Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
oriza triznyák : Hmm. A fogyasztását nem is néztem. Az LG 50PC51-ről lemondtam, annak elég sok van írva. A samuról nem gondoltam.
Pueblo : Nem döntöttem még el Lehet, hogy inkább PX8 lesz. Vagy mittudomén
Plazma
Elgondolkodtam, hogy megérné-e most venni akcióban az MM-ben Samsung PS42C62 plazmát. Tudom, hogy a Q jobb, ráadásul most a Pana PV8 is tetszik. Viszont akcióban a Samu 169900 és 10 havi kamatmentes részletre is megvehető 3 év garival. Megér még annyit az a tv? Nagyon rossz volt a C széria?(vettünk nemrégen anyukámnak egy Pana PV7-et, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyon látszik a foszforlag, és elég egyszerű a tv. talán nekem jobban is tettszik a fényes képernyő mint a matt)
Vedd meg, már amúgy is eldöntötted.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
Elgondolkodtam, hogy megérné-e most venni akcióban az MM-ben Samsung PS42C62 plazmát. Tudom, hogy a Q jobb, ráadásul most a Pana PV8 is tetszik. Viszont akcióban a Samu 169900 és 10 havi kamatmentes részletre is megvehető 3 év garival. Megér még annyit az a tv? Nagyon rossz volt a C széria?(vettünk nemrégen anyukámnak egy Pana PV7-et, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyon látszik a foszforlag, és elég egyszerű a tv. talán nekem jobban is tettszik a fényes képernyő mint a matt)
őnála tényleg jáccik az elrettentő szöveg: sokat fogyaszt! a többi hasonló kaliber 100 wattal kevesebbel dolgozik, legalábbis a papírja szerint
samuban inkább Q-s sorozatot keressél, ha találsz, újakat még nem mindenhol látni, bár a "hülyenemvagyok"-éknál talán találsz pár db-ot
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
Gondolom ez lehet a 2008-as, a nevéből eredően. http://www.panasonic.hu/ugyfelszolgalat ... c_2008.pdf
Elég lehangoló ez a prospektus, mert receiver téren semmi újdonság, gyakorlatilag több mint 1 éve nem frissült a Pana választéka. Más gyártók meg 2-3 havonta hozzák ki az újabb és újabb receivereket.
panasonic feladta a harcot szerintem ezen a téren
meg azért az átlagpógár sem igazán az ő cuccaikat keresi, ha ilyesmire fanyalodik
óccsóért: sony/yami, drágábbért: pio/denon/malac és tsai lépnek be a képbe, a panasonic tényleg szerintem csak a fanoknál játszik ebben a ligában
Plazma
Elgondolkodtam, hogy megérné-e most venni akcióban az MM-ben Samsung PS42C62 plazmát. Tudom, hogy a Q jobb, ráadásul most a Pana PV8 is tetszik. Viszont akcióban a Samu 169900 és 10 havi kamatmentes részletre is megvehető 3 év garival. Megér még annyit az a tv? Nagyon rossz volt a C széria?
(vettünk nemrégen anyukámnak egy Pana PV7-et, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyon látszik a foszforlag, és elég egyszerű a tv. talán nekem jobban is tettszik a fényes képernyő mint a matt)
- Andromedius
- Nincs visszaút

- Értékelés: 4
Plazma
Gondolom ez lehet a 2008-as, a nevéből eredően. http://www.panasonic.hu/ugyfelszolgalat ... c_2008.pdf
Elég lehangoló ez a prospektus, mert receiver téren semmi újdonság, gyakorlatilag több mint 1 éve nem frissült a Pana választéka. Más gyártók meg 2-3 havonta hozzák ki az újabb és újabb receivereket.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Plazma
Erősítő: Marantz PM-7001, Lejátszó: Marantz SA-7001, Tuner: Marantz ST-6001, Hangfal: Polkaudio LSi9, Interconnect: Nordost Blue Heaven, Hangfalkábel: Nordost Super Flatline, DVD lejátszó: Yamaha DVD-S657, TV: jelenleg nincs
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
Üdv! Van valakinek információja mikor jelenik meg a Panasonic TH-50PV80P-s típusa? Annyit hallottam eddig róla több helyen is, hogy nem sokára. A furcsa az, hogy a 2008-as katalógusban nem szerepel.
lehet, hogy csak a 2007-08-as katalógust láttad , újat még nem láttam, abból is hiányozna???
Plazma
Üdv! Van valakinek információja mikor jelenik meg a Panasonic TH-50PV80P-s típusa? Annyit hallottam eddig róla több helyen is, hogy nem sokára. A furcsa az, hogy a 2008-as katalógusban nem szerepel.
Erősítő: Marantz PM-7001, Lejátszó: Marantz SA-7001, Tuner: Marantz ST-6001, Hangfal: Polkaudio LSi9, Interconnect: Nordost Blue Heaven, Hangfalkábel: Nordost Super Flatline, DVD lejátszó: Yamaha DVD-S657, TV: jelenleg nincs
Plazma
Miert lenne szarban a samsung?Ez erdekelne!Amugy tegnap voltam az mm-ben hogy megnezzem milyenek az uj szeriasok de mar egysem volt.Kerdeztem az eladot es mondta hogy volt kb 10 db uj samu de 3-4 nap alatt az osszeset elvittek.Ugyh nem nagyon tudtam megnezni oket.Na majd holnap...Ha valaki esetleg rendelkezik mar egy uj darabbal akkor ne kimeljen minket tapasztalatok teren!
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
majdnem kivágtam az üzletből
kinyílik a bicska a zsebemben, amikor valaki ilyen böszmeséggel állít be hozzánk
Plazma
azt tanácsolta a kedves informatikus ismerőse, hogy csakis asus notebook-ot vásárolhat, más szóba sem jöhet
Én is minden ismerősömnek ezt tanácsolom Amúgy tényleg hülyeség, ha valaki egy márkát ennyire leszól (mert, hogy 10-ből négyet visszavisznek, meg minden). Ugyan már!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Plazma
majdnem kivágtam az üzletből
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
10-ből négyet visszavittek a vásárlók...
Ez igaz a Panasonic "legendás" pv70-es szériájára is.
Miből vittek vissza tízből négyet? Mert szerintem ez a kijelentésed így nem állja meg a helyét. Ha egy gyártó ennyire sz@rt gyárt, akkor miért nem ment még tönkre? Miért ők a világ második plazmapanel gyártói, és miért ők gyártják a legtöbb lcd panelt?
Ez amugy marhára kicsapja nálam a biztositékot mikor egy gyártót, legyen az Pana, LG, Samu, Sony, ilyen semmitérő urban legend-ekkel próbálnak lejáratni. Aztán idejön egy tapasztalatlan vásárló-jelölt hogy informálódjon, és azt olvassa hogy: ezt a cuccot ne vedd meg mert a haver testvérének a nővére látott olyan embert, aki már hallott olyanról hogy ez a márka sz@r.
Az agyam megáll, komolyan
Viszont a Panasonic-nál ez tényleg megvolt nemrég a négyből egy, igaz ők is csak egy rövid ideig tudták ezt osztályon felüli minőséget produkálni
jogos amit mondasz, pont ma volt nekem "érdeklődőm", akinek azt tanácsolta a kedves informatikus ismerőse, hogy csakis asus notebook-ot vásárolhat, más szóba sem jöhet, gyakorlatilag kente-vágta az összes márka(hp, fujitsu, acer, msi, albacomp) szervízstatisztikáit, majdnem kivágtam az üzletből
Plazma
Ez igaz a Panasonic "legendás" pv70-es szériájára is.
Miből vittek vissza tízből négyet? Mert szerintem ez a kijelentésed így nem állja meg a helyét. Ha egy gyártó ennyire sz@rt gyárt, akkor miért nem ment még tönkre? Miért ők a világ második plazmapanel gyártói, és miért ők gyártják a legtöbb lcd panelt?
Ez amugy marhára kicsapja nálam a biztositékot mikor egy gyártót, legyen az Pana, LG, Samu, Sony, ilyen semmitérő urban legend-ekkel próbálnak lejáratni. Aztán idejön egy tapasztalatlan vásárló-jelölt hogy informálódjon, és azt olvassa hogy: ezt a cuccot ne vedd meg mert a haver testvérének a nővére látott olyan embert, aki már hallott olyanról hogy ez a márka sz@r.
Az agyam megáll, komolyan
Viszont a Panasonic-nál ez tényleg megvolt nemrég a négyből egy, igaz ők is csak egy rövid ideig tudták ezt osztályon felüli minőséget produkálni
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Plazma
nem láttam még uj szerias samut de hogy rosszabb kepet produkaljon mint egy 1-1,5 eves technologia azt ketlem.Azert gondolom a gyarto is tudja hogy mit keszitett 1 eve es csak jobb keszuleket adhat ki a kezebol.ertelmetlen volna szarabb minosegu tvket gyartani.De azert ha leirjatok hogy hol tudom megnezni akkor megsasolom.
A Samsung szarban lehet! Árversenyt akar!
Ez a minőségen is látszani fog.
Látszott az már eddig is.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Plazma
nem láttam még uj szerias samut de hogy rosszabb kepet produkaljon mint egy 1-1,5 eves technologia azt ketlem.Azert gondolom a gyarto is tudja hogy mit keszitett 1 eve es csak jobb keszuleket adhat ki a kezebol.ertelmetlen volna szarabb minosegu tvket gyartani.De azert ha leirjatok hogy hol tudom megnezni akkor megsasolom.
A Samsung szarban lehet! Árversenyt akar!
Ez a minőségen is látszani fog.
Plazma
A távvezérlőt ajánlom figyelmedbe. Ahhoz képest, hogy az előzőeken még Braille írás is volt, ez egy nagyon egyszerűre sikeredett darab lett. A képét én is szemcsésnek, "pixelesnek" találtam.
Plazma
Az új 4-es típusokból (köszönöm a helyreigazítást!) már lehet látni egyet-egyet minden nagyobb műszaki áruházban (pl.: MM, S betűs bolygó stb.)
Plazma
Plazma
Sziasztok!Hol tudtatok megnezni az uj samsungokat?Nekem egy ps50a457-et ajánlottak elég jo áron!Hol tudnám mukodes kozben megnezni??THX
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
Üdv Mindenkinek!
Van tapasztalata valakinek az új Samsung plazmákkal kapcsolatban?
Az eddig látottak alapján nekem a Q széria képe jobban tetszett az új A szériánál.
Mivel tévéről van szó a kép a legfontosabb, de figyelmemet nem tudta elkerülni a távvezérlő. Ebben az esetben is a régi "szögletes" vezérlőt találtam kézreesőbbnek az új ultra gömbölyítettel szemben. Régebben volt már Samsung tv-m és a vezérlőt mindig eltalálták ami a Q szériával tovább erősödött, de ez az új; hááát.
Olyan hogy "A széria" nincsen !!!
4,5 v. 6-os sorozat van a plazmákon és az LCD-ken belül is.
Én a PS42A456, tehát az alap, képét láttam és nem estem tőle hasra.
A régiekhez képest rossz a képe, pixeles és szétesik.
Az 1000000:1 kontraszt viszont tényleg látszik rajta, lehet hogy ez okozza a bajt.
ezektől a dinamikus kontrasztoktól én agyvérzést kapok, ekkora parasztvakításokat
Plazma
Üdv Mindenkinek!
Az eddig látottak alapján nekem a Q széria képe jobban tetszett az új A szériánál.
Mivel tévéről van szó a kép a legfontosabb, de figyelmemet nem tudta elkerülni a távvezérlő. Ebben az esetben is a régi "szögletes" vezérlőt találtam kézreesőbbnek az új ultra gömbölyítettel szemben. Régebben volt már Samsung tv-m és a vezérlőt mindig eltalálták ami a Q szériával tovább erősödött, de ez az új; hááát.
Olyan hogy "A széria" nincsen !!!
4,5 v. 6-os sorozat van a plazmákon és az LCD-ken belül is.
Én a PS42A456, tehát az alap, képét láttam és nem estem tőle hasra.
A régiekhez képest rossz a képe, pixeles és szétesik.
Az 1000000:1 kontraszt viszont tényleg látszik rajta, lehet hogy ez okozza a bajt.
Plazma
Üdv Mindenkinek!
Plazma
Többször bedobtam már itt is a kérdést: hogyan lehetne rábírni az XP-t, hogy ne 1:1 arányú pixelekben gondolkodjon? Mi lehet a trükkje annak, hogy az 1024x768-as felbontást 16:9-es képarányként kezelje?
Van valakinek ötlete?
talán: powerstrip
aztán csak óvatosan vele
Megnéztem, de erre vonatkozó lehetőséget nem találok benne. Csak én vagyok vak, vagy tényleg nem tudja?
TV: Panasonic TX-P50GT60E