Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Davenport74 »

sziasztok kedves fórumozók!tegnap megérkezett a várvavárt tvm.pana37pv70.nagyon szép a tv külsőre,és ami a képét illeti azzal is megvagyok elégedve!viszont kedves plazma tv tulajdonosok főleg tőletek szeretném megkérdezni,az normális dolog hogy,ha nem szemből nézem a tvt akkor mindenből kettőt látok?ezen értem a pl. menüt ,vagy bármit!tudom hogy van egy üveglap és azért,de igy?és ennyire?ha megtudtok nyugtatni akkor máris nem fog zavarni,de igy!!!ha tudtok segitsetek!!
Szerintem ez nem normális. Bár nekem nem pana plazmám van, de ez akkor is gáz!

Atléta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 217

Plazma

Hozzászólás Szerző: Atléta »

sziasztok kedves fórumozók!tegnap megérkezett a várvavárt tvm.pana37pv70.nagyon szép a tv külsőre,és ami a képét illeti azzal is megvagyok elégedve!viszont kedves plazma tv tulajdonosok főleg tőletek szeretném megkérdezni,az normális dolog hogy,ha nem szemből nézem a tvt akkor mindenből kettőt látok?ezen értem a pl. menüt ,vagy bármit!tudom hogy van egy üveglap és azért,de igy?és ennyire?ha megtudtok nyugtatni akkor máris nem fog zavarni,de igy!!!ha tudtok segitsetek!!

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: klepto »

1. Word= szó. Elektroword elég hülye név (l nélkül). Mint az Adidos.2. Most Elektrowordshop vagy Audio Mekka?
3. Elektroword cég nem létezik. Audio Mekka igen.
4. Ugyan nem teljes értékű, de célszerű az APEH oldalán ellenőrizni, hogy létezik-e a cég és van-e adószáma, ill, nincs-e letíltva.
5. asz:11574886203 AUDIO MEKKA KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
Az adószám alapján Bács-Kiskunban van a székhelyük.

Nem összekeverni, két külön cég az Audio Mekka, és az Elektroword.
Az Audio Mekka már régóta létezik, ahogy azt már mondták, és én is már hallottam róla régebben. Az Elektroword viszont mostanában bukkant fel, és eléggé kérdőjeles valami. Én pár napja akadtam rájuk, egy internetes reklámcsík alapján...

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Plazma

Hozzászólás Szerző: daniba »

Audio mekkát ismerem. Már nagyon régi cég és maximálisan megbízható. Ismerőseim nagyon sok mindent ott szereznek, szereztek be.
Nem tudnál az akciójukról, és a nyitva tartásukról bővebben mondani valamit?
Esetleg az általam belinkelt reklámoldalon kívül nincs valami hivatalos weboldaluk?

nincs web sajna aszzem. tudakozót felhívod megmondja a számukat. Jó kis bolt tényleg, elég sok minden van és jó helyen is van.

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lex »

1. Word= szó. Elektroword elég hülye név (l nélkül). Mint az Adidos.
2. Most Elektrowordshop vagy Audio Mekka?
3. Elektroword cég nem létezik. Audio Mekka igen.
4. Ugyan nem teljes értékű, de célszerű az APEH oldalán ellenőrizni, hogy létezik-e a cég és van-e adószáma, ill, nincs-e letíltva.
5. asz:11574886203 AUDIO MEKKA KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
6. Az adószám alapján Bács-Kiskunban van a székhelyük.
7. Pár céginfóban benne vannak Google
8. A T-Com telefonkönyvében is benne vannak. De! 2. pont.
Üdvözlettel: Lex

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Audio mekkát ismerem. Már nagyon régi cég és maximálisan megbízható. Ismerőseim nagyon sok mindent ott szereznek, szereztek be.
Nem tudnál az akciójukról, és a nyitva tartásukról bővebben mondani valamit?
Esetleg az általam belinkelt reklámoldalon kívül nincs valami hivatalos weboldaluk?

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

nekem is lenne egy kérdésem.

Szemezek nagyon a Pana 42pv70 -el. De még igazán mindig nem játszottam le magamban hogy ne lcd legyen e.

Amire kellene. Film 70% - xbox360 30%.

Filmek java része Pc-ről dvi-n meghajtva 720p-s filmek lennének.

( Ha majd megfizethetőbb lesz akkor persze Blue ray player, filmek. )

Ilyen használatra jobban járnék lcdvel?

Előre is köszi

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Na megjött a válasz e-mail, szó szerint bemásolom: 
"Tisztelt Úram.

Levelére válaszolva,a személyi igazolvány,lakcim kártya,1 havi közüzemi számla,ado kártya kell a hitelhez,melyet elküdi számunkra,és maximum 1 napalatt elbirálásra kerül.A törlesztörészlet 60 hónapos futamidöre,30% önerövel:5899 ft.
A 30% öneröt a hitel elfogadása után kell befizetni számlánkra.
A terméket a hitel elfogadása,és az elöleg befizetése után,értesiteni fogjuk önt a szállitás pontos idelyéröl,mely tartalmazza a megrendelt terméket,számlát,és a jotálás (garanciát).Annyi kérésünk lenne önhöz,hogy miután megkapza a terméket,amiben természetesen a hitelszerzödés is lessz,ugy az egyik példányt sziveskedjen eljuttatni részünkre aláirva,(email).
A törlesztörészlet természetesen csekken keresztül történik,melyett a bank fog önnek postai uton eljuttatni.Megértését elöre is tisztelettel köszönjük,és várjuk mielöbbi rendelését.Legyen szép napja.

Tisztelettel:
ELEKTROWORDSHOP"

Ebben a formában, nem kicsit van átverés szaga a dolognak. Adjak meg minden adatot, majd küldjem el a pénzt, és utána, ha elbírálták, akkor majd küldik az árút, a szerződést, stb...
Meg ennyi helyesírási hibát véteni, inkább gyerekes, mint komoly
Legalább vehették volna a fáradságot egy world-be átmásolni a levelet, és helyesírás-ellenőrzővel kijavítani, és úgy elküldeni. Nekem is pocsék a helyesírásom, ezért én is így teszek, még ebbe a fórumba történő beírásokkal is...
És még az is érdekes, hogy a nevük kisértetiesen hasonlít az Elektro World áruházra, kivéve az "L" betű hiányát a névben. Ez sem kicsit megtévesztő...
Inkább akkor már készpénzért megveszem a kiállított darabokat az Audio Mekka-ban Kecskeméten 70%-os árengedménnyel 6 hónap garival.
Persze kérdés, hogy ők megbízhatók-e...
Itt van a reklámjuk: http://www.hazi-mozi.hu/audiomekka/
Ismeri őket valaki?

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Na megjött a válasz e-mail, szó szerint bemásolom:

"Tisztelt Úram.

Levelére válaszolva,a személyi igazolvány,lakcim kártya,1 havi közüzemi számla,ado kártya kell a hitelhez,melyet elküdi számunkra,és maximum 1 napalatt elbirálásra kerül.A törlesztörészlet 60 hónapos futamidöre,30% önerövel:5899 ft.
A 30% öneröt a hitel elfogadása után kell befizetni számlánkra.
A terméket a hitel elfogadása,és az elöleg befizetése után,értesiteni fogjuk önt a szállitás pontos idelyéröl,mely tartalmazza a megrendelt terméket,számlát,és a jotálás (garanciát).Annyi kérésünk lenne önhöz,hogy miután megkapza a terméket,amiben természetesen a hitelszerzödés is lessz,ugy az egyik példányt sziveskedjen eljuttatni részünkre aláirva,(email).
A törlesztörészlet természetesen csekken keresztül történik,melyett a bank fog önnek postai uton eljuttatni.Megértését elöre is tisztelettel köszönjük,és várjuk mielöbbi rendelését.Legyen szép napja.

Tisztelettel:
ELEKTROWORDSHOP"

Ebben a formában, nem kicsit van átverés szaga a dolognak. Adjak meg minden adatot, majd küldjem el a pénzt, és utána, ha elbírálták, akkor majd küldik az árút, a szerződést, stb...
Meg ennyi helyesírási hibát véteni, inkább gyerekes, mint komoly
Legalább vehették volna a fáradságot egy world-be átmásolni a levelet, és helyesírás-ellenőrzővel kijavítani, és úgy elküldeni. Nekem is pocsék a helyesírásom, ezért én is így teszek, még ebbe a fórumba történő beírásokkal is...
És még az is érdekes, hogy a nevük kisértetiesen hasonlít az Elektro World áruházra, kivéve az "L" betű hiányát a névben. Ez sem kicsit megtévesztő...
Inkább akkor már készpénzért megveszem a kiállított darabokat az Audio Mekka-ban Kecskeméten 70%-os árengedménnyel 6 hónap garival.
Persze kérdés, hogy ők megbízhatók-e...
Itt van a reklámjuk: http://www.hazi-mozi.hu/audiomekka/
Ismeri őket valaki?

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Én még nem láttam olyan hitelt amit el lehet intézni neten keresztül. Valszeg az adataid kellenek nekik.

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

A "cég" által megadott adószám nem létezik, a cím igen, persze kérdés, hogy ki székel ott.
Tavasszal volt levelezésem 1 hasonló társasággal, nos náluk az új készülék bemutató darab, gyártásból visszamaradt, saját 6 hó garis plazma ill.lcd volt. Nekem ez nem ért meg 25-30%-t, mert tuti, hogy nálam a 6. hó+1.napon bedöglött volna, ráadásul ki tudja mi derül ki a szervízben. De lehet, csak én vagyok túl pesszimista.
Itt is igaz:nagyobb kockázat-nagyobb haszon
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Válasszuk kétfelé a dolgot.

Az első, hogy úgy sosem szabad vásárolni, hogy az ember előleget tesz le. Ez szerintem azonnal kizáró ok. Esetleg egy komoly, megbízható (nem csak annak látszó) cég esetén merülhet fel, megfelelő indokkal.

A másik, hogy előleg nélkül (tehát akkor fizetek amikor átveszem az árut) milyen kockázatokkal jár a vásárlás. Nem ismerni a forrást, lehet lopott, selejtes a készülék, de tiszta áru esetén is gond lehet a garanciális javítás.

Ezeket kell mérlegelni.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Nekem olyannak tűnik az oldal, mintha valakinek a szakdolgozata lenne például...

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: peterk »

Megirtam,hogy kifizetem,amennyiben kiszallitja házhoz,és rendes garanciát kapok számlával..stb.Ebbe már nem ment bele,és azt irta vissza,hogy elkerülhette a figyelmem,hogy ők webshop,és csak neten keresztül tudok rendelni,azis előleg befizetéssel..blablalbla

Ez egy webshopnál nem lenne olyan rendkívüli, sőt, tulajdonképpen ez a gyakorlat. Az viszont, hogy nincs egy "rendes" tárhelyük saját domain-el ill. egy rendes weblapot se képesek maguknak összeütni - miközben webshopnak tartják magukat - az egy vicc.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10991
Kapcsolat:

Plazma

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

A slusszpoén, a freemail-es cím, ahonnan a levél jött...
Ez nálam minden további kapcsolatot kizárna egy kereskedővel.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Én csak TV adást nézek. (max hetente 1 db DVD film)
Plazma. Nem kérdés.

Vendég

Plazma

Én most már teljesen tanácstalan vagyok!

42"-os méret kellene. LCD, vagy plazma???.....

Én csak TV adást nézek. (max hetente 1 db DVD film)

LCD, vagy plazma???.....

maxxima
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: maxxima »

Hello!
En is voltam vele ,,levelező,, viszonyban.Hasonlo kétellyel fogadtam én is mindazt amit visszairt.Megirtam,hogy kifizetem,amennyiben kiszallitja házhoz,és rendes garanciát kapok számlával..stb.Ebbe már nem ment bele,és azt irta vissza,hogy elkerülhette a figyelmem,hogy ők webshop,és csak neten keresztül tudok rendelni,azis előleg befizetéssel..blablalbla
Viszont a legutobbi levelemre azt irta hogy szeptemberben fognak nyitni üzletet a vaci uton valahol.,..na erre kivancsi leszek.
De ez utobbi irása már csak lerázoszövegként kezelem.
Csak ovatosan!!!

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Nekem az a furcsa, hogy hitel lehetőséget is kínálnak
Persze arra nem tért ki, hogy is működik a hitel valójában. Én úgy gondolom, a hitel akkor jár, ha megkapom, és a termék leszállítása után, a termék átvételékor fizetem ki a beugrót, de tartok tőle, hogy ez nem így működik.
Mindjárt írok is nekik, és rákérdezek erre. Kíváncsi vagyok a válaszukra
Túl olcsó, és gyanús nekem, hogy ebbe így beleugorjak, pedig milyen szép is lenne, egy 50"-os Samsunkg 230.000.-Ft-ért, vagy a belinkelt 50"-os Pioneer, 290.000.-Ft-ért
Mod:
Közben megírtam az újabb levelet nekik, a fejleményekről este számolok be:

Köszön a Választ!

Akkor kissé konkretizálnám a kérdésemet:
Szeretném megrendelni részletre a Piooner PDP-507XD televíziót. Ebben az esetben, letöltöm a hiteligénylő dokumentumokat, visszaküldöm kitöltve e-mailben, és hogyan tovább?
Az első 30%-ot mikor kell kifizetnem, hogy kapom meg az árút, mennyi lenne a havi törlesztő részlet, és milyen futamidővel, illetve a törlesztést csekken, vagy átutalással kellene fizetni havonta?
Vagyis: egy konkrét hitelajánlatot, és hitelkonstrukciót szeretnék kérni a fent említett tv-re.

Köszönettel: Zoltán

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Mi a véleményetek erről a "cégről" a honlap, illetve a levél alapján? Érdemes tőlük rendelni bármit is, vagy átvágás az egész?
Ha tényleg lehúzós/átvágós/lelépős csapat, akkor az az igazán aljas a dologban, hogy pontosan a kevesebb anyagi erőforrással bírók fognak ezzel bebukni, akiknek ez a kedvezőbb vételár sokkal nagyobb veszteség lesz, mint aki bemegy a pana szalonba, és lazán kifizeti az "ajánlott kiskerárat".
Panasonic 42PV70

viizo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: viizo »

Mi a véleményetek erről a "cégről" a honlap, illetve a levél alapján? Érdemes tőlük rendelni bármit is, vagy átvágás az egész?

a céges honlapjuk egy ingyenes honlap-sablon alapján készült, de így is tele van hibákkal, ráadásul ingyenes tárhelyszolgáltatóhoz van felrakva, mivel extra.hu-s a honlapcím - ergo amatőrizmus / igénytelenség a csúcson.

ezek alapján még egy kis 37 centis tv-t sem mernék tőlük venni, nemhogy komolyabb tv-t, LCD-t vagy plazmát...

a cég freemail-es mailcíme pedig ... no comment

TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Tudod ezzel én úgy vagyok, hogy minél magasabb a vásárlási érték, annál óvatosabb vagyok, mert annál nagyobb a potenciális veszteség is (ugyanakkor az esetleges megtakarítás is...). Olcsóbb dolgoknál lazán próbaképpen is vásárolok, ha nem jön be, vagy elromlik --> kuka...
Ezen az árszinten viszont már azért érdemes óvatosnak lenni, mert nagyon bosszantó tud lenni, ha egy ingyenes tárhelyen lévő nem túl profi weboldalról emailben megrendelt, és átutalással kifizetett plazma soha nem jön meg, és a megadott a vételár transzfer után mobilszám ki van kapcsolva, és a megadott német cím nem is létezik...

Ettől még lehet tisztességes csapat, de nagyon óvatos lennék, és nem hiszem, hogy én lennék az első vevőjük...
Panasonic 42PV70

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Ennyi helyesírási hibát Newman és ATCTrade együtt sem tud elkövetni

Na igen, az árak is kissé gyanúsak voltak, de nagyon megkapók!
Viszont a levél helyesírási, és fogalmazásbeli hibái miatt, hogy a helyesírási hibákról ne is szóljak, már kezd gyanús lenni a dolog. A slusszpoén, a freemail-es cím, ahonnan a levél jött...

Vendég

Plazma

Ennyi helyesírási hibát Newman és ATCTrade együtt sem tud elkövetni

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Sziasztok!

Találtam egy oldalt, ahol feltűnően olcsón lehet vásárolni plazma tv-ket. A feltűnően olcsó alatt azt értem, hogy pl. a Pioneer PDP-507XD tv-t 288.990.-Ft-ért kínálják, de van 42"-os Samsung tv már 162.500.-Ft-tól is.
Az oldalon állítólag minden termék új, és garanciális. Küldtem nekik egy levelet, melyben arra kérdeztem rá, hogy hivatalos gari jár-e a tv-khez, vagy csak náluk érvényesíthető cseregari, de nem kaptam konkrét választ.
A válasz freemail-ről jött, ami elég érdekes:

"Tisztelt Úr.

Levelére tisztelettel válaszolva,mindentermékünk uj,ahitellehetöség pegi az oldalunkon megtalálhato,illetve 20%-30% kezdöbefizetés töl vásárolhatoak termékeink.A kivánt kért dokumentumokat a szintén megtalálja.A hitel lebonyolitás pedig elektronikus (email) uton történi.Megértését elöre is tisztelettel köszönjük,és várjuk mielöbbi válaszát,rendelését.Felhivnánk szives figyelmét hogy hitel esetén 400000ft vásárlás fölötta THM 10,5 %..

Tisztelettel:
ELEKTROWORDSHOP"

A válaszból nem töröltem ki a nevemet, szó szerint így kaptam a levelet.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”