Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Amstar ADV 911X (mediamarkt)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali mindenkinek!

Az Amstar dzsunka csodagépezet nálam a következő lemezeket komázta:

DVD-R: Maxell (típus: MXL RG01 (kerámia tetejű, ill. fényes, vagy zöld színű - szerintem ez a legjobb). Ritek-kel, vagy Princo-val elindult de nem ment túl sokáig, a track-eket nem bírta megtalálni, kerreget kattogott, inkább kikapcsoltam...

DVD-RW: TDK (típus: TDK501saku]3)

Sok sikert!

[Conan]

Pepe33
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Pepe33 »

nekem korábban MBO volt az tudta a feliratot SVCD-nél 4-et lehetett választani.

Az SVCD help.comon van SVC DEMO amin vannak felirtok is aki akarja azzal tesztelheti.

Ami az MP3-at illeti nekem nem csak a VBR-el van gond hanem a CBR 192-vel is de érdeke smondon csak a dobolos részeknél olyan mint amikor ugrik a CD lemez. Általaában ugye a számok kezdete és vége ....

Ja amugy a DVDRW- t csak néha ismeri meg , de a rajta lévő MPEG ek lejátszása másr nem sikerült neki.......
Lehet ha szabvány DVD VIDEO lett volna rajta akkor ment volna .......

Carnivoor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Carnivoor »

Ez a svcd+felirat gondod nem teljesen tiszta számomra.Vcd-nél és svcd-nél a felirat a kép része,nem?Nincs külön felirat fájl amivel gondjai lehetnének.Más lejátszóban müködtek a problémás filmek?
Ez így nem teljesen igaz. Lehet a képbe kódolni is permanensen, de az SVCD-nél már elméletileg lehetséges (max 4) kapcsolható felirat használata is. Na ezekkel szoktak problémák lenni...

Carnivoor honlapja (fényképek)

DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR

Vendég

Elnézést valoban ADV811x a helyes név.  
további tabasztalat :
- SVCD nem kezeli a feliratokat
- MINIDVD -t nem ismeri fel
- .VOB filokat nem játsza le   ( mint az MPEGek, csak azt lejátsta )
- MP3 lejátszásnál sok hiba  ( mintha ugrana cd, elsősorban dobolós részeknél jellemző )

másoknál mi a helyzet ?  vagy csak az enyém rossz ?  ( MP3-nál )

Nálam teljesen oké az mp3 lejátszás.A svcd+felirat gondot nem tapasztaltam.Bár igaz,csak egy ilyen lemezt próbáltam.

Egyébként igaza van "Simon Templar"-nak.Az árát tökéletesen megéri.

igy van 15öt megért, de lehet hogy az MP3-akkal van a gond mert nem mindegyiknél csinálja ( amugy 192 kb/sec) de a winamp minden gond nélkül lejátsza. Holnap tesztelem DVDRW-vel, remélem viszi majd.
Egyébként engem akkor is zavar az MP3 lejáttszási gond......
Lehet hogy A Brother 9001 -et kellett volna választanom ....

Az elöbb ebszéltem egy ismerösömmel az MM-böl.Sajnos a vbr-s mp3-kat nem kezeli rendesen a lejátszó.
Ez a svcd+felirat gondod nem teljesen tiszta számomra.Vcd-nél és svcd-nél a felirat a kép része,nem?Nincs külön felirat fájl amivel gondjai lehetnének.Más lejátszóban müködtek a problémás filmek?

Pepe33

további tabasztalat :
- .VOB filokat nem játsza le   ( mint az MPEGek, csak azt lejátsta )
- MP3 lejátszásnál sok hiba  ( mintha ugrana cd, elsősorban dobolós részeknél jellemző )

másoknál mi a helyzet ?  vagy csak az enyém rossz ?  ( MP3-nál )

Nálam teljesen oké az mp3 lejátszás.A svcd+felirat gondot nem tapasztaltam.Bár igaz,csak egy ilyen lemezt próbáltam.

igy van 15öt megért, de lehet hogy az MP3-akkal van a gond mert nem mindegyiknél csinálja ( amugy 192 kb/sec) de a winamp minden gond nélkül lejátsza. Holnap tesztelem DVDRW-vel, remélem viszi majd.
Egyébként engem akkor is zavar az MP3 lejáttszási gond......
Lehet hogy A Brother 9001 -et kellett volna választanom ....

karlos

Hozzászólás Szerző: karlos »

további tabasztalat :
- .VOB filokat nem játsza le ( mint az MPEGek, csak azt lejátsta )
- MP3 lejátszásnál sok hiba ( mintha ugrana cd, elsősorban dobolós részeknél jellemző )

másoknál mi a helyzet ? vagy csak az enyém rossz ? ( MP3-nál )

Vendég

további tabasztalat :
- MP3 lejátszásnál sok hiba ( mintha ugrana cd, elsősorban dobolós részeknél jellemző )

15 ezerért két jobb filmet sem kapsz. Mégis mit vártál ennyi pénzért? Örülj neki, hogy megy.

Pepe33

további tabasztalat :

karlos

Hozzászólás Szerző: karlos »

A Mediamarkatban leltem eme csodára. Csak azért vettem meg mert jónak tünt az ára ( 14999FT )Volt még Clatronic, Brothers, ugyanezen árban.

A készülékről annyit, eddig mindent lejátszott (CD,SVCD,MPEG,JPEG,MP3,DVD) mp3 lejátszásnál néhány számnál küszlödik egy kicsit , mintha akadna, MP3-nál nincs ID3 kezelés és hosszúfilenvek sem, valamint nem lehet beletkerni sem .....

Van rajta analog 5.1 kimenet is, koax digit, meg optical, scarton keresztül RGB is, S-video, composit, stereo audio TV-hez külön.

Várom mások tapasztalatait is.
Sajnos irott DVD-val, és ujrairottal nem volt alkalmam kiprobálni.

Sziasztok!

Én is vettem pár hete egy ilyen "csodát".Bár lehet,hogy nem ugyanarról beszélünk, mert az enyém ADV-811x.Mindenfélével lemezzel kipróbáltam /vdc,svdc,mp3,dvd-r..stb/.És minden tökéletesen ment.

Pepe33

A Mediamarkatban leltem eme csodára. Csak azért vettem meg mert jónak tünt az ára ( 14999FT )
Volt még Clatronic, Brothers, ugyanezen árban.

A készülékről annyit, eddig mindent lejátszott (CD,SVCD,MPEG,JPEG,MP3,DVD) mp3 lejátszásnál néhány számnál küszlödik egy kicsit , mintha akadna, MP3-nál nincs ID3 kezelés és hosszúfilenvek sem, valamint nem lehet beletkerni sem .....

Van rajta analog 5.1 kimenet is, koax digit, meg optical, scarton keresztül RGB is, S-video, composit, stereo audio TV-hez külön.

Várom mások tapasztalatait is.
Sajnos irott DVD-val, és ujrairottal nem volt alkalmam kiprobálni.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”