Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Jó minőségű tápkábeleket hol lehet venni? A guglival nem találtam szinte semmit.
elmondanád mi az ismérve a jó tápkábelnek?
Nem száforintos tyúkbél,amiben gagyi anyag van.
Akkor egyátalán hol lehet kapni őket? Sok pénzem nincs rá,de valami olcsóbb és jó minőségű érdekelne.
Kábelezzünk
Jó minőségű tápkábeleket hol lehet venni? A guglival nem találtam szinte semmit.
elmondanád mi az ismérve a jó tápkábelnek?
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Szerintetek lenne annak önmagában negatív hatása, ha a hangfalkábelek (DNM) csak 1 méteresek lennének? (a Canopusokat az Söund Arts állvány lábához raknám)
http://www.dagogo.com/47LabJunjiKimura02084.html
...we can determine that the best arrangement for an amplifier and speaker is to shorten the speaker cable as much as possible, and use longer interconnects instead...
egyébként "Ők" bizonyos kábelrendszerükben totál ugyanazt a szál drótot használják IC-nek és hangfalhoz is (tápnak is). így aztán vágképp mindegy nekik,mit hova tesznek(review olvasása után egyértelműsödik )
egyébként sok esetben figyeltem már meg,hogy a hoszabb IC,mintha még direkte jobban is szólna,de drága drótnál az ember nem veszeget 2métereseket,ha nem monoblokkokat használ
http://www.6moons.com/audioreviews/47labs6/cables.html
hangfalhoz használok ilyet és phonohoz hálózatinak.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
Szerintetek lenne annak önmagában negatív hatása, ha a hangfalkábelek (DNM) csak 1 méteresek lennének? (a Canopusokat az Söund Arts állvány lábához raknám)
...we can determine that the best arrangement for an amplifier and speaker is to shorten the speaker cable as much as possible, and use longer interconnects instead...
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Kábelezzünk
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
illetve a DAC és az előerősítő közti IC 4 m lenne? (szőnyeg alatt menne végig a szoba közepén) messze távol minden elektromos dologtól... (a DAC szoba hátsó falánál lenne, tekintve hogy egybe van építve a kis BuBo erősítővel, és erősítőként is használnám a hátsó hangfalakhoz)
Ez jó elképzelés! elvileg a minél rövidebb hangfalkábel az ajánlott. Ld. aktív monitorok.
Kábelezzünk
illetve a DAC és az előerősítő közti IC 4 m lenne? (szőnyeg alatt menne végig a szoba közepén) messze távol minden elektromos dologtól... (a DAC szoba hátsó falánál lenne, tekintve hogy egybe van építve a kis BuBo erősítővel, és erősítőként is használnám a hátsó hangfalakhoz)
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Kábelezzünk
Mindenesetre nagyon nagyon igényes a kinézete, és a belső kialakítása is a cuccnak, kíváncsi lennék rá hogy szólhat.... lehet nekem is rendelnem kéne 1et?
1-2 napi hallgatás után, ill. vissza állítva az eredeti állapotot szoktam jobban érzékelni a pozitív-negatív változásokat. Hamarosan tudok hitelesebb véleményt mondani.
Rendben, várjuk nagyon a tapasztalatokat
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Mindenesetre nagyon nagyon igényes a kinézete, és a belső kialakítása is a cuccnak, kíváncsi lennék rá hogy szólhat.... lehet nekem is rendelnem kéne 1et?
1-2 napi hallgatás után, ill. vissza állítva az eredeti állapotot szoktam jobban érzékelni a pozitív-negatív változásokat. Hamarosan tudok hitelesebb véleményt mondani.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Kábelezzünk
Kábelezzünk
A400, Dactilus, 575A, M12.2
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... dback:3:us
254-et adott el az elmúlt 12 hónapban és mindenki áradozik róla, még egyetlen egy semleges vagy negatív értékelést nem kapott.
Azért ez magáért beszél.
- fenyő
- V.I.P.
Kábelezzünk
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... dback:3:us
254-et adott el az elmúlt 12 hónapban és mindenki áradozik róla, még egyetlen egy semleges vagy negatív értékelést nem kapott.
Azért ez magáért beszél.
egy kép róla:
- fenyő
- V.I.P.
Kábelezzünk
egy kép róla:
Hol lehet olvasni erről a csodáról?
http://www.enjoythemusic.com/magazine/e ... ry_dac.htm
Az ára az enyémnek, ami a legkisebb 65 ezer.
- fenyő
- V.I.P.
Kábelezzünk
http://www.enjoythemusic.com/magazine/e ... ry_dac.htm
Az ára az enyémnek, ami a legkisebb 65 ezer.
Kábelezzünk
Fenyő!
Mondanál egy-két szót erről a távolkeleti Dacról?
Gondolom Ebay-en vetted..
Üdv
Rag
Ma jött meg. Állítólag 100 órát kell járatni, ennek ellenére hihetetlen előrelépésnek igérkezik.
Elöszőr kipróbáltam USB-n, most meg az EMU SPDIF kimenetéről hallgatom.
Oda vissza tesztet még nem csináltam, de van különbség a második javára.
Pedig arra számítottam, hogy az EMU eladásával kompenzálom a kiadásaimat.
Annyi jót olvastam erről a Tajwani DAC készítőről, hogy már hónapok óta hergeltem magam, hogy veszek. Úgy néz ki, nagyon nem bántam meg.
Kábelezzünk
és mi volt az ára a dacnak
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Fenyő!
Üdv
Rag
Ma jött meg. Állítólag 100 órát kell járatni, ennek ellenére hihetetlen előrelépésnek igérkezik.
Annyi jót olvastam erről a Tajwani DAC készítőről, hogy már hónapok óta hergeltem magam, hogy veszek. Úgy néz ki, nagyon nem bántam meg.
- fenyő
- V.I.P.
Kábelezzünk
Fenyő!
Üdv
Rag
Kábelezzünk
Elkészítettem életem első CAT7 kábelét, narancssárga AWG23-as anyagból.
Hihetetlenül tetszik!
Még az érdekelne, hogy
Többször is írták, hogy a színesek és a fehérek a két pólus.
De valaki fölvetette, hogy mivel 2 pár csavart érpár
jobban meg van csavarva-emiatt kicsit hosszabb, 2 meg
kevésbé, ez nem okoz-e gondot. Nem lehet hogy a 2
hosszabb kék-fehér és zöld fehér lenne jó egy
pólusnak, a 2 rövidebb a másiknak?
Egyáltalán a csavarás miatti zavarkioltás mértéke van
akkora, hogy hallható javulást eredményez?
Kábelezzünk
Toslink kábel vásárláshoz kérem a segítségeteket.Hamarosan lesz DAC-om, és az EMU - ról szeretném meghajtani.
Arra is kivácsi leszek, hogy mi lesz a különbség optikai és USB bemeneten (USB-s DAC lesz).
Ár- érték arányban kérek tanácsokat 10 e. alatt.
Van hatással a hangminőségre az optikai kábel hossza?
Fenyő!
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Kábelezzünk
Yamaha AX-492-es erősítő (120W DIN/4 ohm) és Jamo S606 hangfal (130W hosszúidejű terhelhetőség/6 ohm) közé milyen keresztmetszetű kábelt érdemes használni?
2,5 alattit ne nagyon... a 6 feletti meg nem fér a csatiba
Jelenleg 5 nmm-est használok, de ez csak sima "villanykábel". Szeretnék venni valami tisztességes kábelt. 4 nmm-esre gondoltam.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Yamaha AX-492-es erősítő (120W DIN/4 ohm) és Jamo S606 hangfal (130W hosszúidejű terhelhetőség/6 ohm) közé milyen keresztmetszetű kábelt érdemes használni?
2,5 alattit ne nagyon... a 6 feletti meg nem fér a csatiba
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Kábelezzünk
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Visszalapoztam a topikban és majdnem midenre megkaptam a választ.
- fenyő
- V.I.P.
Kábelezzünk
Visszalapoztam a topikban és majdnem midenre megkaptam a választ.
Toslink kábel vásárláshoz kérem a segítségeteket.
Hamarosan lesz DAC-om, és az EMU - ról szeretném meghajtani.
Arra is kivácsi leszek, hogy mi lesz a különbség optikai és USB bemeneten (USB-s DAC lesz).
- fenyő
- V.I.P.
Kábelezzünk
Toslink kábel vásárláshoz kérem a segítségeteket.
Hamarosan lesz DAC-om, és az EMU - ról szeretném meghajtani.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Kábelezzünk
dolog érdekessége, hogy az rg59 elött egy hama pro class (sztereó újság teszt győztes volt emlékeim szerint évekkel ezelött) az rg59 jobbnak tűnt (feszesebb kemény hang), napokban visszacseréltem a hama-ra, rögtön észrevettem, hogy a hamanak szebb a tere, mélyben talán egy kicsit mos, majd, most a nálam lévő connest, viszont-mint írtam lejjebb- olyan hangzást hozott, amit elképzelni sem tudtam, egy olyan rendszeren, mint az enyém...
Az Arzachel-félét nem próbáltad? Esetleg az Alisca Black Line-t?
ez is csak "véletlen" műve volt, igazából kiváncsi voltam, hogy egy ( a szó jó értelmébe vett) hi-fis kábel, mit "tudhat", egy olyan hm rendszeren, mint az enyém valamiképpen összehasonlítva egy komoly rendszerrel (qqriq cuccával).
(ami kiderült, a hangfalam az egyik gyenge pont, ami viszont filmre "tökéletes")
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ