Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Elkészült az állványom 1 hónapja durván.
ilyen lett:
Néhány kép az "új" cuccosokról.
Hasonló Onkyo erőlködővel kezdtem én is anno ('99). Ha jól emléxem TX-SV454 volt a típus száma
nekem is ay volt az elso "hifi" cuccom
jah ,bocs Jamu studio 180 utan csak
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Szép nagy torony Ozakil!
Hol lehet ilyen elhagyott pio példányokat találni?
Az tulzás hogy mindet használom, a 47-es panát azért vettem mert elromlott a 82-es,márka szervíz 40e forintért javított volna haver apja 3000-ért megcsinálta később.
A yamadát a HDMI miatt vettem.
A pio írót meg fillérekért vettem,leesett a kamionról.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
4. Amúgy csak a Pio író és a Yami dvd-lejátszó új.
gratula!
és mindet használod is? csak mert vagy 4-5 dvd-t véltem felfedezni
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Hasonló Onkyo erőlködővel kezdtem én is anno ('99). Ha jól emléxem TX-SV454 volt a típus száma
4. Amúgy csak a Pio író és a Yami dvd-lejátszó új.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Ez aztán a torony!
mit torony, HEGY!
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Szép torony!
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Ez aztán a torony!
van am cucc:)
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
… Elég sokat visszajártunk az XMS-ékhez demózni, utánna hozta el a srác.
Még egy fotó:
Szép cuccok.
Szóval szerintem elég komoly cuccos ez, a cimborámé. Amit meg is hallgattunk ezekből a készülékekból az, az ES Sony erőlködő (50-es típusszám), a 1450-es Denon cd lejátszó. A hangfalak Klipsch RF 3-ak.
Összekötő kábel vdh combination cd erőlködő között, ill. hangfalnál egyik oldalon audioquest type4, másikon neotech és monitor a duplakábelezés miatt. Ezt azért írom le, mert hallgatózás közben figyeltük a különbséget és arra jutottunk, hogy az előbbi egy igen kiegyensúlyozott madzag. A neotech és a monitor (ja olyan 1500 ill. 800 Ft métere, az audioquest pedig 2500 cca.) nagyon mást tud, nem a legjobb ehhez a cucchoz.
Csodálatosan szóltak tehát a Klipsch-ek . Hallgattam már házimozi rendszerban is őket és megmerem kockáztatni, hogy arra ezek a legjobb hangfalak. Hasonlót még nem is nagyon hallottam, pedig sok forgalmazónál jártunk a cimbivel az elmúlt években. Elég sokat visszajártunk az XMS-ékhez demózni, utánna hozta el a srác.
Még egy fotó:
A jobboldali virág helyére, és a másikoldalt ugyanarra a távolságra, szerintem simán teheted azokat a hangfalakat PP. Próba, hogy zavarja-e a tv-t. Én is használtam valamikor így a hangfalaimat ahogy most van neked, de nagyon sokat ronott a hangon ez az elhelyezés valóban.
Egy cimborám cuccai :
Szerintem ha a jobb oldali hf. az ajtó mellett lenne, akkor sem döglene meg a hangkép, mindenképpen jobbnak kéne lenni, mint most.Nincs az olyan közel a tv-hez.
És viszont fülmagasságban lenne, nem az égből szólna a hang.
Megfontolandó, lehet, h ki is próbálom. De szerintem nincs kizárva, h elhúzzák a tv képét, tekintve, h - én úgy tudom - nem árnyékoltak.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Azt én is tudom h a frontok rossz helyen vannak. Mondjatok megoldást, de csak akkor ha nem igényel állványt. ...
A frontok elképesztően rossz helyen vannak ott!
Megoldások:
-vegyél egy álló frontot.
-vegyél egy szép állványt amit elfogad a feleséged
-tedd a front polcot lejjeb, és közelebb a tv-hez, még az is jobb, mint ha fenn a plafonon lenne. Még bőségesen van hely a tv állvány mellett
Álló front tervbe van véve csak nem megy minden egyszerre a tanári fizuból.
Teljesen mindegy, h milyen állványt veszek, kedvesem semmilyet nem akar látni a lakásban. Kül már rég vettem volna.
Ha lentebb és közelebb rakom a tv-hez, azzal az a baj, h közel kerül a tv-hez. Ha távolabb viszem, akkor az a probléma, h - tekintve h hátul van a reflexportja a doboznak, 50cm mély (!) polcot csináltattam hozzájuk - és ha belép az ember a szobába, akkor v a hangfalat veri le, v a polc a veséjét. Ha megnézed a 04-es képet, akkor ezt Te is láthatod.
-->Álló front, de nem most.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Ha a frontokat pillanatnyilag nem tudod máshová tenni akkor is forgasd pe incuri pincurkát.
Beforgatássl az a baj, h a jobb oldalit nem lehet forgatni, mert az oldal majdnem hozzáér a falhoz így is. Ha elfordítom, még le is eshet. A bal oldalit meg szvsz így nem sok értelme van forgatni.
pp
Én a kis szekrényre raknám a tv mellé a frontokat, amíg nincs meg a másik tv aztán már lehet győzködni a asszonkát, hogy látod drágám, hogy kell ide az állvány
...., benntebb, meg azért nem, mert horizontálisan túl közel lesz a tvhez ill. a centerhez, és megdöglik a hangkép.
Szerintem ha a jobb oldali hf. az ajtó mellett lenne, akkor sem döglene meg a hangkép, mindenképpen jobbnak kéne lenni, mint most.
Nincs az olyan közel a tv-hez.
És viszont fülmagasságban lenne, nem az égből szólna a hang.
Azt én is tudom h a frontok rossz helyen vannak. Mondjatok megoldást, de csak akkor ha nem igényel állványt. ...
A frontok elképesztően rossz helyen vannak ott!
Megoldások:
-vegyél egy álló frontot.
-vegyél egy szép állványt amit elfogad a feleséged
-tedd a front polcot lejjeb, és közelebb a tv-hez, még az is jobb, mint ha fenn a plafonon lenne. Még bőségesen van hely a tv állvány mellett
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W