Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-R tesztek

gombos82
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: gombos82 »

Hello.

(íróm Pioneer DVR105)

Ritek G04 (Traxdata) 4x

DVD-Video filmet írok rá 1x 2x 4x en és tökéletesen működik a film vele..

(persze általában 1x 2x szeresen írok -filmet)

vagyis az adatot abszolut biztonsággal írom 4x esen..eddig egyet se rontott.. (max rossz imaget írtam rá, de az már rossz lemezről lett imagelve..) vagyis 30 ból 30 eddig..

Princo 2x (mármint 2x esen lehet írni de 1x esen írtam)
A filmek vége felé megáll szétesik a kép..még PC-n is..
Ebből kb 10 et próbáltam majdnem mind ilyen kivéve ami rövidebb..

Princo 4x (4x es de 1x esen írtam)
Ez tökéletesen működik hasonlóan a Ritek hez..
EBBŐL 5 DB de mind jó még 3 órás filmnél is..

csak gondoltam megírom..
Gombos Sándor

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

Sziasztok! 
A Metróban SKY lemezek 600-ért!
Valakinek valamilyen infója van ezekről?????

Csak levegőben -pl. repülőn-, lehet őket írni....

Vendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

A Metróban SKY lemezek 600-ért!
Valakinek valamilyen infója van ezekről?????

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Sziasztok!
Van vkinek véleménye/tapasztalata a következő DVD-R lemezekről:
- Nashua
- Mmore
Az író Pio DV-R106, az asztali lejátszó Yamaha DVD-S830 (Panasonic technika). Köszi!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: handras »

Kicsit régebben meséltem itt nektek az "Ál Ritek" lemezekről, úgy tűnik ezek voltak: www.cdgrab.hu (Hamis Maxell lemezek)

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Nekem is DRU-500-asom van. Primedisc plusszos lemezekkel semmi gondom, de a mínuszost nem írja meg rendesen. Azt írja ki a végén, hogy nem tudja lezárni, a végeredményt pedig mégis lejátsza az asztali olvasó. Nekem az elta nevezetű mínuszosok is bejöttek.
Nálam az 1x-es princo-val csinálja ugyanezt, de van úgy hogy 15-20 perc zárás után kiírja oké.

Azért hozzáteszem, hogy ezenkívűl rosszat nemigen tudnék írni róla...

gombos82

DVD-R tesztek

Sziasztok! 
Nekem nincs ilyen rossz tapasztalatom a Tesco-s lemezzel (699 Ft nagy tokban). Eddig 10-t írtam meg SONY DRU-500-al és mind a gépben (pioneer DVD-Rom), mind az asztaliban (pana RA-82) tökéletesen működnek.
Eddig Traxdata, Verbatim, és Sony lemezeket írtam (+ és - egyaránt) és azokkal sem volt semmi gond, de jóval drágábbak mint a Tesco-s lemez.
Egyedül a Primedisc +-os lemezt nem volt hajlandó lejátszani az asztali, szerencsére csak egyet vettem belőle.

Ritek-et és Princo-t még nem próbáltam, valakinek tapasztalat?

A Traxdata az Ritek..vagyis van tapasztalatod
Gombos Sándor

Vendég

DVD-R tesztek

Nekem is DRU-500-asom van. Primedisc plusszos lemezekkel semmi gondom, de a mínuszost nem írja meg rendesen. Azt írja ki a végén, hogy nem tudja lezárni, a végeredményt pedig mégis lejátsza az asztali olvasó. Nekem az elta nevezetű mínuszosok is bejöttek.

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Sziasztok! 
Nekem nincs ilyen rossz tapasztalatom a Tesco-s lemezzel (699 Ft nagy tokban). Eddig 10-t írtam meg SONY DRU-500-al és mind a gépben (pioneer DVD-Rom), mind az asztaliban (pana RA-82) tökéletesen működnek.
Eddig Traxdata, Verbatim, és Sony lemezeket írtam (+ és - egyaránt) és azokkal sem volt semmi gond, de jóval drágábbak mint a Tesco-s lemez.
Egyedül a Primedisc +-os lemezt nem volt hajlandó lejátszani az asztali, szerencsére csak egyet vettem belőle.

Szia!

Nekem is ilyen íróm van. A Ritek nagyon megy neki, az 1x princo-t nem komálja a többi OK.

Van viszont egy kis problémám, a 4x-es lemezeket mintha lassabban írná mint a 2x-eseket.

Vendég

DVD-R tesztek

Sziasztok!

gombos82

DVD-R tesztek

Most 4x szintén Datawrite lemezt vettem,380ft/db-ért, 25db-os hengerben.Ez is ugyanaz a minőség.

Írnál egy e-mailt,h kitől van ennyiért?
köszi ..
Gombos Sándor

karlos

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: karlos »

Datatrack az tényleg jó, én 899-ért veszem MM-ben.  Vettem ilyen DataWrite-ot 600-ért, nagyon sárga színű, viszont 600 egész jó ár, és tökéletesen működik. Hozzá egy százas a dvd tok, 700-bol kijön az egész. Úgyhogy most inkább erre a lemezre állok rá. 
A sárga Datawrite, 1x írható?Hol lehet kapni? Bár egy kicsit drágának tartom,én legutóbb 380/db-ért vettem.De sajna már elfogyott.

Egyszeresen engedte, jaja. 380-ért????? HOL VETTED????

Az "apronet"-en hirdette egy srác. De sajnos már elfogyott, és mostanában nem is várható utánpótlás.
Most 4x szintén Datawrite lemezt vettem,380ft/db-ért, 25db-os hengerben.Ez is ugyanaz a minőség.
Most nézem,100ft-ért vettél dvdtokot?? Nézd meg itt: www.cdabc.hu. A fekete 75ft, a fehér pedig 80ft.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Mester »

Datatrack az tényleg jó, én 899-ért veszem MM-ben.  Vettem ilyen DataWrite-ot 600-ért, nagyon sárga színű, viszont 600 egész jó ár, és tökéletesen működik. Hozzá egy százas a dvd tok, 700-bol kijön az egész. Úgyhogy most inkább erre a lemezre állok rá. 
A sárga Datawrite, 1x írható?Hol lehet kapni? Bár egy kicsit drágának tartom,én legutóbb 380/db-ért vettem.De sajna már elfogyott.

Egyszeresen engedte, jaja. 380-ért????? HOL VETTED????

gombos82

DVD-R tesztek

Tud valak megbízható Ritek forrás mondani ahol be lehet szerezni akár postán is?
elég egy e-mail cím is..
Gombos Sándor

karlos

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: karlos »

Datatrack az tényleg jó, én 899-ért veszem MM-ben. Vettem ilyen DataWrite-ot 600-ért, nagyon sárga színű, viszont 600 egész jó ár, és tökéletesen működik. Hozzá egy százas a dvd tok, 700-bol kijön az egész. Úgyhogy most inkább erre a lemezre állok rá.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Datatrack az tényleg jó, én 899-ért veszem MM-ben. Vettem ilyen DataWrite-ot 600-ért, nagyon sárga színű, viszont 600 egész jó ár, és tökéletesen működik. Hozzá egy százas a dvd tok, 700-bol kijön az egész. Úgyhogy most inkább erre a lemezre állok rá.

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Gáborezredik »

NERO 6 ultra edition (260 mb ) full. http://7wrz.warez.hu/
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Gáborezredik »

NERO 6 ultra edition (260 mb ) full. http://7wrz.warez.hu/
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT

gombos82

DVD-R tesztek

Hello..

vettem a MM-ban DVD-r-eket próbának:
(Az íróm Pioneer DVR-105
A lejátszóm egy Thomson DTH220 ami ugyebár az elég finnyásak közé tartozik, de ez jó is mert ha ezen lejátsz akkor másokon főleg..)

Data Track 1x megírta jól és le is játsza..
PrimeDisc 1x szintén megírja és játsza..
Ezek tökéletesek csak kb 1000ft és 1x-esek vagyis nem éri meg..
Verbatim 2x Tökéletes ez 1100ft..

És TDK DVD-RW (1500ft) ez is tökéletes..

A Princoról sok jót hallottam, meg a CD-k terén abszolút elégedett vagyok a 70 ft-os Cd-kkel, de a DVD-je a 2x-es nekem nem igazán jött be..igaz a PC-n aránylag jó, de az asztalikon hol játsza hol nem..sajnos.. adatot írtam rá akkor se akarja nagyon olvasni ami a vége felé van..

A 4x-es az más lehet, mint a 2x-es Princo? mert tulajdonképpen a Princok meg jó árba vannak, de én is annak a híve vagyok inkább,h legyen 5-600Ft mondjuk Ritek (ami bejött minden téren) és akkor azzal nincs gond, és nem kell spórolni ilyeneken, de ez van..

csak ennyi t szerettem volna..
Gombos Sándor

sanyi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: sanyi »

http://down.gupin.co...ndown/nero6.rar 
Ez a legujabb Nero 6-os (végetért az 5.5.x.x széria). Teljesen új facelift meg miegymás. Még nem láttam, mert épp most húzom le az 50 MB-ot....

A legjobb az, hogy hivatalosan 2 nap múlva fog megjelenni... :-)

Sanyi

Ja, elfelejtettem, a jelszó kicsomagoláskor: "www.gupin.com" macskakormok nélkul természetesen....

Sanyi

sanyi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: sanyi »

http://down.gupin.co...ndown/nero6.rar

Ez a legujabb Nero 6-os (végetért az 5.5.x.x széria). Teljesen új facelift meg miegymás. Még nem láttam, mert épp most húzom le az 50 MB-ot....

A legjobb az, hogy hivatalosan 2 nap múlva fog megjelenni... :-)

Sanyi

gombos82

DVD-R tesztek

PC-nek se tetszett túlzottan... Az LG dvd-rom nem látta, a pio dvd-író meg mintha picit zajosabban olvasta volna mint az átlag lemezt.
Felesleges rombolni ilyennel a lejátszókat, többet se veszek noname dvd-t... akkor inkább nem sajnálom a pénzt.

Teljes mértékben igazad van..

Én is inkább 500ft-körül veszek lemezt (Ritek)..nekem az nagyon bejött..

Pedig Thomson-om van ami nem igazán híres arról,h szereti az írható DVD-ket, de ha már ezeket kiválóan olvassa akkor már más is ..az tuti.. (vagy nem?)

Most vettem 10db Traxdata (Ritek) 4x, mind a 10db hibátlanul írta és játsza..
vagyis nekem a Traxdata is bejön..

hello
Gombos Sándor

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

PC-nek se tetszett túlzottan...
Az LG dvd-rom nem látta, a pio dvd-író meg mintha picit zajosabban olvasta volna mint az átlag lemezt.
Felesleges rombolni ilyennel a lejátszókat, többet se veszek noname dvd-t... akkor inkább nem sajnálom a pénzt.

gombos82

DVD-R tesztek

Egy újabb tapasztalat:Vettem noname dvd-r -t 500-ért. Pio 105 szépen megírta, viszont asztali sony 430 válaszat:
CANNOT PLAY
Schirály! Dobhatom ki a lemezt.

És a PC-se játszotta le?

mert ha az lejátsza akkor még lehet vele mit kezdeni..másnem tárolni rajta a filmet és ha kell akkor arról másolni nem?

Csak azért mondom, kérdezem, mert nálam is volt ilyen és ha a "rossz" lemezről másoltam TDK-ra akkor azzal már szupi volt..

ez csak egy kérdés és reagálás egyben volt..
Gombos Sándor

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Egy újabb tapasztalat:
Vettem noname dvd-r -t 500-ért. Pio 105 szépen megírta, viszont asztali sony 430 válaszat:
CANNOT PLAY
Schirály! Dobhatom ki a lemezt.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”