Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A 920-nak igen jó a saját hangja....
volt nálam a viba dac (gtomi) és bár nem volt sok időm hallgatni, de nem volt csak apró eltérés a hangjukban, ami már akár izlés kérdése is lehet, hogy kinek mi tetszik...

atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: atis »

Sziasztok!
Hozzájutottam egy Philips 930-ashoz. Csakhogy: a lemezt behúzza, azután ERROR felirat jelenik meg.
Leszedtem a borítást, a hibajelenség a következő: lemeztányér bemegy, azután kis ciripelés, a lemez nem pörög, csak megmozdul, majd a lézerolvasó-fej a lemezen kívülre csúszik és kb. 3-szor megpördül a lemez.

Egy jóbarátom szerint be kellene ruháznom egy új CDM-9-es olvasóba, de az legolcsóbban is 50-60 Euro, plusz posta, stb...

Volt már tapasztalata Valamelyikőtöknek hasonló hibajelenséggel?
A lemez gyári volt természetesen...

üdv.
A.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Rájöttem hogy a digi kimenet nem is fontos annyira.

ha szeretnél majd külső dac-ot idővel, akkor esetleg jól jöhet még.

Nem tartom valószínűnek a dolgot de sose lehet tudni.
Amúgy a dvd játékosomnak nagyon jó a hangja.
Viszont a cd játszó az mégis más.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 744

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

ha szeretnél majd külső dac-ot idővel, akkor esetleg jól jöhet még.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

A 910 a 920-hoz képest, ahogy én emlékszem (a tudásom kb 15 évvel ezelöttről, mikoris vettem... )Nincs koax digit kimenete, nincs fejhallgató erősítője és persze kimenete
Azt hiszem, hogy távja volt...
1 bites bitstream dekóder mint az összes 9xx sorozatnak.
Ha nincs táv hozzá, akkor sem baj, mert a legtöbb okostáv viszi, sőőőt tudnak olyat is, amit pl nekem a gyári eredeti sem tud- pl gyorstekerni a számokban

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Remélem gyorsan megjön és tetszeni fog a hangja. 930-ast hallottam és az tetszett.
A távval meg majd játszok még.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

merrick
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: merrick »

Jo reggelt.A harman kardon DVD 37 es röl mi a véleményetek mind cd lejátszo,mijen a hangja a cd lemezekel?
Ha van valakinek tapasztalata elöre is kösz.

Szia!
Sajnos nem az igazi... A H/K DVD-lejátszók inkább a képre, illetve a szolgáltatásokra vannak kihegyezve, de a hangjuk még a felsőbb kategóriákban sem az igazi. Még SACD-n sem remekelnek.

Vendég

Cd játszók

Aki tud segítsen. Főként Lacy-tól kérdezem ha tud segíteni.Mi a különbség a 910 és a 920-as között?
A DAC-on kívül. Esetleg hangban valami apróság?
Vagy ez még nincs olyan jól megépítve?
Előre is köszönöm.
Ja és mivel nincs hozzá táv ezért ha valakinek van kódja tanítható távhoz 910-es cd játékos irányításához.
Előre is köszönöm.

A 910 a 920-hoz képest, ahogy én emlékszem (a tudásom kb 15 évvel ezelöttről, mikoris vettem... )
Nincs koax digit kimenete, nincs fejhallgató erősítője és persze kimenete
Azt hiszem, hogy távja volt...
1 bites bitstream dekóder mint az összes 9xx sorozatnak.
Ha nincs táv hozzá, akkor sem baj, mert a legtöbb okostáv viszi, sőőőt tudnak olyat is, amit pl nekem a gyári eredeti sem tud- pl gyorstekerni a számokban

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Mi a különbség a 920 és 930-as között szerinted?Tudnál képet tenni fel a tiedről mert nem igen találtam képet a 930-ról sehol.

Külön nincs róla kép, de biztos kitalálod melyik az

Aki tud segítsen. Főként Lacy-tól kérdezem ha tud segíteni.
Mi a különbség a 910 és a 920-as között?
A DAC-on kívül. Esetleg hangban valami apróság?
Vagy ez még nincs olyan jól megépítve?
Előre is köszönöm.
Ja és mivel nincs hozzá táv ezért ha valakinek van kódja tanítható távhoz 910-es cd játékos irányításához.
Előre is köszönöm.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Vettem volna, de most már tárgytalan. Sima 6000 volt, nem OSE v. KI.A haverod 5000-éhez képest borsos is volt az ára.
Na mindegy...

Na azt tudni kell hogy nagyon olcsón vette és szintén nagyon olcsón (ajándékba) adta el.
Amúgy nagyon jó gépek, viszont speciális hangkarakterük van.
Ez általában vagy tetszik valakinek vagy nem.
Spec nekem tetszett ill. tetszik.
A simánál rendben van az ár de nem tudom hogy az OSE vagy a KI-nél arányban ven- az ár a többlettel. De gondolom igen.

Ha érdekel egy CA. 540-es (ezüst) akkor szólj.
Lehet hogy még nem adta el az ismerős

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Üdv!Marantz CD 6000-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hasznos információja?
Mennyit érhet manapság egy ilyen?
Előre is köszi!

Venni vagy eladni akarod?
Nem tudom hogy mennyiben különbözhet az 5000-től?
Az elég jó gép.

Vettem volna, de most már tárgytalan. Sima 6000 volt, nem OSE v. KI.
A haverod 5000-éhez képest borsos is volt az ára.
Na mindegy...

UPSakku.hu

endi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: endi »

Jo reggelt.
A harman kardon DVD 37 es röl mi a véleményetek mind cd lejátszo,mijen a hangja a cd lemezekel?
Ha van valakinek tapasztalata elöre is kösz.
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Üdv!Marantz CD 6000-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hasznos információja?
Előre is köszi!

Az elég jó gép.

A 6000-ből is van többféle, az OSE szerintem elég jó hangú gép, árát passzolnám.
Naim-ZU

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Előre is köszi!

Az elég jó gép.

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Üdv!
Marantz CD 6000-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hasznos információja?
Előre is köszi!

UPSakku.hu

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

NAD C325BEE erősítőm van /némi mély-többlettel/, ehhez keresem a megfelelő cd-t. Két lejátszó között vacilálok, ezek maradtak a végére: NAD 515BEE és Cambridge Audio 540. Bár közben felmerült a tuningolt Oppo 980dvd lehetősége is, ami ugye képi előnyökkel is járna...de mégiscsak a hang az elsődleges.
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék köszönettel

Én jobb szívvel ajánlanám neked a Nad 525-öt, ha beleférne anyagilag. A nad erősítők jól szólnak a hozzátartozó cd játszóval.
Naim-ZU

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: szobik »

NAD C325BEE erősítőm van /némi mély-többlettel/, ehhez keresem a megfelelő cd-t. Két lejátszó között vacilálok, ezek maradtak a végére: NAD 515BEE és Cambridge Audio 540.
Bár közben felmerült a tuningolt Oppo 980dvd lehetősége is, ami ugye képi előnyökkel is járna...de mégiscsak a hang az elsődleges.
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék köszönettel
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

Vendég

Cd játszók

Lacy: Az Alisca és Bese egy és ugyanaz a csapat, Alisca Orange a cég, Bese Attila a főnök neve.........
Jah ott volt, hogy " asszem..."

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 89

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arsenlupin »

Lehet, hogy igazad van... Egyébként ő az:
http://vintagetechnics.co.uk/cdplayers/slps700.htm

kellemes meleg hangja volt míg működött.

Én is a Totel Bt-t javaslom! Korrektek, egy HK CD játékosban cseréltek fejet 12k volt az egész.

Lacy: Az Alisca és Bese egy és ugyanaz a csapat, Alisca Orange a cég, Bese Attila a főnök neve.........

Üdv,
arsenlupin

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Barátomnak van egy Marantz dvd-je 4 éves 4500as szériához való és fura dolgot produkál. Némi idő elteltélel (kb 1 óra) először csak furi hangokat ad ki majd ugrál össze vissza. Csak nagy hangerőn jön elő ez a hiba. Ez betudható irott tdk lemezeknek? Vagy elromlott a dvd? Esetleg egy tisztítás segítene rajta? Taláékoztatok már ilyen hibajelenséggel?
Igen a haver cd játszója volt így.
Nem tudom hogy mi volt a gáz konkrétan de elvitte egy műszerész sráchoz és sec-perc alatt meg csinálta.
Azóta is ezt használja.

Igen egyébként semmi gond nem lenne vele! Ezek szerint elektronikájával van valami?

Én a mechanikát sem zárnám ki.
De vidd el egy jobb helyre és nézesd meg.
Csak mond nekik hogy mielőtt cserélnek rajta valamit akkor előtte szóljanak.

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: phazer »

Barátomnak van egy Marantz dvd-je 4 éves 4500as szériához való és fura dolgot produkál. Némi idő elteltélel (kb 1 óra) először csak furi hangokat ad ki majd ugrál össze vissza. Csak nagy hangerőn jön elő ez a hiba. Ez betudható irott tdk lemezeknek? Vagy elromlott a dvd? Esetleg egy tisztítás segítene rajta? Taláékoztatok már ilyen hibajelenséggel?
Nem tudom hogy mi volt a gáz konkrétan de elvitte egy műszerész sráchoz és sec-perc alatt meg csinálta.
Azóta is ezt használja.

Igen egyébként semmi gond nem lenne vele! Ezek szerint elektronikájával van valami?
Under Construction

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Azóta is ezt használja.

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: phazer »

Under Construction

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2741

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: mishow »

Lehet, hogy igazad van... Egyébként ő az:

Az én javaslatom a Totel Bt. (semmi közöm hozzájuk, csak javíttattam náluk, és korrektek voltak)
A fejcsere típustól függően 12-15 eFt körül van. Neked kell dönteni, megéri-e?
Ha szeretted a hangját, lehet h nem kéne kidobni még.
Vehetsz persze használtan egy másikat, de ott sem vagy bebiztosítva, h nem szál el rövid időn belül.

peterstar
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: peterstar »

Lehet, hogy igazad van...
Egyébként ő az:

Vendég

Cd játszók

No és hol végeznek ilyesmi beavatkozásokat?
Háát
Elsősorban Pana márkaszervíz...
de van még talán Totel bt, alissca orange, meg Bese asszem ők is csinálnak ilyeneket...
Kérdés, hogy egéri-e.
Mennyit érhet most egy ilyen CD játszó? Milyen (ás)kategóriát képvisel?
Mert lehet, hogy érdemesebb egy olcsóbb újat, vagy egy használtat nézni. Kb a javítás árában lesz.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”