Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

HDTV műholdról

kopi72
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: kopi72 »

[Én nem kaptam emilt, jelentkeztem ma telefonon, regisztráltak, és azt ígérték jönnek a szerelők 
Én is ezt tettem, és (kissé tamáskodva) várom a kéthónapos (kaució ellenében) ingyenes teszttel kapcsolatos megállapodás apróbetűs záradékát.

Azóta is várom a szerződéstervezetet és a fogható csatornák listáját.
Megsürgettem tegnap, semmi.

nekem azt mondták, hogy 1 héten belül postázzák
gyakorlatban ez 8-10 napot jelent min.

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: simi »

[Én nem kaptam emilt, jelentkeztem ma telefonon, regisztráltak, és azt ígérték jönnek a szerelők 
Én is ezt tettem, és (kissé tamáskodva) várom a kéthónapos (kaució ellenében) ingyenes teszttel kapcsolatos megállapodás apróbetűs záradékát.

Azóta is várom a szerződéstervezetet és a fogható csatornák listáját.
Megsürgettem tegnap, semmi.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

oxi

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: oxi »

Ne aggódjatok. Év végére ,mire elfogynak a 100.000-es vevők,fillérekért fogják adni,vagy ingyen.

Mozi:Optoma HD 73 Beamax R-Black 106' Philips 32PW 8707 Panasonic DMR-ES 20 Popcorn Hour MT 100
Harman-Kardon AVR 235 Echotech-M 8000

kopi72

HDTV műholdról

Én meg egyszerűen azt nem értem, hogy miért az ingyenes kipróbálni vágyókat hívják azok helyett, akik venni akartak volna...  

Az ingyenes próbaidőszaknak több oka is lehet :
- aki meg lesz elégedve a szolgáltatással vszeg megtartja
- egy új techonógiánál, új szolgáltatónal teljesen látatlanba nehezen szánja rá magát az ember egy 100 rugós beugróra, utána ld 1 es pont
- addig is tudják használni a 30 000 ft ot , ami egy induló vállalkozásnál nem hátrány

Másrészt inkább mi hívtuk őket mint fordítva.

nymus

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: nymus »

Jelentkeztem a kipróbálásra, visszahívtak és pár perces "ismerkedés" után beregisztráltak a 300-ba, a próba 2 hónapos idejére, kipróbálásra. Holnap visszahívnak, hogy a részleteket megbeszéljük, mikor jönnek szerelni, stb.
30 ezer kauciót kérnek, amit vagy visszaadnak a 2 hónap leteltekor, ha leszerelnek, avagy -megelégedettség esetén-én kifizetek még 69 ezret és marad a cucc - mondták ma a telefonba.
Nem olyan rosszak a kilátások, ha tényleg minőségi adók nagyon szép HD adásait adják a kb 70egynéhány digitális (de nem HD) adón kívül, valszeg maradok náluk. Így minden esetre könnyebb 2-szerre kiperkálni a lóvét most a nyaralás előtt... Állítólag a HDD-s beltéri is minőségi. (?)
Háát, várom, hogy a Sony Bravia 102-es lcd megmutassa, mit tud. :-)

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: simi »

Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Szép napot HD!
Abban tudna valaki segíteni, h milyen modo(ko)n lehetne megoldani a hd adások nézését számomra, ha full hd-s 24-es monitorom van meg jó 8800 gt vkártyám, tunerkártyám még nincs (volt, vettem dul hibrid pci expressest, csak a vkártya hűtése pont a foglalat fölött van, így nem hozzá férhető), a monitor viszont analog csatlakozós, nem hdmi vagy dvi-s, szoval valahogy megoldható egyáltalán?
Gondolok itt a különböző beltérik kimeneteire, ill. a tunerkártyák bemeneteire...
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv Laci

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: thom »

HelloHd nél most 2 hónapos ingyen tesztre  van lehetőségutána vagy megtartod vagy visszaadod
Olimpia pont beleférhet )

Sajnos nem jelentkezési sorrenben jön ki a 300 felhasználó, csak az telefonálhat aki kapott erről emilt.

Én nem kaptam emilt, jelentkeztem ma telefonon, regisztráltak, és azt ígérték jönnek a szerelők

Én még az indulás előtt regeltem a hírlevélre. Ezért kaphattunk sztem emílt

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

kopi72

HDTV műholdról

HelloHd nél most 2 hónapos ingyen tesztre  van lehetőségutána vagy megtartod vagy visszaadod

Sajnos nem jelentkezési sorrenben jön ki a 300 felhasználó, csak az telefonálhat aki kapott erről emilt.

Én nem kaptam emilt, jelentkeztem ma telefonon, regisztráltak, és azt ígérték jönnek a szerelők

zsolti.1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: zsolti.1 »

kopi72

HDTV műholdról

HelloHd nél most 2 hónapos ingyen tesztre van lehetőség
utána vagy megtartod vagy visszaadod

nymus

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: nymus »

Üdv a Fórumnak.
Engem is komolyan érdekelne a HelloHD, de csak, ha részletre lehetne. Akkor nem is gondolkodnék másban. Sajna a nyaralás miatt nem jut most egyben 100e. a dobozra. Jó lenne Olimpiát nézni HD-ben az új SONY 102-es LCD-n.
Nem értem, miért nincs erre lehetőség, sok "gondolkodót" elszalasztanak a KP-vel.

Hali, Nymus.

koko23
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: koko23 »

Elindult a Hello HDTV teszt adása.Nagyon jó!
Mesélj róla kicsit bővebben, kérlek!

http://www.sat-tv-radio.hu/hello-hd/a-h ... ?Itemid=33 A Nat Geo HD és a Musicmax-ot adták .HUMAX 2000-rel néztem, nemcsak a hd adás volt tökéletes,hanem az SD-jük is nagyon jó volt. A német adók minőségét elérte.Ha ilyen lesz a többi is akkor ez tényleg minőségi szolgaltató lesz.

Előrendeltem a HelloHD-t, mert szerettem volna nézni az Eurosport műsorait.
Május 18-án visszigazolták.
Május 19-én hétfőn telefonáltam, azt mondták a héten telefonálni fog a szerelő időpontegyeztetésre.
A héten nem telefonált a szerelő.
Május 26-án hétfőn telefonáltak az ügyfélszolgálattól, elnézést kérnek, de annyi az igény, hogy csak 2-3 hét múlva fog telefonálni a szerelő időpontegyezetés végett.
Hiába mondtam, hogy szerelni kültéren nem kell, a beltérit üzembe helyezem magam is.
Ezek szerint a Francia teniszbajnokság és a foci EB már elúszott.

Ma kaptam ezt az E-mailt:

Kedves Károly!

A szolgáltató most lehetőséget biztosít bárki számára INGYENES kipróbálásra.
Ha érdekli a lehetőség jelentkezzen kipróbálásra a 06 40 310 310-es központi ügyfélszolgálati telefonszámon.
(Az ajánlat csak az első 300 jelentkezőre érvényes!)

Nem a teljes E-mailt ollóztam be, nem akarok egy céget sem reklámozni. De ha a többség igényli, akkor a teljes szöveget bemásolom. Talán az EB-re fel is szerelik.

n38778

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: n38778 »

Nekem is szimpatikus lenne.Még azt kérdezném Diablo 69 kérdésén túl,hogy nem tervezik-e a magyar sportcsatornákkal bővíteni a Hello HD műsorkínálatát?Köszi

Csatornabővítés szinte biztos, hogy csak a HD adásokban lesz. így ha indul egy Sport1 HD vagy Sport Klub HD, akkor örömmel látjuk őket.

VK

oxi

HDTV műholdról

Nekem is szimpatikus lenne.Még azt kérdezném Diablo 69 kérdésén túl,hogy nem tervezik-e a magyar sportcsatornákkal bővíteni a Hello HD műsorkínálatát?
Köszi

Mozi:Optoma HD 73 Beamax R-Black 106' Philips 32PW 8707 Panasonic DMR-ES 20 Popcorn Hour MT 100

Diablo69
Nincs visszaút
Nincs visszaút

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: Diablo69 »

Az igazgató úr meg nézzen magába.Ilyen alpári megnyílvánulással vezető beosztásban , háááát nem tudom.Szerintem inkább át kellene mennie a szerelő csapatához antennát szerelni hátha ott megállja a helyét az ilyen csúnya beszéd.
Jelentem, megtörtént másnap reggel, ahogyan olvasható is. Mea maxima culpa. Az UPC Directről és a jelenlegi 19.2 fokos Astra holdjáról meg csak annyit tudok, hogy az Astra ezt a pozíciót a nyugat-európai piaca számára fejleszti. A pozíció teli van, újabb frekvenciák indítására semmilyen lehetőség nincs.

Olvasatom szerint ez két dolgot jelent(het):

1) az UPC Direct simulcrypttel más, azonos műholdon lévő platformszolgáltató HD csatornáit "veszi át". Tudomásom szerint nincs olyan HD csatorna azon a pozíción, ami nem adott országnak szólna (jogai arra vannak megvéve), lásd: http://www.lyngsat.com/hd/astra19.html.

2) az UPC Direct más műholdra költözik. Ahhoz viszont át kell állítania a meglévő összes (magyar, cseh, szlovák) 172.000 (? lehet több, nem biztos, hogy pontos a szám) előfizetőjét. Ez nem kevés pénz és idő.

Emiatt kétségesnek tartom az őszi két HD csatorna indítását (szemben a HHD mostani nyolc HD adásával szemben, amiben még az olimpiával kezdődő két közszolgálati csatornánk HD adása nincs is benne).

Persze minden elképzelhető.

VK

Nekem szimpatikus lenne az Önök szolgáltatása, különösen annak tekintetében, hogy van UPC kábeltévés és műholdas előfizetésem is, de - ahogy a többiek is írták - csapnivaló minőségben. Viszont a 100.000 Ft-os beugrót kicsit sokallom. Nincs olyan megoldásuk, mint sok más szolgáltatónál, hogy mondjuk részletre és egy vagy két éves hűségnyilatkozattal?

Üdv:
Diablo69

Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv

Házimozi galéria

n38778

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: n38778 »

Az igazgató úr meg nézzen magába.Ilyen alpári megnyílvánulással vezető beosztásban , háááát nem tudom.Szerintem inkább át kellene mennie a szerelő csapatához antennát szerelni hátha ott megállja a helyét az ilyen csúnya beszéd.
Jelentem, megtörtént másnap reggel, ahogyan olvasható is. Mea maxima culpa. Az UPC Directről és a jelenlegi 19.2 fokos Astra holdjáról meg csak annyit tudok, hogy az Astra ezt a pozíciót a nyugat-európai piaca számára fejleszti. A pozíció teli van, újabb frekvenciák indítására semmilyen lehetőség nincs.

Olvasatom szerint ez két dolgot jelent(het):

1) az UPC Direct simulcrypttel más, azonos műholdon lévő platformszolgáltató HD csatornáit "veszi át". Tudomásom szerint nincs olyan HD csatorna azon a pozíción, ami nem adott országnak szólna (jogai arra vannak megvéve), lásd: http://www.lyngsat.com/hd/astra19.html.

2) az UPC Direct más műholdra költözik. Ahhoz viszont át kell állítania a meglévő összes (magyar, cseh, szlovák) 172.000 (? lehet több, nem biztos, hogy pontos a szám) előfizetőjét. Ez nem kevés pénz és idő.

Emiatt kétségesnek tartom az őszi két HD csatorna indítását (szemben a HHD mostani nyolc HD adásával szemben, amiben még az olimpiával kezdődő két közszolgálati csatornánk HD adása nincs is benne).

Persze minden elképzelhető.

VK

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

azért ha lesz upc hd, akkor megsasolom majd itt nagykanizsán, hogy mi a helyzet, milyen minőségben tolják, aztán lehet , hogy váltok, de ez még a jövő zenéje

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Oké hogy a upc indít HD-t, de van egykis bibi. Az SD csatornák sem jók, akkor milyen lesz a HD? Először csinálják meg az SD minőségét, majd utánna jöhet a HD. Bár lehet hogy azok is agyonra lesznek tömörítve
jogos, havernál a kifejezetten jó minőségben sugárzó retekklub is gagyi minőségben jön egy alap lcd tv-n, először azt kéne javítani, nálam a viasat3 élvezhetetlen, soroljam még? sportcsatornák is x@rul jönnek, ahhh, csak felhúzom magam ezen

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

augustus
V.I.P.
V.I.P.

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: augustus »

Így van.Ősztöl indítja hd-s műsorait a direct.Kár hogy nem korábban, hogy az 5 karikás játékokat tudjam nézni. De fene bánja , kivárjuk azt az őszt.Nem de?Az igazgató úr meg nézzen magába.Ilyen alpári megnyílvánulással vezető beosztásban , háááát nem tudom.Szerintem inkább át kellene mennie a szerelő csapatához antennát szerelni hátha ott megállja a helyét az ilyen csúnya beszéd.

Nem várunk őszig arra az agyontömörített UPC-re.

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: thom »

Oké hogy a upc indít HD-t, de van egykis bibi. Az SD csatornák sem jók, akkor milyen lesz a HD? Először csinálják meg az SD minőségét, majd utánna jöhet a HD. Bár lehet hogy azok is agyonra lesznek tömörítve

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

aussy
Értékelés: 1

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: aussy »

Így van.Ősztöl indítja hd-s műsorait a direct.Kár hogy nem korábban, hogy az 5 karikás játékokat tudjam nézni. De fene bánja , kivárjuk azt az őszt.Nem de?

oxi

HDTV műholdról

Tisztelt VK Igazgató Úr.
Nekem tökéletesen megfelelne a Hello HD szolgáltatás,őszintén megmondom tetszik is.
Csakhogy nekem a komplett csatornakínálat(10000-ért) nem kiegészítő szolgáltatásnak kéne,hanem kiváltani a jelenlegi kábeltévét.Ha lennének a magyar nyelvű sportcsatornák+1-2 mesecsatorna a kínálatban ,én is vevő lennék rá.Persze mindekinek más az igénye.
Ha igaz a hír, miszerint az UPC ősztől műholdon is sugároz hd-ban,akkor a Hello HD-nak is bővítenie kell a csatornakínálatát,ha versenyben akar maradni.

zoli12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: zoli12 »

Nekem tökéletesen megfelelne televíziós miniőségnek az amit a dvd lejátszóm produkál. Ez mem nagy igény , miért nem tudják a szolgáltatók ezt a minőséget szolgáltatni?. Annak idelyén még tudtam fogni a Szlovák Markiza adásait ITT SZOLNOKON tetőantennán, mit mondjak , fényévekkel jobb minőségben adták (ják) a műsoraikat mint nálunk ezek a kontárok. (ez nem a Hellohd-nak szólt). Azt nem értem, miért nem lehet jó minőségben szolgáltatni egy szolgáltatónak, miért kell ehhez külön előfizetni. Alkotmányos jognak kellene lenni az hogy minden állampolgár alapból minőségi szolgáltatást kapjon ebben az országban.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

HDTV műholdról

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Az építőjellegű eszmecseréknek, vitáknak szabad a pálya.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”