Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
mint az álom...
De milyen?Rém?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Gratula! Nem LE32S81B az a W?
Nem B, hanem W
Projektor: InFocus LP 420 DLP
TV: Samsung LCD LE32S8 82cm, 16:9 HD-Ready
DVD Player: Yamada DVD Mi220x - HDMI
Sound: Genius 5.1 Home Theater
Digi Foto: Samsung D70
Konzol: PlayStation 2, PSP
Lcd, Led, Oled TV-k
....
Videó??? pff márvagy 3 éve nincs videóm, mit vársz egy analóg forrástól??
persze hogy nemlessz éles és tiszta a kép....
Nálam a kép tökéletes, a TV adás maga is elég korrekt, a dvd kitünő, HDMI-n... mint az álom...
- vadászcsiga
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Tegnap kaptam egy Sony Bravia LCD tv-t , de valahogy egyáltalán nem azt hozza, amit elvár az ember. Hozzákötöttem a régi videomat a régi kábelével és valami szörnyen elkezdett mozogni a kép úgy 3 mp-ként megmozdult és hullámzott a kép.
Először azt hittem -mondom totál laikus, kezdő, amatőr vagyok!- a tv hibás!
Aztán bedugtam az antennát direktbe a tv-be , na így már szupibb lett!
Kérdés: hogy tudom használni a videot és a dvd-t úgy, hogy ne mozogjon a kép???A dvd-nél meg az volt az érdekes, hogy mp-ként homályosodott a kontúr.
Valami kábelgond vagy a tv rossz? vagy az lcd már csak ilyen- de akkor nagyon...
Nálam meg a videóról lejátszott anyag másodpercenként villog, a DVD-vel rendesen működik.Holnap megpróbálok egy jobb sacart kábelt venni.
- vadászcsiga
Lcd, Led, Oled TV-k
Romzol!Megtaláltam a leírást (azért nem sikerült sokáig mert nem Shyciii írta hanem valaki más).
Nálam minden Dynamic kezdetű sor "ON"-ra van állítva.Még próbálgatom de azt hiszem nekem a gyári beállítások teljesen megfelelnek.
Romzol úgy értette, hogy nemrég írtam meg neki emailben.
A lényege, hogy a dynamic dimminget és a mellette levő másik dynamicot kapcsold ki.
Alapesetben a Dynamic contrast is jó ha ki van kapcsolva, de az nekem alapból OFF-ot mutatott (lehet hogy menüből szabélyozza valami).
Értem, így már más.Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Lcd, Led, Oled TV-k
Valami kábelgond vagy a tv rossz? vagy az lcd már csak ilyen- de akkor nagyon...
Egy jobb kábel megoldaná a gondodat, az lcd sem hullámzik, ha jó a kábel akkor stabil a kép. A videót érdemes egy jobb minôségû s-video vagy scarttal összekötni.
- retroflexus
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy Sony Bravia LCD tv-t , de valahogy egyáltalán nem azt hozza, amit elvár az ember. Hozzákötöttem a régi videomat a régi kábelével és valami szörnyen elkezdett mozogni a kép úgy 3 mp-ként megmozdult és hullámzott a kép.
Először azt hittem -mondom totál laikus, kezdő, amatőr vagyok!- a tv hibás!
Aztán bedugtam az antennát direktbe a tv-be , na így már szupibb lett!
Kérdés: hogy tudom használni a videot és a dvd-t úgy, hogy ne mozogjon a kép???A dvd-nél meg az volt az érdekes, hogy mp-ként homályosodott a kontúr.
Lcd, Led, Oled TV-k
Romzol!Megtaláltam a leírást (azért nem sikerült sokáig mert nem Shyciii írta hanem valaki más).
Nálam minden Dynamic kezdetű sor "ON"-ra van állítva.Még próbálgatom de azt hiszem nekem a gyári beállítások teljesen megfelelnek.
Romzol úgy értette, hogy nemrég írtam meg neki emailben.
A lényege, hogy a dynamic dimminget és a mellette levő másik dynamicot kapcsold ki.
Alapesetben a Dynamic contrast is jó ha ki van kapcsolva, de az nekem alapból OFF-ot mutatott (lehet hogy menüből szabélyozza valami).
Lcd, Led, Oled TV-k
OFFTOPIC:
vadászcsiga: Ha láttál volna normális CRT TV-t rendesen beállítva jó forrásról, akkor sírva rohannál el az LCD TV-d feketéje elől
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
- vadászcsiga
Lcd, Led, Oled TV-k
Gratula!
Nem LE32S81B az a W?
Lcd, Led, Oled TV-k
Na ma megvettem a TV-t, de nem azt a 140-est!
hanem a LE32S81W számu csodát! Azért ezt, mert el volt fogyva a másik, meg a kontrasztja sokkal jobb 7000:1 es....
na ezen nincs semmi fekete árnyalat gond! olyan szép a képe mint az álom!
itt a TV:
PS2-vel...
Mondjuk ez 199 000Ft-volt
- vadászcsiga
Lcd, Led, Oled TV-k
Romzol!
Megtaláltam a leírást (azért nem sikerült sokáig mert nem Shyciii írta hanem valaki más).
Lcd, Led, Oled TV-k
A beszámolót olvasva, mi lehet a különbség az A és a C jelű panel között? Van egyáltalán?
Gondolom az a C az a Chi Mei Optoelectronics-ra utal, az A meg az AUO-ra... Én az AUO-ra szavaznék látatlanban.
Van még S-es is az meg a Samsung panel (konkrétan ebben a tv-ben nemtudom van -e olyan - az enyémben épp olyan van)..
Bizonyos monitoraiknál is van ez a zsákbamacskázás , pl. az új 226BW-nél is.
Fórumok alapján mondom, hogy van aki semmi különbséget nem lát, valszeg nincs is túl nagy. Szerintem szinte mindegy melyik gyártotta, de persze ahány ember annyifélét mond.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem kb. egy hete van egy ilyen Samu 82cm-es 71W-s lcd-m és nyugodj meg elég fekete az a FEKETE.A többieknek biztos nagyobb a tapasztalatuk ilyen témában de nekem akinek eddig csak képcsöves tv-im voltak kicsit leesett az állam amikor megláttam először a feketét, aztán a FEHÉRET.
Azért ha sötét szobában látod meg a feketéjét, akkor biztos nem esik le az állad.
Ill. lehet hogy leesik, de inkább attól hogy képcsöves TV-n mennyivel jobb volt.
De meg lehet szokni.
(Számításaim szerint ennél a TV-nél kb. 3x olyan világos lehet a fekete mint képcsöves TV-nél (ott sem teljesen fekete a fekete) )
(Mozikban egyébként még erősebb a fekete fényereje, ill a kontraszt is kisebb.)
- vadászcsiga
Lcd, Led, Oled TV-k
Romzol megköszönném ha leírnád.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem fekete a fekete?? de azért gondolom anyira nem vészes ez!De mondjuk mindenképpen megnézem magamnak mielött megveszem,
szerintem a Media M.be veszem meg, ottis 139...
Köszi a tanácsot, megfogadom...
És ha megvan beszámolok róla...
Nekem kb. egy hete van egy ilyen Samu 82cm-es 71W-s lcd-m és nyugodj meg elég fekete az a FEKETE.A többieknek biztos nagyobb a tapasztalatuk ilyen témában de nekem akinek eddig csak képcsöves tv-im voltak kicsit leesett az állam amikor megláttam először a feketét, aztán a FEHÉRET. Az is elég meggyőző.Szerintem ennyi pénzért ne hagyd a boltban, soká' lesz az amikor ekkora lcd-t ennyiért kapsz.Azt mondják év végéig biztos hogy ez a legjobb vétel.Viszont egy ilyen hófehér kávájú tv csak megfelelő környezetben szép.Egy esztergált lábú styl tv-szekrényen elég furcsán néz ki.
Ez a dinamikus kontraszt kikapcsolás engem is érdekelne.Utána kerestem itt a fórumon de nem találtam a megoldást .Ugye nem a DNIe-re gondoltok mert az azt írja a kézikönyv alapból be van kapcsolva, tehát kikapcsolhatatlan (menüből legalább is). A szervízmenü valami kódszámmal előcsalható titkos menüt jelent vagy ne misztifikáljam túl az csak a sima menü?
Fálreértések elkerülése végett 140-ért pazar vétel és a fekete-nem fekete dolog is csak a plazma-lcd technológiai különbségek szintjén érvényes, lcd-k között valóban nem rossz ez a fekete szint. A DNIe menüből kapcsolható, tv adásoknál sztem kifejezetten jól teljesít. A gond a dinamikus kontraszt, amit a szervízmenüből tudtam kikapcsolni Shyciii útmutatásai alapján, de estefelé szívesen megírom a menetét, nem bonyolult, de sajnos fejből nem megy. Szóval ez az, ami folyton állítgatja a képjellemzőket és nekem elég zavaróan mutatkozott a hatása. Kikapcsolva működik a legjobban.
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem fekete a fekete?? de azért gondolom anyira nem vészes ez!De mondjuk mindenképpen megnézem magamnak mielött megveszem,
itt egy rovid beszamolo rola Tuya-tol:
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=47 ... 2343&len=1
A beszámolót olvasva, mi lehet a különbség az A és a C jelű panel között? Van egyáltalán?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Lcd, Led, Oled TV-k
itt egy rovid beszamolo rola Tuya-tol:
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=47 ... 2343&len=1
- vadászcsiga
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem kb. egy hete van egy ilyen Samu 82cm-es 71W-s lcd-m és nyugodj meg elég fekete az a FEKETE.A többieknek biztos nagyobb a tapasztalatuk ilyen témában de nekem akinek eddig csak képcsöves tv-im voltak kicsit leesett az állam amikor megláttam először a feketét, aztán a FEHÉRET. Az is elég meggyőző.Szerintem ennyi pénzért ne hagyd a boltban, soká' lesz az amikor ekkora lcd-t ennyiért kapsz.Azt mondják év végéig biztos hogy ez a legjobb vétel.Viszont egy ilyen hófehér kávájú tv csak megfelelő környezetben szép.Egy esztergált lábú styl tv-szekrényen elég furcsán néz ki.
Ez a dinamikus kontraszt kikapcsolás engem is érdekelne.Utána kerestem itt a fórumon de nem találtam a megoldást .Ugye nem a DNIe-re gondoltok mert az azt írja a kézikönyv alapból be van kapcsolva, tehát kikapcsolhatatlan (menüből legalább is). A szervízmenü valami kódszámmal előcsalható titkos menüt jelent vagy ne misztifikáljam túl az csak a sima menü?
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem fekete a fekete?? de azért gondolom anyira nem vészes ez!
De mondjuk mindenképpen megnézem magamnak mielött megveszem,
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha mindenképpen lcd-t szeretnél, talán ez most az egyik legjobb ár/érték arányú darab (élénk színek, plasztikus képek, az utánhúzás jelensége gyakorlatilag nem létezik) és tapasztalatból mondom, hogy a kivitele 1xűen gyönyörű!
Bár én éppen azon gondolkodom, hogy talán mégis megválok tőle, mivel sokat tv-zek sötétben és azért ez mégiscsak lcd, a feketéi nem vetekedhetnek egy plazmával (Kár, hogy plazmát nem gyártanak fehérben).
És mindenképpen ajánlom, hogy a dinamikus kontrasztot alapból iktasd ki. Valóban sokat javít a képen, ha nem működik.
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Énis most (holnap) készülök venni egy Samsung 32r71w tv-t...
kérdés hogy jó tv-e. mert nekem annak tűnik
Annyi pénzért nem rossz, meg szép is.
Szerintem megveszem holnap, nekem is tetszik...
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Annyi pénzért nem rossz, meg szép is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Lcd, Led, Oled TV-k
...Szervizmenüből lehet kikapcsolni,lentebb többször is leírták,de kérdezd Shycii kollégát,asszem ő is kikapcsolta.
- annak a tipusnak amit toled vettem, ott a sima menujeben tudom kapcsolgatni ezt, nem kell szervizmenuben turkaszni.., lehet ezt a funkciot az ujabb tipusoknal kivettek?
Ennek viszont szervizmenüből lehet.Viszont a mostani új R8,S8,M8 szériánál megintcsak sima menüből...
Közbe rájöttek,mégiscsak olyan fícsör,ami sokaknak nem jön be.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650