Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tenixezünk és épp bekaptál egy ászt. Most tartunk 40:semminél...
Axittem tudod...

milyen játszmáról beszélsz? Csak nem valami játszma van?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Tami »

.....Neked ebben a játszmában nem osztottak lapot, mikor fogod már fel!
- nyugi nyugi!!!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Kábelezzünk

Neked ebben a játszmában nem osztottak lapot, mikor fogod már fel!

Hg

HG:

milyen játszmáról beszélsz? Csak nem valami játszma van?

Vendég

Kábelezzünk

Kedves H G!  
En csak egyetlen egy informaciot szolgaltatnek neked, minek utan a teljes hozzaszolasod abszolut felesleges, es ertelmetlen

A Zu Druid Credenza teszt Marciusban lett kozzeteve a 6moonson!
Segitek: Egyeztesd az idezett hsz-t datum ugyben marcius honappal

Erre meg nem sikerult reagalnod kedves H G ! Megteszed a kozeljovoben?

Hg

schetl
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: schetl »

Laci,

többször felajánlottam, hogy akiknek kétségei vannak a megadott kisérlet hitelességét illetően, azok forduljanak bátran a gyártóhoz és az ujságíróhoz, akik leírták.

Részemről túl vagyunk ezen. A cikk szövege rendben van, nem is kötöttem bele soha. Nekem annyi volt a gondom, h az angol cikk szövege nagyon mást jelent mint amit kivonatosan eredetileg leírtál. Az egésznek nincs akkora jelentősége, és talán nem is lett volna az egészből ilyen indulattenger ha elismered.

A professzionális világban nem ritkák a hasonló terhelhetőségi értékekkel rendelkező hangfalak és a Druid hangszórója is onnan érkezik. Ősszel jön be például egy...

Erre mondtam neked azt hogy ügyesen kommunikálsz. Valójában nincs köze ahhoz hogy miről beszéltünk, ellentmond a tárgyilagosságra törekvő igényednek.
Terveztem professzionális hangsugárzó rendszereket, jelenleg is dolgozom ilyenen, úgyhogy bőven tisztában vagyok a profi világban megszokott telj. nagyságrendekkel. Egyébként jónéhány készült belőlük, hozott további megrendeléseket. A felhasználók nagyon szeretik a hangját, eddig egy db sem égett le, pedig a kisebb is 1600W folyamatos terhelhetőségre specifikált rebdszer. No és? Nem erről beszéltünk.

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: DigitalSTD »

Kedves H G!  
En csak egyetlen egy informaciot szolgaltatnek neked, minek utan a teljes hozzaszolasod abszolut felesleges, es ertelmetlen

Hg

Most mar kezd egyre nyilvanvalobba valni, hogy vegtelenul primitiv ember vagy!
Ahelyett, hogy itt magadat, meg a kepviseletedet jaratod le premier planeban, inkabb jarnal utana par dolognak, es mondjuk ertelmezz a vegtelensegig egyszeru mondatokat amik mar tobbszor a gyengebbek kedveert ( ide tartozol te is ) le lettek irva es azoknak fuggvenyeben irni!

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: H G »

Kedves H G!  

Hg

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Kedves H G!  

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Szóval csak óvatosan. A gyűlölet, indulat könnyen elhomályosítja a tisztánlátást. Az összesen 43 hozzászólásodnak kb a fele közvetve vagy közvetlenül velem vagy a cégünkkel vagy annak valamilyen termékével foglalkozik vagy vásárlói véleményeket minősít.

Kedves Ferenc!

1. Mivel nem fogadtad el a felhívásomat a kísérletre, miszerint 2000W-al 6 órán át terheljük a hangszórót, így állításodat semmivel bizonyatani nem tudod. (mostantól ragaszkodom a valós felvett teljesítmény folyamatos méréséhez)

2. Amennyiben mégis hajlandó vagy, hogy kísérletileg bebizonyítsd állításod igazát és a kísérlet igazolja azt, úgy most is felajánlom, hogy elnézést kérek tőled, hogy kételkedtem szavahihetőségedben. Nyilvánosan elismerem, hogy kételkedésem nem nyert bizonyítást és az általad közölt adatok valósak. Ezt itt a Fórumon megteszem.

3. Amennyiben a kísérlet eredménye a hangszóró tönkremenetele, úgy neked kell nyilvánosan elnézést kérned tőlem és nyilvánosan közölnöd a Fórumokon, hogy valótlanságot állítottál.

Mindaddig megkérnélek, hogy tartózkodj a fenyegetéseidtől, mert azok esetleg visszájáról sülhetnek el.

Én soha nem fenyegettelek semmivel, csupán megkérdőjeleztem műszaki tartalmú állításaid valóság tartalmát.

Mindezt, mint magánszemély, okleveles híradástechnikai villamosmérnök, aki mellesleg a műsorközlő ágazaton végzett a BME-n és műszaki akusztikát is tanult évekig, kérdőjeleztem meg.
Saját nevemre, saját e-mail címemen regisztrált hozzászólóként (saját számítógépemről és otthonról).
Én kerülném az összeesküvés elméletet a helyedben, mert esetleg az általad beidézett paragrafus visszfelé sülhet el.
Főképp kerülném más cégek és tulajdonosaik felemlítését, akiknek közük sincs ahhoz, hogy én, mint Huszti Gábor okl. vill. mérn., mit és miről és kinek írok be egy nyilvános Fórumra.

Egyéb iránt cégem hangosítástechnikával foglalkozik és jónéhány ezer hangszórót, 100 feletti komplett hangrendszert telepített és mért a 17 éves működése alatt, közöttük vagy 20 bevásárló központot, 15 multiplex mozit, számtalan hipermarketet, sportlétesítményeket, szállodákat, konferencia termeket, ipari létesítményeket.... .
Mindamellett személyes hobbim is a hangtechnika, azon belül is a hangszórók és erősítők, amikor csak lehet hazahozom a kezem ügyébe kerülő hangszórókat és végigmérem azokat. Van némi műszaki rálátásom, hogy el tudjam dönteni egy műszaki paramétereket tartalmazó állításról, hogy annak van-e valóságtartalma, vagy nincs.
(Ezért szégyenlem is magam egy kicsit, mert úriember biztosra nem fogad.)
Azt meg már engedd meg nekem és bárkinek, hogy kétségei legyenek bizonyos műszaki állításaidat illetően.

Soha nem minősítettem egyetlen ZU hangfal hangját.
Az vagy tetszik valakinek, vagy nem.
Nem képezheti vita tárgyát egy szubjektív vélemény.

De nyilvánosan közölt műszaki adatot engedtessék már meg, hogy kétségbe vonjak.
Az mérhető, bizonyítható valóságtartalma.
Aki pedig ilyen adatokat közöl, vállalja azt, hogy lesznek, akik kételkednek.
Be kell nekik bizonyítani, hogy igazak.

Ennyire egyszerű az egész.

Nem fenyegetőzni kell, bizonyítani!

Hg

Vendég

Kábelezzünk

HG:

Már az első mondatodban csúsztatsz:

a kisérlet eredményét nem én, hanem a 6moons honlap tette közzé és már az én figyelmemet is DigitalSTD hívta fel rá, ahogy ezt ő helyesen le is írta. Kb ötödjére van ez ebben a topikban leírva, érdemes lenne tehát lassan megérteni. Innen nem is lenne érdemes tovább ragozni a kérdést.

Kedves Frenc!

"Koscso_Ferenc válasz | megnéz 2007.04.02 19:17:52 (5153)
(Szolgálati kölemény: Bigi, láttam kerestél meg küldtél emailt, majd hívlak, el vagyok havazva)

Nagyjából így van, annyi csak a megjegyeznivalóm, hogy olyan 80 dB körüli hangnyomással kezdenek és kb 2 hét alatt fokozatosan nyomják fel 120 dB környékére a hangnyomást. Egyszer azt is kipróbálták, hogy a bejáratott 12 ohmon 101 dB érzékenységű dobozt (Zu Druid IV) 2000 W-tal terhelték és 6 óra kellett mire megadta magát."

Ezt te állítottad, írtad le.

Ha tagadod, hazudsz.

Vállald a felelősséged a szavaidért!

Vagy nem mered?

Most olyan vagy, mint a kisgyerek, aki rosszfát tett a tűzre és anyja szoknyája mögé bújik.

Lerázod a felelősséget magadról.

Rátolod az újságírókra, gyártókra, mindenkire.

Csakhogy a magyar Fórumokon nem ők írogatnak ekkora vehemenciával, mint te, nem ők szolgáltatnak hamis adatokat a vevő jelöltjeiknek, hanem te.

Mit gondolsz, meddig csinálhatod bűntetlenül ezt?
Lejáratod a komplett magyar kereskedői társadalmat!
Becsapod valótlan adatok közlésével a vásárlóidat.

És még te beszélsz tisztességről?

Hivatkozol fűre-fára, csak azt nem ismered el, hogy a vásárlókat megtévesztésre alkalmas adatokkal láttad el.

Kíváncsi lennék, a fogyasztóvédelem mit szólna ehhez.

Papolsz itt tisztességes kereskedői viselkedésről, holott pont te vagy az, aki megtéveszted a vásárlóidat, vagy potenciális vásárló jelöltjeidet.
(most éppen a 2000W-os terhelhetőségű hangszóróval)

Érdekes módon egyik kereskedő sem szűköl, mint a kutya a tisztességet kiabálva.
Számukra a tisztesség természetes és nem próbálják hamis adatokkal eladni termékeiket.
És aki netán ezt felemlíti, rögtön gazember a számodra.

Utoljára kérlek, gondolkozz el szavaimon.

Hg

HG:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet

Mielőtt megkeresed őket, nem ártana majd előbb megtalálni a hamis adatot is, különösen olyan adatot keress majd, ami eltér a gyártó által megadottól. Jó keresést!

Azt a kijelentést, hogy megtévesztjük a vásárlóinkat és hamis adatot szolgáltatva próbálunk eladni Huszti Gábor, a Limar cég partnere (alkalmazottja? alvállalkozója?)) vagy Huszti Gábor magánember tette? Csak barátilag jelzem, hogy jogilag, ha az állításodat nem tudod bizonyítani, akkor ez a hírnév vagy hitelrontás kategóriája és nem biztos, hogy Jámbor Úr, a Limar főnöke örülne egy ilyen jogi esetnek. Ráadásul mivel többes számban fogalmazol, ezért több esetet is kellene majd bizonyítanod.

A jóhírnév és üzleti megbízhatóság védelme a Polgári Törvénykönyv 78.§-ában, illetve a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény (Tpvt) 3. §-ában található. A Tpvt. 3. § szerint: „Tilos valótlan tény állításával vagy híresztelésével, valamint valós tény hamis színben való feltüntetésével, úgyszintén egyéb magatartással a versenytárs jó hírnevét vagy hitelképességét sérteni illetve veszélyeztetni.”

Szóval csak óvatosan. A gyűlölet, indulat könnyen elhomályosítja a tisztánlátást. Az összesen 43 hozzászólásodnak kb a fele közvetve vagy közvetlenül velem vagy a cégünkkel vagy annak valamilyen termékével foglalkozik vagy vásárlói véleményeket minősít.

Egészséges dolog ez?

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Kedves H G!

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

HG:

Már az első mondatodban csúsztatsz:

a kisérlet eredményét nem én, hanem a 6moons honlap tette közzé és már az én figyelmemet is DigitalSTD hívta fel rá, ahogy ezt ő helyesen le is írta. Kb ötödjére van ez ebben a topikban leírva, érdemes lenne tehát lassan megérteni. Innen nem is lenne érdemes tovább ragozni a kérdést.

Kedves Frenc!

"Koscso_Ferenc válasz | megnéz 2007.04.02 19:17:52 (5153)
(Szolgálati kölemény: Bigi, láttam kerestél meg küldtél emailt, majd hívlak, el vagyok havazva)

Nagyjából így van, annyi csak a megjegyeznivalóm, hogy olyan 80 dB körüli hangnyomással kezdenek és kb 2 hét alatt fokozatosan nyomják fel 120 dB környékére a hangnyomást. Egyszer azt is kipróbálták, hogy a bejáratott 12 ohmon 101 dB érzékenységű dobozt (Zu Druid IV) 2000 W-tal terhelték és 6 óra kellett mire megadta magát."

Ezt te állítottad, írtad le.

Ha tagadod, hazudsz.

Vállald a felelősséged a szavaidért!

Vagy nem mered?

Most olyan vagy, mint a kisgyerek, aki rosszfát tett a tűzre és anyja szoknyája mögé bújik.

Lerázod a felelősséget magadról.

Rátolod az újságírókra, gyártókra, mindenkire.

Csakhogy a magyar Fórumokon nem ők írogatnak ekkora vehemenciával, mint te, nem ők szolgáltatnak hamis adatokat a vevő jelöltjeiknek, hanem te.

Mit gondolsz, meddig csinálhatod bűntetlenül ezt?
Lejáratod a komplett magyar kereskedői társadalmat!
Becsapod valótlan adatok közlésével a vásárlóidat.

És még te beszélsz tisztességről?

Hivatkozol fűre-fára, csak azt nem ismered el, hogy a vásárlókat megtévesztésre alkalmas adatokkal láttad el.

Kíváncsi lennék, a fogyasztóvédelem mit szólna ehhez.

Papolsz itt tisztességes kereskedői viselkedésről, holott pont te vagy az, aki megtéveszted a vásárlóidat, vagy potenciális vásárló jelöltjeidet.
(most éppen a 2000W-os terhelhetőségű hangszóróval)

Érdekes módon egyik kereskedő sem szűköl, mint a kutya a tisztességet kiabálva.
Számukra a tisztesség természetes és nem próbálják hamis adatokkal eladni termékeiket.
És aki netán ezt felemlíti, rögtön gazember a számodra.

Utoljára kérlek, gondolkozz el szavaimon.

Hg

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

jó páros,tudod,zsák a foltját Na nem véletlen a párosítás,kiegészítik 1 mást./szokták mondani:keményhangú hangfal,lágy elektronikával.és fordítva/.
Mintha azt vennem ki a szavaidbol, hogy hallottal Altmann elektronikaval Druidot! Meg tudod erositeni hogy ez igy volt? Es hogy kinel?

Tehat a fo kerdes amit most nem szabad kikerulni: Meg tudod erositeni hogy ez igy volt?

Bocsi,de ebbe a rágóba nem harapok bele

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

jó páros,tudod,zsák a foltját Na nem véletlen a párosítás,kiegészítik 1 mást./szokták mondani:keményhangú hangfal,lágy elektronikával.és fordítva/.
Mintha azt vennem ki a szavaidbol, hogy hallottal Altmann elektronikaval Druidot! Meg tudod erositeni hogy ez igy volt? Es hogy kinel?

Tehat a fo kerdes amit most nem szabad kikerulni: Meg tudod erositeni hogy ez igy volt?

Vendég

Kábelezzünk

veszítenek szerintem annyit, amennyit nyernek, ha érthető vagyok. Nem mindenkinek tetszik az ilyen hozzáállás.

Egy jó eladónak nincs ilyesmire szüksége.

Helyes utat mutat, nem rosszal példálózik.

arn
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 177

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: arn »

A kereskedő és gyártó cégek, illetve azok képviselői tényleg kihagyhatnák egymás termékeik (vagy raktárkészletük ) minősítését.
no igen... nem artana, ha a vasarlo(jeloltek)re hagynak a megitelest.

Vendég

Kábelezzünk

Ne kapd fel a vizet, természetesen nem azt írtam, hogy te kötözködsz (nem is így fondoltam) , hanem azt, hogy a fórum jelentős része már perpatvar.

Jó lenne moderálni magukat a kötekedőknek, és ha nem teszik, akkor a Moderátorok odafigyelhetnének a személyeskedésekre, illetve az ilyen "bulikra".

A kereskedő és gyártó cégek, illetve azok képviselői tényleg kihagyhatnák egymás termékeik (vagy raktárkészletük ) minősítését.

Nagyobb lenne a békesség itt. Nem lenne jó?

Kösz, magam is hasonlóan gondolom.

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Sajnos ott nem volt mód másik rendszerbe megfülelni. Altman-t fülügyre kaptam azóta,de szándékosan nem írtam róla mert nem szeretnék több hajcihőt
Amit utana idezettel egyutt inteztem hozzad kerdes, az miert maradt megvalaszolatlan?
En ugy szeretnek egy valaszt arra is
Nem kell am minden kerdest ami picit kellemetlen kikerulni

Vendég

Kábelezzünk

Sajnos ott nem volt mód másik rendszerbe megfülelni. Altman-t fülügyre kaptam azóta,de szándékosan nem írtam róla mert nem szeretnék több hajcihőt
köszönjük előrelátásod!
Tanítsd a többieket is...

Vendég

Kábelezzünk

Olyan komoly szakembereknek mint Ti, nem ezt kellene csinálnia. 
mellékesen felére csökkenne a forgalom, ha Bigi, Revox, vagy penna körül (bocs ha valakit kihagytam) nem lenne éppen valami akutális hajcihő.

Nem is lenne olyan nagy kár.

Most őszintén, hogyan lehet védekezni az ellen, ha soha el nem hangzott állítást adnak a szádba? Ráadásul nyilvánvalóan némi hátsó szándékkal...

Nem tudom, biztosan.

Ne kapd fel a vizet, természetesen nem azt írtam, hogy te kötözködsz (nem is így fondoltam) , hanem azt, hogy a fórum jelentős része már perpatvar.

Jó lenne moderálni magukat a kötekedőknek, és ha nem teszik, akkor a Moderátorok odafigyelhetnének a személyeskedésekre, illetve az ilyen "bulikra".

Nagyobb lenne a békesség itt. Nem lenne jó?

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Engem az Altmann + Druid erdekelne

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Az én beírásomban,nem volt semmi de semmi elítélő hang.Nem azért mentem megfülelni,hogy aztán meg jól lehúzzam,hanem mert érdekelt.Nálunk is előfordúl,hogy a mi erősítőnk retentően nem passzól egy hangfalhoz,de nincs gáz,bekötünk egy másikat..
Megtortent? Nem...de azert jo lehetoseg volt nem?
Gondolom Altmannal azota se tortent semmifele meghallgatas
Es ne hajtogasd azt legyszives, hogy a rendszert nezted mint egeszet...mert tisztan emlekszem a beirasodra, hogy " en is hangfalat keresgeltem...ezert hallgattam meg a Druidot...hat csalodnom kellett " lehet nem minden szo passzol de 100%ig ez volt a lenyege!
Ugye belatod, hogy ez picit vicces? Bar inkabb a nevetseges szo passzolna jobban

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Az én beírásomban,nem volt semmi de semmi elítélő hang.Nem azért mentem megfülelni,hogy aztán meg jól lehúzzam,hanem mert érdekelt.Nálunk is előfordúl,hogy a mi erősítőnk retentően nem passzól egy hangfalhoz,de nincs gáz,bekötünk egy másikat..

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”