Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2658
4.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- dixie-chicken
- V.I.P.
3.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
Gordon milyen paprikás ma.
Paprikás? Miért?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
- dixie-chicken
- V.I.P.
2.
- dixie-chicken
- V.I.P.
Egy pár fénykép Advance Acoustic MPP-206+MAA406 rol:
1.
Gordon milyen paprikás ma.
me megjött!
te viszont hozod a formád
gordon314.fw.hu
A Hivi D-stand Tömör laminált MDF lapokból, belső merevítésekkel szerelt.Ennyiért hasonló állványt nem lehet venni.
Ha jól emlékszem akkor 7.6kg-ot /db mértünk...
hát ez az
nem mindegy, hogy fa+műgyanta vinillel fóliázva (laminált MDF) vagy acél + fa porfestve
(a képeket elnézve azért én nem tenném rá a fejem, hogy az egész tömör mdf, mert valami rétegezést látok az egyik képen)
ilyet nem tudok 24-ért, de másmilyet tudsz venni a söund artsnál
van akinek az a fontos, hogy ne látszódjon a hangsugárzó kábel és szép legyen az állvány, van akinek fontosabb az, hogy a drága kábelből a lehető legkevesebbet kelljen venni (megjegyzem elvileg az is szól a legjobban)
egyébként ha feltöltöd, akkor az tényleg másképpen szól, nem feltétlenül jobban, de másképpen!
én csak azt jegyeztem meg, hogy én nem venném meg 15-ért sem, de hát ez nyilván szubjektív és ízlésfüggő
A lényeg pedig, hogy neked tetszik és használd egészséggel, örömmel!
gordon314.fw.hu
A Hivi D-stand Tömör laminált MDF lapokból, belső merevítésekkel szerelt.Ennyiért hasonló állványt nem lehet venni.
Na ezt bebuktam! Nem néztem meg az összes fotót, ahol látszott, hogy valójábanm fa a cucc. Én őszintén szólva fémnek néztem.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
én (a kérésemre készített) egyedi méretű DT1600-ast használok, pár éve amikor vettem 2x eFt volt, de az biztos, hogy 25 alatt fizettem értükmost megnéztem a honlapjukat és már tényleg 33 eFt
lehet kicsit elvoltam tévedve
az azért látszik a képekről is, hogy valamiféle rétegelt fa/műanyag lemezből van ez az állvány ami azért nagyságrendekkel olcsóbban elkészíthető, mint az acéllemezből és tömör fából készült söund arts DT1600 állványok. Nem beszélve arról mennyivel drágább dolog porfestéssel ezeket színre fújni, mint fóliás rétegelt lemezt használni.
Aztán a funkcionalitás. Lehet rosszul látom a képet, de én úgy nézem, hogy ezeket az állványokat nem igazán lehet korrekt módon feltölteni homokkal (vagy söréttel, márványporral)
Gandalf
a kínaiak nagyon jók abban, hogy valami igényesen nézzen ki (és ezek tényleg szépek a képen), de ez nem feltétlenül elég egy hangsugárzó állványnál
A Hivi D-stand Tömör laminált MDF lapokból, belső merevítésekkel szerelt.
Ennyiért hasonló állványt nem lehet venni.
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
mocskos desznyo'k
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Nem néz ki rosszul.
De az Onkyo se.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Denon AVR3808 érkezett.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Fogalmam sincs, miből készült (őszintén szólva nem is érdekel), de 9,5 kg darabja.
Gordon, ha tudsz 24 ezerért jobbat, ne tartsd vissza az infot!
Amúgy, ha valakinek nem elég masszív, vagy nem elég nehéz az állvány, homokkal is fel lehet tölteni. Én inkább a hangfalkábelt vezettem át rajta.
Az állvány tuti teljesen fémből van. Ez élőben tisztán látszott. Én nem emeltem meg, de aki pakolgatta annál látszott, hogy jó nehéz lehet.
én (a kérésemre készített) egyedi méretű DT1600-ast használok, pár éve amikor vettem 2x eFt volt, de az biztos, hogy 25 alatt fizettem értük
most megnéztem a honlapjukat és már tényleg 33 eFt
lehet kicsit elvoltam tévedve
az azért látszik a képekről is, hogy valamiféle rétegelt fa/műanyag lemezből van ez az állvány ami azért nagyságrendekkel olcsóbban elkészíthető, mint az acéllemezből és tömör fából készült söund arts DT1600 állványok. Nem beszélve arról mennyivel drágább dolog porfestéssel ezeket színre fújni, mint fóliás rétegelt lemezt használni.
Aztán a funkcionalitás. Lehet rosszul látom a képet, de én úgy nézem, hogy ezeket az állványokat nem igazán lehet korrekt módon feltölteni homokkal (vagy söréttel, márványporral)
Gandalf
a kínaiak nagyon jók abban, hogy valami igényesen nézzen ki (és ezek tényleg szépek a képen), de ez nem feltétlenül elég egy hangsugárzó állványnál
gordon314.fw.hu
Én láttam élőben és bár nem emelgettem elég masszívnak tűnt és tényleg igényes kivetel.
az az éállvány 30 eFT?!
én őszintén a felét sem adnám érte
Mondjuk így képek alapján nehéz megmondani, hogy élőben milyen kivitel, milyen súly, mennyire masszív... De a jó állványok ennél sokkal drágábbak, újonnan még a Söund Artstól is csak a középkategóriát mérik ennyiért.
Ismétlem, fogalmam sincs, ez milyen nehéz, mennyi anyag van benne, így innen nézve nem tűnik igénytelennek, az ára nagyjából reális.
Összehasonlításképpen egy JmLab Electra Stand itthon hivatalos áron 250e Ft
5. Végleges helyén
Az eggyik ismerősöm is pont eggy Hivi Stand-et tolt a AE Linear1 alá...
Bezony, és nem ál rosszul rajta.
30E-ft-ot megért az álvány.
az az éállvány 30 eFT?!
én őszintén a felét sem adnám érte
gordon314.fw.hu
5. Végleges helyén
Bezony, és nem ál rosszul rajta.
30E-ft-ot megért az álvány.
Marantz SR6003, Marantz PM-15S1, NEC Cd-600, Philips BD-9600
, Swans D-stand, AE Linear1(Palko tunig), Phonar ethos c 140g, Phonar ethos 100, Jungson Super Tweeter , Hangfal kabel Wireman fele ezust(Palko Cable), Wireman ezust XLR, Jungson XLR ,Sheng Ya CD10
Letölhető Zenék(Falc,Ape)
, Swans D-stand, AE Linear1(Palko tunig), Phonar ethos c 140g, Phonar ethos 100, Jungson Super Tweeter , Hangfal kabel Wireman fele ezust(Palko Cable), Wireman ezust XLR, Jungson XLR ,Sheng Ya CD10
Letölhető Zenék(Falc,Ape)
5. Végleges helyén
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
5. Végleges helyén
Szépek!
- Torzonborz
- Fórumlakó
5.
Végleges helyén
- Torzonborz
- Fórumlakó