Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fuji S7000 Fényképezőgép
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
Bocs, hogy ide írok, de se a privi se az email nem megy a fórumon. Érdeklődnék, hogy a megbeszélt könyvekkel mi újság van?
mosik fórumon írtam, ha megkaptad ok, ha nem szólj:)
Fuji S7000 Fényképezőgép
Bocs, hogy ide írok, de se a privi se az email nem megy a fórumon.
Érdeklődnék, hogy a megbeszélt könyvekkel mi újság van?
Üdvözlettel: Lex
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
Írj egy árat légyszíves , mert így nem tudok miből kiindulni, max az új árából, 50-60-70%??Más (alap)digit fényképezőt beszámítasz??
George
szia
az ár ahogy néztem 60 körül mozog.
kisebb gép nem kell, tükörreflexes canon vázra rá tudok fizetni, nagyobb felé akarok nyitni:)
ami még beszámítható:
5m dvi kábel
8600 és afölötti Gforce videókari
amire ráfizetnék:
32' és fölötte lévő lcd, plazma tv
tükörreflexes canon váz vagy komplett szett
Hello!
Igazándiból engem bartel érdekellt volna, van 2db 5mp alap gépem is, nagyobb nincs
A 32' tv-m elkelt, a kábel nem nagy tétel szvsz, nincs értelme vele foglalkozni!
Köszönöm válaszod, az ár tudatában könnyebb lesz eladni szvsz..
George
hát köszi, de kis géppel nem megyek többre:)
Fuji S7000 Fényképezőgép
Írj egy árat légyszíves , mert így nem tudok miből kiindulni, max az új árából, 50-60-70%??Más (alap)digit fényképezőt beszámítasz??
George
szia
kisebb gép nem kell, tükörreflexes canon vázra rá tudok fizetni, nagyobb felé akarok nyitni:)
ami még beszámítható:
5m dvi kábel
amire ráfizetnék:
Hello!
Igazándiból engem bartel érdekellt volna, van 2db 5mp alap gépem is, nagyobb nincs
A 32' tv-m elkelt, a kábel nem nagy tétel szvsz, nincs értelme vele foglalkozni!
Köszönöm válaszod, az ár tudatában könnyebb lesz eladni szvsz..
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
George
szia
ami még beszámítható:
5m dvi kábel
amire ráfizetnék:
Fuji S7000 Fényképezőgép
Írj egy árat légyszíves , mert így nem tudok miből kiindulni, max az új árából, 50-60-70%??
Más (alap)digit fényképezőt beszámítasz??
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
nincs különbség, Fuji mindkettő
megfogadtam, hogy csak tükörreflexes canonnal fotózom:)
Fuji S7000 Fényképezőgép
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
mennyiért gondoltad?
hát úgy nemtudom, írj esetleg privátot egy árral, hogy mennyit érne meg neked és meggondolom, körbenézek
nem azért kérdeztem!
nekem fuji s9600 van (lehet én is eladom ).
Fuji S7000 Fényképezőgép
mennyiért gondoltad?
hát úgy nemtudom, írj esetleg privátot egy árral, hogy mennyit érne meg neked és meggondolom, körbenézek
nem azért kérdeztem!
nekem fuji s9600 van (lehet én is eladom ).
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
mennyiért gondoltad?
Fuji S7000 Fényképezőgép
mennyiért gondoltad?
-
Vendég
Fuji S7000 Fényképezőgép
olyan nincs akinek nincs még és akar?_Ö
pár topiccal lejjebb van a gép amit megvennék, de amíg ez nem megy el nem merek másikat venni:(
Fuji S7000 Fényképezőgép
ez egy jó gép!