Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

A szervíz kedvence...avagy mit Ne vegyünk!

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: handras »

- Most csak tanacsaolni szeretnek valamit: a netikettre valo tekintette meg masra is Nem lehetne felhagyni ezzel a kigyo meretu level idezetekkel?? - Foleg, hogy a hozzaszolok zome 1 kis sort rak hozza
- Higgyetek el sokkal olvashatobb lenne

Ezzel a javaslattal szerintem fordulj, az ötletek javaslatok topicba, oldják meg Ők.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Egyébként ki lehet javítani az idézetet is úgy , hogy csak az újjab maradjon bent! Írás során az írt szöveg alatt az "Eredeti hozzászólás idézetében" kitörlitek a régi hozzászólást, vagy ha már megnyomtátok a válasz előnézete gombot, akkor a szöveg ablakban látható az elöző hozzászólás, és még itt is van lehetőség a régiek törlésére! Ráadásul a Quote felirat után látod azt, hogy ki írta, mikor, így el se tudod téveszteni a törlést!
- Most csak tanacsaolni szeretnek valamit: a netikettre valo tekintette meg masra is    Nem lehetne felhagyni ezzel a kigyo meretu level idezetekkel??   - Foleg, hogy a hozzaszolok zome 1 kis sort rak hozza 

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- Most csak tanacsaolni szeretnek valamit: a netikettre valo tekintette meg masra is Nem lehetne felhagyni ezzel a kigyo meretu level idezetekkel??
- Foleg, hogy a hozzaszolok zome 1 kis sort rak hozza
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Úgy tűnik, hogy bekrepált a jó öreg Technics CD játszóm szinkron motorja. Nem pörgeti a lemezt, csak ha kézzel rásegítek. Ha felpörgött utána már megy. 
Szerintetek van olyan szervíz ahol elfogadható összegért beválalják?

Milyen tipusú és számú mechanika van a CD-játszódban? Van otthon 1-2 fejegységem,melynek a lézere a beteg,a motorja viszont jó.

Merre kell keresni a feliratot? Cserét elválalod?

Tipusa válogatja,hová helyezik el a címkét.
Írd meg a lejátszó tipusát,az is segíthet.
Én Szolnok mellett lakom.A csere megoldható,ha van motor és realis a lakóhelyünk közti távolság is.

SL-PG200A a Tehnics lejátszó típusa.

Ez persze én voltam.

Hát,rossz hírem van...
Nekem is ilyen cd-játszóm van,melyhez a fiókban pihen egy komplett,zsir uj Philips CDM-04 -es mechanika+fejegység.Anno 2-3 éve vettem,cca.14.000Ft-ért. Külön-tudomásom szerint-nem lehet kapni csak motort.

Ez azt jelenti, hogy jó előre spájzoltál belőle?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Úgy tűnik, hogy bekrepált a jó öreg Technics CD játszóm szinkron motorja. Nem pörgeti a lemezt, csak ha kézzel rásegítek. Ha felpörgött utána már megy. 

Milyen tipusú és számú mechanika van a CD-játszódban? Van otthon 1-2 fejegységem,melynek a lézere a beteg,a motorja viszont jó.

Én Szolnok mellett lakom.A csere megoldható,ha van motor és realis a lakóhelyünk közti távolság is.

Ez persze én voltam.

Hát,rossz hírem van...
Nekem is ilyen cd-játszóm van,melyhez a fiókban pihen egy komplett,zsir uj Philips CDM-04 -es mechanika+fejegység.Anno 2-3 éve vettem,cca.14.000Ft-ért. Külön-tudomásom szerint-nem lehet kapni csak motort.

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez persze én voltam.

Vendég

Vendég

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vendég

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Lehet, hogy kicsit off.:

Meg tudná nekem mondani v.ki, hogy a Samsung Plano CW-29M64V készülék szervíz
menüjében mik azok a Horizontal és Vertical (Deflection menüpont)
értékek, amivel a legjobban középre ill. be lehet pozícionálni a
képet? Fontos lenne. THX!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

... szervízben mégcsak nagyon el sem kellett mondanom mi az, mert már vágták is az árát, meg a többi tudnivalót, valószínű nem évi 1-2 darab fogy belőle.

Ebböl ne vonj le messzemenő következtetést, tudod mennyi videot adnak el magyarországon évente?? Éppen ezért az sem késztetett negatív okfejtésre, amikor a Sony szervizbe "hegyekbe álló" sort láttam videokból építve.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

Tom Sawyer
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Tom Sawyer »

Nekem egy '96-os NV-SD407 panám van, melynek mechanikája napi rendszeres használat mellett a mai napig minden hiba vagy tönkremenetelre utaló jel nélkül műxik, viszont a tunerje ökörködött a múlt évben, bizonyos csatornák jelét kb. fél órával bekapcsolás után elvesztette (átment zizibe), majd kikapcs/bekapcs és utána egy ideig megint minden jó volt. De ez a hiba jelenleg nincs, lehet a kábeltévé jele volt neki túl gyenge? vagy megemberelte magát mióta vettem egy 632-est...
Tom Sawyer

Vendég

Azért én már szenvedtem egy Pana videóval (haver hozta, nézzünk bele, furcsa hangja lett) alul egy műanyag borzalmasan bonyolult alakú vezetőpályás valami benne egy 1mm átmérőjű fémrudacska, kitört belőle. A szervízben mégcsak nagyon el sem kellett mondanom mi az, mert már vágták is az árát, meg a többi tudnivalót, valószínű nem évi 1-2 darab fogy belőle.
Egyéb tapasztalatom, nincs, ez is a javítás után szépen megy, de egy kis szorulás simán kitörte a műanyagba öntött kis fémpucukát, ez eléggé gázos.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Közben utána néztem a dolognak. A szüleim videója nem 628-as hanem 612-es ugyhogy az mindenképpen bele esik abba a kategóriába amit TechnoMan említ. Az én 632-esem meg remélem bírja majd szintén a gyűrődést. Mondjuk ezt tavaly decemberben vettem úgyhogy még csak palánta. 
Volt régen egy videónk ami viszont nagyon ott volt. AKAI márkájú volt és azon annyi filmet néztünk az öcsémmel úgy jó 10 éven keresztül, hogy az a szalag mennyiség elért volna a holdig szerintem ). Aztán öregségében tönkremnt (csíkos, csúnya képe volt már több fejtisztítás után is) és ezt váltotta le a 612-es Pana.

Panák nagyon jó videomagnók, nem hiába a csúcs videoban. Elöbb megy tönkre egy Pana elektronikája, mint a mechanika. Nekem egy 600-asom,egy 407 és egy 680-asom van, ebből már kettő erősen irja a hibaüzeneteket, közben a mechanikája meg tökéletes (de már vagy 8 éves és eléggé halálra nyúztam a 680-as meg használtan lett véve). Egyedül a legrégebbivel nincs semmi gondom, bár hozzáteszem havonként 1x szoktam bekapcsolni)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: qwas »

Közben utána néztem a dolognak. A szüleim videója nem 628-as hanem 612-es ugyhogy az mindenképpen bele esik abba a kategóriába amit TechnoMan említ. Az én 632-esem meg remélem bírja majd szintén a gyűrődést. Mondjuk ezt tavaly decemberben vettem úgyhogy még csak palánta.

Volt régen egy videónk ami viszont nagyon ott volt. AKAI márkájú volt és azon annyi filmet néztünk az öcsémmel úgy jó 10 éven keresztül, hogy az a szalag mennyiség elért volna a holdig szerintem ). Aztán öregségében tönkremnt (csíkos, csúnya képe volt már több fejtisztítás után is) és ezt váltotta le a 612-es Pana.

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A Panasonic védelmében szeretnék megnyilatkozni, miszerint a szüleimnek is és nekem is Pana video erősíti a TV alatti régiót (NV-FJ628,632) és még nem volt velük gond. A 628-as már 4 éves a 632 még csak 0,5. Nem túl öregek még de eddíg tették a dolgukat. 
Ami nem jött be nálunk az a Grundig TV. Típust nem tudok pontosan de amilyen hangok a hangszórójából jönnek arra enged következtetni, hogy akármikor felrobbanhat. A másik a Thomson TV. Típusát ennek se tudom de egy ideje nem szól a bal hangszórója. A szervizes azt mondta, hogy azért mert ez nem szetreó TV (na ekkor döntöttük el, hogy akkor jó lesz az csak egy hangszóróval is ).

Na ez az amit mondtam, neked (nektek) pont az utolsó szeriás öntött aluminium vázszerkezetű készüléketek lehet (mert kb. akkoriban lehetet a váltás) A pontosság kevéért nem FJ628-as a tipusa, mert az egy jelenleg (még) kapható tipus, ami csak halvány mása a 4 évvel ezelöttieknek (legalábbis mechanikában, rémlik valami NV-HD 625/628/630-as széria akkoriból)

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: qwas »

A Panasonic védelmében szeretnék megnyilatkozni, miszerint a szüleimnek is és nekem is Pana video erősíti a TV alatti régiót (NV-FJ628,632) és még nem volt velük gond. A 628-as már 4 éves a 632 még csak 0,5. Nem túl öregek még de eddíg tették a dolgukat.

Ami nem jött be nálunk az a Grundig TV. Típust nem tudok pontosan de amilyen hangok a hangszórójából jönnek arra enged következtetni, hogy akármikor felrobbanhat. A másik a Thomson TV. Típusát ennek se tudom de egy ideje nem szól a bal hangszórója. A szervizes azt mondta, hogy azért mert ez nem szetreó TV (na ekkor döntöttük el, hogy akkor jó lesz az csak egy hangszóróval is ).

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hát igen Panasonic....
Mióta is nem gyártják már az IGAZI Super Drive mechanikát????

Vendég

Sziasztok!!!

Nekem évekkel ezelőtt volt egy Thomson hifi sztereó videóm. Akkor jelent meg műsoros videókazin az Indy trilógia. Ezt a műsoros kazit úgy játszotta le, hogy a színek kimentek belőle. A magyar képviselet beismerte, hogy néhány műsoros kazetta lejátszásánál akadhatnak gondok a macrovision miatt. Akkor visszafizették az árát, amin egy Sony videót vettem. Abba az időben volt az ára 160 ezer, de azóta sincsen semmi gondom vele, pedig nyúzom rendesen.

Tiko.

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Érdekes dolog végigolvasni ezt a topicot.

Ami nekem nagyon NEM jött be: Panasonic videó. Pár hónapja 3 csere után kénytelen voltam másik márka mellett dönteni (első nem vett fel, a másodiknak remegett a képe, a harmadikban távirányító nem működött). A mai Pana videóknál szerintem a probléma oka a hátoldalon található felirat lehet: Made In Slovakia

Ami nagyon bejött: kb. 4 éves hifi Thomson video (VPH6810G), azóta sem volt semmi probléma, a mai napig gyönyörű állóképe van, tiszta hang, egy remekmű!!! Természetesen rengeteget van használva, és mégis...

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Sziasztok!
Itt lehet videókról is beszélgetni, nem csak DVD-ről??
Nekem egy 13 éves Sanyo videóm is van, ami a mai napig tökéletesen működött, nem gyürt kazettát sem, most a javítás abból állt:

Fej tisztítás
Mechanika tisztítása
Szíj csere

Végül is a szíj csere miatt vittem be, de ha ott volt kitakarították, illetve egy mechanikus alkatrész elkopot, csere, ár 4500.-
Igaz mono a kicsike, de ezekszerint a nagy márkákat veri?
Sztereó HI-FI készülékeknél nincs ilyen hosszú élettartam??
Pedig gondolkodóba estem egy Hi-Fi videó vételébe, már azért is, hogy a TV müsort is tudjam sztereó hanggal nézni + videó filmek! (házi mozi rendszerre kötve )

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

Vendég

1999 óta vagyok elégedett tulajdonosa egy Panasonic NV-HD642EE típusú hatfejes hifi sztereó videómagnónak.

Egyszer sem volt szervízben.

Egyszer sem hibásodott meg semmilyen formában.

Egyszer sem tett tönkre semmilyen mocskos-szutyok kölcsönzői vagy egyéb elhasználódott videókazettát, pedig ezek természetes ellenségei minden videónak.

Asszem te egy nagyon peches ember lehetsz, ha így sikerült kifognod egy selejtet.

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

A mai Pana videók nem tudom milyenek, de az enyém 1992 óta hibátlan, bár igaz ami igaz egy kondi kiment a tápban 10 év napi használat után. Eh, mondtam, majd 300 ft-ból cseréltem az alkatrészt. Mechanikával, fejjel soha semmi baj nem volt a mai napig. Ha holnap beszarik azt mondom: megérte.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”