Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
VAn valakinek Bowers ASw 600 subja,és ha igen,leírná a véleményét?
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."
B&W hangsugárzók
A drágaság relatív.Neke mmegérte mert az átalakítás miatt 15e-ért meg tudtam venni.Annyiért meg nem volt más.Amikor meguntam a magasak csilingelését,akkor eladtam.Szal ilyen esetben talán megéri megvenni,de egyébként az új ára nagyon eltúlzott szerintem is.
Persze,igaz,az új ára nagyon eltúlzott,de ez az összes bower esetében így van.
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
B&W hangsugárzók
A drágaság relatív.Neke mmegérte mert az átalakítás miatt 15e-ért meg tudtam venni.Annyiért meg nem volt más.Amikor meguntam a magasak csilingelését,akkor eladtam.
Szal ilyen esetben talán megéri megvenni,de egyébként az új ára nagyon eltúlzott szerintem is.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
B&W hangsugárzók
sziasztok dm 303-ról valami vélemény?
Hi.
Ez a ahármas sorozat a Bowers leggyengebb tagja.Elég drága tudasahoz kepest,nézz Monitor audiot,jobb választas.Bronze sorozat.
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
B&W hangsugárzók
Attól függ mit szeretnél lecserélni.
Nekem volt hozzá szerencsém.A kis yamaha sub-sat -hoz képest sokkal jobb volt,meg a bowers előtt frontként szereplő US blasternél is nagyságrendekkel jobb volt.Viszont a mostani celestionok hangja jobban tetszik,bár ezek kevesebb mélyet tudnak a 303-asnál.Bár nekem a bowers állóvá lett alakítva az előző tulajának köszönhetően.
Ami nem tetszett az az,hogy minden addigi kipróbált erősítővel (yamaha rx-v357,marantz sr 4400, denon 1705) sok volt a magasa.A denonnal kicsit jobb volt a helyzet,de nem volt az igazi.
Ez a csilingelő magas egy darabig tetszik az embernek,de aztán zavaró lesz,még filmeknél is.
Szóval ez lenne az én véleményem.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
B&W hangsugárzók
sziasztok dm 303-ról valami vélemény?
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
B&W hangsugárzók
Azt nem tudja valaki, hogy az Aymaran meg a Satsystemen kívül hol árulnak még B&W hangfalakat?
B&W hangsugárzók
Helló.
Kis segítséget kérnék: B&W hatos szetthez nézek subot,és találtam olyat hogy jamo 200 vagy 300(ezek lefelé sugároznak) illetve 1810(ez előre). Illhet-e valamelyik ehhez a rendszerhez?602.3, 601, lcr60....
B&W hangsugárzók
(b&w szinten olcsóbb) 300 és 600 sorozatnál azért bőven előfordul egyes felvételeknél, hogy sziszegnek a réshangok, az "s","c","sz" hangok szúrósak lehetnek
Hát nem is tudom..
Én jó pár éve hallgatok B&W -ket, de ezt még nem tapasztaltam.
Erősítő és kábelfüggő is lehet a dolog.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
(b&w szinten olcsóbb) 300 és 600 sorozatnál azért bőven előfordul egyes felvételeknél, hogy sziszegnek a réshangok, az "s","c","sz" hangok szúrósak lehetnek
Hát nem is tudom..
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Hát nem is tudom.. Én jó pár éve hallgatok B&W -ket, de ezt még nem tapasztaltam.
Pedig a 600-as sorozaton én is hallottam ezt.
B&W hangsugárzók
Hát nem is tudom..
B&W hangsugárzók
azt hiszem döglödik a fórum, mert mindent kétszer mond, mindent kétszer mond
B&W hangsugárzók
Tehát önmagában az erősítő+hangfal engem sem bűvölt el (pusztán jól szólt), így korrigálnám az összegzésemet: 1+1+1 esetükben több, mint 3
MF CD-m van nekem is
És hát az egyértelmű, hogy ez az MF Cd-játszó jobban sikerült, mint az ugyanolyan erősítő.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
B&W hangsugárzók
Abszolút, és ha nem is jó pár évig, de sokáig így volt a szett. Alapvetően szerintem esetükben az 1+1 több volt, mint 2, az MF (A3, majd A3,2) kicsit édeskés tónusát remekül kontrolálta az alapvetően kicsit személytelen dynaudio. Így maradt az erőből meghajtott, dinamikus és szuper részletes hangzás.
Igen, pont ezért kérdeztem, mert nekem anno ez a setting nem tetszett. Valahogy túl sok volt:)
Én pont azt nem éreztem, hogy az MF édeskés, meleg stílusát kompenzálta volna a Dyno.
Mennyire szubjektív is ez a hobbi
Persze szubjektív, meg talán attól is függ, ki milyen zenét hallgat legtöbbször.
Még egy fontos dolog kimaradt a lentiekből. Az alábbi mf-dynaudio párosítás nálam csak egyféleképpen tetszett, mégpedig ha a cd lejátszó is mf volt. Nem kell rögtön óriási beruházásokra gondolni, mert egy electra E60 Cd lejátszó némi tuninggal (használtpiaci ára kb. 60-80eFt) mesés hangzást hozott. Amikor javítás miatt egy másik cd lejátszó vagy a lentebb említett dvd került a helyére, megszűnt a varázs.
Tehát önmagában az erősítő+hangfal engem sem bűvölt el (pusztán jól szólt), így korrigálnám az összegzésemet: 1+1+1 esetükben több, mint 3
B&W hangsugárzók
Aztán az AR szett után dynaudio A62 következett, na az mindenben baba volt. hallgattam a kisebb dobozait is Audience 52 illetve A42 is, azek is jó megoldások lehetnek a számodra, most van is 100eFt alatt egy pár 42 a hificity-n. Pöröly dinamika, ultra részletező hang, mindezt olyan természetességgel csinálja a márka, mintha nem is lehetne máshogyan.
és a Dyno tetszett Neked az MF-fel?
Gondolom igen, mert jó pár évig hallgatta ezt az összeállítást
Abszolút, és ha nem is jó pár évig, de sokáig így volt a szett. Alapvetően szerintem esetükben az 1+1 több volt, mint 2, az MF (A3, majd A3,2) kicsit édeskés tónusát remekül kontrolálta az alapvetően kicsit személytelen dynaudio. Így maradt az erőből meghajtott, dinamikus és szuper részletes hangzás.
most mi a rendszer?
Gyerekek születése, kevesebb szabadidő, egyszerűbb rendszer: rotel1060, tannoy Revolution2, philips Q-50dvd. A tannoyokat cserélni szeretném, lévén karcsúnak találom a nappali+étkező méretéhez képest (ha bárkit érdekel, az apróban találja), illetve minimum egy cd lejátszó még kell. Van egy olyan mondás, hogy minden rendszer annyit ér, amennyit hallgatod. Én a kevés zenehallgatós szabadidőre nem tervezek komolyabb láncot, de azért egy örömmel hallgatható alapra szükség van (abszolút off, de talán egy hifi szempontból is kedves alap lehet egy yamaha piano craft, vagy egy mini/midi teac szett).
Aztán ha kicsivel több szabadidőm lesz (gyerkek óvoda), és éppen szabadfelhasználású pénzem is, akkor első körben megint MF-Dynaudio láncban gondolkodnék.
B&W hangsugárzók
A 600-as széria kapcsán: Ma bementem a srácokhoz az aymarába(kábel ügyben, verdába ) és már lehet kapni néhány új 600-as dobozt!
És a (most már) régi S3-as széria nem volt leárazva, akciózva?
Sziasztok!
Bocsánat,hogy el voltam tünve de éppen autóépítés közepén vagyok és nem nagyon volt időm gép elé ülni.
A kérdésre,hogy van e akciós 600 s3 annyit,hogy mikor én bent voltam az Aymarában még volt nekik jópár doboz...ez mondjuk hetekkel ezelőtt volt már,de talán még mindig van.Ha jól emlékszem kb 20% akció van a dobozokra...a kissebb asszem 300-as dobozokra meg talán még nagyobb.
Üdvw mindenkinek
B&W hangsugárzók
Igen, pont ezért kérdeztem, mert nekem anno ez a setting nem tetszett. Valahogy túl sok volt:)
Én pont azt nem éreztem, hogy az MF édeskés, meleg stílusát kompenzálta volna a Dyno.
Mennyire szubjektív is ez a hobbi
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
B&W hangsugárzók
Aztán az AR szett után dynaudio A62 következett, na az mindenben baba volt. hallgattam a kisebb dobozait is Audience 52 illetve A42 is, azek is jó megoldások lehetnek a számodra, most van is 100eFt alatt egy pár 42 a hificity-n. Pöröly dinamika, ultra részletező hang, mindezt olyan természetességgel csinálja a márka, mintha nem is lehetne máshogyan.
most mi a rendszer?
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
A400, Dactilus, 575A, M12.2
B&W hangsugárzók
Azt azonban le kell szögeznem, hogy nekem régebbi sorozatú 600-as 602-em volt, s3-ból csak 601s3 volt, így a 602s3 pontos tulajdonságait nem ismerem, bőven belefér, hogy finomodott a dolog, ki tudja.
Hát, összességében szerintem nem finomodott, az S2-es 602-es hangilag jobban egyben van szerintem, mint az S3-as. Szvsz
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
KÖSZI A TANÁCSOT UTÁNA NÉZEK.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
B&W hangsugárzók
Amennyiben az AR dobozokkal maximálisan meg vagy elégedve, akkor lehet, hogy egyszerűen egy pár s20 lenne a megoldás számodra. Én a kipróbálás kedvéért az s40 után bekötöttem őket frontnak ( onkyo 701 av erősítő vagy musical fidelity A3.2 már nem tudom melyik volt az erősítés), és persze soványabbnak tűnt, de ugyanaz a karakter, plusz némi levegősebb tér. Pont ahogy az álló, illetve polcsugárzóknál a különbséget mondani szokták, vékonyabb, de levegősebb muzsika.