milyenek vagyunk? Könyörgöm vegyük már le a szemellenzőt és ne csak a másikban keressük a hibát!

"Ne vedd észre más szemében a szálkát ha magadéban sem látod a gerendát"

Valahogy így szól a mondás, és mennyire igaz

Vendég

Gumicsont

Mellesleg valakivel jóban lenni, és elfogadni a szabályokat ez nyalás? Uram bocsáss ezt nem is tudtam, de tudod mit akkor legyen amit mondasz, nyalok. De nem árt arra is gondolni, hogy én egy pusztán olyan ember vagyok aki elfogad dolgokat, tiszteletben tartja és nem a vitákat kreálja, mert nem vagyok képes együtt élni valamivel. Ha nem tudnám elfogadni, nem is járnék ide, főleg nem a nemtetszésem kinyilvánítani napi szinten. Akad itt más olyan ember is aki mások védelmében emeli fel a hangját állandóan, őt miért nem kövezed meg? Ja mert talán másik fórumon együtt csámcsogtok az itteni dolgokon? Na épp ez utóbbit kellene már végre félre tenni és csendben arra koncentrálni ami a fórum témája. Részemről ennyi

Vendég

Gumicsont

Sőt továbbmegyek, más vezető ezt lehet egyáltalán nem hagyta volna, és kivágott volna innen mindenkit aki nem a fórumtémákkal, hanem személyes dolgokkal foglalkozik...És a legtöbb helyen meg sem merik kérdezni ezt és ezt mire fel tetted, hiszen tisztába vannak a tulajdonos jogaival, na meg persze a szabályokkal Voltam nem egy olyan helyen ahol nyilvánosan visszakérdeztek, mit ugrálsz te az én oldalamon, ki vagy te itt? Nem más mint egy megtűrt vendég...Nem tőlem kérdezték, de tanuja voltam. Ott nem volt helye a tulajdonost bármiben is kérdőre vonni.De nem is nagyon merte senki, mert a kitiltás nem IP alapon ment, nem tudtak visszamenni. Itt ez még nem történt meg, és hasonló sem, és nem is ez a cél. Szóval végre valahára bele kellene törődni a szabályokba és az új gazdába...Ez amit sokan a mai napig nem tudnak elviselni, erre rájöttem végre a csökkent agyammal
Nekem nagyon vissza tetsző amit te stílusban képviselsz, mindenhol ott vagy, mindenhez hozzá szólsz, de minek? Kifejezetten irritál a személyed az a stílus ahogy ny..... a tulajnak. Mi szükség van erre????????
Bocs a személyeskedésért, de már nem tudtam visszatartani.

Engem meg az irritál, h ismeretlen néven leregelsz, holott tuti már jártál itt és ismert fórumos vagy...Az meg engem cseppet sem érdekel, h te mit gondolsz...Nyalás elég gyermeteg kifejezés, főleg mivel nem ismersz, fogalmad sincs milyen ember vagyok, és azt főként nem tudhatod milyen az én személyiségem, ugyanis ez határozza meg a hozzászólásom, nem pedig az kinek nyalok és kinek nem. Nézz tükörbe és gondolkozz, mielőtt olyat állítasz amiről halvány fingod sincs..Egyébként meg ha nyalnék is ahhoz egyáltalán mi köze bárkinek is? Ettől független jól gondolkozz el azon amit mondtál, legfőképp hogy miért tenném és mi előnyöm származhat ebből? Semmi részemről, szóval mielőtt vádaskodsz és semmitmondó szavakkal dobálózol, értékeld a helyzetet értelmes ember módjára.

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: forgi »

"Ezek után én nem vagyok benne biztos abban sem, hogy olyan nagy az AVX-mint Te gondolod." 
Tudod, nem olyan bonyi az és felesleges ilyen statisztikákat gyártani. Én is tudnék olyat mutogatni, hogy van olyan forum, ahol az első 150 hozzászóló adja a hozzászólások ~96%-át, oszt mégis "nagynak" tartják magukat. És? Mi következik ezekből? Valójában semmi.

Akkor volt 1833 hozzászóló egy év alatt. Ez szép szám. Csak számomra hihetetlennek tűnt miközben összesen kb. ennyi ember van, aki elérte a 10 hozzászólást a fórum teljes élete alatt.

Persze én mint mezei látogató, nem tudok belépni az admin felületre, és nem tudok olyan pontos statisztikát mutatni, mint Te.

Ja és a statisztika sokszor olyan mint a játék ne feledd.
Például ismered a sztorit a múlt század elejéből, hány szilvafa van a megyében?

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

Na mivel kialudtam magam és van egy kis időm, most reagálnék a tegnap esti hosszabb írásodra.
"Elsőre nagyon jól hangzó volt, amit írtál, de alapvető tárgyi tévedés van benne. IDE jópáran azzal jöttek, hogy TUDJÁK, hogy ATC sz*rt árul, és hogy átveri az embereket. ERRE jött válaszul a kérdés: HOL vannak, akik csak terméket akartak tőle vásárolni és átverték őket."
Most kikről beszélsz pontosan? Légy szíves nevesíteni az embereket. Andru tegnap este egészen azt írta, volt már ATC által forgalmazott terméke, és gondja volt vele. Nos volt neki? Igen, volt hangfala, amivel probléma akadt. Ezt ATC is elismerte. (Andru igazat állított? Igen) Megjegyzem Béla késöbbi hozzászólása érdekes volt, mely szerint a hangfal tulajdonképpen jó volt, csak kifújt. Mert, hogy lehet valami jó, ami nem működik megfelelőlen?
A problémát végül az ATC korrekt módon orvosolta, úgy mint jó kereskedő. És pont. De jött egy érdekes hozzászólás. Jelentkezzen az, akit az ATC átvert, majd később az este folyamán jött az örömködés, hogy lám-lám senki. Na erre írtam meg a hozzászólásomat, hogy lehet, hogy a büdös életben senkit nem vert át az ATC és a legtisztességesebb cég a világon, de ebből a szempontból semmit nem jelent az, hogy most nem írt senki, hiszen az este folyamán viszonylag kevés ember jelent meg ATC korábbi vevői közül. Egyébként, ha valaki elégedetlen, akkor nem feltétlenül fog járkálni annak kereskedőnek a honlapjára, akinek a terméke nem volt számára megfelelő.

"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fórum, ahova járkált X mennyiségű ember és saját szabály szerint éltek.
Ami úgy nézett ki, hogy az történt, amit az akkori vezetőség mondott. Csak a feledékenyek kedvéért. És azok, akiknek nem tetszett, elmentek. Jó sokan... nem sorolnám őket, aki itt volt, emlékszik rájuk. Én is elmentem, mert nem bírtam azt elviselni, hogy vannak, akik egyenlőbbek, és pusztán azért, mert csak."
Tudod szívesen várnám a történetedet. Én azt hiszem, már találkoztam abban az időben is a fórummal, még sem találkoztam azzal, hogy voltak egyenlőek és még egyenlőbbek.

egabika02
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: egabika02 »

Sőt továbbmegyek, más vezető ezt lehet egyáltalán nem hagyta volna, és kivágott volna innen mindenkit aki nem a fórumtémákkal, hanem személyes dolgokkal foglalkozik...És a legtöbb helyen meg sem merik kérdezni ezt és ezt mire fel tetted, hiszen tisztába vannak a tulajdonos jogaival, na meg persze a szabályokkal Voltam nem egy olyan helyen ahol nyilvánosan visszakérdeztek, mit ugrálsz te az én oldalamon, ki vagy te itt? Nem más mint egy megtűrt vendég...Nem tőlem kérdezték, de tanuja voltam. Ott nem volt helye a tulajdonost bármiben is kérdőre vonni.De nem is nagyon merte senki, mert a kitiltás nem IP alapon ment, nem tudtak visszamenni. Itt ez még nem történt meg, és hasonló sem, és nem is ez a cél. Szóval végre valahára bele kellene törődni a szabályokba és az új gazdába...Ez amit sokan a mai napig nem tudnak elviselni, erre rájöttem végre a csökkent agyammal
Nekem nagyon vissza tetsző amit te stílusban képviselsz, mindenhol ott vagy, mindenhez hozzá szólsz, de minek? Kifejezetten irritál a személyed az a stílus ahogy ny..... a tulajnak. Mi szükség van erre????????
Bocs a személyeskedésért, de már nem tudtam visszatartani.

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

Béla szép az örömöd, de nem jelent semmit.

Elsőre nagyon jól hangzó volt, amit írtál, de alapvető tárgyi tévedés van benne. IDE jópáran azzal jöttek, hogy TUDJÁK, hogy ATC sz*rt árul, és hogy átveri az embereket. ERRE jött válaszul a kérdés: HOL vannak, akik csak terméket akartak tőle vásárolni és átverték őket.

Merthát, EZ volt az eredeti állítás és EZT nem támasztotta alá senki sem. Azaz, nehogy már azt adjuk elő, hogy a cáfolatot kell bizonyítani, de az állítást nem?! El vagy te tévedve!

Itt elhangzott egy állítás, és NEM cáfolatot vártak rá, hanem BIZONYÍTÉKOT. Akár csak egy MAGÁNembert, aki nem kapta meg, vissza a pénzét, vagy nem oldották meg a problémáját.

MERT EZT állították. Innentől amit írsz, az pont fordítva igaz: IDE jóval több mint ezer ember(!) írt csak az elmúlt egy év alatt hozzászólást, és több ezren néznek be.

HA ezek között NEM VOLT SENKI, akit az említett sérelem ért, akkor honnan jön az az állítás, hogy VOLT ilyen?! Ja, mert jól hangzik... kérem, erről ERREFELÉ szokjunk le, és szokjunk hozzá, hogy annak kell bizonyítania, aki ÁLLÍT valamit.

Azaz szép és jó dolog, hogy nem tolonganak a jelentkezők, de ez nem jelent semmit.

De. Azt, hogy semmi alapja nincs annak az állításnak, hogy errefelé BÁRKI TUDHATNÁ, hogy történt ilyen.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fórum, ahova járkált X mennyiségű ember és saját szabály szerint éltek.

Ami úgy nézett ki, hogy az történt, amit az akkori vezetőség mondott. Csak a feledékenyek kedvéért. És azok, akiknek nem tetszett, elmentek. Jó sokan... nem sorolnám őket, aki itt volt, emlékszik rájuk. Én is elmentem, mert nem bírtam azt elviselni, hogy vannak, akik egyenlőbbek, és pusztán azért, mert csak.

És a régi emberek nem feleltek meg ezeknek a szabályoknak.

EZ nem igaz.

Rengeteg régi ember van itt most is.

Valóban voltak olyanok, akiknek nem feleltek meg az új szabályok, de nem az emberek nem feleltek meg, hanem azok a vélemények, amelyek azokról szóltak, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok, illetve, hogy továbbra is ők akarják diktálni a szabályokat.

Így van ez más forumoknál is, ahol nekem nem felel meg az a módszer, hogy ugyan vannak szabályok, de vannak, akikre az nem vonatkozik, vagy nem úgy, vagy nem is kell vele törődni. És nem is járok oda.

És ahogy kezdetben is írtam: Éppen abból, amit írsz, abból is az következik, hogy ez az egész nem arról szólt, hogy ki más lett a tulaj, hanem egyszerűen arról, hogy MÁS lett a tulaj.

Ennyi.

És csak a könnyed esti gondolkodás kedvéért megjegyzem: Mivel Mobbo eladta az oldalt, ezért TUDJUK, hogy el is akarta adni. Azaz, mindenképpen ez történt volna. Az hogy most ATC a főnök, az egy dolog. De teljesen felesleges illúziókat táplálni, bárki más lett volna a főnök, AKKOR SEM viselték volna el azok, akik korábban irányítottak, hogy már nem az övék a hatalom.

És ennyi az egész történet.

A többi egyszerű mese habbal.

AT belekezdtem egy válaszba, de aztán úgy döntöttem fölösleges.
Fáradt vagyok, tehát max. holnap válaszolnék rá, de kérdés lesz-e még holnap válaszlehetőségem.
Az biztos Te egész mást olvasol, mint amit írtam. (Azaz másként értelmezed)

De búcsúzóul az AVX méretéhez mutatnék egy statisztikát, ami az én gyűjtésem, s ami a kezdetek óta tartó időszakot mutatja:
legalább 1 hozzászólása van: 5306 fő
legalább 2 hozzászólása van: 3938 fő
legalább 5 hozzászólása van: 2488 fő
legalább 10 hozzászólása van: 1839 fő
legalább 25 hozzászólása van: 1141 fő
legalább 50 hozzászólása van: 805 fő
legalább 100 hozzászólása van: 580 fő
legalább 250 hozzászólása van: 331 fő
legalább 500 hozzászólása van: 197 fő
legalább 1000 hozzászólása van: 110 fő
legalább 2500 hozzászólása van: 50 fő
legalább 5000 hozzászólása van: 22 fő
legalább 10000 hozzászólása van: 4 fő

A számítás magánjellegű, a tévedés jogát fenntartom, s aug 12-én készítettem. Természetesen a legalább 2 hozzászólás az 1 hozzászólásszámú halmaz szűkítése, és mindkét kategóriában benne van a 3938 fő. (És így tovább). Ezek után én nem vagyok benne biztos abban sem, hogy olyan nagy az AVX-mint Te gondolod.

Vendég

Gumicsont

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

Még mindig várom azon vásárlóink jelentkezését,akiket valaha is átvertünk.
Nincs nagy tolongás.

Béla szép az örömöd, de nem jelent semmit. Az elmúlt 1 órában kevesebb mint 300 aktív forumozó volt itt. Ebből X számú ember soha nem állt Veled üzleti kapcsolatban, tehát nem fog jelentkezni. Y számú ember nem járt ebben a topicban, ő sem fog ide írni.
Mint tudjuk a forgalmad milliárdos nagyságrendű, és mivel a termékeid az egészen olcsó termékektől indul (ceruza stb...), így elég sok vevőd lehet évente.
Ezek között bőven akadhat, aki valamiért becsapva érzi magát. De nem feltétlenül ír ide a fórumra, sőt könnyen előfordulhat, azt sem tudja, mi az az AVX.
Azaz szép és jó dolog, hogy nem tolonganak a jelentkezők, de ez nem jelent semmit.

De egyet mégis. Ebből látszik milyen szinten marketingelsz, és ez részben válasz is sokan miért kapnak kiütést, az írásaidat olvasva.

A többi kérdezőnek azzal kapcsolatban, mit keresnek itt jónéhányan, akik csak gonoszságokat irkálnak, van egy fikcióm. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fórum, ahova járkált X mennyiségű ember és saját szabály szerint éltek. A fórum olyan szinten működött, hogy az idejárók, részben a sajátuknak érezték, mert itt tartottak kapcsolatot másokkal, és elég sok időt töltöttek itt. Majd jött egy külső személy, aki azt mondta, innentől ez az enyém és új szabályok szerint élünk.
És a régi emberek nem feleltek meg ezeknek a szabályoknak. De a mai napig visszajárnak hazajáró lélekként és...

Vendég

Gumicsont

:taps: Ez tetszett

Vendég

Gumicsont

Lehagytál? Ez lehetetlen, pedig ügyeltem a részletekre

Vendég

Gumicsont

Vendég

Gumicsont

Fiúk, ez jobb volt mint a legizgalmasabb film    :box:  
Cserébe hoztam nektek egy kis popcorn-t. Kértek?

Én neeem akarok kaját látni egy hétig :taps: De azért köszi a figyelmességed

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Fiúk, ez jobb volt mint a legizgalmasabb film :taps:

Cserébe hoztam nektek egy kis popcorn-t. Kértek?

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

Vendég

Gumicsont

Na de ha gond volt valamivel, azt meg épp el kellene mondani...Ha magunkban tartjuk az nem segít...

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Andru »

Várjál csak! 
Egy percig nem erröl volt szó!!!!!

Miböl gondolod hogy erre irtam amit irtam!!!

Bocs, akkor idézem miket írtál...:

"Neki mindegy mit árul (ha szar valami akkor is jónak fogja kiálltani) csak el tudja adni!"

AKI sz*rt akar árulni, az nem vásárolja vissza. Alapszabály.

"Én soha nem akartam kereskedni ATCvel és képzeld nem is akarok!
Eléggé ismerem a huzásait ahoz hogy igy vélekedjek!"

Azaz, ismered azon húzását, hogy visszaadja a pénzedet. Belátom, ez akkora bűn, hogy innentől tényleg szóba sem szabad vele állni... mennyi kereskedő is ad készpénzes visszavásárlási garanciát manapság a termékeire? Szóban persze igen, de mennyi olyat hallottál, ahol vissza is kapta az adott illető a pénzét?

Más szavakkal: Igen, peched volt, mert hibás terméket vettél. Vissza is kaptad a pénzed, mert jót álltak a termékért. EZ a személyes tapasztalatod, ha jól értem.

Én csak azt nem értem, hogy ebből hogyan jöttek ki ATC elítélendő módszerei és az, hogy sz*rt árul, amiket ügyes húzással akar értékesíteni...

Vannak dolgok amik változnak!
Mondtam hogy nem erröl az esetröl van szó!Nem is érdekel ez a dolog mert ha érdekelt volna azzonal szétkürtöltem volna nem gondolod?Itt egyetlen topicba nem tettem róla emlitést se jó se rossz értelembe!
Ugyhogy ne ebbe keresd a megoldást.

Többször nem irom le de nem ez az eset miatt irtam le azokat!

Értelmezni nehéz dolog...

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

Vendég

Gumicsont

Szami te egy igaz barát vagy, majd szólok Macinak milyen jó fej vagy :taps:

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Andru »

De azért a játékba részt vehetek ugye? 

:box:

Nekem adod amit nyersz? Persze csak vicc!!!!

Nana azt én már lestoppoltam szami ne nyúld le a cuccost :taps:

Elnézést Tigrisem a figyelmetlenségemért. :taps:
Ígérem, legközelebb jobban odafigyelek.
Természetesen a Tiéd az elsőbbség.

Lehet ezt így is rendezni.
Nem kell box.

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

szami
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: szami »

De azért a játékba részt vehetek ugye? 

:taps:

Nekem adod amit nyersz? Persze csak vicc!!!!

Nana azt én már lestoppoltam szami ne nyúld le a cuccost

:box:

Elnézést Tigrisem a figyelmetlenségemért.
Ígérem, legközelebb jobban odafigyelek.
Természetesen a Tiéd az elsőbbség.

Lehet ezt így is rendezni.
Nem kell box.

Vissza: “KV Fórum”