Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Koncertélmények

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Croft »

A látvány szerintem nagyon jól kiegészítette a Guns'n'Roses '92-es bp-i, Lenny Kravitz bécsi és Santana bp-i koncertjét is. A Blues Brothers Band-nél viszont semmi látvány nem volt, de attól még az is jó koncert volt.
A GNR-nél nem emlékszem nagy látványra,de lehet,hogy az esőtől nem láttam. November rain.

Bulu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Bulu »

A látvány szerintem nagyon jól kiegészítette a Guns'n'Roses '92-es bp-i, Lenny Kravitz bécsi és Santana bp-i koncertjét is. A Blues Brothers Band-nél viszont semmi látvány nem volt, de attól még az is jó koncert volt.

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Sarah Brightman: itt voltak látványelemek, de inkább csak fények szines háttér, meg az emelvény, amin felemelték, és szélgéppel fujkálták a ruháját, és persze az elmaradhatatlan repülős szám, meg a hintás. De ezek nem kifejezetten a nagy nagy látványelemek kategóriája.

Számomra talán ez volt a legnagyobb "zenei" koncertélmény. Fantasztikusan jól szólt,no meg S.B. a legkedveltebb női előadóm. Látványban tényleg nem volt nagy durranás,de a zene volt a lényeg.
A másik két nagy zenei élmény az 1988-as tavaszi BS-beli Depeche Mode koncert,és a szintén BS 1998 okt.23-ai Republic koncert volt. Gyakorlatilag nulla látvány,1000 % zene

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11000
Kapcsolat:

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Candyt imádtam, mikor felbukkant, valamikor a 80as évek végén. Kiadott egy klassz albumot, nyomott néhány dögös koncertet, de aztán nem vitte semmire. Nem jó látni öregen, leharcoltan, miközben ugyanazt játsza 20 éve. 
Utóbbi években sokat játszott Prince-szel (nem kisebb név, mint Maceo Parker mellett).
Sokat fejlődött, pedig régen sem volt rossz, mindössze nem az egyéni csillogás ("nem vitte semmire") áll az előtérben. Igazi zenész.

Ez is igaz. Csak hát annak idején szupersztárként indult, ahhoz képest pedig néhány szempontból visszalépés egy másik sztár zenekarában játszani. Persze szinte bármelyik zenész hálát mormolna esténként, ha bekerülne Prince csapatába.

Egyébként Candy esetében nekem a dögös számai jobban tetszettek, mint a kicsit egysíkú játéka. Ezért sajnálkozom a szóló karrierjének csődje miatt.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: close652 »

Candyt imádtam, mikor felbukkant, valamikor a 80as évek végén. Kiadott egy klassz albumot, nyomott néhány dögös koncertet, de aztán nem vitte semmire. Nem jó látni öregen, leharcoltan, miközben ugyanazt játsza 20 éve.
Utóbbi években sokat játszott Prince-szel (nem kisebb név, mint Maceo Parker mellett).
Sokat fejlődött, pedig régen sem volt rossz, mindössze nem az egyéni csillogás ("nem vitte semmire") áll az előtérben. Igazi zenész.
system

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Koncertélmények

Technikailag a Phill Collins az toronymagasan volt jó 
Az biztos.
Tényleg, Genesis akkor nem lesz?

Az általam látott Sportarénás koncertek közül csak Phil Collins csapatának sikerült jó hangot csinálnia.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Technikailag a Phill Collins az toronymagasan volt jó Meg Paul McCartney is

Ott aztán nagyon egybe volt a látvány a hanggal mindkettő roppant igényesen volt összehozva.

Egyetértek
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Az biztos.

De, Prágában.

Ráadásul képzeljétek el, hogy már Prágán belül is elmozdították a koncertet (ez május végi hír), vagyis az egyik stadionból áttették a másikba. Tiszta őrület, komolyan mondom.

Én nem tudom mit variál a Multimedia Concerts

Talán ott sem fogy úgy a jegy, mint kellene?

Magyarországon simán meg lehetett volna tartani
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Mester »

Az biztos.

Vendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Meg Paul McCartney is

Ott aztán nagyon egybe volt a látvány a hanggal mindkettő roppant igényesen volt összehozva.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Koncertélmények

Természetesen igazatok van, a látvány a koncerten (jó esetben) csak kiegészíti a zenét, de nem fontosabb annál. Csakhogy itt nem ez volt a kérdés, hanem a koncertek technikai színvonala.

Vendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A látványhoz:

Több olyan koncert amin a közelmúltban voltam, és nagyon tetszett, szinte "látvány nélkül" ment le.
Sarah Brightman: itt voltak látványelemek, de inkább csak fények szines háttér, meg az emelvény, amin felemelték, és szélgéppel fujkálták a ruháját, és persze az elmaradhatatlan repülős szám, meg a hintás. De ezek nem kifejezetten a nagy nagy látványelemek kategóriája.
Bocelli: itt semmi a világon nem volt, tekintettel az előadóművész vakságára, kiállt és szépen mindent elénekelt, oszt annyi. Aki azt a zenét szereti annak nem kell különösebb látványelem. (én annyira nem szeretem, de csak el kellett menni kíséretnek, de végülis nem volt rossz, élőben egész más, mint CD-ről)

Blackmore's Night:
Azon túl, hogy még a mikrofonállványok is virággal voltak betekerve, a hangfalak meg zsákvászonnal takarva, és full reneszánsz hangulat a szinpadon, semmi az ég világon egy icipici fényjátékon kívül.
Szines spotlámpák természetesen voltak, amikkel épp a zene hangulatánmak megfelelően villogtattak vagy világítottak, az Under of violet Moon alatt meg oda volt a sarokba vetítve egy lili szinű hold és kész.
Az a zene is önmagában jó annyira, hogy nem kell semmilyen vetített kép vagy mozgó plazmafal a hatás fokozására.
Sőt amúgy így sokkal inkább tud a közönség a zenére és a zenészekre figyelni. Ezt elősegítendő, nem is adnak koncertet nagy csarnokban vagy oriási szabad téren, kizárólag kis helyeken párszáz embert befogadni tudón, pl imádnak régi kastélyok udvarán koncertezni.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Nos, ahol a zene számít:

IV. Református Zenei Fesztivál

Különösen ajánlom figyelmetekbe az Invocatio Musicalis (Kollár Attilával - ex Solaris), a Fugato, az After Cyring, valamint Vedres Csaba és a Kariosz Quartett koncertet.

Valamint egy csomó-csomó egyéb program!

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: NZS »

Nézegetve a képeket, én is mosolygok halkan. Sajnálom, hogy Nektek ez a legnagyobb koncertélmény.
Még az átkosban voltam Bécsben Pink Floyd koncerten, az meghatározó volt, de akkor sem a látvány érdekelt. Én bármilyen koncertre a zene miatt megyek el. A látványosság csak cirkusz, fontos, hogy jól szóljon, és ne playback legyen... BP-en voltam Jetro Tull koncerten, azt kihagytam volna, mert csak a szomszédban állók üvöltését lehetett élvezni. A hangosítás pocsék volt, agyonverte a zenét.
Régebben többet számított az együtt őrjöngés is, az első sorokban, ezt egy P Mobil koncert is adta, vagy egy HBB, Deák Billel... Mára ez már nem annyira fontos nekem. Annó volt Mobil koncert "Mórahalmon" a szervezők szerint a művház félig szétverése után félórás szünetet követően 10-15 kitartónak, köztük én- megtartva. Azt sem felejtem el egy ideig. Pedig csak pár sor szék tört ki. Kétforintos dal a végén. Miskolc...
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Nem jó látni öregen, leharcoltan,
hát nem tudom,nekem egyátalán nem tűnik öregnek,leharcoltnak.Inkább egy érett,rendkívül csinos nő benyomását kelti.
Azért nem olyan rosszak az albumai,nekem tetszenek.Mégis mit kéne játszania? Lakodalmas rockot?

Közben találtam róla mostanában készült képeket, van igazság abban amit mondasz.A nem retusált képeken igencsak látszik a kora,talán még kicsit többnek is nézki mint amennyi idős valójában,Ennek ellenére a zenéje szvsz továbbra sem rossz.

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Nem jó látni öregen, leharcoltan,
hát nem tudom,nekem egyátalán nem tűnik öregnek,leharcoltnak.Inkább egy érett,rendkívül csinos nő benyomását kelti.
Azért nem olyan rosszak az albumai,nekem tetszenek.Mégis mit kéne játszania? Lakodalmas rockot?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Koncertélmények

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Koncertélmények

én GM kapcsán azon mosolygok, mikor kifejtik rajongói, hogy ez az "igazi funky"
Gyakorlatilag egyetlen funky száma sincs.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: close652 »

Itt van énekes meg zenész
igaz eléggé el vannak dugva
én GM kapcsán azon mosolygok, mikor kifejtik rajongói, hogy ez az "igazi funky"
system

ozeviktor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: ozeviktor »

Persze hogy más. Itt van énekes meg zenész

viizo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: viizo »

George Michael koncerten volt vki? Sajna nem jutottam el...
Én voltam és nagyon tetszett.

Na, ez a buli már úgy néz ki a fotókon, mint egy mai koncert megfelelő színpaddal, fénytechnikával... Remélem, mások is látják a különbséget a Tiesto fotókhoz képest.

nem bocsátkozom vitába mert megint nagy flame lenne

ez a ti bulitok, az a miénk, ennyi

kb annyi mint egy plazmát meg egy projektort összevetni, teljesen más szempontok szerint megy az egész

TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Na, ez a buli már úgy néz ki a fotókon, mint egy mai koncert megfelelő színpaddal, fénytechnikával... Remélem, mások is látják a különbséget a Tiesto fotókhoz képest.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Koncertélmények

George Michael koncerten volt vki? Sajna nem jutottam el...
Én voltam és nagyon tetszett.

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: alfa »

és még egy utolsó

TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”