Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Húúú, ez hosszú lett……

Tényleg,de igen korrekt leírás,megérte leírni.
Fura,engem ez a filter bright dolog egyáltalán nem zavart.Vagy csak mások itt a fényviszonyok,fene tudja.
Mindenesetre,tényleg igen kiváló a készülék.

Köszi Rea, a dicséretet és a tv-t is

Szóra sem érdemes...
Sem egyik,sem másik.
Örülök,hogy bevált!!

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Hegez »

Húúú, ez hosszú lett……

Fura,engem ez a filter bright dolog egyáltalán nem zavart.Vagy csak mások itt a fényviszonyok,fene tudja.

Köszi Rea, a dicséretet és a tv-t is
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

Pana plazmtv-t mivel érdemes tísztítani ?

Szabad e egyáltalán puha ruhával dörzsölgetni az üveglapot ???

OLyan , mintha taszítaná valahogy a port , mert eddig nem gyűlt rajta igazán a por.
Valami spéci anyaggal lehet bevonva, nem ?

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Húúú, ez hosszú lett……

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Hátha, valakit érdekel a Samsung 50Q97 plazma tv-mről 1 hónap alatt koránt sem mindenre kiterjedő véleményem és tapasztalatom, úgy is valaki hiányolta, hogy többnyire csak Panákról olvas itt.
Gratulálok, használd egészséggel.

Privi ment.

Köszönöm!
A fiókom tele volt, nem kaptam meg a privit.

Most nézd meg.

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hátha, valakit érdekel a Samsung 50Q97 plazma tv-mről 1 hónap alatt koránt sem mindenre kiterjedő véleményem és tapasztalatom, úgy is valaki hiányolta, hogy többnyire csak Panákról olvas itt.

Privi ment.

Köszönöm!
A fiókom tele volt, nem kaptam meg a privit.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Privi ment.

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

TV adással: nálam Upc kábel tv-ről megy. Már 2-3 méterről is dacára a nagy kijelzőnek, jó képet ad. A felskálázás jól végzi a dolgát és még nagyításban is elfogadható képet produkál, nyílván csodát nem várva a forrás miatt. Nálam sokat javít a képen a DNIe és a Mozi plusz, bár ez csak 16/9 és 4/3 üzemmódban kapcsolható be, nagyításban nem működik, van még aktív szín bár ennek hatása nem nagyon észrevehető.
A Mozi plusz néha produkál érdekes jelenséget egy-egy tárgy mozgásnál kockásodik, de ezt csak tv adásnál és ritkán vettem észre. A mozi plusz első látásra mintha egy kicsit mesterséges mozgásokat keltene, viszont olyan 3D hatású éles mozgóképet produkál, hogy rögtön hiányzik, ha kikapcsolom.
A tv adás színbeállítása nem volt egyszerű, de végül rájöttem, hogy drasztikusan vissza kell venni a szín-t és így természetes képet kapunk, számszerűen az alap 50-ről egészen 38-ra. Kicsit, mint minden Samu narancs és pirosba húz, így hideg1-re van állítva.
Normál módban lehetőség van a fehéregyensúly és színek külön állítására, de erre még nem volt időm, hogy alaposan kipróbáljam, és ki kísérletezzem egy esetleg jobb beállítást.
A „beégés” tapasztalataim. Rögtön az első pár órájában a tv-nek elkövettem azt a hibát, hogy egy csatornát EuroS-t néztem vagy 3-4 órát folyamatosan viszonylag magas kontraszton (80) és sajnos a logo ott is maradt, de szerencsére elég hamar el is tűnt. Ezek után, inkább betartom a már sokat emlegetett javasolt 200 órás „bejáratást” és most 60-ra visszavett kontraszton üzemel. Az óta hasonló jelenséget nem tapasztaltam, pedig sokat megy tv adáson, de a beégés elleni védelem is nagyon bőkezűen állítható rajta.

DVD: Sajnos a lejátszómnak csak scart és komponens kimente van, tehát nincs tapasztalatom hdmi-n, és sajna természetesen normál sd minőségű dvd-kel teszteltem. Jelenleg komponensen használom. A felskálázás itt is tökéletes, a színt itt nem kellett annyira visszavenni, mint tv-nél most 45 van.
A kép még 2m-ről is éles, és telített gyönyörű színek láthatók. A mozi plusz itt is bekapcsolva van és itt eddig még nem tapasztaltam képalkotási hibát (kockásódást).
A fekete nagyon rendben van majdnem, mint egy crt, több mint elég nekem.

PC: Természetesen natívban hajtom 1360*768, sajnos itt már csak 60hz és ez érződik is rajta,vibrál egy kicsit, főleg közelről, de pl. film nézésekor már nem zavaró. Itt említeném meg, hogy érdekes , de tv adással és dvd-vel semmilyen vibrálás nem tapasztalható még mellé nézve sem, bár itt sehol nem ír róla, hogy 100 hz-es lenne valószínűleg nem is az, de az is biztos, hogy nem 50 v. 60hz-en működik. Szerintem a Smart Frame Plus technológiája hasonlóan működik minr pl. 100hz bár lehet itt ez nem éri el a 100hz-t.
A kép pc-n is éles, de pc-s alkalmazásokra talán jobb egy lcd, viszont a filmnézésre, ami miatt összekötöttem azért semmi problémája nincs, és 720p divix anyagon gyönyörű, részletező képet ad.
A pc-nél nem használhatók a képjavítók pl. dnie vagy mozi plusz, van viszont külön mozi vagy game mód.

Végül a fekete leves: Ultra Filter Bright szűrő. Eredetileg azzal a céllal fejlesztették tovább a Filter Bright technológiát, hogy a nappali tv nézésnél is kontrasztos képet adjon, a vicc csak az, hogy pont nappali világos környezetben, mint megtudtam úgynevezett „moire” jelenséget okoz.
Ez a következőt jelenti, a képen visszatükröződő tárgyak, nálam pl. fehér fal a képernyőn csíkosan jelennek meg, ez nem csak kikapcsolt állapotban, hanem sajnos minden sötétebb képrésznél látható. Erről tettem is fel képet a saját készítésű képeknél. Valószínűleg a tervezőasztalon ezt nem így akarták, de valami a gyártáskor nem jól sikerült, bár engem ez már nem fog vigasztalni, külföldi fórumokat is olvasva elképzelhető, hogy későbbi sorozatokban ezt javítani fogják. Mindenképpen azt ajánlom, ha ilyen tv-t szeretnél, nézd meg, főleg, ha világos környezetben is sokat használnád és dönts el téged ez mennyire zavar, lehet egyáltalán nem.

Csak az Ultra Filter Bright miatt nem mondom, hogy a tv tökéletes, de mindenképpen egy nagyon jó tv és bátran merem ajánlani mindenkinek. Az előző tv-m Samu 40s71 lcd után egy sokkal természetesebb persze nagyobb és crt-hez közelebb álló képminőséget kaptam, nem is említve a sokkal jobb fekete visszaadását.

Húúú, ez hosszú lett……

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lacek »

Jelentkeztem!

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Lacek,dobtam privit,sürgős,jelentkezz....

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Esetleg a 490-est nem figyelted, hogy a 720p és 1080i között volt-e különbség? Egyáltalán tud a 490-es 1080-at?
Igen tud 1080i-t, de nem néztem, mert nem látom értelmét egy HD-Readys tv-nél. Ráadásul "mozizásra" használom a készüléket, így az interlaced üzemmód eleve hátrányos. Nálam mindenképp a 720p a nyerő. konzol esetében már nem feltétlenül.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

A haveromnak LG plazmája van és kíváncsiságból elvittem hozzá a lejátszómat, kipróbálni a tv-n a HDMI képet. Hát nagy csalódás volt. A 19 ezer Ft-os LG-jének ugyanolyan képe volt komponensen, mint a Samu DVD-nek HDMI-n. De igazán nem voltam tőle elájulva. Itt is felmerül egy kérdés: az LG plazma TV-ben van a hiba: nem lehet kihasználni a HDMI előnyeit, vagy komponensen is el lehet érni ugyanolyan képminőséget.
Pioneer 490-esen HDMI 720p-vel az LG 42PC1R-en nagyságrendekkel szebb képet adott, mint a Pioneer 470-es komponens kábellal. Persze DVD függő is, mert a Hős zajosabb lett mint volt, viszont a Gyűrűk Ura kiemelkedően szebb HDMI-n.

Esetleg a 490-est nem figyelted, hogy a 720p és 1080i között volt-e különbség? Egyáltalán tud a 490-es 1080-at?

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

A haveromnak LG plazmája van és kíváncsiságból elvittem hozzá a lejátszómat, kipróbálni a tv-n a HDMI képet. Hát nagy csalódás volt. A 19 ezer Ft-os LG-jének ugyanolyan képe volt komponensen, mint a Samu DVD-nek HDMI-n. De igazán nem voltam tőle elájulva. Itt is felmerül egy kérdés: az LG plazma TV-ben van a hiba: nem lehet kihasználni a HDMI előnyeit, vagy komponensen is el lehet érni ugyanolyan képminőséget.
Pioneer 490-esen HDMI 720p-vel az LG 42PC1R-en nagyságrendekkel szebb képet adott, mint a Pioneer 470-es komponens kábellal. Persze DVD függő is, mert a Hős zajosabb lett mint volt, viszont a Gyűrűk Ura kiemelkedően szebb HDMI-n.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Másik kérdésem:Plazmát összekötöttem a Denon 1920-al HDMI kábellel, a denonon van egy HDMI gomb, melyet nyomogatva ír ki nekem 4..,  756, meg 1080p.
Ennek mi értelme van én nyomogattam,de különbséget nem láttam köztük, melyikre kell állítanom?
Köszi és bocs, ha nagyon amatőr kérdések, de most mászok bele jobban a témába.

Ez nagyon, nagyon jó kérdés! Én 576p, 720p, 1080i közül választhatok a DVD menüjében. 1080i-n picit, fényesebb a kép, a színek valamelyest élénkebbek és talán a kontúrok is jobbak ezért így nézem, annak ellenére, hogy a 720p-n elvileg jobbnak kellene lennie. Szerintetek ez a különbség a TV miatt jön ki, vagy a DVD produkálja.
Igazából csak elméleti jelentősége van a kérdésnek, mivel lejátszóra egy ideig nem fogok költeni.
(Sajnos más HDMI-s lejátszóval nem tudom kipróbálni. Van egy Pio 575-ösöm is van, de azon nincs HDMI, csak 576p-t tud komponensen keresztül és így nagységrendekkel rosszabb a képe. Sajnos.)

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lex »

A 1920-ason csak 1080i van, 1080p-t nem tud csak a 1930-as.
Üdvözlettel: Lex

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11006
Kapcsolat:

Plazma

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

... a denonon van egy HDMI gomb...
A HDMI kimenet felbontását állítgathatod vele. Elvileg 720p állásban kapod a legjobb képminőséget a Q97 plazmával, de próbáld ki a 1080 felbontást is.

kökény
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 66

Plazma

Hozzászólás Szerző: kökény »

Másik kérdésem:
Plazmát összekötöttem a Denon 1920-al HDMI kábellel, a denonon van egy HDMI gomb, melyet nyomogatva ír ki nekem 4.., 756, meg 1080p.
Ennek mi értelme van én nyomogattam,de különbséget nem láttam köztük, melyikre kell állítanom?
Köszi és bocs, ha nagyon amatőr kérdések, de most mászok bele jobban a témába.

kökény
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 66

Plazma

Hozzászólás Szerző: kökény »

Csakhogy már ON is legyen :
Összekötöttem a plazmámat (Samu Q97) ps2-vel és sehogysem teccik amit kaptam látványba, komponens kábellel kötöttem össze, a Samun beállítottam, vmi játékmód bekapcs. gombot mégsem adja azt a képet, mint előtte a philips crt-m. Én lámáskodok vmit. vagy ez ennyit tud és ne erőltessem a dolgot?
Godfather játékkal nyomtam és nem is a játék képe ami rosszabb minőség, hanem inkább az átvezető filmek, azok borzalmasak az előző tv-hez képest.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Regimodi »

... viszont a Pana PV60-as bekapcsolt állapotában beállítás nélkül, de rendesen bekalibrálva is még a focivb-t is szebb színekkel kommentálta, HDMI-s DVD lejátszóról nem is beszélve. van aki magasról lex..-ja hogy milyen a tv külseje vagy a távirányító igénytelensége (Panánál ez is gond), mivel ők nem a távirányítót nyomkodják folyamatosan, hanem a képet nézik.

Ezzel teljesen egyetertek, a leirtakat tapasztalom nap, mint nap ...

Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: kaposi1 »

PC1RR nem PC1R
Valóban. PC1RR-ben van DVR és slussz, a panel és elektronika ugyanaz, márpedig erről van szó ugyebár.
Amúgy nem értelek. Ha számodra ez az LG a tökéletes képminőség, akkor miért nézelődsz ezen a fórumon, miért kifogásolod, hogy vannak itt sokan, akiknek ez édeskevés (teljesen érthető módon), és próbálkoznak más márkákkal (Panasonic, Samsung, Pioneer, Hitachi) és ezeket dícsérik (megjegyzem okkal)?

Elhiszem, hogy neked kikapcsolt álapotban "csúnya" a Pana PV60-as, viszont a Pana PV60-as bekapcsolt állapotában beállítás nélkül, de rendesen bekalibrálva is még a focivb-t is szebb színekkel kommentálta, HDMI-s DVD lejátszóról nem is beszélve. van aki magasról lex..-ja hogy milyen a tv külseje vagy a távirányító igénytelensége (Panánál ez is gond), mivel ők nem a távirányítót nyomkodják folyamatosan, hanem a képet nézik.

Nem akarom bántani az LG-t, mert nekem is volt, és kiszolgálta az idejét többé-kevésbé, de ez a PC1R messze van attól, hogy a plazma technológia határjait feszegesse, arról nem beszélve hogy miket produkál konzol esetében: a'la beégés, még ha nem is túl látványosan. Ezért is pateroltam el, pedig kellemesen töltöttem vele a DVD-zéseimet.

Valoban ugyan az ,csak kicsit kekeckedtem.
Azert nezelodok ezen a forumon (is), mert erdekelnek az ujdonsagok,illetve szeretek informalodni.
Szerintem egy szoval sem kifogasoltam hogy ki milyen markat vesz.
Sot meg azt is elhiszem hogy a Pana jobb mint az LG.
Szerintem maradjunk ennyiben.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

PC1RR nem PC1R
Valóban. PC1RR-ben van DVR és slussz, a panel és elektronika ugyanaz, márpedig erről van szó ugyebár.
Amúgy nem értelek. Ha számodra ez az LG a tökéletes képminőség, akkor miért nézelődsz ezen a fórumon, miért kifogásolod, hogy vannak itt sokan, akiknek ez édeskevés (teljesen érthető módon), és próbálkoznak más márkákkal (Panasonic, Samsung, Pioneer, Hitachi) és ezeket dícsérik (megjegyzem okkal)?

Elhiszem, hogy neked kikapcsolt álapotban "csúnya" a Pana PV60-as, viszont a Pana PV60-as bekapcsolt állapotában beállítás nélkül, de rendesen bekalibrálva is még a focivb-t is szebb színekkel kommentálta, HDMI-s DVD lejátszóról nem is beszélve. van aki magasról lex..-ja hogy milyen a tv külseje vagy a távirányító igénytelensége (Panánál ez is gond), mivel ők nem a távirányítót nyomkodják folyamatosan, hanem a képet nézik.

Nem akarom bántani az LG-t, mert nekem is volt, és kiszolgálta az idejét többé-kevésbé, de ez a PC1R messze van attól, hogy a plazma technológia határjait feszegesse, arról nem beszélve hogy miket produkál konzol esetében: a'la beégés, még ha nem is túl látványosan. Ezért is pateroltam el, pedig kellemesen töltöttem vele a DVD-zéseimet.

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Foleg, ha mint irtad nincs is tapasztalatuk felole. Itt most konkretan az Lg 42PC1RR-es plazmara gondolok. Nekem az van, es nagyon meg vagyok vele elegedve.Nincs semmifele mellek hangja, meg nagyon kozelrol sem.Szerintem a kepe is tokeletes.Igaz a feketeje alul marad a Panaval szemben. De a felvevo funkcio egy olyan kenyelmi szolgaltatas benne, ami miatt meg most sem banom hogy ezt vettem nyolc honapja 400-ert,ma meg mar 270-korul hozza lehet jutni. Egyebbkent nekem nincs semmi bajon a Panasonic-termekekkel.Nagyon jo markanak tartom,es szivesen olvasom a hozzaszolasokat rola.
A "nivos termek" kifejezesnel meg konkretan az elofordulo hibakra gondoltam,amit a Pana tulajdonosok anno irtak a forumba.

Más meg arról beszél, hogy nem olvassátok rendesen a topicot. Volt iromány a 42PC1R-ről. Többek között én is írtam róla, hibákat is.
Pl olyan hibákat, ami a PV60-asra anno nem volt jellemző.
Amúgy az elfogultságról. Azt írod, hogy a PC1R képe tökéletes.
Hát volt nekem olyan plazmám, de olyan messze volt a képe a tökéletestől, mint Makó Jeruzsálemtől
Én inkább azt mondanám rá, hogy egy tisztességes általánosan használható plazma jó közepes értékeléssel. Semmi több.

Akkor helyesbitek.
Szamomra tokeletes.
Annak idejen vegig olvastam a forumot,de nem emlekszem hogy talalkoztam volna ilyen osszehasonlitassal. Megegyszer nem fogom megtenni .Ha utalnal ra hogy hol talalnam megkoszonem.Talan ha lenne kereso, ami tudtommal nincs.
Egyebbkent meg ha mar a PV60-ast hoztad fel.
Nalam mar kikapcsolt allapotba is minuszbol indult volna.
Sejted mire gondolok.

PC1RR nem PC1R

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Foleg, ha mint irtad nincs is tapasztalatuk felole. Itt most konkretan az Lg 42PC1RR-es plazmara gondolok. Nekem az van, es nagyon meg vagyok vele elegedve.Nincs semmifele mellek hangja, meg nagyon kozelrol sem.Szerintem a kepe is tokeletes.Igaz a feketeje alul marad a Panaval szemben. De a felvevo funkcio egy olyan kenyelmi szolgaltatas benne, ami miatt meg most sem banom hogy ezt vettem nyolc honapja 400-ert,ma meg mar 270-korul hozza lehet jutni. Egyebbkent nekem nincs semmi bajon a Panasonic-termekekkel.Nagyon jo markanak tartom,es szivesen olvasom a hozzaszolasokat rola.
A "nivos termek" kifejezesnel meg konkretan az elofordulo hibakra gondoltam,amit a Pana tulajdonosok anno irtak a forumba.

Más meg arról beszél, hogy nem olvassátok rendesen a topicot. Volt iromány a 42PC1R-ről. Többek között én is írtam róla, hibákat is.
Pl olyan hibákat, ami a PV60-asra anno nem volt jellemző.
Amúgy az elfogultságról. Azt írod, hogy a PC1R képe tökéletes.
Hát volt nekem olyan plazmám, de olyan messze volt a képe a tökéletestől, mint Makó Jeruzsálemtől
Én inkább azt mondanám rá, hogy egy tisztességes általánosan használható plazma jó közepes értékeléssel. Semmi több.

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Ki kellene írni  hogy fórum, csak Pana rajongóknak.Ez vicc.Azért emlékszem én olyanra is nem is olyan régröl, amikor oldalakon keresztül csak a panasz ment erre a nívós termékre. Ventillátor zaj, táp búgás,firmware frissítés, egyebek.
Ide miért is kellene kiírni?

Van külön Pana 42PV60-as topic. Ha valaki arról akar írni, akkor írhat oda is. Meg persze ide is. Elvégre nincs megtiltva.

Probléma tényleg van a Panákkal. Típustól függően kissebb, vagy nagyobb. Úgy mint a többivel. Valamelyik Samuról is lehetett ITT, ebben a fórumban olyat olvasni, hogy zajos. És? Engem nem zavar, én nem hallom. Ha az lenne, lehet, hogy hallanám. De így nem. A Samu DVD lejátszóm ventijét viszont hallom. De az ITT nem érdekel senkit. Az LG-t itt nem sokan szidták. Mert az itteniek közül keveseknek van tapasztalata vele. Fapacin kívül nem is emlékszem, hogy valakinek lenne. Az itteni fórumozók döntő többségének Panasonic-ja van. Világos, hogy arról fog írni. Nem?

Ha Neked nem szimpatikus a Pana akkor nem azt kell venni. Van egyéb is. És mondjuk engem érdekel az is. Hozzászólni nem fogok tudni, de ha arról fogsz írni, azt nagyon szívesen elolvasom.

Még egy dolog. Ezt a sor Neked mit jelent?

"a panasz ment erre a nívós termékre"

Itt engem elsősorban a termék szó jelentéstartalma érdekel. Nagyon szívesen venném, ha a gondolataidat esetleg megosztanád velünk néhány sorban.

Pontosan erre gondoltam. Vagyis hogy gondok vannak a Panaval is.En elhiszem hogy a legtobb forum olvasonak Panasonic plazmaja van, de attol meg nem csak az a termek letezik. Ha valaki erdeklodik egy masik marka utan azt nem kell egybol elutasitani.
Foleg, ha mint irtad nincs is tapasztalatuk felole. Itt most konkretan az Lg 42PC1RR-es plazmara gondolok. Nekem az van, es nagyon meg vagyok vele elegedve.Nincs semmifele mellek hangja, meg nagyon kozelrol sem.Szerintem a kepe is tokeletes.Igaz a feketeje alul marad a Panaval szemben. De a felvevo funkcio egy olyan kenyelmi szolgaltatas benne, ami miatt meg most sem banom hogy ezt vettem nyolc honapja 400-ert,ma meg mar 270-korul hozza lehet jutni.
Egyebbkent nekem nincs semmi bajon a Panasonic-termekekkel.Nagyon jo markanak tartom,es szivesen olvasom a hozzaszolasokat rola.

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: derceto »

Na most...Hogy a retekbe van az,hogy a feleakkora kontrasztú PZ700 szemre nagyobb kontrasztot (ennyiszer leírni.. ) produkál?Mert hogy ez bizony látszik.

Szerintem ez ilyen beetetés. Azért csinálják, hogy a 2008-as modellre megint ráírhassák, hogy ez már 10000:1 ÉS FullHD, tessék ezt venni...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”