Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11038
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Kedves Ronin.Nekem 705-ös öm van de az a problémám,hogy nagyon sok a mélye és kevés a magasa.Több tipusú erösitövel is meghalgattam,de ugyan az a helyzet.Csak ugy tudom halgatni,hogy magas kiemelést csinálok az erösitön.Mi lehet a baj?
Nem odavaló kábel, vagy akusztikai probléma lehet.
B&W hangsugárzók
Ez elég fura. Milyen az elhelyezés? Milyen állványon van? Mennyire van a falakhoz közel?
Honnan vetted amúgy? A magasak hiányát viszont azért is furcsálom, mert az a doboz igen gazdagon meg van álldva magassal, ahogy a legtöbb Bower.
Érdekes, hogy nekem épp fordított a tapasztalatom vele. Ráadásul nem csak nekem. Amúgy az aymaránál sem tapasztaltam azt, mint amit te.
B&W hangsugárzók
Kedves Ronin.Nekem 705-ös öm van de az a problémám,hogy nagyon sok a mélye és kevés a magasa.Több tipusú erösitövel is meghalgattam,de ugyan az a helyzet.Csak ugy tudom halgatni,hogy magas kiemelést csinálok az erösitön.Mi lehet a baj?
Milyen kábeleket használsz?
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 170
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Front: Rear: Atmos :
Sub: SVS 4000
B&W hangsugárzók
Negyerővel hallgatom a rendszert (LCR 60 S3), nagyon szépen szól, de jó lenne ha már a többi típus is 6-os széria lenne!! De egyenlőre beérem ennyivel ami van, így is szépen szól az egész!!!
Tegnap Aymarában meghallgattam a B&W 802-es típusát, hát nem semmi milyen minőség Szépen szól mitagadás
Rothstein: Valahonnan megpróbálok DVD-Audio lemezt beszerezni, azzal is kipróbálom!!
Üdv.
B&W hangsugárzók
Nah végülis dülőre jutottam!
Holnaptól én is LCR 60 S3 boldog tulajdonosa leszek!! Ma telefonáltam Aymara-ba és még valóban volt 1 db feketében, félre is rakattam! És holnap megyek is érte, és du.-ra már otthon a rendszerhez kötve élvezhetem az "új csodát".
Kiakarom építeni a 600as rendszert, csak egyszerre nem igazán menne! De ha nyerek a lottón .... és persze ha lottóznék is akkor minden további nélkül! Te ami késik, nem ....
Üdv.
Nekem ilyen rendszerem van, nem fogsz csalódni benne,az tuti.Sőt ha egy kis pluszt is szeretnél, dvd-audió lemezekkel is teszteld majd,megéri
Egyetértek.
Pár hónapja hasonló ársávú hangfalak között hallgatóztam egy barátommal és nyugtázhattam, hogy jó választás volt ebben a sávban B&W-t venni. Persze vannak hasonlóan jó hangfalak ebben a sávban, pl. a Polkaudio elég meggyőző volt nekem.
De az is igaz, hogy egy határ után baromira ízlés dolga is a választás.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
B&W hangsugárzók
Holnaptól én is LCR 60 S3 boldog tulajdonosa leszek!! Ma telefonáltam Aymara-ba és még valóban volt 1 db feketében, félre is rakattam! És holnap megyek is érte, és du.-ra már otthon a rendszerhez kötve élvezhetem az "új csodát".
Kiakarom építeni a 600as rendszert, csak egyszerre nem igazán menne! De ha nyerek a lottón .... és persze ha lottóznék is akkor minden további nélkül! Te ami késik, nem ....
Üdv.
Nekem ilyen rendszerem van, nem fogsz csalódni benne,az tuti.Sőt ha egy kis pluszt is szeretnél, dvd-audió lemezekkel is teszteld majd,megéri
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."
B&W hangsugárzók
Üdv.
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
B&W LCR 60S3 típusú centert még hol lehet kapni az Aymara-n kívül, mert ott kérdeztem 70e Ft, de annál esetleg olcsóbban érdekelne!!!! AVplanet-ban már nincs és nem is lesz mert leálltak a B&W eladásával!
Esetleg még valahol lehetne, akkor merre és hol lehet venni! Válaszotokat előre is köszi!!
u.i.: Mert hallgatás utána mégis csak a 600as szériából jobban szol az a center, mint a 300asból!!
Üdv.
Szerintem ha ilyet akarsz venni, akkor ne sokáig meditálj, hanem addig vedd meg, amíg van, mert ha elfogy, akkor már nem lesz soha (mármint újonnan)
Ha van még az Aymaraban, akkor az valóban az utolsó példány lehet, mert én hoztam el az utolsó előttit.
B&W hangsugárzók
u.i.: Mert hallgatás utána mégis csak a 600as szériából jobban szol az a center, mint a 300asból!!
Ki gondolta volna!
És tudtommal nincs olcsóbb beszerzési hely.
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
B&W LCR 60S3 típusú centert még hol lehet kapni az Aymara-n kívül, mert ott kérdeztem 70e Ft, de annál esetleg olcsóbban érdekelne!!!! AVplanet-ban már nincs és nem is lesz mert leálltak a B&W eladásával!
Esetleg még valahol lehetne, akkor merre és hol lehet venni! Válaszotokat előre is köszi!!
Üdv.
B&W hangsugárzók
Sziasztok.Van valakinek forumtársak közűl 700-as szériából??Kiváncsi volnék a tapasztalatokra.Esetleg meghalgatásra.
Köszönöm szépen.
Nekem 705-ös van. Olyan szépen nem tudok írni, mint Ronin, de ha kíváncsi vagy rá, szívesen látlak egy kis hallgatózásra.
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
B&W hangsugárzók
Aymaraban, ott hallgattam meg (B&W LCR3) a héten! Sztem nem szól rosszul, bár teljesítményben kicsit nagyobb lenne jobb lenne, de sztem így sem rossz!
Igazság szerint a 300as rendszerből a mélyládát vettem 4 éve, mert előtte már a sony frontok és surrok megvoltak, mivel egyszerre nem tudtam megvenni mindent azért most apránként!
Sztem maradok ennél az LCR3-nál! Ami meg már túlságosan is jól szolna, az 100 e Ft felett van, azt meg már sokalnám 1 centerért!
Köszi az infót mindenkinek!
nekem van egy eladó sorban.
ha érdekel küldj egy privát üzenetet.
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
Sziasztok.Van valakinek forumtársak közűl 700-as szériából??Kiváncsi volnék a tapasztalatokra.Esetleg meghalgatásra.
Köszönöm szépen.
Miért emlékszem úgy, hogy neked anno 705-ös hangfalaid voltak?
No meg rémlik, hogy állandóan csorgattad a nyálad arra a hangfalra...
Akkor ez miért kérdés? Még nem hallgattad meg?
De ha már kérded. Nekem 2 évig volt 705-ös falam, illetve hallgattam a széria majdnem összes tagját. 705 nagyon jó hangú doboz. Kicsit érces magassal és kevés méllyel, viszont nagyon részletező, precíz doboz. Nagyon sokáig lehet terhelni. Viszont szerintem elég válogatós. Rock zenére nem a legjobb választás, de azok közül is jól szól sok zenével. Ha olyan zenét kap, amit ő is szeret, akkor nagyon élvezetes előadást tud nyújtani.
A nagyobb dobozok 704 - 703 már jobb helyzetben vannak. Kevésbé precízek és részletezőek szerintem, de kevésbé válogatósak, viszont nem is egy árban mérik őket a 705-el. Mély tekintetében is jobban el vannak eresztve.
Utoljára pár hónapja hallgattam 703-at, 804S-t és 802D-t. A 703 és a 804S között nagyobb difi van, mint a 804S és 802D között. A 804S sokkal jobb mélyekkel van megáldva, illetve sokkal sokkal nyitottabb hangú, precízebb, részletezőbb. A 802D innen már első sorban a méretével nyújt többet. Itt már megkapja azt a hangot az ember, amit igazából csak egy ilyen nagy doboztól várhat el. Illetve a gyémánt magas miatt picit nyíltabb, részletezőbb lett a hangja. Persze a 804-et sem lehet a 802-vel egy kategóriába tenni, de a különbség akkor sem akkora, mint a 703 - 804S között.
Mivel most ugyi ugrott a külföldi olcsó beszerezhetőség, így újonnan nem is lehet megvenni a hivatalos áruk alatt. Vagy választasz egy ebay-es német beszerzést használtan, vagy marad az aymara.
B&W hangsugárzók
Köszönöm szépen.
Ha jól tévedek, "Nitzer" fórumtársunk ilyen szériát hallgat...
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 170
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Sziasztok.Van valakinek forumtársak közűl 700-as szériából??
Kiváncsi volnék a tapasztalatokra.Esetleg meghalgatásra.
Köszönöm szépen.
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Front: Rear: Atmos :
B&W hangsugárzók
Aymaraban, ott hallgattam meg (B&W LCR3) a héten! Sztem nem szól rosszul, bár teljesítményben kicsit nagyobb lenne jobb lenne, de sztem így sem rossz!
Igazság szerint a 300as rendszerből a mélyládát vettem 4 éve, mert előtte már a sony frontok és surrok megvoltak, mivel egyszerre nem tudtam megvenni mindent azért most apránként!
Sztem maradok ennél az LCR3-nál! Ami meg már túlságosan is jól szolna, az 100 e Ft felett van, azt meg már sokalnám 1 centerért!
Köszi az infót mindenkinek!
B&W hangsugárzók
Nem volt hármas szériám, csak hallottam eleget. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy valami olcsó Denon meghajtókkal hallottam mindig.
B&W hangsugárzók
Van esetleg valakinek véleménye az LCR3-ról? Ha esetleg van légyszi írjatok már róla!Előre is köszi! --------
Elmegy egynek, új ára nevetséges volt, és a teljesítménye is, bár eléggé kiegyensúlyozott. Használtan megéri, de nézzél szerintem 6-os szériából centert,nagyságrendekkel jobb. A 3-mas széria kicsit parasztvakító sorozat volt, olyan mint egy bmw 1.2 es motorral... Nem véletlen,hogy utód nélkül szűnt meg...
neked volt sokáig ilyen rendszered??? -a véleményedből úgy tűnik ;)mint ha -és hallgattad mindenféle zenével???
mert nekem volt a center még meg is van-és volt lcr-60-as centerem is,hogy fényévekkel jobb lenne-hát egy nyüanysznyit-inkább watt-ban volt külömbség,
egymás után bekötöttem a kettőt,normál hangerőn-hát nem volt fényévnyi a külömbség.
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
A 300-as széria megszűnt, szerintem már nem kapható, legalábbis már levették az árlistáról.
és valóban nem kár érte...
B&W hangsugárzók
Van esetleg valakinek véleménye az LCR3-ról? Ha esetleg van légyszi írjatok már róla!
Előre is köszi! --------
Elmegy egynek, új ára nevetséges volt, és a teljesítménye is, bár eléggé kiegyensúlyozott. Használtan megéri, de nézzél szerintem 6-os szériából centert,nagyságrendekkel jobb. A 3-mas széria kicsit parasztvakító sorozat volt, olyan mint egy bmw 1.2 es motorral... Nem véletlen,hogy utód nélkül szűnt meg...
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
B&W hangsugárzók
A 300-as rendszerből 4 éve megvettem a mélyládát (ASW-300), és most akarom megvenni a centert is hozzá, szerintetek megéri? Amúgy Sony-k a frontjaim (SS-MF400) és a surr-ok (SS-MF250) is! Meg van egy Onkyo TX-SR 505E erősítő is a rendszerhez.Van esetleg valakinek véleménye az LCR3-ról? Ha esetleg van légyszi írjatok már róla!
Előre is köszi!
A 300-as széria megszűnt, szerintem már nem kapható, legalábbis már levették az árlistáról. Idén év elején a még meglévő darabokat akciózták az Aymarában.
B&W hangsugárzók
A 800-as kategóriában hallottatok már hangrendszert?
Nézd csak meg RONIN aláírásában szereplő hangfalat
B&W hangsugárzók
A 800-as kategóriában hallottatok már hangrendszert?
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Most regeltem! Én is B&W-s rajongó vagyok!!
A 300-as rendszerből 4 éve megvettem a mélyládát (ASW-300), és most akarom megvenni a centert is hozzá, szerintetek megéri? Amúgy Sony-k a frontjaim (SS-MF400) és a surr-ok (SS-MF250) is! Meg van egy Onkyo TX-SR 505E erősítő is a rendszerhez.
Van esetleg valakinek véleménye az LCR3-ról? Ha esetleg van légyszi írjatok már róla!
Előre is köszi!