Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangsugárzó építés

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Gyerekek, nem kéne nyitni egy " a te anyád " cimű topicot? Ezt pedig meg lehetne hagyni ennek a pár szélütötte hangdoboz őrültnek.
Elnézést kérek jános bácsi de nem hagyhattam válaszolatlanul. Törölnöm se lehetett csak úgy, mert az félreérthető. Elnézést kérek mindenkitől akit zavart. A vitát részemről lezártnak tekintem. Hagyok időt ha valaki menteni alkarja és ma később vagy holnap kitakarítom az off részeket.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Gyerekek, nem kéne nyitni egy " a te anyád " cimű topicot? Ezt pedig meg lehetne hagyni ennek a pár szélütötte hangdoboz őrültnek.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Te tényleg nem érted. Pedig ettől alacsonyabb szinten már nem tudom megfogalmazni. 
Én sosem dobálok sarat senkire. Ez tény. Te megtetted velem. Ez is tény. Esztelenül vagdalkoztál. Nem kell el-, vagy beismerned, itt van pár sorral lentebb.

Amit a hozzászólásodból meghagytam, azt addig értem. Csak a folytatásban nem lelem magam. Pedig mintha arra mutogatnál, hogy ott van a kutya elesve csak nem tudom melyik vagyok én?

Ide írnék én is valamit, mert az alsó rész az aláírás rész oda én magamról írtam.
Ítéletet mondjon más.

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Vendég

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Shalafi!Velem kezdjél ki ne a kicsikkel!

Vendég

Hangsugárzó építés

Te tényleg nem érted. Pedig ettől alacsonyabb szinten már nem tudom megfogalmazni.

Én sosem dobálok sarat senkire. Ez tény. Te megtetted velem. Ez is tény. Esztelenül vagdalkoztál. Nem kell el-, vagy beismerned, itt van pár sorral lentebb.

Az én indító hozzászólásom igenis szakmai téma volt. Mindjárt beidézem, hogy lásd. Én úgy magamtól sosem foglakozom mások lelkivilágával, és egy percig sem mások "összekenése" a cél. Hol olvastál ilyet tőlem? Idézd, ha tudod, vagy ha nem, követelem, hogy vond vissza. Te és Béla tereltétek személyeskedő vonalra ezt a dialógot. Jobb lenne, ha nem forgatnád ki a valóságot és tüntetnéd fel saját érdekednek megfelelően, ahogy a mestered szokta, és jobb lenne, ha nem folytatnád ezt az esélytelen vitát.

Az utóirat. Vicces. Én sosem szoktam önmagamról beszélni. Vagy arról hogy hány napja vagyok Kínában, és megtehetem mert... sosem találok ki mások lejáratására valóságalap nélküli történeteket, és még sorolhatnám (mesék a tökéletes kínai hangszórókról, legnagyobb gyár, folyamatos törlések, a fórum tartalmának meghamisítása, stb...). Béla megtette már párszor. Akkor hogy is van ez? Ne próbáld szerintem átírni és visszadobni a soraimat. Nem megy az neked.

csak hogy lásd innen indult ez az egész:
Szolgálati közlemény: néhány törölt hozzászólás érkezik tegnapról, akit nem érdekel, ne is figyeljen, ugyan mit számít, ha a cenz-úra ma is él és virul, fura ura teszi a dolgát megállíthatatlanul. 

Különben a hallgatózós srác Gerisoft a barátom,én beszéltem
rá a HIVI-re

Köszönöm. Gondolom nem azért rendelt hangszórókat,mert nem tetszett neki a hangja. Egy kis összehasonlítás pár hasonló árfekvésű hangfallal:
Swans M1 Tonalität 9,5 Summe aller Punkte 58 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/test_swansm1.shtml

JmLab Electra 1007 BE Tonalität 6 Summe aller Punkte 50,5 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... tls7.shtml

Isophon Galileo Tonalität 10 Summe aller Punkte 66,5 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... tls6.shtml

Adam Compact C2 passiv Tonalität 8,5 Summe aller Punkte 52 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... tls4.shtml

Elac 310.2 Jet Tonalität 10 Summe aller Punkte 57 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... tls5.shtml

Mission e81 Tonalität 8 Summe aller Punkte 37,5 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... tls8.shtml

Monitor Audio Gold Signature GS-10 Tonalität 7,5 Summe aller Punkte 55 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... tls9.shtml

Piega TS3 Tonalität 8 Summe aller Punkte 42 http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... ls10.shtml

Modell A.C.T AL20 Adam aktiv Adam passiv Elac C310 Focal Electra Isophon Galileo M.Audio GS-10 Mission e81 Piega TS3 Verarbeitung 10 7 8 10 10+1 9,5 10 9 10 Klangpunkte 46 43,5 52 57 50,5 66,5 55 37,5 42 Preis (UVP) 400€ 1550€ 950€ 650€ 1650€ 1299€ 600€ 600€ 375€ http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/ma ... ls11.shtml

Gondolom ebből is látható,hogy a Swans M1-nek nem kell szégyenkeznie.

Ez is egy új hír: Auf der Hifi-u.Heimkinomesse "Homecinema-HighFidelity" in Hannover wurde die Vorführung von Mastersound, GermanHighend, RTFS und unserer kleinen M1 mit dem Homecinema-Highfidelity-Award für den besten 2-Kanal-Ton ausgezeichnet. Az év végi hannóveri kiállítás legjobb 2 utas hangfala díját nyerte. http://www.swans-europe.eu/swans-m1.html
És itt a másik:
Das Testfazit des deutschen Online-Magazins Area DVD: "Referenz" - Audiophiles Klangjuwel mit hervorragender Verarbeitung. Die Swans M1 ist der Maßstab seiner Klasse. Ezeket nem szokták csak úgy odadobálni. a Swans egy fillért sem költ német lapokban reklámra,tehát nehezem vádolhatók,hogy megvették a díjat.

Ha majd hasonjó elismerést látok másoktól,akik bírálják a Hivi Swans termékeket akkor hiteles lesz az állítás,de addig csak rosszindulatú megjegyzés.

Ha majd hasonló pontosságot látok a HiVi-től (és egy éven belül le tudják gyártani kétszer ugyanazt), esetleg lesz valami szakmai megjegyzésed is a fórumon marketingtevékenységeden túl, akkor majd talán komolyabban veszem az írásaid Béla. Addig számomra nem jelentenek sokat a soraid, csak tartalom nélküli fecsegést. Főleg úgy, hogy ilyen mérések születnek a HiVi hangszórókról:SS6N http://www.swanspeaker.com/product/htm/view.asp?id=91 Klang mérése:
W6 http://www.swanspeaker.com/product/htm/view.asp?id=109
mindkettő magáért beszél, és válasz a következő hozzászólásra is:

Viszont milyen érdekes egy helyzet, amikor a károgókak igazuk van... Épp ez a szörnyű benne, hogy van aki még spórolni is képes érte, és hogy van, aki ezt ki is használja.

Ne sajnálj azért,mert spórolok rá,erre nem sajnálom,ezek a cuccok nem véletlen nyerik a díjakat. Én MNC hangszórókból is építettem olyan hangfalakat, amiket mindenki dicsért aki hallotta,pedig az nem ez a kategória.HIVI-vel bátran fogok neki építeni,nem hiszem,hogy csalódást okoznak.

bár talán az MNC után jó folytatás lesz a HiVi, pár sorral fentebb látszik is, hogy hasnoló szinten áll a gyártási szórásuk. ;-) Gondolom ezt is értékelik a díjazások alkalmával... Persze nekem mindegy, ki mit hisz. 
Shala!  Az általad épített dobozokat hol lehet meghalozni? Komojan érdekel
Erre meg az a válasz, hogy talán ha ly-nal érdekelne, komolyabbnak tűnnél. Egy fokkal. És szerintem eléggé furcsa húzás, hogy ha valami nemtetszőt írok, kényelmetlen tényeket fogalmazok meg rögtön az a válasz rá: "és te mit építettél". Miért, mi köze is van az én hangsugárzóimnak a HiVi gyártási minőségéhez? Egyébként vannak jónéhányan akik a kezeim munkáját hallgatják az országban, de semmi kedvem fórumos teadélutánokat, csoportos randikat szervezni "Teszt" fedőnéven. Megvan a véleményem róla. És talán ha leírom mégegyszer, újra, végre megjegyzed te is memme, hogy főleg hangszórókat gyártok, ezért is érthetelen miért épp a hangsugárzóépítést kéred számon rajtam. Különben mindegy, mert az elmúlt években abból is volt már elég... 
Ui: Akit zavarna, hogy mindez idekerült, reklamáljon a fórumtulajnál, és kérjen kevsebb törlést, talán akkor majd kevesebbet kell szívni (a fogunk)..

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Az itt a probléma, hogy míg te értelmelenül vagdalkoztál, ... 
Addig én ilyet eddigi rövid fórumos életemben ezeken a lapokon nem tettem még. Így nem érem továbbra sem az analógiádat. Engem próbálsz utánozni, hogy megmutasd nekem, milyen vagyok én. Ez viszont a hozzászólás mögötti tartalom nélkül nehezen megy. Pont a lényeg marad ki, és csak az üres, idegesítő, finoman szólva igaztalan mondatok maradnak.

Ui: ha megkérhetlek légyszíves hagyjuk ki a személyeskedést, amikor legközelebb valami nektek nem tetsző véleményt fogalmazok meg. Még ha megvette is, nem Béláról, rólam vagy rólad szól ez a fórum. Megtanulhatnátok végre.

Egy szóval se mondtam magamról, hogy esztelenül vagdalkoztam. Beidézem amit írtam hátha a sorok között elveszik:
"Ha ténykedésemnek egyetlen eredménye, hogy érezted milyen amikor az eszközökben nem válogatva támadnak már megérte."
Ja még egy helyen írtam:
"De az esztelen rosszindulat nem a csapatépítés legjellemzőbb fogása".

Milyen tartalommal kellene megtöltenem? Hangfalépítés? Te most azzal töltötted ugye? Furcsa építés bárhol ha csak sarat dobál valaki. Sárból is lehet várat építeni de akkor valami formát kell neki adni nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy lehet a másikat legjobban összekenni. A módszered esetleges alkalmazása nem jelenti azt, hogy hasonlítani akarok rád. Nem törekszem arra, hogy a megnyilvánulásom mindenek fölött álló legyen.
Az utóiratodat kicsit kiegészíteném: Ez a fórum nem csak Béláról, rólam és rólad szól. Észrevehetnéd már!

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Vendég

Hangsugárzó építés

Aham, látom lassanként kezd leesni nektek... De ha egyetlen példát találsz az "esztelen rosszindulatomra" akkor ígérem eltűnök a fó-rumotokról. Ahol amint látjuk viszonteladók játszanak moderátort...

Az itt a probléma, hogy míg te értelmelenül vagdalkoztál, idézem a csatolt képedet:

Addig én ilyet eddigi rövid fórumos életemben ezeken a lapokon nem tettem még. Így nem érem továbbra sem az analógiádat. Engem próbálsz utánozni, hogy megmutasd nekem, milyen vagyok én. Ez viszont a hozzászólás mögötti tartalom nélkül nehezen megy. Pont a lényeg marad ki, és csak az üres, idegesítő, finoman szólva igaztalan mondatok maradnak.

Ui: ha megkérhetlek légyszíves hagyjuk ki a személyeskedést, amikor legközelebb valami nektek nem tetsző véleményt fogalmazok meg. Még ha megvette is, nem Béláról, rólam vagy rólad szól ez a fórum. Megtanulhatnátok végre.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

2B, látszik, hogy nem szereted, pedig nem ártana, hidd el... (egy HISZ is elkelne talán névnapi, születésnapi ajándéknak a sakk-készlet mellé... ) Szóval nézzük csak, volt már bármi "építő jellegű" (nagyon ráálltatok erre a jelzőre, én is ellopom egy pillanatra) hozzászólásod hangsugárzóépítés t-mában? Tudtommal egy sem (nem is valószínű, hogy lesz), => elkövetted amivel engem szokásod vádolni. Másrészt nem tudsz tiltakozni, belemagyaráztál a soraimba, olyan gondolatokat tulajdonítottál nekem, amit sosem írtam le, sosem gondoltam (ezt jelenti ugyanis a szó...). Ráadásul rosszindulatúan tetted ezt, mert felételezted az én rosszindulatom bárkivel szemben. Ezt hívják előítéletnek. Szerintem vetkőzd, le egyszer, ha lesz időd rá, jobban érzed majd Te is magad. És végül vagy rossz az emlékezeted, vagy szándékos az amnéziád, de visszaolvashatod, Béla emlegette a Clarust, nekem eszem ágában sem volt, ugyanis se' most se' régebben nem érdekeltek igazán. Nem egy súlycsoport. 
Szóval egy dolog maradt hátra. Az egyenlőség. És hogy miért kérem számon? Mert ehhez mindenkinek joga van még ebben az országban. Csak Béla költözött Kínába, így neki megbocsáthatjuk a diktatúrát. A moderátorok nem istenek, ugyanolyan emberek, mint a többi felhasználó, és mivel kétségtelen tény, hogy elkövetted a fentieket, alapvető erkölcsi szabályok ellen vétettél, neked is járna legalább annyi "szankció" mint nekem, aki "csak" a fórumtulaj anyagi érdekeit sértem meg néhanap... Persze ha tényleg egyenlő módon kezelnék a usereket.

shalafi66,
Hozzászólásom, nem szakmai jellegű, úgy hogy építő jelleget ebben az irányban ne keress. Szakmai tudásom nem lenne értelme összemérni a Tiéddel. Ebben a témában nem is próbáltam egyszer sem. Építeni a hozzászólásaiddal szeretnék. Elérni azt szeretném, hogy előítélet mentesen az esztelen szélmalomharcot félretéve ténykedj ezen a fórumon. Ez nem jelenti azt, hogy negatív vélemény kizárva.
Előítéletem veled szembeni igazolásául csak a megnyilvánulásaid sorolhatnám.
Csak remélni tudom, hogy a nagytöbbség hasonlóan látja, de ezt nem a te szemszögedből lehet a legjobban megítélni.
Ha ténykedésemnek egyetlen eredménye, hogy érezted milyen amikor az eszközökben nem válogatva támadnak már megérte. Próbáltam rávilágítani, hogy nem ez az egyetlen járható út. Ha nem törekedtem volna az egyenlőségre akkor csak lazán töröltem volna a hozzászólásaidat nem foglalkoztam volna a hozzászólások írásával. Megtehettem volna akár a kitiltást is az adminisztrátori, moderátori hozzáférés lehetőséget adott volna rá és ki tudtam volna szűrni az új regisztrációkat.
Nem titok, hogy atc ezt a fórumot üzleti célokat figyelembe véve vette át. Az sem titok, hogy a cégnek egy viszonteladója vagyok és regisztrált voltam már az átvétel előtt és olvastam a fórumot már jóval azelőtt. Szerintem ez elég indok arra, hogy nem a fórum szétverése az érdekünk. Nem érzem eretnekségnek ha az üzleti érdek együtt tud futni egy nyilvános eszmecserélő, vitatkozó vagy akár csak időtöltő poronddal. Itt mindenki véleményének helye van. De az esztelen rosszindulat nem a csapatépítés legjellemzőbb fogása. A fórumnak szüksége van a sokszínűségre, mert az értéke attól növekszik. Nincs értelme annak, hogy mindig kórusba énekeljük ugyan azt vagy egymást állandóan hájjal kenegessűk.

Bemutatóterem

ATC Webáruház

zoli12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: zoli12 »

János bácsi doboza egészében: További részleteket tőle..

Vendég

Hangsugárzó építés

De Salafinak nem megy jól na. Ö már csak abban az egyben hisz,hogy ha a többinek árt akkor majd neki jobban fog menni vagy valami ilyesmi.
Butaság. Azt kéne végre észrevenni, hogy a hibákat nem én kreálom, hanem a gyártók. Nem azért vannak gondok mert én hozzászólást írok, és nehéz engem feleőssé tenni mások hibáiért. De aki még eddig sem tud ellátni....

Kössz a kitiltást valainek. Jólesik mint mindig.

Akkor végülis sikerült kitalálnom!

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Nézzétek meg a dobozt a jelzett oldalon. Megláttam, megtetszett, volt kedvem melózni, megcsináltam. Gyárilag nincs benne hangváltó, mert egy db szélessávú Fostex 126E hangszóróhoz készült. Az is előre néz, úgy, hogy átfabrikáltam rendesen. Megmondom őszintén, igazából arra voltam kiváncsi, meg lehet-e otthon primitiv körülmények között csinálni egy fakúpot amibe még trónol is egy magassugárzó. Merthogy egy asztalos 3.000 Ft-be mondta darabját. A legnehezebb része az volt, hogy a kúpok középen álljanak és mereven. És a kúpokat tartó csövek elkészitése is nehéz volt, a hátsóban van a magasnak a kábele. Szóval ez nem hangdobozkészités volt, csak egy játék a fával. Viszont ennek a japán manusnak van egy-két terve ami figyelemreméltó.

Vendég

Hangsugárzó építés

Ami nem biztos, hogy előny. Legfeljebb vannak, akik szertik. ;-)

Vendég

Hangsugárzó építés

omnidirekcionális...

Vendég

Hangsugárzó építés

János Bácsi!

Azon kívül, hogy kevés a mélye nyilván van valami előnye a doboznak. Milyen hangváltó van benne. Szükséges tekercs a mélyközép elé?

üdv

k

Előnye az omni lehet,vagy mi.

Ezt nem értem, az „omni” az omnio, omnere latin határozószó egyfajta sajátos használata, vagy mi?

Vendég

Hangsugárzó építés

János Bácsi!

Azon kívül, hogy kevés a mélye nyilván van valami előnye a doboznak. Milyen hangváltó van benne. Szükséges tekercs a mélyközép elé?

üdv

k

Előnye az omni lehet,vagy mi.

Vendég

Hangsugárzó építés

...
Mekkora a doboz?Mik a t/s adatai az ódának?A dtf12 valóban kuka,de 104-es körrel rengeteg dóm van helyette.Nem biztos,hogy reménytelen az eset,szerintem.

Vendég

Hangsugárzó építés

Miért lenne nyilvánvalóan előnye?

kalapur
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: kalapur »

Először is elnézést kérek mindenkitől - főle Lacytól -, hogy poros a hangszóró. A valóságban a matt felületen nem nagyon vettem észre /amúgy sem vagyok rendmániás/ de a vaku előhozta. Szóval tavaly nyilván egy zavart pillanatomban lesegettem a 3d-s japán manus terveit / www3.ocn.ne / és megtetszett az Angular Spilar rendszerben a Helix-AG150-es tipus. Volt otthon egy pár DTF12-es csúcsdóm és egy pár ingyen kapott, félig agyonhajszolt 13 centis Audax. De, hogy ne legyen annyira egyszerű a dolog, gondoltam akkor már legyen hangvetős az elrendezés. Tulajdonképpen azért tettem fel a képét, hogy ifjú és hozzám hasonlóan nem milliomos sorstársaim ne ijedjenek meg, ne rohangáljanak asztaloshoz mert szinte mindent meg lehet oldani egyszerű eszközökkel és olcsón. Tehát fúróálvány, rezgőcsiszoló, vér, verejték és egy elég jópofa dobozt meg lehet csinálni rövid idő alatt. Normális hangszórók hiján nem az audiofil hang volt a cél, hanem kiváncsi voltam az elrendezés okozta előnyökre. Azt, hogy felfele áll a hangszóró, nem lehet érezni, ugyanúgy szól mint egy rendes. Viszont a tere valóban nagyobb, mint általában. Én frontnak sosem tudnék olyan dobozt hallgatni amiben egy 13-as hangszóró van, mert ott a mély csak jelzésértékű. Subbal már jó lehet, viszont háttérnek elmegy. A valóságban egész jól néz ki ezzel a tetőmegoldással.
János Bácsi!

üdv

k

Vendég

Hangsugárzó építés

Én frontnak sosem tudnék olyan dobozt hallgatni amiben egy 13-as hangszóró van, mert ott a mély csak jelzésértékű.
Csak egy apró kieg. van, hogy egy 130-as hsz átvitele mélyebbről indul, mint egy 200mm-es hszé...

Vendég

Hangsugárzó építés

2B, látszik, hogy nem szereted, pedig nem ártana, hidd el... (egy HISZ is elkelne talán névnapi, születésnapi ajándéknak a sakk-készlet mellé... ) Szóval nézzük csak, volt már bármi "építő jellegű" (nagyon ráálltatok erre a jelzőre, én is ellopom egy pillanatra) hozzászólásod hangsugárzóépítés t-mában? Tudtommal egy sem (nem is valószínű, hogy lesz), => elkövetted amivel engem szokásod vádolni. Másrészt nem tudsz tiltakozni, belemagyaráztál a soraimba, olyan gondolatokat tulajdonítottál nekem, amit sosem írtam le, sosem gondoltam (ezt jelenti ugyanis a szó...). Ráadásul rosszindulatúan tetted ezt, mert felételezted az én rosszindulatom bárkivel szemben. Ezt hívják előítéletnek. Szerintem vetkőzd, le egyszer, ha lesz időd rá, jobban érzed majd Te is magad. És végül vagy rossz az emlékezeted, vagy szándékos az amnéziád, de visszaolvashatod, Béla emlegette a Clarust, nekem eszem ágában sem volt, ugyanis se' most se' régebben nem érdekeltek igazán. Nem egy súlycsoport.

Szóval egy dolog maradt hátra. Az egyenlőség. És hogy miért kérem számon? Mert ehhez mindenkinek joga van még ebben az országban. Csak Béla költözött Kínába, így neki megbocsáthatjuk a diktatúrát. A moderátorok nem istenek, ugyanolyan emberek, mint a többi felhasználó, és mivel kétségtelen tény, hogy elkövetted a fentieket, alapvető erkölcsi szabályok ellen vétettél, neked is járna legalább annyi "szankció" mint nekem, aki "csak" a fórumtulaj anyagi érdekeit sértem meg néhanap... Persze ha tényleg egyenlő módon kezelnék a usereket.

Vendég

Hangsugárzó építés

Bírd ki,hogy te is csak a topic témájához szólsz hozzá. Előre is köszönöm.
OK, Béla ha békénhagy a csatlósod, én sem szólok be neki, de mikor olyat ír le, aminek semmi köze a valósághoz, akkor nem hagyhatom szó nélkül. Egyébként mit építsünk jános bácsi dobozán? Az már kész van... teljesen. Nem?

Vendég

Hangsugárzó építés

Először is elnézést kérek mindenkitől - főle Lacytól -, hogy poros a hangszóró.
Vicc vóóót

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Először is elnézést kérek mindenkitől - főle Lacytól -, hogy poros a hangszóró. A valóságban a matt felületen nem nagyon vettem észre /amúgy sem vagyok rendmániás/ de a vaku előhozta. Szóval tavaly nyilván egy zavart pillanatomban lesegettem a 3d-s japán manus terveit / www3.ocn.ne / és megtetszett az Angular Spilar rendszerben a Helix-AG150-es tipus. Volt otthon egy pár DTF12-es csúcsdóm és egy pár ingyen kapott, félig agyonhajszolt 13 centis Audax. De, hogy ne legyen annyira egyszerű a dolog, gondoltam akkor már legyen hangvetős az elrendezés. Tulajdonképpen azért tettem fel a képét, hogy ifjú és hozzám hasonlóan nem milliomos sorstársaim ne ijedjenek meg, ne rohangáljanak asztaloshoz mert szinte mindent meg lehet oldani egyszerű eszközökkel és olcsón. Tehát fúróálvány, rezgőcsiszoló, vér, verejték és egy elég jópofa dobozt meg lehet csinálni rövid idő alatt. Normális hangszórók hiján nem az audiofil hang volt a cél, hanem kiváncsi voltam az elrendezés okozta előnyökre. Azt, hogy felfele áll a hangszóró, nem lehet érezni, ugyanúgy szól mint egy rendes. Viszont a tere valóban nagyobb, mint általában. Én frontnak sosem tudnék olyan dobozt hallgatni amiben egy 13-as hangszóró van, mert ott a mély csak jelzésértékű. Subbal már jó lehet, viszont háttérnek elmegy. A valóságban egész jól néz ki ezzel a tetőmegoldással.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hangsugárzó építés

Hozzászólás Szerző: AVX »

János bácsi omni doboza. Majd bővebben ír róla (remélem).
No erre én is kíváncsi vagyok.
Milyen hangszórók vannak benne?

Inkább beszéljünk erről.
Shalafiu várjuk az épító jellegű beírásaid a témával kapcsolatban.
Én egy ideig nem írok ide semmit.
Bírd ki,hogy te is csak a topic témájához szólsz hozzá.
Előre is köszönöm.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.

Hangsugárzó építés

Kétbé, inkább ne sakkozd hogy én mit gondolok, nem szép húzás belemagyarázni mások soraiba. Ráadásul rosszindulatúan. Vigyázz, mert ha ilyeneket írsz, téged is ki fognak zárni. Vagy nem? Akkor hol itt az egyenlőség?Amióta ismerem őket (Clarus), ez volt a véleményem, de mivel eddig senki nem hozta szóba, nem is közöltem.

Kétbé, inkább ne sakkozd hogy én mit gondolok,
Nem szeretem a sakkot.

nem szép húzás belemagyarázni mások soraiba.
A hozzászólásaid nem kívánnak magyarázatot. Így nem is állt szándékomba.

Ráadásul rosszindulatúan.
Furcsa tőled, hogy rosszindulatot kérsz számon.

Vigyázz, mert ha ilyeneket írsz, téged is ki fognak zárni.
Ha a megnyilvánulásaim ilyenek lennének én zárnám ki legelőször magam , mert ha valamihez nem tudok építő jellegüen hozzászólni akkor inkább halgatok.

Vagy nem? Akkor hol itt az egyenlőség?
Furcsa tőled, hogy egyenlőséget kérsz számon.

Amióta ismerem őket (Clarus), ez volt a véleményem, de mivel eddig senki nem hozta szóba, nem is közöltem.
Te hoztad ebben a formában szóba, valószínű régóta kellett ezt a hatalmas terhet magadban hordanod.

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Válasz küldése

Vissza: “DIY - csináld magad!”