Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Manufacturer code

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Manufacturer code

Hozzászólás Szerző: NZoli »

a yamaha az egyik olyan nagy ceg, aki a user`s manualba mindig berakja a tobb oldalnyi kodlistattiedhez nincs?

sharp vcr: 0132, 0502, 0702

Kódlista ;-)
A Thomson videómat, és a Vestel TV-met (táv: külön vett Yamaha RAV 202) kétórás nyomkodással találtam meg (egyiket előről, a másikat (szerencsére) hátulról kezdve)
A videó kódja ráadásul nem is volt az általam ismert klónok pl. Normende-Saba-Telefunken-Thomson kódok között, de még a közelében sem. A TV, ami a boltban LG távra is reagált, valami tök idegen gyártó neve alatt közölt kóddal indult el. (újabb lehetőség, nemrég egy Philips DVD író távja is vitte a csatornát ill. a hangerőt)
Ha tehetem, ezek után csak tanítható távot használok. A Yamaha kijelzőse is csak annyit tud, hogy TAPE meg AUX ;-) 4 karakteren. Ezeket nem ismerem személyesen, csak a leírásból tudom.
Sajnos a "fejlesztés" nem áll meg, és a régi pingpongütő szerű Yamaha táv (Pl. RAV-9), amin minden eszközhöz külön gombsor tartozik, kiment a divatból. Már megint építenem kell egyet...
Szóval, nem vagyok elégedett

Egyébként a sharp kódok sem (teljesen) stimmelnek, mert a szomszédom videója azokra nem reagál. Pedig echte 4 fejes Sharp.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

bop
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Manufacturer code

Hozzászólás Szerző: bop »

a yamaha az egyik olyan nagy ceg, aki a user`s manualba mindig berakja a tobb oldalnyi kodlistattiedhez nincs?

Sőt, a nagyobb Yamahákban a távirányító kijelzőjén lehet a különböző típusú készülékek között szörfölni, nem is kell hozzá kódlista.
Yamaha RXV-740RDS, Yamaha DVD-S540, Philos Audio 5.2 + Neotech, LG Flatron

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Manufacturer code

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

a yamaha az egyik olyan nagy ceg, aki a user`s manualba mindig berakja a tobb oldalnyi kodlistat
tiedhez nincs?

o v e r p o w e r e d

vatom

Manufacturer code

Hozzászólás Szerző: vatom »

Szóval vannak ezek a kódok, amiket az univerzális távirányitók is használnak. Vettem egy Yamaha erősítőt, aminek a távirányítója képes több eszköz kezelésére is. Én ezt szeretném használni, de sajnos nem tudom pl a SHARP VCR-ek kódját. Valaki tud segíteni, hogy hol lehet ezekhez hozzájutni?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”