Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A samsung csak hdmi, vga, vagy komponens bekötésről fogja engedni a pip funkciót.
Nem 2 tuneres benne a pip ezért nem is rak ki több tv képet.
TV: SONY 40NX710, BDP: PHILIPS BDP 9500 PHILIPS DVP963sa, MP: DUNE HD SMART D1, AVR: CA Azur540R V2, CD: DENON DCD-510AE, KONZOL: PLAYSTATION 3 XBOX360 SLIM, URC: PHILIPS STR 8215, PC: ASUS K70, HANGFAL: TANNOY MX2,MXC,MX1, KÁBELEK: NEOTECH ELOSZTÓ: APC
Lcd, Led, Oled TV-k
Segítsen valaki!
Megvettem ma a 32-es A 451-est! Nagyon kellemesen csalódtam,k..va jó a kép TV-n is! Egy bosszant:nem tudom beállítani a PIP-et,nem is enged rálépni a menüben.Valamit nem állítottam be,vagy mi a probléma?
Lcd, Led, Oled TV-k
egyébként én úgy emlékszem, hogy 16:9-es a philips is, …
Megnéztem, 16:10-es 1680 x 1050p, ha tetszik a képe, akkor vidd azt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Egy tv-ből félanalfabéta szőke nő szeretne tőletek segítséget kérni... teljesen tanácstalan vagyok, philips 22pfl3403 vagy samsung 22r81bx legyen-e a kiválasztott...
A philipsnek is jók a paraméterei, jó panel van benne, a kontrasztaránya valós 1000:1-hez, a dinamikusa (ha van ) 4000:1-hez. Hátránya, hogy 4:3-as. A Samu régebbi modell, elfogadható a panel is, de ezek beállítás kérdések, hogy milyen a színe, elônye, hogy 16:9-es és ugye 23R81 és nem 22R81? Azt venném amelyik tetszik, de szerintem egy 26"-os is elférne ott, ahova ezek is kerülnének.
mondom én hogy szőőőőke, tényleg 23-as... és köszönöm szépen a választ!
Az a baj, hogy kereken 60 centis szabad hely van a falon(egyik oldalt könyvespolc, mások oldalt ajtó) és a 26-osok már pont nem passzolnak... az ajtónyílás miatt pedig nem kockáztaznám, hogy belelóg akár csak egy cseppet is. Kicsi a lakás, no, de csak kéne egy tévé, ne a notebookon nézzem már a filmeket.
egyébként én úgy emlékszem, hogy 16:9-es a philips is, a 20-as az 4:3-as tutira, még csodálkoztam is rajta, de nekem úgy rémlik, hogy a 22-es már széles volt. De ma este megnézem majd, egyelőre az az álláspont, hogy ha 16:9-es, akkor jön haza a hollandus, ha nem, akkor meg megálmodom.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Egy tv-ből félanalfabéta szőke nő szeretne tőletek segítséget kérni... teljesen tanácstalan vagyok, philips 22pfl3403 vagy samsung 22r81bx legyen-e a kiválasztott...
A philipsnek is jók a paraméterei, jó panel van benne, a kontrasztaránya valós 1000:1-hez, a dinamikusa (ha van ) 4000:1-hez. Hátránya, hogy 4:3-as. A Samu régebbi modell, elfogadható a panel is, de ezek beállítás kérdések, hogy milyen a színe, elônye, hogy 16:9-es és ugye 23R81 és nem 22R81? Azt venném amelyik tetszik, de szerintem egy 26"-os is elférne ott, ahova ezek is kerülnének.
mondom én hogy szőőőőke, tényleg 23-as... és köszönöm szépen a választ!
Az a baj, hogy kereken 60 centis szabad hely van a falon(egyik oldalt könyvespolc, mások oldalt ajtó) és a 26-osok már pont nem passzolnak... az ajtónyílás miatt pedig nem kockáztaznám, hogy belelóg akár csak egy cseppet is. Kicsi a lakás, no, de csak kéne egy tévé, ne a notebookon nézzem már a filmeket.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként lehet, hogy a samut venném.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Egy tv-ből félanalfabéta szőke nő szeretne tőletek segítséget kérni... teljesen tanácstalan vagyok, philips 22pfl3403 vagy samsung 22r81bx legyen-e a kiválasztott... philipsnek jobb a felbontása, teljesen új (?)sorozat, épp ezért tesztet-véleményt sem találok róla,de rosszabb a dinamikus kontrasztja, és hát a régebbi modellek feketéje nem túl meggyőző, bár állítólag azóta sokat fejlődtek(?)... a samsungnak jobb a dinamikus kontrasztja, valamivel gyengébb a felbontása, régi modell, szép a feketéje (szerintem), viszont kissé mesterkéltek a színei. A philipshez most 80ezerért, a samsunghoz 65ezerért tudok hozzájutni, sajnos nagyobb tévéhez nincs helyem, mert akkor persze más árkategóriában és képernyőméretben keresgélnék...kb fele-fele lenne a kábel és a dvd aránya, playstationözni meg nem szoktam, inkább főzős műsort nézek.
Ti hogyan döntenétek? És ha az árakat figyelmen kívül hagyjuk, akkor másképp? Elvileg este megyek megvenni (valamelyiket, no de melyiket), remélem addig valaki még olvassa.
Köszönöm szépen!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tippeket szeretnek gyujteni, mivel plazmatol es LCD-tol sem zarkozom el, mindket topicba berakom a hsz-t.
Szoval mar kozel 2.5 eve egy 42" SD-s LG plazmat gyotrok. Ezt szeretnem lecserelni valami nagyobb (46-50, esetleg 52"), lehetoleg Full HD-s keszulekre.
Kb. 3,5-3,7 meterrol neznem, TV nezes minimalis (max. napi fel ora), inkabb DVD, Xbox360, PS3, es kesobb BR.
Ki mit venne? Vagy mit biztos nem? Kivarna valamire/valamit?
Segitsetek
Lcd, Led, Oled TV-k
Igaz hogy szeptemberben új Sony Bravia X4500-as jelenik meg? Mit tudtok erről?
Ahogy tudom már előbb jönnek ezek az új típusok.
A jelentős változás a LED háttérvilágítás lesz(W4500,X4500)
Lcd, Led, Oled TV-k
Igaz hogy szeptemberben új Sony Bravia X4500-as jelenik meg? Mit tudtok erről?
Lcd, Led, Oled TV-k
Meg tudnád mondani hogy miért?
Az lg 6000-es önmagában egy jó tv, de az lg-k általában lilásabb képpel rendelkeznek. Persze itt szempont, hogy mire használnád, ha számítógép is lenne rácsatlakoztatva, akkor az lg, egyébként meg az új panáknak nagyon szép képük van és a feketéjük is kifejezetten jó.
A kettô közül a panát választanám, persze ha még más is lenne, akkor mást választanék.
Amint megláttam a Scarletet (LG6000) egyből beleszerettem.Győnyörű tv,de
olvastam róla néhány külföldi tesztet ahol nem voltak vele 100%-ig megelégedve.
Gyorsabb jeleneteknél szaggatott egy kicsit, hiába 100Hz-es,és DVB-T tunerrel is volt
gondjuk.A TH-42PZ85E-t valamelyik Samsungal hasonlították össze és a Samsung
képe szebb volt. Viszont én valami oknál fogva nem szeretem a Samsungot.
DVD-hez és Blu-ray-hez használnám inkább,már régóta nem tv-zek.
Hányingerem van a kereskedelmi csatornáktól.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sokat befolyásol a képminőségben ha egy TV 100 Hz-es, vagy hogy veszem észre a különbséget egy ugyanolyanon,csak ami nem 100-as?
LCD-k nél nem sokat számít, az LG6000 sem azért olyan jó mert 100hz-es.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!Első kérdésem,vásárolt-e már valaki az AV Planetnél,mi a véleményetek,ők is a szokásos garit adják-e?
Ismeri-e valaki a SAMU LE-32A451-C1 típust,most 129900.HUF náluk vagy,tudtok-e ajánlani hasonló árban jobbat!
Előre is köszi!
az egy frankó tv, ennyiért ingyér van, vedd meg
Vagy esetleg jobb választás lenne valamelyik LE-R 80-as sorozat,vagy LE-M 86-BD,mert max 150K-ig akarok elmenni,ezek is beleférnek,de kontrasztra,válaszidőre gyengébbek az A 451C1-nél. Ha valaki le akar beszélni ma tegye,mert holnap megveszem.
Samsungot semmiképp.
LG6000 nagyon jó LCD-ben, A pana meg plazmában.
Neked kell eldönteni, hogy neked melyik technológia a jobb. Plazmának jóval szebb a képe amúgy.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sokat befolyásol a képminőségben ha egy TV 100 Hz-es, vagy hogy veszem észre a különbséget egy ugyanolyanon,csak ami nem 100-as?
Lcd, Led, Oled TV-k
Az lg 6000-es önmagában egy jó tv, de az lg-k általában lilásabb képpel rendelkeznek. Persze itt szempont, hogy mire használnád, ha számítógép is lenne rácsatlakoztatva, akkor az lg, egyébként meg az új panáknak nagyon szép képük van és a feketéjük is kifejezetten jó.
A kettô közül a panát választanám, persze ha még más is lenne, akkor mást választanék.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítsetek! Nem tudom melyiket vegyem meg:
Panasonic TH-42PZ85E
LG 42LG6000
Pana.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha valaki le akar beszélni ma tegye,mert holnap megveszem.
M86, szép képe van és jó minden tekintetben.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Panasonic TH-42PZ85E
LG 42LG6000
Pana.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!Első kérdésem,vásárolt-e már valaki az AV Planetnél,mi a véleményetek,ők is a szokásos garit adják-e?
Ismeri-e valaki a SAMU LE-32A451-C1 típust,most 129900.HUF náluk vagy,tudtok-e ajánlani hasonló árban jobbat!
Előre is köszi!
Vagy esetleg jobb választás lenne valamelyik LE-R 80-as sorozat,vagy LE-M 86-BD,mert max 150K-ig akarok elmenni,ezek is beleférnek,de kontrasztra,válaszidőre gyengébbek az A 451C1-nél. Ha valaki le akar beszélni ma tegye,mert holnap megveszem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Panasonic TH-42PZ85E
LG 42LG6000
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is köszi!
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is köszi!
Egy LG LG3000 jobb választás lenne, azt is megkapod hasonló áron.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!
Első kérdésem,vásárolt-e már valaki az AV Planetnél,mi a véleményetek,ők is a szokásos garit adják-e?
Előre is köszi!
Lcd, Led, Oled TV-k
82 cm Full HD felesleges. Az életben nem veszed észre a különbséget, max a tudat elégíthet ki hogy full HD-s tv-d van. Ful HD-nek 46-50" felett van értelme.
A Full HD 23" ban az egy vicc. Csak azért gyártják, mert a sok "...." azt hszi ha vesz egy FUull HD-s TV-t, akármilyen méretben, akkor neki lesz a legjobb minőségű TV adása
Korábban én is azt írtam, és ma is azt mondom, hogy kis képátlóban (66-106cm) nincs értelme a Full HD-nak, de azt látom, hogy az új panelek egyszerüen a Full HD felé tendálnak még kis képernyőméretben is.
Úgy néz ki a gyártók a full HD-ra koncentrálnak, bár még jó ideig lesznek új HD ready TV-k már csak az olcsóságuk miatt is. Pár év és a 23" nagy felbontásban nem lesz vicc, mert egyszerüen nem lehet kisebb (HD ready) felbontásban kapni megjelenítőt.
Mishownak igaza van, hogy ezek a tv-k azért már kicsit jobb képminőséget adnak, adhatnak a HD ready felbintású társaikhoz képest. Attól függetlenül én is a nagyobb méretű változatot venném még ha nem is fullos. Főleg ha 3m a nézési távolság.