Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Jobban tetszik a lupus+bubo párosnál és már megvettem és a lupus+bubot eladtam.

ez pc-hez való?
mennyibe kerül? privátban is jöhet, ha...

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Milyen hogy jött be? Evvel váltottad ki a lupust és a bubot is? Vagy csak próbára van nálad?
Jobban tetszik a lupus+bubo párosnál és már megvettem és a lupus+bubot eladtam.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: tsc »

mindegy ilyenek a szökék !

Képet az asszonyról is!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Első körben nagyon pozitív a tapasztalat vele, mondhatjuk úgy is, jó hogy ültem és nem álltam.
Szerintem nagyon rossz hangja van a Pio erősítőknek. Denon 1705-ömet jobb volt hallgatni.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Hozzászólás Szerző: csövi »

tc konnekt 8 back
Milyen hogy jött be? Evvel váltottad ki a lupust és a bubot is? Vagy csak próbára van nálad?
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

armcore
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: armcore »

Én tök megvagyok vele elégedve nincs semmi bajom vele de viszont az asszony kinem álhatja és nem tudja megmondani miért..mindegy ilyenek a szökék !

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

tc konnekt 8 back

TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

tc konnekt 8 front

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

tc konnekt 8

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

sajnos nem

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Nagyobb képet nem találtál?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Megjött az "új" szerzeményem.
Majd készítek saját fotót kivülről és belülről is.
Első körben nagyon pozitív a tapasztalat vele, mondhatjuk úgy is, jó hogy ültem és nem álltam.
Tudom kövezzetek meg, rendes hangfalszett kéne hozzá és nem sal.
Igazatok van de arra most nics keret majd gyűjtök rá.
Addig is itt egy netes fotó.

Természetesen ami az első lesz az az hogy le lesz mérve a teljesítménye 5 és 7 csatornán egyszerre.
Mert én már csak ilyen vagyok.

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: -3

Hozzászólás Szerző: HagaNRG »

Az én kis cuccaim...
Nagyon ízlése összeállítás Freeduck, egyszer én is így fogok kinézni szobailag!
Gratula, de a többieknek is, minden zsír!

Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295

Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt

Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG

Vendég

Én jól elvoltam vele, de a család diszkvalifikálta, ugyhogy elcseréltem egy Sunwave-re. 
Én is Sunwave-re cseréltem. Egy 3000b-re. Annyi baja van, h nehéz és oda kell nézni, h mit akarsz megnyomni, mert érintőképernyő. A hátérvilágítás über jó, nem gagyi ledek vannak, mindenhol egyformán éles háttérvilágítás. Szerettem. Jelenleg nincs egy darab távirányítóm sem, tehát ha vennék is egy ilyet se tudnék vele mit irányítani. De 12-13 ezer pénzért nem tudok jobbat és ennyit pedig nagyon megér, lehet gizdázni is vele. Akár az új Apple keyboardommal - amire ha éjjel sötétbe rávilágít az LCD fénye, akkor "világít" hehe - és a Razer Pro 1.6 (jégkéken világít scroll és oldalsó világítás) + Pro Pad kombival. És még jók is!

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: tau »

Király vagy  
Rengeteget kerestem megoldásokat, lámpakapcsolásra, meg a projektor (SP4805) teljes áramtalanítására. Ez mindent megod és a 10eur-os szálítás nem is vészes, de 149 eur feletti megrendelés esetén ingyen szállítanak az unióba bárhova...
Így már bizton beszerzek egy harmony-t én is...

Köszi

Igen, énis egy külföldi fórumon akadtam rá véletlenül, de még nemtudom ez lesz-e, sőt lehet mikor majd kellene, már nem is lesz.. mert ahogy látom a pc vezérlésére szolgáló eszközük már nem kapható. Meg Mo.-n azért talán lehet ennél olcsóbb IR-RF bridge-t találni, csak kérdés h mennyire működne. Erről annyit olvastam, h jól működik. De itt az is benne van a pakliban, h sz*rt küldenek és akkor koppan az ember. Szóval csak ésszel..

Vendég

Ja elfexik.. a havernál.
Én jól elvoltam vele, de a család diszkvalifikálta, ugyhogy elcseréltem egy Sunwave-re.

Vendég

Konkrétan ezt néztem ki: http://cms.jbmedia.de/index.php?option= ... &Itemid=35 de ezer másik dolgot is vezérel, szóval még a jövő zenéje.. talán 2ezer hufért szállítanak mo.-ra ha jól rémlik..

Király vagy

Rengeteget kerestem megoldásokat, lámpakapcsolásra, meg a projektor (SP4805) teljes áramtalanítására. Ez mindent megod és a 10eur-os szálítás nem is vészes, de 149 eur feletti megrendelés esetén ingyen szállítanak az unióba bárhova...
Így már bizton beszerzek egy harmony-t én is...

Köszi

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: szobik »

Nekem Harmony 525 van. Macerás volt mindenhez belőni, de amikor kész lettem vele, már könnyen ment a használata. Legalábbis nekem-a nejem látni se bírja, inkább 3 távot használ.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: tau »

és ami majd remélhetőleg a közeljövőben megvalósul, az a spotlámpa vezérlés (fényrő változtatás, stb, abból is rengeteget támogat)...márcsak a spotlámpák hiányoznak meg a satöbbi, de az egy köv project lesz
Ezt hogyan valósítod meg...? Milyen IR vevőt fogsz alkalmazni?

Konkrétan ezt néztem ki: http://cms.jbmedia.de/index.php?option= ... &Itemid=35 de ezer másik dolgot is vezérel, szóval még a jövő zenéje.. talán 2ezer hufért szállítanak mo.-ra ha jól rémlik..

hát én meg imádom.. főleg mióta rájöttem h egy activity-n belül lehet vezérelni mindent, anélkül h váltogatni kellene az eszközök között.. hangerő/csati vezérlés tv felé, alul a gombok a videot vezérlik, plusz fel/le nyilakat ráálítottam az erősítő hangerőszabályzására, lcd képernyőn meg 3-4 oldalon minden extra gomb elfér.. kedvenc tv adók meg a legjobb, sose tudom melyik tv adó hányason van, itt meg csak megkeresem a logót az lcd-n és kész.. és nekem kényelmes használni is, de elhiszem h egyeseknek nemjön be..

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Newman-nek volt ilyenje, de asszem 525 vagy vlmi más tipus..
Addig tetszett is, amíg nem kellett használni. Röviden: utáltam. Azt hiszem a kijelző háttérvilágítást ledek oldják meg, azt hiszem négy. Olyan ez, mint egy Nokia 3310-es. Továbbá lehetetlen volt kezeleni. Nekem. Nem jött be... Lacy-nak viszont fexik.

Pont így voltam vele.Alig vártam,hogy elvigye valaki végre,utáltam.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Vendég

Newman-nek volt ilyenje, de asszem 525 vagy vlmi más tipus..
Addig tetszett is, amíg nem kellett használni. Röviden: utáltam. Azt hiszem a kijelző háttérvilágítást ledek oldják meg, azt hiszem négy. Olyan ez, mint egy Nokia 3310-es. Továbbá lehetetlen volt kezeleni. Nekem. Nem jött be... Lacy-nak viszont fexik.

Vendég

és ami majd remélhetőleg a közeljövőben megvalósul, az a spotlámpa vezérlés (fényrő változtatás, stb, abból is rengeteget támogat)...márcsak a spotlámpák hiányoznak meg a satöbbi, de az egy köv project lesz
Ezt hogyan valósítod meg...? Milyen IR vevőt fogsz alkalmazni?

armcore
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: armcore »

Szega !
Nekem 885 ösöm van kb 1 éve és még mindig tud ujdonságokat mutatni,honap csinálok is róla képet !!

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Lex »

Sony

Üdvözlettel: Lex

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó