Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen zenét hallgatsz?

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Most én nehezen tudom magam elkézepni egy klasszikus zenére történő bulizást.
csak a pontosság kedvéért:
Egészen a XX. század elejéig, arra "buliztak" az emberek, ami most a klasszikus zene

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Olyan ez, mintha egy francia mesterszakács elémvarázsolna valami szuper egzotikus étel különlegességet, ami nekem egyátalán nem ízlene, és igazából szívesebben tolok be helyette egy BigMac-et az arcomba. Ettől függetlenül azzal azért illik tisztában lenni, hogy ez a két étel milyen színvonalat képvisel kulináris szempontból 
Tökéletesen hadonászol a szavakkal. Most ebben a zenés topicban vagyunk. Képzeld el, h te vagy a francia szuper egzotikus étel különlegesség vagy (a klasszikus) én pedig a lö Big Mac (ahogy írtad: a "tuc-tuc"). Remélem érthető a lényeg ebben az egy mondatban foglaltatik minden.

Most én nehezen tudom magam elkézepni egy klasszikus zenére történő bulizást. De tegyük fel, h ne zárjuk ki a stílust. Bulizni viszont nagyon jól lehet tuc-tuc-ra (általában erre szoktak az emberek), most megjövök egy ilyen buliból és afterozás képpen klasszikus zenét hallgatok? Nem, de ha véletlen megtalálok egy fülbemászó zenét, ami a tegnapi buliban szólt, akkor a hideg is kirázhat. Szóval ezért is hallgatok ilyen zenét. Nem csak ezért, hanem mert szeretem.

Visszatérve a kajára és zenére. Akartam már írni, csak nem volt rá alkalom, de majd most. Félreértés ne essék, senkire nem akarom ráeröltetni azt, amit más nem szeret. Vagy ha nem is ismeri ezt a stílust sem akarom feltétlen rávezetni. Én tudom, h mit szeretek, azt is hallgatom. Senkinek nem mondtam, h mit hallgasson.
Továbbá nem kell megmagyaráznom, csak mindenki azzal a tuc-tuc halandzsával dobálózik. Nem hardtechno-féle csörömpölésrő vagy hardcore-ról lenne szó (nem bántom, aki ezt szereti!). Dallamos, jól táncolható ütemes zenéről (tuc-tuc), gyakori vokállal (nem klub!). Mint írtam már lent, járnak erre 30 "iksz" évesek is bulizni, bár nem az a gyakori, de vannak páran... Tsc hallgat klasszikust, ha most ez tényleg az a csörömpölés lenne, akkor számára is egy förmedvény lenne és nem hallgatja, de nem akarok mással példázódni és magyarázkódni, h én miért szeretem. Mégegyszer azt hallgatom, amit szeretek hallgatni és nem kell indokolgatnom semmit (senki nem is kérte, tudom), csak egyszerűen annyira szúrja a szemem ez a tuc-tuc dolog, h nem bírom megállni...

_________
Fapaci: mikor volt a verseny? Azt hiszem most volt egy a Justmusicon...

21st
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: 21st »

Kinek mi tetszik, ugye? Én  a klasszikus zenétől tudnék hányni.
Majd kinövöd

Akkor az még akár több, mint 10 év is lehet, ugyanis a buli amikbe járok, de főleg beszéljünk a zenéről, amit hallgatok, akár a 3x évesek is megtalálhatóak. 18 alattiak is nagyon kevesen van... A legjellemzőbb korosztája ezeknek a zene stílusoknak/zenének és buliknak 20-24 éves sáv. Nincs mit kinőni jók vagyunk.

Az rendben van, hogy valakinek jobban tetszik a tuc-tuc, mint a klasszikus zene, ezzel nincs is semmi baj, csak azért helyén kell tudni kezelni a dolgokat.

Olyan ez, mintha egy francia mesterszakács elémvarázsolna valami szuper egzotikus étel különlegességet, ami nekem egyátalán nem ízlene, és igazából szívesebben tolok be helyette egy BigMac-et az arcomba. Ettől függetlenül azzal azért illik tisztában lenni, hogy ez a két étel milyen színvonalat képvisel kulináris szempontból
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Én nehezen tudtam választani, mert többféle zenét is hallgatok szívesen. Nálam egy-egy stílus időszakosan változik. Mondjuk mosatnában annyi mozifilmem van, hogy a zenehallgatás kicsit háttérbe szorult.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11462
Kapcsolat:

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Akkor is várom Fapaci válaszát, amíg nem válaszol, amíg nem indokol névvel, nevekkel, addig nem hiszünk neki. Nem hiszem, h egy Dave Seamen mellett ácsoroghatott beszélgethetett vele, miközben azt mondja a mester fapacinak, h nézd haver, szart se csinálok, előre fel van véve, de ezért a 3 órás fellépésért milliókat kapok.
Fogalmam sincs, ki volt az. Egy DJ versenyt rögzítettünk és unalmamban az egyik fellépőt megnéztem magamnak közelebbről is. Egyébként ő lett a 2. helyezett.

Mióta jelzi a minőséget, tudást az, hogy mennyit kap érte az illető? Ilyen alapon Győzike a legjobb muzsikus az országban.

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Vagy későn érők...
Jól van ez így. Korán érők, már 15 évesen feleséget választanak és hát egész életemben egyetlen nő?

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Igc »

Akkor az még akár több, mint 10 év is lehet, ugyanis a buli amikbe járok, de főleg beszéljünk a zenéről, amit hallgatok, akár a 3x évesek is megtalálhatóak. 18 alattiak is nagyon kevesen van... A legjellemzőbb korosztája ezeknek a zene stílusoknak/zenének és buliknak 20-24 éves sáv. Nincs mit kinőni jók vagyunk.
Vagy későn érők...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

ozeviktor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: ozeviktor »

Én csak 15 vagyok de klasszikust is szeretem. sztem ez nem gond.

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Majd kinövöd

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

nem valószínű hogy a nagy nevek közül való volt
Akkor is várom Fapaci válaszát, amíg nem válaszol, amíg nem indokol névvel, nevekkel, addig nem hiszünk neki. Nem hiszem, h egy Dave Seamen mellett ácsoroghatott beszélgethetett vele, miközben azt mondja a mester fapacinak, h nézd haver, szart se csinálok, előre fel van véve, de ezért a 3 órás fellépésért milliókat kapok.

más: Tiesto nagy bulijait egészen egyszerűen ezért koncertezik le, mert a party-sorozat amit elindított a Gelredome-ban (hollandia egyik legnagyobb fedett stadionja, kb 50 ezer ember) így hangzik: "In Concert"... live act-ekkel, élő gitár és hegedűkísérettel.
Az In Concert az egy buli sorozat neve. Mint a Mayday, ami szintén évente került csak megrendezésre, mindig ugyanabban a hónapban. Mert In Concert a név, ami megtévesztő, még továbbra sem ad koncertet, attól függetnelün, h hegedú és gitár is van a fellépésen. Azért az In Concert nyomába nem érhet a "kis" SYMA.

Grat a jegyhez.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: 21st »

Majd kinövöd

"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Kinek mi tetszik, ugye? Én a klasszikus zenétől tudnék hányni.
Majd kinövöd
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

viizo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: viizo »

Ha fellép egy dj, akkor az már eleve csak live lehet, nem?
Memé? Kiváncsi voltam, így hát egyszer végignéztem egy ilyen DJt munka közben. Vicc az egész. Előre lekevert zene ment, közben látványosan tekergette a potikat és ütemesen rugózott a faszi a pódiumon.

nem valószínű hogy a nagy nevek közül való volt

más: Tiesto nagy bulijait egészen egyszerűen ezért koncertezik le, mert a party-sorozat amit elindított a Gelredome-ban (hollandia egyik legnagyobb fedett stadionja, kb 50 ezer ember) így hangzik: "In Concert"... live act-ekkel, élő gitár és hegedűkísérettel.

igen jónak ígérkezik egyébként az új turnéja, az Elements Of Life, ami az eredeti "In Concert" sorozat színvonalát viszi el a világ 84 országába, köztük ide is a Syma csarnokba, május 26-án

a jegyem már megvan rá

TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Már miért lenne az??? Nem attól lesz valami live, hogy valós időben katyvaszol mindenféle szutykot...

Kinek mi tetszik, ugye? Én a klasszikus zenétől tudnék hányni.

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Memé? Kiváncsi voltam, így hát egyszer végignéztem egy ilyen DJt munka közben. Vicc az egész. Előre lekevert zene ment, közben látványosan tekergette a potikat és ütemesen rugózott a faszi a pódiumon. A maximális élő teljesítménye az volt, hogy hozzákevert néhány hangeffektet, közben elképesztően átszellemült arcot vágott hozzá. Nevetséges.

Kíváncsi lennék ki volt az?

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

Melyik rádión?
Dió.

Karády
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Karády »

Gondolom ezt már reklamálták, de azért megjegyzem, hogy legalább négyfélét hallgatok a felsoroltakból.
Ez olyasmi, mint a riportokban:
-Milyen zenét hallgatsz!
-Igazság szerint mindenevő vagyok, mindent szeretek.
-Bővebben?
-Hát a jobb zenéket...
-Melyik tetszik jobban Kodály: Marosszéki táncok, vagy a Bad Religion: Pity the Dead?
-Hú, ezeket pont nem ismerem.

TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

A "DJ" és a "live" szavak kizárják egymást. Legalábbis az én értelmezésemben...
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Igc »

Már miért lenne az??? Nem attól lesz valami live, hogy valós időben katyvaszol mindenféle szutykot...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11462
Kapcsolat:

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Memé? Kiváncsi voltam, így hát egyszer végignéztem egy ilyen DJt munka közben. Vicc az egész. Előre lekevert zene ment, közben látványosan tekergette a potikat és ütemesen rugózott a faszi a pódiumon. A maximális élő teljesítménye az volt, hogy hozzákevert néhány hangeffektet, közben elképesztően átszellemült arcot vágott hozzá. Nevetséges.

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Ezt nem nagyon értem.. 

Scooter előadő, nem dj. Tiesto nem előadő, hanem dj. Scooter koncertet ad, míg Tiesto csak bulit.

...de egy ilyen party-n nem nyomathatná csak a saját számait (vagyis néha van ilyen is, de azt live-ba szokták csinálni akkor és az profibb dolog)...
Voltál már Hyperen és ilyen bénán fogalmazol? Ha fellép egy dj, akkor az már eleve csak live lehet, nem? Ő maga keveri össze a zenéket, ő változtatja közbe, elvesz, hozzátesz stb. stb.

Én első nagy party-m 2003.6.7. hyperspace@complex: tiga, james ruskin stb..az nagyon ott volt 
Erre majdnem mondtam valamit.

Illetve volt előtte 2k2 decemberben egy másik hyperspace, az se volt rossz, monika kruse, speedy j stb..
A jó öreg Latin Lovers.

ozeviktor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Milyen zenét hallgatsz?

Melyik rádión?

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Milyen zenét hallgatsz?

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

Nemrég a rádióban egy kívánós műsorban egy kissrác kért vmit...
Kívánós műsor?
Ugye nem csak tavasszal van?

Minden hétköznap du 15:00-tól.
(amúgy ez a műsor szlogenje)

ozeviktor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Milyen zenét hallgatsz?

Ja fogta magát és akkor átgondolta na mit is nem csinálok?? és azokba a topicokba belenézett

Vendég

Milyen zenét hallgatsz?

Nemrég a rádióban egy kívánós műsorban egy kissrác kért vmit...
Kívánós műsor?
Ugye nem csak tavasszal van?

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”