Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nero SVCD/DVD plugin
-
Vendég
Nero SVCD/DVD plugin
miért nem mtudok írni dvd+r -re avi.-t? Meg tudná valaki monmdani nekem?
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 2
Nero SVCD/DVD plugin
Szerintem tovább a "Pinnacle Studio" topicba folytassuk.
Üdv, Mick
...élvezd az életet ameddig lehetöséged van rá!
TV: Panasonic TX-32PK25D, DVD: Pioneer DV-717, AMP: Denon AVR-1801, VHS: Mitsubishi HS-M60V, TAPE: Akai DX57, CD: Denon DCD-685, CAM: Sony DCR-TR8100E, SPK: Canton 10MX, Magnat Sonobull 1000 XL.
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

Nero SVCD/DVD plugin
A .sdc vagy .sdv projektek. Próbálj .avi file-t megnyitni. Ha nem nyitja meg, akkor újratelepítés lesz! Viszont van egy sorrend amit be kell tartani. Én már többször hívtam már fel a Pinnacle Hotline-t és ott mondtak egy pár trükköt. Most csodálatosan müködik minden.
Üdv, Mick
TV: Panasonic TX-32PK25D, DVD: Pioneer DV-717, AMP: Denon AVR-1801, VHS: Mitsubishi HS-M60V, TAPE: Akai DX57, CD: Denon DCD-685, CAM: Sony DCR-TR8100E, SPK: Canton 10MX, Magnat Sonobull 1000 XL.
Nero SVCD/DVD plugin
A Studióval sikerült idegen avi-t is vágni, igaz, a képarány torzított lett. Viszont a gépemben van egy MotionJPEG DC10+ kártya is. Ha jól emlékszem, amikor újratelepítettem a rendszert (100 éve ) és a DC10+ még nem volt benne a gépben, a progi nem ismerte fel a korábbi file-okat amit a fent említett kártyával digiztem be. Az Adobe Premiere-t ismered?
Üdv, Mick
Nekem Studio Delux kártyám van előtte pedig Stúdio DC 10+
Eddig sem a Studio 7 sem a 8.4-gyel nem sikerült megnyitnom még a saját avi-ját sem, ha nem volt meg mellé a 'stu' file. Azok pedig a régebben digietteknél már nincs meg.
Sőt filet nem is tudok vele megnyitni, csak projectet.
Te az edit menüpontben milyen fileokat tudsz megnyitni? (Még 'sdv' és 'sdc' filokat hagy megnyitni, amelyek szintén a sajátjai.)
Hallottam a premierről sőt a 6-os fent is van a gépemen, de nagyon bonyolultnak tűnik a kezelése.
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

Nero SVCD/DVD plugin
A Studióval sikerült idegen avi-t is vágni, igaz, a képarány torzított lett. Viszont a gépemben van egy MotionJPEG DC10+ kártya is. Ha jól emlékszem, amikor újratelepítettem a rendszert (100 éve ) és a DC10+ még nem volt benne a gépben, a progi nem ismerte fel a korábbi file-okat amit a fent említett kártyával digiztem be.
Az Adobe Premiere-t ismered?
Üdv, Mick
Nero SVCD/DVD plugin
Köszönöm! A Néróval való SVCD (és DVD) íráshoz kell 1 plugin, amit felinstalláltam, de így is azt mondja, hogy SVCD íráshoz kell neki a mpeg2/SVCD plugin. A néro Visison Express is u.e. mondja. Miért? Van tippetek, hogy mit rontottam el?
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

Nero SVCD/DVD plugin
Megpróbálom a 7-el hogy mi is a helyzet az "idegen" file-okkal és választ fogok írni. Esetleg ha tudsz németül vagy angolul, a www.pinnaclesys.com oldal fórumábol sok mindent meg lehet tudni.
Üdv, Mick
Köszönöm!
Sajnos csak japánul beszélek egy kicsit. :-(
Más programot nem szoktál használni?
Kódolásra használtam a TMPGEnc-et. Próbáld ki, szerintem ok. A Studio software-nél viszont hangsúlyozzák, ha egy video-file vagy beillesztett képek felbontása nem eggyezik meg a beállított felbontással, a kódolás több idöt vesz igénybe.
Üdv, Mick
Nero SVCD/DVD plugin
Én Pinnacle TRex-szel szoktam konvertálni VCD/SVCD-be, az szépen megcsinálja, utána TMPGEnc-el kettévágom, ha több mint egy cd. Aztán Nero-val írás, és kész.
Nero SVCD/DVD plugin
Megpróbálom a 7-el hogy mi is a helyzet az "idegen" file-okkal és választ fogok írni. Esetleg ha tudsz németül vagy angolul, a www.pinnaclesys.com oldal fórumábol sok mindent meg lehet tudni.
Üdv, Mick
Köszönöm!
Sajnos csak japánul beszélek egy kicsit. :-(
Más programot nem szoktál használni?
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

Nero SVCD/DVD plugin
Én a Studio7-el dolgozok, már tömörítettem egy pár filmet. A minöség elfogadható, igaz vannak ennél jobb codec-ek is. Viszont nekem fontos hogy a Timeline-bol kódoljon. Fórumokbol olvasva a 8-as software-nek jobb a codec-je mint a 7-nek. A kódolási sebesség egyenesen arányos a procid gyorsaságával. A régi számítógépem 400MHz-es processzora igencsak izzadt a kódoláskor és sokszor 24 órát is eltartott a müvelet, a jelenlegi 1,2GHz-es viszont egy pár óra alatt végez a kódolással. Tehát türelem!
A Gépem Epox 8K7A+ 1,4 GHz pocival. Az azért nem olyan rossz. Remélem:-)
A másik, sőt a legnagyobb gondom a progival, hogy csak a saját maga által digizett avi-kat fogadja és nekem sok régebbi van + mpeg-ek is. Vagy olyanok is, amelyeket ugyan ezzel csináltam, de a kisérőfáljai már nincsnsk meg. Akkor pedig nem hajlandó betölteni. Vagy csak én nem találom, hogyan lehetne 'idegen' avikat megnyitni és szerkeszteni, majd kódolni vele?
Üdv, Mick
Nero SVCD/DVD plugin
Én a Studio7-el dolgozok, már tömörítettem egy pár filmet. A minöség elfogadható, igaz vannak ennél jobb codec-ek is. Viszont nekem fontos hogy a Timeline-bol kódoljon. Fórumokbol olvasva a 8-as software-nek jobb a codec-je mint a 7-nek. A kódolási sebesség egyenesen arányos a procid gyorsaságával. A régi számítógépem 400MHz-es processzora igencsak izzadt a kódoláskor és sokszor 24 órát is eltartott a müvelet, a jelenlegi 1,2GHz-es viszont egy pár óra alatt végez a kódolással. Tehát türelem!
A Gépem Epox 8K7A+ 1,4 GHz pocival. Az azért nem olyan rossz. Remélem:-)
A másik, sőt a legnagyobb gondom a progival, hogy csak a saját maga által digizett avi-kat fogadja és nekem sok régebbi van + mpeg-ek is. Vagy olyanok is, amelyeket ugyan ezzel csináltam, de a kisérőfáljai már nincsnsk meg. Akkor pedig nem hajlandó betölteni. Vagy csak én nem találom, hogyan lehetne 'idegen' avikat megnyitni és szerkeszteni, majd kódolni vele?
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

Nero SVCD/DVD plugin
A Studio8-nak van mpeg2 codec-je, próbáld azzal kódolni. És ha jól tudom ki is írhatod vele az anyagot DVD-re.
Üdv, Mick
Szia Mick!
A Studio 8-nak jó a tömörítése? Normális, hogy 30 perces anyagot már 2 órája kódól?
Köszi
Nero SVCD/DVD plugin
A Studio8-nak van mpeg2 codec-je, próbáld azzal kódolni. És ha jól tudom ki is írhatod vele az anyagot DVD-re.
Üdv, Mick
Szia Mick!
A Studio 8-nak jó a tömörítése? Normális, hogy 30 perces anyagot már 2 órája kódól?
Köszi
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn

Nero SVCD/DVD plugin
Én eddig azt vettem észre, hogy a "-" -os jobban el van terjedve. Ezért nem vennék csak "+"-os írót, mert azt kevesebb viszi.
Megvettem a Toshibát! :-))
A digital8 videóim a Studió 8 programmal bevittem a gépbe avi formátumban.
Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minőség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehető legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak?
Ha az megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Előre is köszönöm, és bocs, hogy ilyen nagyon láma vagyok.
Üdv, Mick
Nero SVCD/DVD plugin
Én eddig azt vettem észre, hogy a "-" -os jobban el van terjedve. Ezért nem vennék csak "+"-os írót, mert azt kevesebb viszi.
Megvettem a Toshibát! :-))
A digital8 videóim a Studió 8 programmal bevittem a gépbe avi formátumban.
Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minőség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehető legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak?
Ha az megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Előre is köszönöm, és bocs, hogy ilyen nagyon láma vagyok.
Nero SVCD/DVD plugin
SVCD-t akarsz írni, akkor inkább mással konvertáld át... ne a Neroval. Én talán a "-"-os Toshibára tippelnék, ha meg "+"-osat is akarsz írni, akkor vegyél olyat, ami mindkettőt írja. De csak "+"-osat ne vegyél.
Mester
Ennyire rossz a Nero? Akkor melyiket javaslod?
Miért jobb a (-), mint a (+)?
Köszönöm
Nero SVCD/DVD plugin
SVCD-t akarsz írni, akkor inkább mással konvertáld át... ne a Neroval. Én talán a "-"-os Toshibára tippelnék, ha meg "+"-osat is akarsz írni, akkor vegyél olyat, ami mindkettőt írja. De csak "+"-osat ne vegyél.
Mester
Ennyire rossz a Nero? Akkor melyiket javaslod?
Miért jobb a (-), mint a (+)?
Köszönöm
Nero SVCD/DVD plugin
Nero SVCD/DVD plugin
Sziasztok!
Ha megvettem :-) a DVD/SVCD plugint a Nerohoz, akkor hogyan lehet aktiválni, mert hiába installálom fel, (csak 1 könyvtárba engedi) a Nero Vision Express továbbra sem látja és kéri, hogy vegyem meg. Így - mivel angolul nem tudok - egyelőre nem sikerül sem SVCD, sem pedig DVD-t írni.
Más:
Szerintetek melyik írót vegyem meg, és miért (ha árban teljesen egyforma, bruttó: 55e)?
Toshiba SD-R5002 (-) vagy a NEC ND-1100 (+)
Köszi