Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Nekem lenne egy eladó 600 S3-as hangfalam. Ha érdekel írj privit. 3-4 hónapos lehet. Én háttérnek használtam, most viszont hogy "csak" sztereóm van, porosodik...
- Az "egy" az "egy pár"-at jelent, vagy valóban csak 1 db?
- Feketék?
Amúgy miért tértél vissza sztereóra?
Én pl azért tértem vissza sztereóra, mert sok zenét hallgatok és az sztereó rendszeren sokkal jobb. A filmeknél meg úgy sem az a lényeg, hogy hátulról jön a hellikopter, vagy ha igen akkor már szar a film.
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
B&W hangsugárzók
Nekem lenne egy eladó 600 S3-as hangfalam. Ha érdekel írj privit. 3-4 hónapos lehet. Én háttérnek használtam, most viszont hogy "csak" sztereóm van, porosodik...
- Az "egy" az "egy pár"-at jelent, vagy valóban csak 1 db?
- Feketék?
Amúgy miért tértél vissza sztereóra?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
B&W hangsugárzók
- Andromedius
- Nincs visszaút
B&W hangsugárzók
A régi 600-as S3-as sorozatból árultok még?
Kedves Andromedia,
Sajnos elfogytak már a 600 S3 széria dobozai.
Üdv: Csaba
Kár.
Bíztam benne, hogy talán van még elfekvő készlet.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
B&W hangsugárzók
Kedves Andromedia,
Sajnos elfogytak már a 600 S3 széria dobozai.
- Andromedius
- Nincs visszaút
B&W hangsugárzók
Üdv Mindenkinek!
A honlapunkon olvashatók új infók is a Bowers-ről. Vagy ha feliratkoztok a hirlevelünkre akkor küldünk minden hónapban, az aktualitásokról!
Persze itt is igyekszem válaszolni a kérdésekre!
B&W hangsugárzók
Üdv Mindenkinek!
A honlapunkon olvashatók új infók is a Bowers-ről. Vagy ha feliratkoztok a hirlevelünkre akkor küldünk minden hónapban, az aktualitásokról!
Persze itt is igyekszem válaszolni a kérdésekre!
B&W hangsugárzók
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden fórumozónak, partnerünknek és végül de nem utolsósorban kedves vásárlóinknak!
Tisztelettel: Aymara Kft
HIGH-END.
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
B&W hangsugárzók
Van egy Heed C100 előfokom+a hirdetések (AVX, Hificity) közül választasz hozzá egy Heed végfokot és lesz egy jó erősítőd...
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
- CruisHeR
- Nincs visszaút
- Értékelés: 25
B&W hangsugárzók
Udv minden BW-snek!
Adott egy B&W 602 S2 hangfalpar. Erdeklodnek hogy kinek milyen tapasztalatai vannak azzal kapcsolatban hogy miylen erositokkel erzi jol magat?
En eddig Nad 3020al, BEAG APX100 al es AE211el hasznaltam, de a kozeljovoben szeretnek valami komolyabba beruhazni, es ezert erdekelnenek a velemenyek.
Johet tranyos ill csoves is, egyenlore meg nemneztem ki semmi konkretat...
A tippeket elore is koszi
B&W hangsugárzók
Szóval amikor vettem sokka fiatalabb voltam mint most, még középiskolás. Akkor csak az számított, hogy legyen basszus rendesen és kíméletlen:-) Megvettem a BEAG-ot, és egy próba során elkezdtem szép lassan feltekerni a hangerőt, és mint egy jó benznines spotkocsi a nagyobb fordulaton, egyre erősebb lett, egyáltalán nem fogyott el az erő az alsó tartományból. Aztán elkezdtem tekerni a mély hangszínt egyre feljebb egészen maxra, másképp nem tudom leírni, de brutális energiákat mozgatott meg. több mint fél hangerő a bass maxon és nem kopogóssá vált a mély, hanem áradt az izmos mélyenergia. Építettem hozzá a mélyládát Somogyi féle hangsugárzókból. Összekötöttem egy másik erősítővel, erről csak a mély ment egy aktív hangváltóval. Nem akarok hazudni, de csukott ajtóknál a másik szobában remegett a fogantyú a szekrányajtón, a mélyláda fölötti asztalon meg megugrott a Cd játszó.
Jó hogy nem ment tönkre az Orion:)
És mi történt azóta? Idősebb lettél és már nem csak a basszus számít?
Egyébként a nad milyen most? Azt olvasom mindenhol hogy sokkal jobb mint az eddigi lap nad erősítők.
Azért barbár nem voltam, ész nélkül sosem csináltam semmit:-) A Somogyi meg műanyag membrános volt, az bírta.
A NAD"Kis" teljesítménye ellenére tényleg jó kis készülék. Szerintem tisztán, szépen szól, az Orinonhoz teljesítményben bőven sok, és van benne tartalék is. Csak néha próbáltam fél hangerőn, de lehet, hogy annak már nem örültek a szomszédok Sajna a többi NAD-ot nem hallottam még.
B&W hangsugárzók
Szóval amikor vettem sokka fiatalabb voltam mint most, még középiskolás. Akkor csak az számított, hogy legyen basszus rendesen és kíméletlen:-) Megvettem a BEAG-ot, és egy próba során elkezdtem szép lassan feltekerni a hangerőt, és mint egy jó benznines spotkocsi a nagyobb fordulaton, egyre erősebb lett, egyáltalán nem fogyott el az erő az alsó tartományból. Aztán elkezdtem tekerni a mély hangszínt egyre feljebb egészen maxra, másképp nem tudom leírni, de brutális energiákat mozgatott meg. több mint fél hangerő a bass maxon és nem kopogóssá vált a mély, hanem áradt az izmos mélyenergia. Építettem hozzá a mélyládát Somogyi féle hangsugárzókból. Összekötöttem egy másik erősítővel, erről csak a mély ment egy aktív hangváltóval. Nem akarok hazudni, de csukott ajtóknál a másik szobában remegett a fogantyú a szekrányajtón, a mélyláda fölötti asztalon meg megugrott a Cd játszó.
Jó hogy nem ment tönkre az Orion:)
És mi történt azóta? Idősebb lettél és már nem csak a basszus számít?
Egyébként a nad milyen most? Azt olvasom mindenhol hogy sokkal jobb mint az eddigi lap nad erősítők.
B&W hangsugárzók
Mi az erősítő?
Nad C315bee. Elötte A 2x20W-os Orion volt, aztán mono Beag (az bitang cucc), meg egy Beko (ez egy rádiós erősítő volt, IC-s végfokkal, elég puhány volt, de megfelelt)
A Beagról tudnék mesélni, ha érdekel.
Mesélj! (akár itt is, úgy se jár itt senki:( )
Szóval amikor vettem sokka fiatalabb voltam mint most, még középiskolás. Akkor csak az számított, hogy legyen basszus rendesen és kíméletlen:-) Megvettem a BEAG-ot, és egy próba során elkezdtem szép lassan feltekerni a hangerőt, és mint egy jó benznines spotkocsi a nagyobb fordulaton, egyre erősebb lett, egyáltalán nem fogyott el az erő az alsó tartományból. Aztán elkezdtem tekerni a mély hangszínt egyre feljebb egészen maxra, másképp nem tudom leírni, de brutális energiákat mozgatott meg. több mint fél hangerő a bass maxon és nem kopogóssá vált a mély, hanem áradt az izmos mélyenergia.
Építettem hozzá a mélyládát Somogyi féle hangsugárzókból. Összekötöttem egy másik erősítővel, erről csak a mély ment egy aktív hangváltóval. Nem akarok hazudni, de csukott ajtóknál a másik szobában remegett a fogantyú a szekrányajtón, a mélyláda fölötti asztalon meg megugrott a Cd játszó.
B&W hangsugárzók
Mi az erősítő?
Nad C315bee. Elötte A 2x20W-os Orion volt, aztán mono Beag (az bitang cucc), meg egy Beko (ez egy rádiós erősítő volt, IC-s végfokkal, elég puhány volt, de megfelelt)
Mesélj! (akár itt is, úgy se jár itt senki:( )
B&W hangsugárzók
Mi az erősítő?
B&W hangsugárzók
]Hát mi az hogy nagyságrendekkel, meg hogy élménydúsabb?
Szándékosan fogalmaztam így, és ezt a hangzás tekintetében kell értelmezni, nem akartam konkrétan utalni, vagy elképzelni a 602 hangját, mivel még sosem hallottam, csak az elégedett tulajok írásait olvastam. Ha tetszik egy dal, természetesen laptop hangszórón is tesztszeni fog. Szóval, akit nem érdekel annyira a hifi világa az nem is válogat annyira, egyszerűen élvezi kedvenc dalait. (Én is szoktam zenét hallgatni a munkahelyemen két kis asztali hangszórón, de azok mégsem hangfalak) Több mint 10 éve használom a HS-t, és volt, hogy némely mai hangfal meghallgatása után még mindig az ő hangzásvilága tetszett jobban ( talám a megszokás). Nemrég vettem új erősítőt hosszú idő után, és úgy gondolom hangzás terén sokkal többet is nyújthatna más hangfalakkal, mint ahogy 10 évvel ezelött is volt olyan hangsugárzó, amit szívesebben hallgattam volna otthon és nem a havernál:-)
Mi az erősítő?
B&W hangsugárzók
]Hát mi az hogy nagyságrendekkel, meg hogy élménydúsabb?
Szándékosan fogalmaztam így, és ezt a hangzás tekintetében kell értelmezni, nem akartam konkrétan utalni, vagy elképzelni a 602 hangját, mivel még sosem hallottam, csak az elégedett tulajok írásait olvastam. Ha tetszik egy dal, természetesen laptop hangszórón is tesztszeni fog. Szóval, akit nem érdekel annyira a hifi világa az nem is válogat annyira, egyszerűen élvezi kedvenc dalait. (Én is szoktam zenét hallgatni a munkahelyemen két kis asztali hangszórón, de azok mégsem hangfalak) Több mint 10 éve használom a HS-t, és volt, hogy némely mai hangfal meghallgatása után még mindig az ő hangzásvilága tetszett jobban ( talám a megszokás). Nemrég vettem új erősítőt hosszú idő után, és úgy gondolom hangzás terén sokkal többet is nyújthatna más hangfalakkal, mint ahogy 10 évvel ezelött is volt olyan hangsugárzó, amit szívesebben hallgattam volna otthon és nem a havernál:-)
B&W hangsugárzók
Gondolom a B&W hasonló körülmények között nagyságrendekkel élménydúsabb zenei produkciót sugározna.
Hát mi az hogy nagyságrendekkel, meg hogy élménydúsabb? Nemrég nélkülöztem pár napig a hangfalaimat és bekötöttem helyette egy Orion HS400ast. És persze nem szólt úgy, de azért a zenéimet úgyanúgy meg tudtam hallgatni és ezzel az orionnal is élveztem a zenét,mert arra figyeltem, nem arra hogyan szól. De persze jobb a 602es, csak nehéz értelmezni az élmánydúsabb szót. Egy zene adhat élményt jóformán laptop hangszóróról is.
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Nekem 19nm a szobám, és jól elvan benne a 602 s3 30Woserősítővel. Nem mondom azt hogy házibulizásra való, de bőven tud olyan hangerőt ami már nem kellemes hosszútávon nekem és a körülöttönk lévőknek sem:)
Köszi a választ! Most, hogy jobban utánanéztem a B&W paramétereinek, és összehasonlítottam a jelenlegi hangfalam méreteivel ( Orion HS288,persze csak méretben lehet öszehasonlítani:-), nagyjából el tudom képzelni, hogy mennyire tölti be a kb 20nm-es teret a 602 s3. Kb. azonos a méret, és hangosságra az Orion is kielégítő. Gondolom a B&W hasonló körülmények között nagyságrendekkel élménydúsabb zenei produkciót sugározna.
Nekem 19nm a szobám, és jól elvan benne a 602 s3 30Woserősítővel. Nem mondom azt hogy házibulizásra való, de bőven tud olyan hangerőt ami már nem kellemes hosszútávon nekem és a körülöttönk lévőknek sem:)
Köszi a választ! Most, hogy jobban utánanéztem a B&W paramétereinek, és összehasonlítottam a jelenlegi hangfalam méreteivel ( Orion HS288,persze csak méretben lehet öszehasonlítani:-), nagyjából el tudom képzelni, hogy mennyire tölti be a kb 20nm-es teret a 602 s3. Kb. azonos a méret, és hangosságra az Orion is kielégítő. Gondolom a B&W hasonló körülmények között nagyságrendekkel élménydúsabb zenei produkciót sugározna.
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Az előző hozzászólásban meghírdetett B&W 602 S3-at érdemes lenne egy 20 nm-es szobában használni? Egy 2X40W-os NAD erősítővel szólna. Vagy nézzek inkább valimivel nagyobb álló hangfalat? Még nem igazán hallgattam polcsugárzókat csak álló dobozokat, de sok jót hallottam erről a típusról.
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Az előző hozzászólásban meghírdetett B&W 602 S3-at érdemes lenne egy 20 nm-es szobában használni? Egy 2X40W-os NAD erősítővel szólna. Vagy nézzek inkább valimivel nagyobb álló hangfalat? Még nem igazán hallgattam polcsugárzókat csak álló dobozokat, de sok jót hallottam erről a típusról.
B&W hangsugárzók
B&W rajongók figyelem!
B&W 602 S3-as hangfalpár fekete színben kifogástalan állapotban 78e forintért eladó.
Tel : 20/953 7033
B&W hangsugárzók
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden fórumozónak, partnerünknek és végül de nem utolsósorban kedves vásárlóinknak!
Tisztelettel: Aymara Kft
B&W hangsugárzók
Itt már tényleg csak a Te füled dönthet!
Alapkarakterben elég közel vannak egymáshoz, úgyhogy ha ez tetszik, nem jársz rosszul egyikkel sem, az biztos. A CM7 talán egy kicsivel kevésbé visszahúzódó alkat.
[8]__[=|=]__[8]
B&W hangsugárzók
Hallottam a 683-t és a 685-t is. Ha jól emlékszek, a Rotel RA 1062 és a CD 1072 volt elé kötve. A 685 testes, nagy, de formátlan, puha textúrájú a basszusa, és hasonlóan lágy, puha, mind a közepe, mind a teteje - gyakorlatilag minden részletet elnyel, csak hogy jó sokáig hallgatható legyen. A basszusa leginkább a CM1-re hasonlított - azt is bekötöttük. Mindkettő a Quad 11L/12L ordenáré hátsójára emlékeztetett, aminek a formátlul felnagyított basszusánál rosszabbat még nem hallottam. Gyorsan meghallgattam egy 601 S3-t is, hogy ez most a hely akusztikája/elektronika - de nem, amint megszólalt a 601 S3, minden visszajött, a pörgős, feszes basszus, az élő, karakteres közép, és a végtelenül részletgazdag teteje, amiért az azóta megizmosodott pénztárcámmal már a 705-ben gondolkozok. A 683 sokkal több basszussal, mint a 685, de alig valamivel formásabb módon szól, - abban a 20nm körüli helységben nem is fért el sehogy az a sok basszus, még szivacsozva se - a közepe viszont érezhetően szebb és részletezőbb. De ettől még az egész hang számomra teljességgel érdektelen és unalmas maradt.
A Jamo Concert 8-at hallottam még vagy 1 éve, akkor a B&W 601 S3 szólt, ugyan ezen a Rotel kombón, és bár nem volt benne az a leheletnyi fémesség, amit a 601 az énekhangokon hozott - azóta gyaníton, hogy az is csak a Rotel erősítő sajátja -, de a teteje számomra természetellenes volt, valami teljesen hiányzott belőle, mintha le lett volna vágva. A 601 magassugárzója viszont mint egy tavaszi fuvallat, úgy ér véget, amitől sokkal hihetőbb lett az összkép. Ha nem nagy helységbe lesz - 20nm-ig - akkor én a 705-t ajánlanám. Ha viszont a nyugisabb zenehallgatás híve vagy, még az is lehet, hogy ez az új 683-as teteszene persze. Amióta ez a széria van, sokkal többet adtak el belőle, mint a 60x-ből, amit gyakran leszóltak, hogy "Nem házimozi hangfalat akarunk venni!". Csak mert kissé közvetlenebb és élőbb a hangkaraktere... Amúgy mind az Annex boltban, mind a Satsystemben közös véleményen voltunk az eladókkal, hogy az új 68x széria "$#@r" a régihez képest.
na!
683 vs cm7 zene jazz-rock-egy kis mozi.
előző "kimeríő" hozzászólásról vélemény???
köszi.
HIGH-END.