Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
köszi a Dark Side infokat!
előbb utóbb szeretném a PF-eket összeszedni...
system
Vinyl - amit hallgatunk
Huh, elég sokszor baktatott át már a szobámon az a bizonyos lovaskocsi...
Nem...én nem vagyok hajlandó 100-200 Eurót kiadni az LP változatért....
aztán tegnap volt szerencsém életemben először belehallgatni, méghozzá egy igen kiemelkedő minőségű rendszeren...
És besz***arás volt...
lehet mégis kell?
Nálam még meg sem hallgattad...
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2685
Vinyl - amit hallgatunk
és hogy szól Dark Side-ból a Yugoton?van 1-2 lemezem ami igen gyengén szól (nálam), de van ami egész jó
Tegnap meghallgattam újfent, hogy hirtelen ekkora hype lett körülötte Összehasonlítani nem tudom, mert nekem csak ez a jugó van, de átlagban elég jól szól. A Time-nál az órák csörömpölése hátborzongató.
http://rateyourmusic.com/label/jugoton/7
http://rateyourmusic.com/release/album/ ... _moon_f17/
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Vinyl - amit hallgatunk
és hogy szól Dark Side-ból a Yugoton?van 1-2 lemezem ami igen gyengén szól (nálam), de van ami egész jó
Tegnap meghallgattam újfent, hogy hirtelen ekkora hype lett körülötte Összehasonlítani nem tudom, mert nekem csak ez a jugó van, de átlagban elég jól szól. A Time-nál az órák csörömpölése hátborzongató.
- dixie-chicken
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
Vannak kiadások(Jugoton) amik jók,vannak olyanok amelyek gyengék(dettó RTB),a Dark side nekem Dum-Dum India kiadásban van meg elötte volt egy vlmilyen GB kiadás,nagyon "döglött" hangja volt.
HG sztem jó véleményezte TDSOTM Jugoton/SQ kiadásban
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Vinyl - amit hallgatunk
és hogy szól Dark Side-ból a Yugoton?
van 1-2 lemezem ami igen gyengén szól (nálam), de van ami egész jó
system
- dixie-chicken
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
"Cserébe" Jethro Tull "Thick as a brick" GB newspaper kiadásban érdekel ,20GBP-ig mehetsz
Feljegyeztem a noteszembe
SQ/Jugoton jelzésű Dark side volt még nem olyam régen "Lacibácsi lemezboltjában"..2-3E Ft ért,nem látszottak rajta mosás nyomai,lehet hogy van még most is..
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Vinyl - amit hallgatunk
No meg sokáig úgy gondoltam, hogy az Amused to Death már megvan CD-n, láttam élőben 2x is, annak DVD-n megjelent koncertfilmje is megvan, gyakorlatilag szarrá hallgattam a lemezt, és számomra már inkább egy alapmű, amit kényesen védek a médiatáramban, de csak akkor veszek elő, ha ismerős feljön, és nem hiszi el, hogy 2 hangfalból is lehet 360 fokos surroundot kivarázsolni.
Huh, elég sokszor baktatott át már a szobámon az a bizonyos lovaskocsi...
Nem...én nem vagyok hajlandó 100-200 Eurót kiadni az LP változatért....
aztán tegnap volt szerencsém életemben először belehallgatni, méghozzá egy igen kiemelkedő minőségű rendszeren...
És besz***arás volt...
lehet mégis kell?
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
- dominique29
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
"30th Anniversary angol kiadásban"Ez még elérhető a Vinilcenternél. Akit érdekel, ne sajnálja rá a pénzt, mert megéri az árát még ennyiért is (a HMV-nél és az Amazonnál 25 font +pk).
Most már nekem is illene beszereznem egy DSOTM-t
Filózok a Vinylcenterben található verzión. Hmm, lehet inkább megvárom a Londoni utamat, és ha ott nem, akkor majd megrendelem itthon
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
- dominique29
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
"Cserébe" Jethro Tull "Thick as a brick" GB newspaper kiadásban érdekel ,20GBP-ig mehetsz
Feljegyeztem a noteszembe
Vinyl - amit hallgatunk
.... Nem rossz, ahogy látom, ez az eredeti angol nyomás. Itt az én blue triangle változatom: első japán nyomás, Odeon EOP 80778.
Ez meg csak a kontraszt kedvéért
(nem tudtam lefényképezni a kis logót, de az azt mondja, hogy ez biza quadro lemez)
Ha nem tévedek, ezt a jugó quadro lemezt emlegette korábban H.G. mint kedvencét.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- dixie-chicken
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
szervezzünk bécsi beszerzőkörutat!
(bár igazából Londonba kellene kiugrani, de nem hiszem h jó ötlet lenne poggyászként feladni a korongokat a repülön)
Én nemsokára megyek ki Londonba. Szerencsére az LP szépen elfér a megengedett méretű kézipoggyászban is
Kinek mit hozzak?
Ja,elfelejtettem leirni ha kimész nézz körül még Notting Hill Gate metróállomás környékén is..van 3-4 lemezbolt a környéken..amit máshol 30-40GBP re taksálnak,itt megtalálhatod esetleg 8-12GBP-ért
Vinyl - amit hallgatunk
.... Nem rossz, ahogy látom, ez az eredeti angol nyomás. Itt az én blue triangle változatom: első japán nyomás, Odeon EOP 80778.
Ez meg csak a kontraszt kedvéért
(nem tudtam lefényképezni a kis logót, de az azt mondja, hogy ez biza quadro lemez)
Vinyl - amit hallgatunk
A Dark Side első angol kiadását szerintem a fekete belső tasak alapján lehet megkülönböztetni a 2.-3. kiadástól.
Szerintem ennél egyszerűbb módszer az, hogy az első angol nyomásnál a lemez címkéjén teljesen befestett világoskék háromszög van (Label: Black Harvest label with solid light blue triangle (prism)), míg a későbbi nyomások esetében ha van egyáltalán kék háromszög a címkén, annak csak a kontúrjai vannak megrajzolva (Black Harvest label with blue outline prism).
Igen, így néz ki egy valamivel későbbi:
http://cgi.ebay.co.uk/Pink-floyd-Dark-s ... dZViewItem
"nem hiszem h jó ötlet lenne poggyászként feladni a korongokat a repülön)"
Komoly amerikai kereskedők is gyakran vásárolnak (vásároltak?) így. Megfelelő bőröndöket telepakolnak és viszik haza.
- dominique29
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
hát elég hosszú listám lennede nekem maga a "vadászat" is élmény lenne...
remlém én is, hogy az lesz
Vinyl - amit hallgatunk
hát elég hosszú listám lenne
de nekem maga a "vadászat" is élmény lenne...
system
- dominique29
- V.I.P.
Vinyl - amit hallgatunk
(bár igazából Londonba kellene kiugrani, de nem hiszem h jó ötlet lenne poggyászként feladni a korongokat a repülön)
Én nemsokára megyek ki Londonba. Szerencsére az LP szépen elfér a megengedett méretű kézipoggyászban is
Kinek mit hozzak?
Vinyl - amit hallgatunk
A Dark Side első angol kiadását szerintem a fekete belső tasak alapján lehet megkülönböztetni a 2.-3. kiadástól.
Szerintem ennél egyszerűbb módszer az, hogy az első angol nyomásnál a lemez címkéjén teljesen befestett világoskék háromszög van (Label: Black Harvest label with solid light blue triangle (prism)), míg a későbbi nyomások esetében ha van egyáltalán kék háromszög a címkén, annak csak a kontúrjai vannak megrajzolva (Black Harvest label with blue outline prism).
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Vinyl - amit hallgatunk
system
Vinyl - amit hallgatunk
"az ebay-en shop-ok is vannak, melyek sokszor fizikálisan létező boltok."
Tudom. Egyébként a pesti lemezhelyzet sem valami extra. Biztos közelebb van a pécsihez, mint a bécsihez.
A Dark Side első angol kiadását szerintem a fekete belső tasak alapján lehet megkülönböztetni a 2.-3. kiadástól. Továbbiakat itt:
http://ourworld.compuserve.com/homepage ... htm#DSOTM1
Vinyl - amit hallgatunk
Gyönyörűek az Amused LP-k, nem sok embernek van három különféle példánya...Van egy további -offtopic- változatom:
Hát, ez sem mindennapi változat!
Hg
Vinyl - amit hallgatunk
Hát igen a sok bábaközt elveszik a gyerek
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Vinyl - amit hallgatunk
Welcome to the Pink Floyd fun club!
De jó látni, hogy sokakat nem csak az eszköz, hanem maga a zene is érdekel.
Szép nap ez a mai.
Hg
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Vinyl - amit hallgatunk
Nekem csak a Solid Blue Triangle változat van meg.
Ilyen?
Ilyen.
Nem rossz, ahogy látom, ez az eredeti angol nyomás. Itt az én blue triangle változatom: első japán nyomás, Odeon EOP 80778.
Anno 3 fontért vettem Londonban vagy 15 évvel ezelőtt,igaz több százat átnéztem mire összejött.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28