Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Tiszteletem!!
Milyennnek tartjátok a LG 37LT75-ös modelt!!!
ui.: pls info
szép a képe, viszont magyar menű nincsen benne, legalábbis amit én láttam,azt hiába piszkáltam magyar menűt nem találtam
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Tiszteletem!!
Milyennnek tartjátok a LG 37LT75-ös modelt!!!
ui.: pls info
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a Tv-m az őrületbe kerget:-(
Egy Samsung LE37S71B masináról van szó, amit össze szeretnék kötni Pc-vel.
Eddig Dvi-vga átalakítóval volt kötve, de ezt szeretném lecserélni.
A videókártya S-video kimenetén keresztül szeretném összekötni.
Az S-videó kimenethez a kábel 3 kompozit csatiban végződik(Y; Pr; Pb), a TV-n is van kompozit bemenet, be is kötöttem, gyönyörű éles a kép (jobb mint a DVI-VGA kötésnél), csak az az egy nagy bajom hogy egy szín hiányzik.
Ha jól nézem háttérképen a piros.
Aki ismeri ezt a tipust segítsen pls. Mi lenne a megoldás?
Vagy egyáltalán nem is tudja rendesen venni a pc jelét ezeken a csatikon?
Előre is köszi!
Belph
Sziasztok!
Nekem az alábbi problémában nem tudna valaki segíteni?
Lcd, Led, Oled TV-k
Tisztelt urak!
Nézegettem az általok javasolt modelleket de sajnos az árcédula meghaladja jelenlegi erőforrásaimat.
Az alábbi két model mardt a talonba ezért kérném segítségeteke a választásban:
Samsung LE40R88BDX - 225.000 Ft
vagy
Samsung LE37R88BD ~ 200.000 Ft
Főként PC-ről hajtva (DVD, 720p és minimális TV). THX
Bármennyire az R8... az év LCD-je, felejtsd el. Találsz nála jobb tv-t. (Sharp LC37WD1,Philips 37PFL7662, LG 37LY95)
Szia!
Meg is néztem az általad javasolt modelleket de azok már nem férnek bele a keretbe mert mindegyik 270.000 Ft. felet vannak de szívesen venném ha 200-230 ezer Ft körül tudnál javasolni készüléket.
Köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
Tisztelt urak!
Nézegettem az általok javasolt modelleket de sajnos az árcédula meghaladja jelenlegi erőforrásaimat.
vagy
Bármennyire az R8... az év LCD-je, felejtsd el. Találsz nála jobb tv-t. (Sharp LC37WD1,Philips 37PFL7662, LG 37LY95)
Lcd, Led, Oled TV-k
Tisztelt urak!
vagy
- lesliegold
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Péntek óta adott a 32M87-es Samu...Egyetlen egy bajom van és ezen nem tudok túllépni, kérem tanácsotok.
Gyors mozgású jeleneteknél (mind TV-nél, mind DVD-nél igaz) oly szinten szembetűnő a hiba, hogy eszméletlen. Nehéz megfogalmazni, de mint amikor PC-nél nem bírja el a videókártya a játékot, vagyis beszaggat a gyorsan mozgó részek széle/környezete. Máskor szintén csak a gyorsan mozgó részek széle homályossá válik, mintha a TV nem tudná lekövetni elég gyorsan a változást. Persze pillanatok múlva, már rendeződik is a helyzet, és amint elmúlik a gyors mozdulat/esemény semmi baj a TV képével. Ugyanakkor érdekes, hogy végignéztem Szávay Ági teniszmeccsét, ahol pedig egyszer sem fordult ilyen elő, pedig ott aztán van gyors mozgás. Vagyis csak a relatíve közeli felvételeknél van ilyen, de ott viszont nagyon zavaró, mert a hibákat nem lehet nem észrevenni...
Kérdésem, hogy ez LCD 8ms miatt van, más TV-nél is ez van, szokjak hozzá, vagy mi is a helyzet ezzel?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a Tv-m az őrületbe kerget:-(
Egy Samsung LE37S71B masináról van szó, amit össze szeretnék kötni Pc-vel.
Eddig Dvi-vga átalakítóval volt kötve, de ezt szeretném lecserélni.
A videókártya S-video kimenetén keresztül szeretném összekötni.
Az S-videó kimenethez a kábel 3 kompozit csatiban végződik(Y; Pr; Pb), a TV-n is van kompozit bemenet, be is kötöttem, gyönyörű éles a kép (jobb mint a DVI-VGA kötésnél), csak az az egy nagy bajom hogy egy szín hiányzik.
Ha jól nézem háttérképen a piros.
Aki ismeri ezt a tipust segítsen pls. Mi lenne a megoldás?
Vagy egyáltalán nem is tudja rendesen venni a pc jelét ezeken a csatikon?
Előre is köszi!
Belph
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung 40M87 van valakinek?Elég jókat írnak róla,most szeretnék venni ilyet.
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=411
Nekem az van én tiszta szívvel tudom ajánlani,igaz nincsen összehasonlítási alapom,mert előtte nem volt más lcd-m,de fél évig jártam a boltokat és a műszaki kereskedéseket,hogy kiválasszam a nyerő tv-t és nem bántam meg,hogy emellett döntöttem.
Köszi!
Nekem is tetszik,meg jókat is írnak róla a tesztben.
Azt írják,nemsoká nagyobb modelleket i tesztelnek,lehet,azt még megvárom,gondolkodom,hogy esetleg 46-ost veszek,ha összejön rá a pénz.
A 40"-os Samsungokkal vigyázz az eladott mennyiséghez képest sokat hoznak vissza belőle hozzánk a boltba. Ez előtt se szerettem a Samsungot mert csak designben nyújt plusszt a többi gyártóhoz képest. A minősége viszont egyre rosszabb.
A Samuk képe szerintem iszonyatosan mű. Nagyon kontrasztos,nagyon jók a színei és jó a feketéje is, de nekem nem jön be. Olyan rajta a film mintha számítógépes animációt néznék. A valósághoz nincsen köze, semmi természetes nincsen benne. Ez az összes általam látott Samu LCD-re igaz. Ilyen a márka kép és színvilága.
Ízlések és pofonok, de nekem nem tetszik a képe!!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem az van én tiszta szívvel tudom ajánlani,igaz nincsen összehasonlítási alapom,mert előtte nem volt más lcd-m,de fél évig jártam a boltokat és a műszaki kereskedéseket,hogy kiválasszam a nyerő tv-t és nem bántam meg,hogy emellett döntöttem.
Köszi!
Nekem is tetszik,meg jókat is írnak róla a tesztben.
Azt írják,nemsoká nagyobb modelleket i tesztelnek,lehet,azt még megvárom,gondolkodom,hogy esetleg 46-ost veszek,ha összejön rá a pénz.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Látta már valaki a Sharp 32"-os FullHD-s LCD televízióját? (LC32X20)
Érdekelne milyen a képe.
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
itt is arról ír a cikk, hogy a 32M87-es 100 Hz-es...
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung 40M87 van valakinek?
Elég jókat írnak róla,most szeretnék venni ilyet.
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudtommal azon Tv-knél, ahol nem kapcsolható ki a 100 Hz-es képfrissítés, hanem csak fixen 100 Hz, ott nincs a menüben erre vonatkozó állítási lehetőség...Ilyen TV pl a 32LXD700 (itthon 32LX700)-as Pana, itt is csak fix 100 Hz van...
Szerintem ha fixen van benne a 100Hz, akkor bizonyos esetekben nem tesz jót, mert elôfordulhat, hogy zajosabb lesz a kép. Itt egy részlet a sony d3000-es leírásból, nem 100Hz-ként írja hanem mozgásjavító.
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Na én a menüben nem találtam semmit sem 50 Hz, sem 100 Hz vonatkozásában...Kicsit el is bizonytalanítottál, hogy nem 100 Hz-es, de mindenhol 100 Hz-esnek írják a neten...
Egyébként a Tv képe szebb mint vártam (itthon UPC van, míg az áruházban sima kültéri antenna volt) rengeteg féle állítási, konfigurálási lehetősége van, de a felét még értelmezni kell előbb...
Tudomásom szerint ez a samu nem 100Hz-es, de lehet, hogy valami trükkös megfogalmazás révén használják a 100Hz-et, de ettôl függetlenül ez egy jó tv..
Itt a gyári linken megnézheted hogyan írják a 100 Hz-et.
http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... fullspec=F
Azt azért nem nagyon tudom elképzelni, hogy a SAMU ekkorát bakizva felvállalná a sok kártérítési igényt a vásárlók félrevezetése miatt....
Tudtommal azon Tv-knél, ahol nem kapcsolható ki a 100 Hz-es képfrissítés, hanem csak fixen 100 Hz, ott nincs a menüben erre vonatkozó állítási lehetőség...Ilyen TV pl a 32LXD700 (itthon 32LX700)-as Pana, itt is csak fix 100 Hz van...
Lcd, Led, Oled TV-k
Na én a menüben nem találtam semmit sem 50 Hz, sem 100 Hz vonatkozásában...Kicsit el is bizonytalanítottál, hogy nem 100 Hz-es, de mindenhol 100 Hz-esnek írják a neten...
Egyébként a Tv képe szebb mint vártam (itthon UPC van, míg az áruházban sima kültéri antenna volt) rengeteg féle állítási, konfigurálási lehetősége van, de a felét még értelmezni kell előbb...
Tudomásom szerint ez a samu nem 100Hz-es, de lehet, hogy valami trükkös megfogalmazás révén használják a 100Hz-et, de ettôl függetlenül ez egy jó tv..
Minden 100Hz-es LCD menüjében van erre vonatkozó állítási lehetőség,úgyhogy szerintem se az
Lcd, Led, Oled TV-k
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
annyiért ajándék, 100 hz-es lcd-k egyenlőre nincsenk ilyen árkategóriában(tudomásom szerint)
Kétlem,hogy a 32M87 100Hz-es lenne.
Itt a gyári link:
vagyis 100 Hz-es...
Köszi a segítséget, már lefoglaltattam, este megyek is érte....
Azért nézd meg majd a menüben,Samu honlap igen sokszor pontatlan.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Olvasgattama a fórumot, s közben nézelődtem a net s találtam 1- 2 készüléket amiről szeretném kikérni a véleményeteket:
Toshiba 37X3030 kis FullHD-s készülék
Sony KDL-40D3500AEP kicsit nagyobb FullHD-s tv.
Szerintetek, melyikkel jár jobban az ember (PC-ről, DVD-ről hajtva minimális TV)?
THX
ui: Sharp 42XD1 is szóba jöhet
A 42XD1 nem tud 24P-t.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Olvasgattama a fórumot, s közben nézelődtem a net s találtam 1- 2 készüléket amiről szeretném kikérni a véleményeteket:
Ha a 3 közül kell választani, akkor sony, tudja a 24p-t, láttam élôben és szép a képe, a sharp is jó lenne, de a kontraszt aránya nem a legjobb. A toshiba eme tipusát nem láttam élôben, a z3030-at igen. Ha van lehetôséget, akkor nagyobbat vegyél. Szerintem az3030-as jobb.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Toshiba 37X3030 kis FullHD-s készülék
Sony KDL-40D3500AEP kicsit nagyobb FullHD-s tv.
Szerintetek, melyikkel jár jobban az ember (PC-ről, DVD-ről hajtva minimális TV)?
THX
ui: Sharp 42XD1 is szóba jöhet
Lcd, Led, Oled TV-k
annyiért ajándék, 100 hz-es lcd-k egyenlőre nincsenk ilyen árkategóriában(tudomásom szerint)
Itt a gyári link:
vagyis 100 Hz-es...
Azért nézd meg majd a menüben,Samu honlap igen sokszor pontatlan.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt a gyári link:
vagyis 100 Hz-es...
oksi, majd fotókat dobhatnál föl róla, ha a helyére került
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt a gyári link:
vagyis 100 Hz-es...