Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
Kábelezzünk
Azért az mindenképpen fasza hogy ha a saját lovát nem ismeri valaki de azért megüli
Kábelezzünk
Ahol jonak hallottam, az nem a Merlin wolt, ez tény. Wixont sosem jártam a Merlinben.
oszt amikor én vittem hozzád ksl ezüstöket meg dűledeztél, vagyis kürthy,aki meg merlin
Rew.
Amiko hoztátok azt a kábelt, akko reggel ota folyt a meghallgatás 10 percenként más wolt bedugwa és mire ahhoz a kábelhez értünk mán teljesen fáradt woltam, de télleg jonak hallaccott.
Nem fogod elhinni, de e miatt a hallgatozás miatt döntöttem ugy, h wxek belöle.
Nomost amiröl én bexéltem azt nem 10 percig hallgattam, hanem hoxxu heteken át. Egy xowal sem mondtam, h nem wolt jo. Azt mondtam, h nem hozta azt az eredményt, amit elwártam wolna az árához képest.
Erröl most mié köll witatkozni, eccerüen nem értem.
Kürty lehet, h most merlin, de akko csak ott dolizott. Ilyet meg tok az ismeröseim-barátaim közt minimum hármat rajta kiwül. Oxt?
Kábelezzünk
Megkérdeztem Schetl Lacit, aki azt mondta, hogy közös a földpont.Amúgy nem irkáltam volna
Akko ezt tisztázom wele, mert én is megkérdeztem épp ma. Erre irtam be a wálaxom.
Télleg.
Kábelezzünk
Ahol jonak hallottam, az nem a Merlin wolt, ez tény. Wixont sosem jártam a Merlinben.
oszt amikor én vittem hozzád ksl ezüstöket meg dűledeztél, vagyis kürthy,aki meg merlin
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
A Kondo ezüstök pedig igen jók, csak kezelni kell tudni őket, amire még a Merlinben sem képesek.
EAR,
néked van valami kissebségi komplexed? rövid? nix buxa?
mit lehet egy dróüton kezelni? bekötöd és kész... szerintem,de lehet van még valami titka. kétszer meg kell pörgetni a fejed fölött,majd azt mondani "hujjj" és gyorsan bedugni, csak balkézzel.
te tényleg hűlye vagy :
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5227
Kábelezzünk
Megkérdeztem Schetl Lacit, aki azt mondta, hogy közös a földpont.
Amúgy nem irkáltam volna
Kábelezzünk
Másik, h miko itt woltál eccer nálam és be wolt kötwe a KSL is és a MIG is egymás mellett a LINN IKEMI CD játékosba, oszt az elöfokon ide-oda wáltásra sem tudtál különbséget felfedezni a két drot közt. Ezért aztán azt állitom, h nincs is, hix a nagy mágus rewox nem hallotta, pedig a rendxer elég jo wolt.
Az idézet nem véletlen: a pengeváltásból olyan derül ki, amit két ilyen nagy tapasztalatú audiofültől azért nem vártam.
Előerősitővel váltogatták az interconnect kábeleket!
Amelyeknek a földje (minusz ág) a készülékben belül folyamatosan össze volt kötve! Azaz a két drót földje p á r h u z a m o s a n volt kötve, azaz egyik állás sem reprezentálta egyik drótot sem!
Csak olyan előfokkal lehet ilyen ab tesztet korrekten megcsinálni, ahol a bemenetválasztó a földet is megszakitja, nemcsak a melegpontokat. A szóbanforgó előfok meg nem ilyen volt. Megjegyzem, elég ritka az ilyen előfok, de létezik.
Kedwes Fülelek téwedsz.
A mi elöfokunkban igy müxik, ahogy irod. Ez egy ritka kiwétel.
Kábelezzünk
A Kondo ezüstök pedig igen jók, csak kezelni kell tudni őket, amire még a Merlinben sem képesek.
Bocsi, de nem xidtam a Kondo ezüstöt. Azt irtam, h nem hozta azt, amit wártam töle.
Hallottam már máshol, ahol wixont nagyon jo wolt.
Lehetett ez attol, h az akkori rendxerem nem xerette. Akármi.
A mostaniwal nem tom kiproxálni, mert nix már ilyen a birtokomban.
Az, h hol mire képesek, ezt nem tisztem eldönteni.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5227
Kábelezzünk
Másik, h miko itt woltál eccer nálam és be wolt kötwe a KSL is és a MIG is egymás mellett a LINN IKEMI CD játékosba, oszt az elöfokon ide-oda wáltásra sem tudtál különbséget felfedezni a két drot közt. Ezért aztán azt állitom, h nincs is, hix a nagy mágus rewox nem hallotta, pedig a rendxer elég jo wolt.
Az idézet nem véletlen: a pengeváltásból olyan derül ki, amit két ilyen nagy tapasztalatú audiofültől azért nem vártam.
Előerősitővel váltogatták az interconnect kábeleket!
Amelyeknek a földje (minusz ág) a készülékben belül folyamatosan össze volt kötve! Azaz a két drót földje p á r h u z a m o s a n volt kötve, azaz egyik állás sem reprezentálta egyik drótot sem!
Csak olyan előfokkal lehet ilyen ab tesztet korrekten megcsinálni, ahol a bemenetválasztó a földet is megszakitja, nemcsak a melegpontokat. A szóbanforgó előfok meg nem ilyen volt. Megjegyzem, elég ritka az ilyen előfok, de létezik.
Kábelezzünk
de már a nagyágyúk közé sorolja az analóg történelem.
Népxerüség????
Ruzsa Ibolya is az. Söt még a whiszkis is az wolt...
Nem a népxerüségtöl lex jo wmi.
Nagyágyu meg föleg nem.
attól nagyágyú valami, hogy jó. persze van jobb, ez nem kérdéses. legjobbnak a hülye kiáltana ki egy tt3supert, hisz már eleve házon belül a saját szériájában még követte a TT3 0.5reference és a TT3reference. csak ezek érdekes magasságok és ami esetleg valakinek csak egy jó lemezjátszó, az valakinek,aki 300kiló körül szán rá, maga a menyország
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
de már a nagyágyúk közé sorolja az analóg történelem.
Népxerüség????
Ruzsa Ibolya is az. Söt még a whiszkis is az wolt...
Nem a népxerüségtöl lex jo wmi.
Nagyágyu meg föleg nem.
Kábelezzünk
Békejobb, mert megbántad kirohanásod és ennyi?
ne képzlej bele semmi ilyet. egyszerűen Schetl Laci elképzelése erősen hajaz a merlin féle hangkép megetremtéséhez. De ezt már akkor megállapítottam, amikor még közelébe se voltál a Sonidonak, AQ1 meg, persze hol lett volna. Már akkor sokat beszélgettem Lacival, lévén már akkor ösmertem a Furuyama flat sugárzót és Lacit érdekelte a téma.
ilyen bocs,meg hasonlóról ne is álmodozz(nyúl meg a vadászpuska. persze tőlem nem kell bocsánatot kérni, nem sértettél meg, csak "kiakadtam" a nemtudáson) egyszerűen nem értesz hozzá kellőképpen,ezt már ott is elmeséltem. maradjunk annyiban, hogy annak idején tized és századmiliméter pontosan kellett kézzel dolgozni, de így se tekinteném magam nagy mechanikai zseninek, de annyi rálátásom bőven van,mint neked. Az, hogy 3motor miként rángat szerinted, vagy sem, nem érdekes,mert sikerült megoldani több cégnek, hogy jól fusson együtt és hála égnek azért sikerült nem egy olyan lemezjátszót kreálnia már a történelemnek,ami esetleg -még ha 3motoros is- azért csak meg tud szólalni. Még lehet jobban is,mint a Tied. De szard le, mert alapvetően már kezd nem érdekes lenni ez a TT3 ügy és nem engem néznek hülyének miatta. egyik vevőjelölt úgy jellemezte azt a gépet, hogy: "ilyen egyszer jön szembe az életben". most keresgéli is hirtelene a rávalót és attól "retteg" ,hogy az angliába kijutott híre alapján meg ne előzze az a tag,aki éppen egy DAC ügylet kapcsán került közelébe a gyalunak. Félreraktam neki darabig
bigi, tudni kell helyükön kezelni a dolgokat. vannak tőled okosabbak(ezt csak így szokták mondani), többet látottak. ezt el kell fogadni és azt is, hogy egy AudioNote TT3super nem a világ teteje, de már a nagyágyúk közé sorolja az analóg történelem. Kívánok a termékeidnek hasonló népszerűséget... majd, egyszer
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
Bár a hangkép erősen kezdett afféle belépő merlin audiosra konvergálódni felétek az utóbbi időben
No ez most mi?
Békejobb, mert megbántad kirohanásod és ennyi?
Legalább irjál egy bocsot, meg olyat, h nem értex a mechanikához és lehet, h nekem wan igazam, de xerinted a TT3 az über, mert csak és különben is ti forgalmazzátok.
Me azt el tom fogadni, de ménem azzal kezdted?
De látom, h mégsem békejobb, hix a nyelwed nyujtogatod, mert überallesz Kondo san minden AN-ek atyja.
No maj keresek neked walamit, csak hogy tudd mit howa köll tenni.
Ewakultkám.
Kábelezzünk
szal MIG. amire emléxem ebből a mig drótból (bár alapvetően nem e miatt mentem én oda -erősítő felmérése nagyvonalakban) nem rosz drót, vagyis túlzottan nem éreztem,hogy zavarna(hangfalkanóc, bár a kissé kétoldalas megszólalás és az erősen sztereószékbe való ülés kényszere máig nemtom minek a folyománya volt. lehet doboz, de ilyet drótok is okoznak előszeretettel )
Xal a hangfaldrottol wolt kétoldalas és nem a Linn, wagy Naim CD-töl illetwe az A osztályu elö-wégfoktol egy tök idegen rendxerben, tök idegen lehallgato helyiségben 100literes studio monitorokat hallgatwa közeltérböl..?
Na menj má wazze...
ps. Azota Mellorn hangfalkábelem wan, amiota lecseréltem a 2.2-es Thielt, a 2.4-re. Annak meg már jo ideje.
Az IC-k woltak MIG és wolt még egy pár KSL is, amit azota Györben adtam el.
nu, öntsük azt a vizet így memóriából és jelzem, nem bocsájtkoztam megállapításokba, lévén egy tök idegen rendszerben, tök idegen helyen, alapvetően csak egy erősítő hangkarakterére voltam kiváncsi, meg egy kis duma,stb... nagyon távol állt látogatásom céljától bárminek is az analizálása. és persze azt se tudom megállapítani, milyen drót van bekötve, mert nem tudom, mi az a -ha jól meléxem- okkeres-sárgás hangfaldrót, de a kérdésemre a válasz a MIG volt. IC volt a CD-hez egy KSL és az analoghoz valami kék rettenet. az elő végfok között nem tudom mi volt. lehetett akár mig is, erre nem emléxem.
A rendszer a Linn CD-vel hozta nekem a maximumát. ekkor kellemesen hallgatható volt és nem fárasztott, de lehetett venni az adást,azaz mi történik. Alapvetően élt, bár kissé lassúnak éreztem,de ez egyértelműen a Linn számlájárea íródott, mert a Naim CD-vel megjött a lendülete(csak -ott, akkor- más meg elment). Az analóg, lehet a "kék" csodadrótnak köszönhetően nem tetszett(ugyanez a lemezjátszó a mellorn installjában nem volt bántó). mindig mondtam, hogy az egész hifi lelke a jó drót!!! majd rájön egyszer mindenki!
nu, ez a linnes felépítés alapvetően tehát hallgatható volt és meg is dícsértem az erősítőt, hogy szerintem abszolút jó utat követ(azért azt elég könnyű kiszúrni, hogy egy erősítő egy rendszerben milyen karakterrel járul hozzá a produkcióhoz). Ettől eltekintve a rendszer egyik sarkallatos problémája volt, hogy a pontos szeterószékből kiülve kétoldalassá vált a produkció. Hogy mi okozta? Nem tudom. Ha az én rendszerem lett volna, nekiállok és megkeresem. nekem elsőre a drót gyanús ilyenkor, másodjára a doboz. alapvetően a nagy hangsugárzóra nem igazán lehet hivatkozni, mert az a tetőtér igen tágas és legalább 4-5méterről hallgattuk. De az én jóval nagyobb Avanatgarde tölcséreimet is lehet akár 1,5-2méterről is hallgatni, nem válik kétoldalassá. Persze ilyen közelről azért direktebb tud lenni, de alapvetően a szteró tér megmarad(ki hinné egy ilyen, első ránézésre irányított sugárzóról.)
alapvetően egy linn CD-t kizárok a kétoldlas buliból. Naimot is. Ezektől csúnya lenne, főleg 1-2millió környékén,amikor a mezei sztereó hangképet egy 30ezres dimarson DVD-író is tudja, max nem kellő minőségben. Innen a problémás rendszerösszetevő megállapításának lehetőségét átengedem. van tippem, de ne az én fejem fájjon miatta
És mielőtt csak picikét is félremenne, ez nem kötekedés. Én a TT3 ügyet lezártnak tekintem. De az igazságnak sok oldala van és alapvetően igyekeztem objektív maradni, ergo hangzásbéli eltérő preferenciákkal nem manipulálok. Bár a hangkép erősen kezdett afféle belépő merlin audiosra konvergálódni felétek az utóbbi időben
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
szal MIG. amire emléxem ebből a mig drótból (bár alapvetően nem e miatt mentem én oda -erősítő felmérése nagyvonalakban) nem rosz drót, vagyis túlzottan nem éreztem,hogy zavarna(hangfalkanóc, bár a kissé kétoldalas megszólalás és az erősen sztereószékbe való ülés kényszere máig nemtom minek a folyománya volt. lehet doboz, de ilyet drótok is okoznak előszeretettel )
Xal a hangfaldrottol wolt kétoldalas és nem a Linn, wagy Naim CD-töl illetwe az A osztályu elö-wégfoktol egy tök idegen rendxerben, tök idegen lehallgato helyiségben 100literes studio monitorokat hallgatwa közeltérböl..?
Na menj má wazze...
ps. Azota Mellorn hangfalkábelem wan, amiota lecseréltem a 2.2-es Thielt, a 2.4-re. Annak meg már jo ideje.
Az IC-k woltak MIG és wolt még egy pár KSL is, amit azota Györben adtam el.
Kábelezzünk
nu, közben volt dolgom...
szal MIG. amire emléxem ebből a mig drótból (bár alapvetően nem e miatt mentem én oda -erősítő felmérése nagyvonalakban) nem rosz drót, vagyis túlzottan nem éreztem,hogy zavarna(hangfalkanóc, bár a kissé kétoldalas megszólalás és az erősen sztereószékbe való ülés kényszere máig nemtom minek a folyománya volt. lehet doboz, de ilyet drótok is okoznak előszeretettel ) és talán 2ezer volt akkor métere. szal azt jobban éri,mint sok ártársa. DE!!! bárkitől szivesen veszem,ha vesz egyet, elhozza és bekötjük a KSL helyére. Akkor pont kerülhet ennek a dolognak a végére. Azért a KSL-nek ezer pozitív tulajdonsága van,ami miután mindenapossá válik, nem tűnik föl, de ha elveszik, baj van. Sajna ezt a felületes szemlélő nem feltétlenül érzékeli azonnal, lévén "ha nem tudod, nem fáj", azaz egy ksl kábelrendszer homogenitása, komplexitása sok hifistának idegen értékmérő és kevésbé tulajdonít neki jelentőséget. Ezért vagy hasonló okok folytán van az, hogy esetleg valaki egy "tompább" rendszert hall zeneinek, összefogottabnak és elméletileg jobb "hifivel" szemben. lásd sávhatároltabb szélessávúak esete ,ahol a zene komplexitása, eszköztelensége elviszi a pálmát.
tehát avantgarde mikroszkópjaim örömmel várják a mig drótokat. postán is fogadom és megírom a történteket. de lehet odaadom Kökénynek, hogy tesztelje le Ő. asszem neki is KSL van a CD és az előfok között.
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
ne csúsztass bigi mágus
kötöztük is a linn CD-t. kicseréltük Naim-ra és CSAK a KSL volt bekötve! keversz valakivel. de arra emléxem, hogy a hangfalkanóc a MIG volt.
nem emléxel, bekötöttük a nagy naim CD és nem akart elindulni, mert a távja behülyült... vagyis a DVD távja elkapcsolta a kimenetet, vagy mi volt és koscsó feri segített megoldani telefonon.
de nem érdekes. majd én is írok ilyet:
emléxel,mikor nálad voltam? bekötöttem egy Zu dobozt, csak nem vetted észre és odáig voltál,meg vissza. oszt nem tudtad megkülönböztetni az ATC-t a Zu-tól
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
wan elado MIG drotom xerelwe két pár sztereo átjátszo és 2x2,5m hangfal is.Ez is jo drot. A KSL rézzel wan kb egy xinten.
bigi, miért jó neked, ha elhiteteted egy "hüjével", hogy kondo drótja lesz 2ezerért? persze tudom én,hogy háttérbe,személyesen ez még jobban meg van filozofálva,de ez előbb-utóbb visszaüt.
a nagy lé és az igazi népszerűség hosszú idő alatt köszön be. néha egész értelmesen kommunikálsz, de úgy látom mostanába megint előbújt a nagyördög. csapnak össze a felhők,vagy mifene? amoda is hülye vagy vazz, hogy nekiálsz fikázni egy AN TT3S-t? bölcs ember max annyit tesz oda,hogy harmadáron nagy biznisz vagy hallgat...
persze tudom, Te próbáltad és a "mig" még jobb is mint a kondo. elfogadom az állspontod és nem vitázom vele. jó drótot mindenkinek.
Te rew.
Nem én drotom, már ilyet nem lehet xerezni sehun. Értsd ahogy akarod, de télleg NINCS TÖBB! WÉGE.
Az meg hogy most mit mondsz az azért nem érdekes, mert a mult héten woltál olyan kedwes és felrugtál egy régi barátságot csak azért, mert nem egyezett a wéleményem a tiéddel egy köcsög gyalunak a megitélésében...
Ja és nem kétezer az ára. Fele annyi, mint a Kondo KSL, az wixont marketingolwa wan az egéx wilágon nem kewés pizé, ebböl meg nix több, csak ez a pár méter. Tehát akár milliokért is kinálhatná az eladoja, akkor se lehetne egy xawad sem.
Oxt különben nem az xámit, h mi mennyibe kerü, hanem, h az egyénnek mi xol jobban.
Xerintem.
Kábelezzünk
wan elado MIG drotom xerelwe két pár sztereo átjátszo és 2x2,5m hangfal is.Ez is jo drot. A KSL rézzel wan kb egy xinten.
bigi, miért jó neked, ha elhiteteted egy "hüjével", hogy kondo drótja lesz 2ezerért? persze tudom én,hogy háttérbe,személyesen ez még jobban meg van filozofálva,de ez előbb-utóbb visszaüt.
a nagy lé és az igazi népszerűség hosszú idő alatt köszön be. néha egész értelmesen kommunikálsz, de úgy látom mostanába megint előbújt a nagyördög. csapnak össze a felhők,vagy mifene? amoda is hülye vagy vazz, hogy nekiálsz fikázni egy AN TT3S-t? bölcs ember max annyit tesz oda,hogy harmadáron nagy biznisz vagy hallgat...
persze tudom, Te próbáltad és a "mig" még jobb is mint a kondo. elfogadom az állspontod és nem vitázom vele. jó drótot mindenkinek.
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
Beleszóltam a nagyok játékába, ezért beszóltak, na szépen vagyunk...
Dilis.
Axittem, h Arzachel IC-it ajánlod.
Bocsi.
Különben télleg pár xáz forint ez a tüzállo, és ebböl nyugodtan wehecc mondjuk 2x2,5 m-t. Ha nem jönne be neked, nix gond. Töled átweszem ha a xámla a mi newünkre xol.
Maj behozod alkalom adtán. Ok?
Kábelezzünk
Meghát ne adj Isten, jobb lenne a most használtnál, akkor abból lesz hálózati de remélem ez nem következik be, mert akkor egy elég drága hosszabítóm lesz
Kábelezzünk
Nem lesz kidobott pénz ha nem is válik be, mert úgyis kellene egy-két hosszabbító, amit amúgyis egyeres drótból szoktam csinálni (nem szeretem a sodrott kábelt), igaz a PC-hez kellene amit zenehallgatásra nem én használok, de a kínai elosztótól csak jobb lehet a tűzálló drót
Kábelezzünk
Kimber,
Köszi a tippet, de van jó hangszórókábelem, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy amit Bigi ajánl az milyen ehhez képest, majd veszek belőle és kiderül.
Köszi Bigi
Minimum két hetet kell járatni!
Kábelezzünk
Kimber,
Köszi a tippet, de van jó hangszórókábelem, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy amit Bigi ajánl az milyen ehhez képest, majd veszek belőle és kiderül.
Köszi Bigi