Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Univerzális (tanítható) távirányítók
Köszi a segítséget!
Igazán nincs mit, örülök, h segítettem.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Üdv!Használtan kaptam ezt a típusú távirányítót, sem leírásom, sem kódjaim nincsenek hozzá, ha valaki tud segítsen nekem, előre is köszi.
Típusa: Welltech 40085 / HTFB85 .
KATT!
Köszi a segítséget!
Én sosem találtam volna meg ...
Üdv!Használtan kaptam ezt a típusú távirányítót, sem leírásom, sem kódjaim nincsenek hozzá, ha valaki tud segítsen nekem, előre is köszi.
KATT!
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Üdv!
Használtan kaptam ezt a típusú távirányítót, sem leírásom, sem kódjaim nincsenek hozzá, ha valaki tud segítsen nekem, előre is köszi.
sajna nem jók ez az összes kód?
köszi szépen kipróbálom!!
- _Lacos_
- Nincs visszaút

- Értékelés: 2
sziasztok!!Még uj vagyuk és lenne egy problémám!van nekem egy univerzális távirányítom tipusa:urc22b-15 universal éskéne hozzá kód!!samsung televíziohoz!!!Előre is köszönök minden segítséget!
Hali!
Samsunghoz kódok: 026, 033, 043, 159, 160, 170, 175, 212, 215, 702, 703, 716.
Remélem valamelyik jó lesz hozzá.
PC:mITX,i5-4570, GTX960WF2, Samu830 128GB, Dell2209WA|ThinkpadX200
NAS: HP MicroServer N36L, 4GB, ??TB HDD
Mozi: SONY50W829,Yamaha RX-V659 Black , DaliIKON2, DaliConceptCenter, Creative sats/sub
Zene: PC(foobar)>hiFace>MarantzPM-75>EvidenceAudioSirenII (biwire)>DaliIkon2
NAS: HP MicroServer N36L, 4GB, ??TB HDD
Mozi: SONY50W829,Yamaha RX-V659 Black , DaliIKON2, DaliConceptCenter, Creative sats/sub
Zene: PC(foobar)>hiFace>MarantzPM-75>EvidenceAudioSirenII (biwire)>DaliIkon2
sziasztok!!Még uj vagyuk és lenne egy problémám!van nekem egy univerzális távirányítom tipusa:urc22b-15 universal éskéne hozzá kód!!samsung televíziohoz!!!Előre is köszönök minden segítséget!
Hát még én sem tudom, nem használom annyi ideje, h lemerült volna. Kb decemberre taksálom az elemcserét. Majd meglátjuk. Lehet, h kap akksikat.
Nem tudom,hogy mennyit bír a távod egy garnitúra elemmel de négy aksi plusz a töltő (ha még nincs) ára biztos megtérülne rövid idő alatt.
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit és azt mondom Neki,hogy volt egy testvére csak nem fogadott szót.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy a kameleon elketyeg 2,4 voltról is ?
Hát szerintem megy. Biztosan van egy tűréshatára a távnak, és nem kapcsol ki, ha az elemek feszültsége pl. 2,8V alá csökken. Szvsz a fenti jelensége(ke)t tapasztalni fogod, de mennie kell. Lenne itthon 4db AAA-s akksi, kipróbálnám a harmonyval, de csak 1 van .
pp
Igen! A jelenlegi távomat is NiMH "AAA" méretű aksikkal használom. Annyiszor töltöm ahányszor akarom (Na jó! Az adatlapja szerint csak 1500-szor kapacitás vesztés nélkül
DE lássuk be,hogy ha havonta lemerűl ez akkor is 125 év.)
Szóval a két aksi feszültsége "csak" 2,4 volt , a két mikro elem 3 voltja mellett.
Jelenleg azt veszem észre,hogy a távirányító fénye egy kicsit haloványabb aksival mint ha elem lenne benne. DE mivel az aksira már nem kell egy fillért sem költeni csak tölteni, és vasárnap délután is lehet tölteni ( AZ elemek ugye szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon jóval többször merűlnek le mint bármely más napon.) És a fényerő csökkenése sem vészes, így egyértelműen maradnak a háznál az aksik.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy a kameleon elketyeg 2,4 voltról is ?
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit és azt mondom Neki,hogy volt egy testvére csak nem fogadott szót.
... De kérdezném attól aki ilyet használ,hogy ezeknek az aranyosoknak miből van a házuk műanyag ,netán alaméníom? ...
...Ja, és még azt szeretném kérdezni,hogy aksival működtetehető-e a kameleon?...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem logitechem van, és nem tudok róla, h mostanában használna valaki kameleont itt, a fórumon. Talán F41.
Hogy érted, hogy akksiról? Tölthető elem-akkumulátorra gondolsz? Szvsz arról tuti, h megy.
pp
Köszönöm szépen az útbaigazítást. Lelkem méllyén nekem is a kameleonra esett a választásom, ezért ideje lenne beszerezni egy példányt. Mondjuk egy 8206 vagy 8210 tetszene.
De kérdezném attól aki ilyet használ,hogy ezeknek az aranyosoknak miből van a házuk műanyag ,netán alaméníom? Csak mert a ROC8505-re is azt írták,hogy "kiváló minőségű alumínium ház" . És kiderűlt,hogy szimpla műanyag amiről ráadású elég könnyen kopik a festék. Hála a magasságosnak,hogy az említett műanyag fehér színű és így nem nagyon üt el a gyári ezüst színtől.
Ja, és még azt szeretném kérdezni,hogy aksival működtetehető-e a kameleon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Régebben volt téma ,hogy PDA-ból lehetne "varázsolni" univerzális érintőképernyős távot.Azóta van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Szeretném lecserélni a Thomson ROC8505-öt és vagy a PDA-s megoldás érdekelne vagy esetleg egy Kameleon.
De olyan bizonytalan vagyok. Vagy nem?
Régebben próbáltam én is, de nem igazán jött be a pda-s táv. Érdekességnek, meg szórakozásnak jó volt, de szerintem macerás. Bár én mindenből az egyszerűdolgokat szeretem .
Érdemes lehet egy távvezérlő-szoftver próbaverzióját feltenni, és kipróbálni, bár úgy emlékszek, h kell még hozzá egy ujjal való nyomkodást segítő segédszoftver. (Na ezt jól megmondtam )
Hosszú távon szerintem jobb egy céleszköz, pl a kameleon.
pp
Régebben volt téma ,hogy PDA-ból lehetne "varázsolni" univerzális érintőképernyős távot.
Azóta van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Szeretném lecserélni a Thomson ROC8505-öt és vagy a PDA-s megoldás érdekelne vagy esetleg egy Kameleon.
De olyan bizonytalan vagyok. Vagy nem?
Megoldottam. A gygyás távnak nem volt mindegy a készülék típusa: R82 -><- R8. De mostmár megjelent az összes bemenet, beleértve a HDMI-ket (nem mintha kellenének )
pp
Sziasztok!
Olyan bajom van, hogy Harmony 525-nek nem tudom megmondani, hogy a DVD-néző activity elindításakor automatikusan kapcsolja át a samu lcd-t a komponens bemenetre.
Valaki, akinek volt/van ilyen felállása - logitech táv, samu lcd - megtenné, hogy leírja lépésről-lépésre, hogy mit kell csinálni, hogy ezt tudja? (Sajnos az angol tudásom =0)
Köszönettel: pp
5let?
Itt esetleg? Miért szeretnél ennyire Sunwave-et?
pp
Tudna valaki segiteni abban hogy Sunwavet lehet-e meg valahol itthon kapni? Nem nagyon talalok sehol 3820-ast.Elore is koszi...
Nézd meg itt, regisztrációval szerintem tudsz rendelni.
pp
Beszeltem veluk nem tudjak beszerezni...sajnos... mintha a Sunwave forgalmazasat befejeztek volna itthon... esetleg valami kulfoldi rendelesi lehetoseg? 5let?
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
Tudna valaki segiteni abban hogy Sunwavet lehet-e meg valahol itthon kapni? Nem nagyon talalok sehol 3820-ast.Elore is koszi...
Nézd meg itt, regisztrációval szerintem tudsz rendelni.
pp
Tudna valaki segiteni abban hogy Sunwavet lehet-e meg valahol itthon kapni? Nem nagyon talalok sehol 3820-ast.
Elore is koszi...
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
A 785-nek a gombjai is világítanak, vagy esetleg a lcd kijelző fénye elég a többi gomb kezeléséhez is?
Világítanak.
Köszi, akkor szerintem nemsokára belevágok mert kezdek megőrülni, hogy 1 dvd elindításához mind3 távot fel kell használnom
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Amikor meglett, csak a miheztartás végett beállítgattam az összes itthon található IR készüléket, ezek a következőek voltak:
Háló:
egy 33 cm-es vestel (nem röhög! ) márkajelzésű "egyszemű",
pio dvd
lg dvd
h/k avr
Nappali:
pio dvd
dimarson dvr
pio cd váltó
aiwa vhs
yami avr
thomson tv
lg klíma.
Ez 11 készülék. Számomra hihetetlen volt, hogy mindent kezelt, méghozzá RENDESEN!!
Nézzétek el nekem, h még mindig le vagyok fagyva, de ez olyan, mint amikor gyerekkoromban olyan LEGO-t kaptam, amilyet szerettem volna.
pp
A 785-nek a gombjai is világítanak, vagy esetleg a lcd kijelző fénye elég a többi gomb kezeléséhez is?
Világítanak.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,