Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Én találtam néhány fórumot, ahol ezek a kábelek voltak terítéken, de nem boldogultam velük, mert elég gyatra az angol tudásom.
Na, talán este még benéz ide valaki akinek van tapasztalata ezekkel.
Az ebay-en is árulják ezt a kábelcsaládot (nem maga a gyártó). Érdekes, hogy ott az új árát durván eltúlozták. Nyilván a mézesmadzag effektus miatt.
Kábelezzünk
itt nézd meg
Ott már néztem .
Szép képek, de ilyet (nem sokkal kevesebb információ tartalommal) akár a T.sco újságban is találsz.
Az már inkább elgondolkodtató, hogy a cégről angol nyelven a gugli csak 55 bejegyzést talál.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Talán tud valaki egy kis infót adni a W&M Audio kábeleiről.
http://www.av123.nl/bekabeling/index.html
A külső meggyőző, az ár alacsony de hát ugye az csak a ló kevésbé fontos 2 oldala.
Használt már valaki ilyet, vagy van érdemleges információja a minőségre vonatkozóan?
itt nézd meg
Kábelezzünk
ahogy nézem a céget,nem lehet rossz az a kábel sem
Nem akarok rosszmájú lenni, de ezen a cégen ugyan mit nézel?
http://www.wm-audio.de/
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Kábelezzünk
Nekem is tetszik. Az kimondottan érdekes a számomra, hogy van olyan hangfalkábel csatlakozója amin a villás és a banándugós végződést cserélni lehet.
Bár lehet, hogy ez csak nekem számít újdonságnak.
Amire kíváncsi lettem volna az a kábelek anyagminősége, de erről nem láttam pontos adatokat. Biztosan nem spéci anyag, mert akkor feltüntették volna. Lehet hogy a "sima" rézkábel hangját javítják fel a megfeleő szigeteléssel és a ferritgyűrűvel?
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Talán tud valaki egy kis infót adni a W&M Audio kábeleiről.
http://www.av123.nl/bekabeling/index.html
A külső meggyőző, az ár alacsony de hát ugye az csak a ló kevésbé fontos 2 oldala.
Használt már valaki ilyet, vagy van érdemleges információja a minőségre vonatkozóan?
Kábelezzünk
Akkor bővítem a kérdést a Koaxok irányába...
Kábelezzünk
Nem akarod hazavinni őket meghallgatásra mielőtt bármit vennél?
Ha nem túl drága a leendő kábel, akkor jó eséllyel megveszem, mert debreceni lakos révén nekem nem egyszerű kölcsönkérni meghallgatásra. Ezért is szeretném a tapasztaltabbak véleménye alapján szűkíteni a kört.
Ha valami drágábbra szánnám rá magam -ez ugyan nem túl valószínű- akkor persze megfülelném a saját kuckómban is.
Kábelezzünk
Optikait akkor használj ha PC re vagy kötve, esetleg komolyabb gépeknél ahol a csatlakozók a gépeken jó minőségűek...Sokan a koaxálist jobbnak vélik, bár elméletileg az Optikainak kellene a legjobbnak lennie...De a gyakorlat nem ezt mutatja...
Kábelezzünk
Köszi. Mindenképpen veszek valamilyet már csak a tapasztalat kedvéért is.
Mondhattok még tippeket bátran.
Igazából az optikait a szál anyagáról is megkülönböztetik ha jól tudom. Mégpedig az egyik műanyag a másik valami üvegféleség...Utóbbi természetesen jobb ...
Kábelezzünk
Nem akarod hazavinni őket meghallgatásra mielőtt bármit vennél?
Kábelezzünk
Köszi. Mindenképpen veszek valamilyet már csak a tapasztalat kedvéért is.
Mondhattok még tippeket bátran.
Még egy alapkérdés. Ezzel kellett volna kezdenem. Jobb minőséget várhatok optikai kábelen mint digitális koaxon?
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5158
Kábelezzünk
Optikai kábelekből tudnátok néhány jó tipust ajánlani. Olyan jó középkategóriát keresek, már ha ezek között is vannak olyan nagy hangzásbeli különbségek mint pl. IC vagy hangalkábeleknél. Én úgy gondolnám, hogy a skála itt sokkal szűkebb, de igazából gőzöm sincs.
Vannak. A Monitor üveg kábele igen jó, a Harmonic Technologyé pedig még jobb.
Sajnos az optikai kábelek nem tudják magukat kifutni, ha nem megfelelő az adó illetve vevőegység minősége, mert azok sokkal több torzulást visznek bele a digitális oldalon, mint az optikai kábelek. Ha viszont mind az adóoldalon, mind a vevőoldalon jó minőségűek a csatlakozók, akkor egy klassz(általában drága) optikai kábel jó választás lehet.
Kábelezzünk
Optikai kábelekből tudnátok néhány jó tipust ajánlani. Olyan jó középkategóriát keresek, már ha ezek között is vannak olyan nagy hangzásbeli különbségek mint pl. IC vagy hangalkábeleknél. Én úgy gondolnám, hogy a skála itt sokkal szűkebb, de igazából gőzöm sincs.
Kábelezzünk
Ez vajon milyen lehet???
http://www.kbox.hu/data/fep.pdf
Naranccccsssárga
ÉN IS SZERETLEK!!!
Meg hoxxu...